10753
Bajnokok Ligája
  • KAMIONOS KOGYO
    Ígyvan,pontosan!!!!Én látom ezt!!!!
    A többieknek meg:
  • 5w0rdf15h
    Kicsit paranoiás vagy öcsi, szerintem fordulj szakemberhez :)
  • Dean Winchester
    hmmm abban igazad van h volt amit nem adott meg és megkelett volna,de arra nem is gondolsz hogy a biro fogadott a meccsel kapcsolatban a mixen és a saját maga érdekében tette amit tett?:D
    egyből platini,döntőmegvétel,csalás .... LOL
  • ForzaInter
    Akkor az összes nem chelsea és angol drukker indulhat holnap a szemorvoshoz. :(
  • Shelton
    Abidalt is pontosan ezért állította ki a semmiért chelsea előnynél..gondolkozzál már 1 kicsit..
  • Kaplan
    Én csak holnap tudok menni, mert már lejárt a rendelési idő.
  • kuzco007
    csak az elődöntőt vették meg, hogy bejussanak, szerintetek jól vezetett a drága norvég bíró? mert ha igen, akkor Ti mindannyian vakok vagytok... az UEFA nem akarta, h megismételt bl döntő legyen, ezért elintézték egymás közt a dolgot, komolyan azt hiszitek véletlenül vezette úgy a meccset a norvég bíró ahogy? dehogyis, még büntetést sem kapott utánna, pedig anno a spanyolt aki a manu-debrecen meccset vezette eltiltották egy kis időre, pedig csupán Halmosi gólját nem adta meg...a Chelsea-barca meccsen azért nagyobb visszaélések is történtek és semmi büntetést nem kapott a bíró, ebbe a platini keze is benne van, barcával elintézték egymás közt, h ne legyen ismételt döntő, ha nem rug gólt az utolsó percben a barca a Chelsea meccsen a bíró középpályáról befújt volna egy tizit és ha azt kihagyják addig rugatta volna újra mig be nem rugják...ha Ti ezt nem látjátok akor menjetek szemorvoshoz
  • Dean Winchester
    ja kifizetett a barca 100 ft-ot hogy aztán nyerjen 1 ft-ot +a dicsőség :DDDDD

• 5w0rdf15h
    Persze és az egész UEFA-t lefizették, Platinit is meg mindenkit, még a Pápát is.
  • Kaplan
    Hol van az már barátom...
  • ForzaInter
    Sőt a MU-t is lefizették hogy hagyják magukat, ők már ugy is nyertek tavaly egy blt, és mindegy nekik. :(
  • kuzco007
    pontosan őt fizették le, v itt senki nem látta a Chelsea-barca meccset? mert akkor nem dumálok fölösen
  • [Jakuza]
    Sot miutan megvettek az MU-t is, a genyok kinyirtak Kennyt. :D
  • Taibi
    Hajjaj, tudja mindenki...
  • KAMIONOS KOGYO
    Övrebövel az élen!!!!
  • LasDen #5121
    jujj.....erer nemtok semmit mondani ez.....kész.....
  • kuzco007
    megvásárolták a döntőt ezt mindenki tudja!!
  • Dean Winchester
  • 5w0rdf15h
  • kuzco007
    szar csaló barcelona, nem érdemelték meg!!
  • LasDen #5116
    jó....akkor én vagyok hülye.....részemről vége....
  • [Jakuza]
    Igen ?
    Minel tobbet kepzeltem el ?
    Vagy talan olvasasbol felvoltal mentve cimbi ? Tudod mit jelent az a szo, hogy "szinte" ?

" Ellenben Messi szintep a fizikat meghazudtolo modon valahogy meg a testet kicsavarva visszatudott a labdaert fejjel nyulni"

De persze szamodra ezzel a mondattal kifejeztem, hogy a fizikai hatarokat lepett at
    Na jo akkor most menj es gondold at ezt jo erosen, hatha megvilagosodik valami a mondandobol.
  • LasDen #5114
    én ilyet mondtam volna??? :D nem is emlékszem rá :D
    de én csak annyit akartam, hogy annál többet nem kell képzelni a játékosokról mint amennyit tudnak....
  • [Jakuza]
    Hogy teged idezzelek, draga Real fanatikus baratom:
    Persze nem Higuain tehet rola, hogy o nem a newtoni fizika vegso hataraig tudja a golloves tudomanyat alkalmazni, Messivel ellentetben. :D

• [Jakuza]
    Kutyat nem erdekel mire celoz, en tudom mit irtam le.Ez tortent a tegnapi meccsen.
    Az allitolagos vilag legerosebb bajnoksagaban szereplo legerosebb csapat, nem volt egy szinten az allitolag gyenge spanyol bajnokkal, ahol ismetlem "allitolag" azert gyozhet egy Barcelona mert gyenge a bajnoksag, azert gyozhet a BL-ben sok gollal, mert nem volt eros ellenfele.
    Lehet keresni a kifogasokat, kibuvokat. Iden a Barcelona volt a legerosebb az ido igazolta a tenyeket es megcafolta a ketkedoket, vagy rosszindulatbol nyilatkozo embereket.
  • LasDen #5111
    "Ellenben Messi szinte a fizikat meghazudtolo modon valahogy meg a testet kicsavarva visszatudott a labdaert fejjel nyulni, raadasul egy ilyen helyzetben iranyitani is tudta"

persze....és a tér-idő kontinuumot is meggörbítette, így előre ment az időben néhány másodpercet s lendületből kiugrott a folyamból és a jedi erejével beirányította a labdát a kapuba....
  • SLICK
    de ne hegyezd ki csak erre a meccsre. Nyílván ő sem erre célzott
  • [Jakuza]
    Mar pedig a tegnapi Barca es MU kozott klasszis kulonbsegek voltak.
  • KAMIONOS KOGYO
    Igaz,de eddig a Chelsea állt legközelebb,hogy megállították a Barca játékát!
  • Rockynhooo
    Na azért azt ne mondjuk már ,hogy klasszis különbségek vannak a két csapat között :D Tegnap sokkal jobb volt a Barca ez tény , de azért ne essünk túlzásokba. Most a Barca , MU , Pool , Chelsea csapatai számítanak elitnek a szememben , a többiek utánuk... De a 4 csapat közt nincsenek hatalmas különbségek.
  • [Jakuza]
    Jah es meg valami amin egy jot kacagtam a kozvetites kozben.
    Draga jo riporterunk kijelentese, hogy miszerint ilyen szinten a 2. golt mindenkinek illik befejelni.
    Meglatszik, hogy magas szinten nem uzte a labdarugast a koma.
    Az a 2. gol egy klasszis megoldas volt egy klasszis jatekostol. A tobbseg kihagyta volna, mivel a labda nem volt pontos es kozel fel meterrel a hata moge erkezett. Ellenben Messi szinte a fizikat meghazudtolo modon valahogy meg a testet kicsavarva visszatudott a labdaert fejjel nyulni, raadasul egy ilyen helyzetben iranyitani is tudta.
    Ezt keves jatekos tuda volna igy megoldani. Egyszeruen hihetetlen a pali, egy nagyszeru jatekos.

• [Jakuza]
    Neki meg azert nem tetszik, mert nem az.
    Amugy egyaltalan nem volt rossz merkozes.
    En ugy neveznem ez egy sima merkozes volt sok helyzettel, tamadofocival es tobb gollal.
    Meglatszott a ket csapat kozti klasszis kulonbseg ezert nem lehetett szorosabb az eredmeny.
  • sz4bolcs
    Szeretem a szép támadó játékot, és mostanában Barcától láttam ilyet, ezért kicsit feléjük húz a szívem. De ha a Manchester játszik tegnap olyan játékot, mint a Barca, Barca meg olyat, mint a Manchester, akkor is ugyanúgy tetszett volna a meccs. Ugyanúgy örömködtem volna, ha Ronaldo lő gólt, mint ahogy Eto'o lőtt. Amikor C. Ronaldo próbálkozott az elején, neki is ugyanúgy szurkoltam, hogy akadjon be az egyik próbálkozása, mint ahogy Iniestának is, amikor épp ő vezette kapu fele a labdát.
    Szóval nekem tökmindegy, hogy Rooney játszik szépen, vagy Messi.
  • Legend Killer
    a MU-t nem kéne fikázni, eddig is letett ezt-azt az asztalra és megnyerte az angol bajnokságot, veretlen volt iksz mérkőzésen keresztül, csomó rekord... egyszerűen a tegnapi este nem az övék volt.
  • karajjj
    tegyük hozzá, hogy azért tetszett a mecs, mert barca drukker vagy... :D
  • Kaplan
    Hát konkrétan szerintem az egész Manchesternek fájt tegnap a foci..
  • sz4bolcs
    Vidicset viszont nagyon sajnáltam, neki tegnap szabályosan fájt a foci. :)
  • sz4bolcs
    Nekem nagyon tetszett a meccs, bár nem volt kiegyenlített. De ha azt nézem, a meccs eleje sem tűnt kiegyenlítettnek, C. Ronaldo kb. mindenét ellőtte, mint ha érezte volna (kicsit kétségbeesetten), hogy addig kell gólt lőnie, amég a Barcához nem kerül a labda, mert akkor végük. Ez be is igazolódott, labda nélkül még ő is elég nehezen tud játszani.
    Meccs elején nagyon ott volt a levegőben, hogy kicsit több szerencsével Ronaldo szerez egy gólt, és akkor valami játékrombolással, vagy bunkerfocival kihozhatták volna 1-1-re. Bár ilyen focival hosszabbításban is Barca lett volna az esélyesebb.
  • limperatore
    legalább nem kellet spoilerbe tenni :D
  • szucsy89
    FAIL :D