Worms 3D
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Talán driver gond, próbálj ki egy újabb vagy egy régebbi drivert. Vagy a windows szórakozik.
Nem tudom nálad mi lehet gond.
A configom viszont jo es semmi mas jateknal nem volt gond. Epox 8rda3+ 2600+ barton gef4 ti 4600 512ddr 333 szal nem kene szaggatnia. feltettem a servicepacket is de igy se jo
A gamecopyn nem találtam.

A worms3d.exe crack-et a worms3d/bin könyvtárba kell másolni.
Mit csináljak hogy menjen? Amúgy az enyém Deviance-os. Help me!

Q belsõ nézet
E meg a nagy becélzósoknak, amúgy a jobb felsõ sarokban ha jól emléxem ajánlja is a megfelelõ billeket (Q-E)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
állandóan az égnek mered a fegyver, nem tudom mozgatni.
HELP

Ha deviance service pack akkor deviance crack, ha myth servicepack akkor myth crack!
Dtomika : Azért nem enged tovább mert ha jól emléxem az volt az utolsó küldetés!

Ja nekem már fennt van a SP1
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Van egy halom powerup is a játékban. Dupla sebzés, alacsony gravitáció, a márvány szobor ami rázuhan a kukacok fejére...stb, nagyon cool game lett!
Olyan mint az AirStrike, csak leveleket dob ki amire hatással van a széljárás...
Cool Edit pro át tud konvertálni bármit ilyen fajta wav file-á.
De azt a Lottery bigyót még nem láttam. Az milyen fegyver?
mikike : elküldtem!
Királyul legyilkolásztuk egymást. ;)
Én végig toltam, nálam már full minden. El küldöm privibe a mentésem, a file-al írd felül a Data\savegame.xom-ot!
Úgy tudom ahhoz missziókat kell nyerni de én a hugaimmal szeretnék játszogatni multiban.
Van valami savegame vagy cheat, hogy az össze stuki meg minden elérhetõ legyen?
Igen service pakk után ismeri a könyvtárakat
Felismeri az új könyvtárat és megy! sztem jók ezek a hangok nincs velük semmi baj.
Sõt nem csak hogy felismerte hanem amikor kiválasztod hogy milyen hangja legyen a csapatodnak ott rögtön a legelsõ helyre rakta be a magyart!