Worms 3D

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
ja, sorry

ScoobyDoo
#469 :)

Encore
Én már komolyan nem emléxem honnan van de majd ha visszakapom a cdmet akkor elküldöm, mert most nincs fent a game.
zaki
gamecopyworld.com?

ScoobyDoo
Biztos van valaki itt akinek crackes a service patches játéka, Please írja már le, hogy honnan szedte a cracket hozzá. THX

Encore
Akkor ha régebben ment, akkor nem a progiban van a bibi.
Talán driver gond, próbálj ki egy újabb vagy egy régebbi drivert. Vagy a windows szórakozik.
scoobydoo: amikor ez a crc-s dolog történik akkor nem megy tovább.egyszerûen abbahagyja az installálást.
regebben mikor jacottam semmi gaz nem volt

nalam viszon fentvan az is..

Encore
Hasonló problémám nekem is volt, hogy egyszercsak elkezdett szaggatni de miután feltettem a srvicepackot elmúlt.
Nem tudom nálad mi lehet gond.
Van egy kis gond a jatek iszonyat szaggat 5-10 fps..
A configom viszont jo es semmi mas jateknal nem volt gond. Epox 8rda3+ 2600+ barton gef4 ti 4600 512ddr 333 szal nem kene szaggatnia. feltettem a servicepacket is de igy se jo

ScoobyDoo
Crack??

ScoobyDoo
pl gamestar.hu meg egyebek....

és ezt a service packot honnan lehet leszedni?
ScoobyDoo
Jó megpróbálom és felrakom. De a patchez tudnátok mondani egy internet oldalt ahonnan letudnám szedni a cracket?A gamecopyn nem találtam.

Encore
Esetleg próbáljátok meg felrakni a servicepack-ot is hátha úgy megy.
ScoobyDoo
devianceos az enyém és devianceos cracket használok hozzá. Mégsem megy. Már mindenféle windowson próbáltam.

ScoobyDoo
Nah. Amikor indítom azt írja ki, hogy a Worms3D.exe hibát észlelt ezért leáll... Mit csináljak skacok?

ScoobyDoo
Amikor CRC hibát talál akkor lehet olyat is választani telepítés közben, hogy tovább lépjen és ne foglalkozzon a hibával. Próbáld meg újra.

hi! nekem se megy a játék, de nekem azt se engedi hogy felrakjam a gamét, mert az 1. cd másolása közben kilép.azt írja hogy a data.2 crc-s. ugyanakkor egy ismerõsnek hibátlanul megy. erre nem tud valaki valami tippet adni?
ScoobyDoo
Abban biztos lehetsz, mert felül írtam az eredetit.

Encore
Lehet hogy hülye kérdés de jó helyre crackelted?
A worms3d.exe crack-et a worms3d/bin könyvtárba kell másolni.
ScoobyDoo
Hi all! Lenne egy nagy gondom a Worms 3D-vel kapcsolatban. Feltelepítés után nagyon nem akar elindulni. crackelés után sem.Mit csináljak hogy menjen? Amúgy az enyém Deviance-os. Help me!

Serpa
kösz.

idõközben megtaláltam alantabb.

M@TriX
belsõ nézet, érdemes megnézni a controls-t.
Q belsõ nézet
E meg a nagy becélzósoknak, amúgy a jobb felsõ sarokban ha jól emléxem ajánlja is a megfelelõ billeket (Q-E)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Serpa
hogy lehet írányítani a fegyvereket (UZI, Bazooka, Shotgun, Airstrike, ... )???

állandóan az égnek mered a fegyver, nem tudom mozgatni.

HELP

Köszi!

Encore
Most olvasgattam vissza!! a Servicepackhoz is kell crack!!!!
Ha deviance service pack akkor deviance crack, ha myth servicepack akkor myth crack!
Encore
akármi is lehet! Csak pár példa : Rossz cracket raktál fel (2 crack forog a neten az egyik a Deviance a másik a myth), szimplán csak a Window-os sz*r (rakd újra), vagy egyéb software hiba. Ahány konfiguráció annyi lehetõség.

Dtomika : Azért nem enged tovább mert ha jól emléxem az volt az utolsó küldetés!
Srácok, mi a hiba a 452-esnél? Miért nem megy a game?

Bocs!

M@TriX
nekem spec ripem van, de nem bénázott, ellenben a demó csinált érdekes dolgokat.
Ja nekem már fennt van a SP1

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

zaki
gamecopyworld.com

Töltsd le a patchet, vagy servicepacket, nemtom minek hívják... Bárhol megtalálod szinte. Tedd fel újra a játékot, utána a patchet, és crackeld. Utána tuti jólesz.

Hi Nem tudja valaki a vidámparkos pályát hogy kell megcsinálni? Már egy hete szenvedek vele. Plz valaki segitsen!

Encore
Még nem találkoztam ezzel a cuccal. A world party-ra nem emléxem mert nem voltam nagy worms-ös egészen idáig. A régi részek nem tetszettek.
Van egy halom powerup is a játékban. Dupla sebzés, alacsony gravitáció, a márvány szobor ami rázuhan a kukacok fejére...stb, nagyon cool game lett!
M@TriX
az a levélbomba, ha emléxel volt a WormsWotld Party-ban is.
Olyan mint az AirStrike, csak leveleket dob ki amire hatással van a széljárás...

Encore
A wavoknak "IMA ADPCM,44100hz,4 bits,stero"-nak kell lennie!
Cool Edit pro át tud konvertálni bármit ilyen fajta wav file-á.
Encore
A nagy fegyverek elég brutálisak lettek (Nuclear test, earthquake) :)
De azt a Lottery bigyót még nem láttam. Az milyen fegyver?

mikike : elküldtem!
M@TriX
amúgy mûködik a cucc, végr mindent használhattunk. ;)
Királyul legyilkolásztuk egymást. ;)

mikike
nekem is küld el pls
[email protected]

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

M@TriX
köszi... ;)

Encore
Ahhoz hogy minden pályát megkapj végig kell vinni a campaing-ot, ahhoz hogy minden fegyvert megkapj végig kell vinni a challenge módot. (úgy hogy arany kupát kapj mindegyikért).
Én végig toltam, nálam már full minden. El küldöm privibe a mentésem, a file-al írd felül a Data\savegame.xom-ot!
M@TriX
Na nem elérhetõ az összes fegyver extr, pl. bany, tehén stb.
Úgy tudom ahhoz missziókat kell nyerni de én a hugaimmal szeretnék játszogatni multiban.
Van valami savegame vagy cheat, hogy az össze stuki meg minden elérhetõ legyen?

M@TriX
akkor ok. ;)
Igen service pakk után ismeri a könyvtárakat

Encore
Nah, tökéletesen mûködik.
Felismeri az új könyvtárat és megy! sztem jók ezek a hangok nincs velük semmi baj.
Encore
Köszi, leszedtem. mindjárt meg is nézem. Nekem mûködött az hogy létrehoztam egy "magyar" könyvtárat és felismerte.
Sõt nem csak hogy felismerte hanem amikor kiválasztod hogy milyen hangja legyen a csapatodnak ott rögtön a legelsõ helyre rakta be a magyart!
M@TriX
Na iTT a pakk, persze csak a .wav-okat tartalmazza semmi installer. Mondjuk úgy a legegyszerûbb, ha mondjuk backuppolod az Alien-t és oda beteszed. Vagy legalábbis SP1 nélkül nálam még nem látta az új alkönyvtárat, de lehet már annak akinek fennt van csak egy új könyvtárat kell létrehoznia...

M@TriX
ja köszi majd leszedem este és felteszem a cuccot. ;)

Encore
Ja, a serivepack-hoz küldtem a cracket! Remélem az kellett!