Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és a chelsea is vezet Ballack goljával
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Chelsea - Fener 1:1
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Pool - Arsenal 1-1 11esek: 4-3
Chelsea - Fener 0-1
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
20.45 Liverpool-Arsenal elsõ meccs: 1-1
tv: Viasat3, HRT2 (horvát), B92 (szerb), Pro TV (román)
stream: ESPN(-ek), Shanghai Sports, Guangdong, BTV-6
20.45 Chelsea-Fenerbahce elsõ meccs: 1-2
tv: TV6
tv: Star Sports, Dragon (East TV), Zee Sports (TVAnts)
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Fenerbahce - Chelsea 1-0
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
mai:
Arsenal - Liverpool 3-1
Fenerbahce - Chelsea 1-1
1:2
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
0-3
0-1
0:0
1-0
1-1
Schalke - Barcelona
1:1
Roma - Manchester Utd.
2:1
Schalke - Barcelona
1:1
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Egy fontos kérdés!
MU-ROMA,és a BARCA-SCHALKE meccs gyõztesei melyik napon kezdik az elõdöntõt,ápr. 22. vagy 23. ?
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
naoncool
Akkor zaki a tippeljünk topikba mitcsinál?
Biztos a FIFA maffia vezetõje, mert sokszor eltalálja az eredményt:S
Mákja votl a srácnak...
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
itt már tényleg minden a pénzrõl szól...<#duhos2>#duhos2>
No one can stop Death!
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
hogy lehet ennyire kiakadni egy ilyen baromságon?tulajdonképpen annyit írtam,hogy eszméletlenül szerencsés csapat a Chelsea
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
az FA kupában is folyamatosan jó sorsolást kapnak
az már más kérdés, h nem tudnak élni vele
http://www.powerplaymanager.com/r57633