584
Worms 3D
-
#404 kösz, azon már nem működik, a szerizpakkos kérdés is lényeges volt kösz! -
#403 2/2:
-
#402 Tessék felraktam neked!
1/2
-
#400 ja, te feltetted a service pakkot? Felmennt? -
#399 public helyről szedted, mert engem érdekelne, most csurog egy verzió, de érdekelne ha fennt van vaalhol egy rip... -
#397 nekem se m1! Most a dc-ről prószálom leszedni , de iszonyat lassú!!!! -
Loading ERROR! #396 Ott valmi baj van mert egy link se működött -
#395 gamecopyworld.com-on biztos találsz -
Loading ERROR! #394 Valaki segítsen! Honnan lehet letölteni egy cracket a játékhoz? -
#390 a röpködős pályát hogyan lehet megcsinálni?
amiben sok láda van a vízben és 2 jetpackkal kell felszedni?
-
#389 Nyerd meg úgy, hogy arany serleget kapj érte... -
#387 Na szóval, megcsinálom azokat a training küldetéseket, akkor kaptam a majmos, golfos stb. pályát, de többet nem tudok. Vanak azok a küldetések, ahol pl. a sírokat kell "fölásni", a jegesmacin lehet mászkálni stb., azokat a pályákat nem kapom meg :( Nem tudjátok, hogy hol lehet pályákat szerezni? -
#386 Milyen a Worms Blast? -
#385 www.worms3d.com
Ott pl van patch (support)! -
#384 Mindenkinek simán ment a multi a Wormneten? Mert nekem nem nagyon jön össze... Mégpedig az a baj, hogy ha csatlakozok valahova, akkor nem tudom hozzáadni az én csapatomat a játékhoz. Azt mondja, hogy nem felel a host, csekkoljam a kapcsolatomat. Volt valakinek ilyen gondja? Vagy kell vmi patch (nem tudok róla hogy lenne)? -
#383 kódokat nem tud hozzá valaki?
vagy fasza pályákat?
-
#382 Valakinek mar megvan?
http://sharkywarez.uw.hu-n lelehettolteni ingyen!
Van a Ripzben 1cd es van a gamez-nel is 2cd! -
Laacaa #381 Hi mindenki!
Grebber nekem is volt ilyen dolog, vegul rajottem hogy az egesz rendszerem d-n van + jatek is de az valamiert a c-n akarta a chest (jol irtam?) hasznalni, igy beallitottam hogy c-n is legyen, mostmar ok.
Apropo nem tudja valaki mit kell teljesitenem h a tutorial elso ket palyajat megkapjam? Mar 25%-at "kinyitottam" de az a ketto nem megy.
Ja, meg tenyleg sz@r a kotel, meg h hianyzik egy rakas fegyver. Lehet h valami expansionra tartogatjak?
Amugy szerintetek melyik volt a legjobb 2D-s resz? -
#380 Patesz vagyok: Igazándiból nemtom' miről lehet dumálni, amíg nincs újdonság a témával kapcsolatban.. :P A patch problémáiról még nem hallottam, nálam semmi gáz nem volt, cak ennyit tok'.
Mr_no_NaMe: A sega utáni leállást nem vágom, patchel próbálkoztatok? (új crack kell ahoz)
grebber: Codec problema lesz nálad is, a worms3d.com-on meg fent van egy patch, ezt a dolgot mondjuk nemtom' megoldja-e. Szedd le a codec packokat!
Egyébként pedig majd meccseket lehetne szervezni, akinek ilyesmi 7végenként oké lenne, az írjon majd! -
#378 HELP!! Kiirtam cd-re a játékot feltelepítem ráviszem hogy play és visszadob a windowsba!MIÉRT csinálja ezt kell valami patch? -
#376 Sziasztok!
Leszedtem a gamét és a Deviance mappából betettem a cracket de amikor el akarom indítani egyrészt közepes méretű másrészt pedig mindig hibát okoz és ezért leáll a SEGA felirat után!Plíz help! -
#374 Tudom, hogy hülye kérdés, de a launcher.exe-t indítod? -
neménvoltam #369 crack kell hozzá. Ott van a 2-es CD-n a Deviance mappában. -
#367 Nah igen én is itt hagytam abba:) -
#366 hát ez egy nagy fos
irányítani lehetetlen, miért nem raktak bele FPS vagy TPS nézetet állandó bekapcsolással?
miért nem lehet a billentyűket átkonfigurálni?
miért nem lehet oldalra is lengeni a kötéllel ha már 3D, vagy egyáltalán rendesen használni a kötelet mint a régiben?
miért nem lehet barlangokban is játszani, vagy egy normális pályát generálni kevés vizzel?
miért nem számolja a pontokat, nincsen tabella?
szóval...
volna még mit javítani rajta, sok mindenben az előző jobb volt, ez szebb, remélem a 4D már használható is lesz -
#363 nincs hozzá magyarítás -
#361 Húúúú nagyon állat lett a játék! Nekem nagyon bejön! Bele kell jönni és akkor apríííííttáááááss! -
#360 ????????? -
#359 Helosztok, megszereztem a gamét, de XP nem tudom telepíteni. Pont mikor végezne resetre fagy. Másnak nem volt ilyen????
HLP! -
#358 Én soxor hostolok, 3 fős szokott lenni és [HUN]-al kezdődik mindig a szervernév, de nem szoktam passwordöt beállítani, úgyhogy gyorsan meg szokott telni a hely.
Egyébként a nevem is [HUN]_Malakai ott, csak, hogy lehessen látni, ha hazai van bent. Ha látok is több hasonlót a lobbyban, akkor a szerverhez a jelszó = jelszo
:) -
#357 www.gamecopyworld.com-os cracket próbáltad? (1.1-esnek jelzi asszem ott) -
HoTDoG #356 Hm. Én most töltöttem le, feltettem, rátettem a petchet, és a gamecopyworldos cracket. Tökéltesen működik, semmi baja.
Magyar szerver nincs? :) -
#354 ...mármint wormneten. -
#353 Nah, jó lett a patch! :) 5 játékból 4-szer nem a játék (vagy a gép) volt a hibás, hogy nem ment végig. -
#352 Nah, végre van online szerver a gcw-n, szóval a patchet is most szedem le. Nálatok ment? Miket javított? -
#348 Töröld le a kodekpekkedet :) -
#346 Sorry a megfogalmazásért. :D -
#345 Az új 1.1-es crackel? A GameCopyWorld-ön fent van a crack.
Mondjuk én még nem próbáltam, nemtom' jó-e. Sajnos a GCW-s szerverek, ahol fent van a crack offlineok éppen. -
#343 Ha megnyomod a Backspace-t akkor kijön a grenerelésből. -
mustar #341 Ott akadtam el hogy van egy olyan pálya ami egy kalóz szigeten játszódik (cápa, kéz a földből, gázpalackok) és ugybár valami ilyasmi a feladat hogy szedjem le a világító torony tetejéről a ládát. Én eljutok odáig hogy jetpack-vel visszamászok és felszedek 2x Girdert, ezután nem tudok elmozdulni addig amig le nem rakom mind2t, Hogyan tudnám megcsinálni???