10753
Bajnokok Ligája
-
#5096 Megmondtam,hogy a barca nyer!!!!
Mi volt ez a MU???
Chelsea is simán verte volna!! -
#5095 ok -
karajjj #5094 fradi -.- -
#5093 na ja igazad lett :D de kb kinek lett volna esélye idén Barca ellen ? Chelsea , Pool .. több csapatot nem nagyon tudnék említeni. -
karajjj #5092 ebbe igazad van, mindenki ilyen sima győzelemről álmodik, de kb olyan hígfos volt a meccs, ahogy jósoltam :D -
Dean Winchester #5091 álomdöntő volt ez :D csak nem volt álommérkőzés :S -
#5090 Mindenidők egyik legsimább BL-döntője volt ez!ManU valami hihetelen pocsék "játékot" mutatott... Középpálya összetételénél Sír Alex eléggé eltaktikázta!Ez minden volt csak nem a sokak álltal várt ÁLOMDÖNTŐ! -
#5089 azért ez egy ritka szar döntő volt,ha ezen 1 neadjisten 2 olasz csapat játszott volna már jött volna a sírás hogy mocskoscsalóvédekezőszimulálókátánáccsófúj.reméltem hogy a Barca nyeri,örülök is neki,megérdemelték -
#5088 -
SzocsA #5087 én nem azt mondtam hogy fenomenális kapus csak azt hogy passzolni tudnak pontosan még a kapus is -
#5086 Na, kocsmázás után haverokkal nézve, ezernyi anyázás között, Arsenal drukkerként azt kell mondanom, hogy a mai nap a Manchester nem nyerhetett, egyszerűen ez nem az ő napjuk volt. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy egy 'jó' napot kifogva sem verhették volna meg az idei Barcelonát, az a csapat amelyik ilyen nyíltsisakos támadó focival 100 gól felett jár abszolút megérdemli a BL serleget! -
bmate17 #5085 hihi
én is minden tölem telhetöt megtettem...szurkoltam ezerrel még akk is ha nem jáccott a csapat:D:p
megérdemelte ez a CSAPAT nagyon, az egész éves teljesitmény alapján is, meg minden alapján!
I (L) BARCA -
#5084 jó persze semmi, csak kicsit kötekedni akartam:) -
#5083 na jó erről nem fogok vitát nyitni :D -
Monoton #5082 Most miért baj az ha valaki be teszi az aláírásába a "saját csapatát". -
#5081 és akkor Robben és Benzema mit keres ott?:P
mert nagyon nem oda valók:D: -
#5080 hát nem is a múltkori rugdosódás miatt tettem be.
Szvsz régóta nem volt olyan jó belső védőnk mint ő. -
#5079 jaja olyasmi :D -
Dean Winchester #5078 azért a gólig azt hittem itt a mu nyer vagy 3-1 re :O főleg mikor látjuk a mu akciókat a barca meg a kapuig sem jutott el.Majd jött a gól és mintha minden a visszajárára fordult volna ...
azért egy mu gólt vártam volna :( mind1 jövőre címvédés lesz bizony :) -
#5077 akkor pepe nem lenne ott ha álom :D -
#5076 első félidő elején még aktív volt, de 2. félidőbe csak akkor mondták a nevét mikor puyolt felrugdosta
ezért nem lesz ő sose elkönyvelve úgy mint pele,ronaldo, maradona vagy a többiek
Remélem Messi kapja az aranyat év végén -
#5075 az aláírásodban szereplő csapat mi ha megkérdezhetem? real-álomcsapat szerű? -
#5074 Remélem Perez is belátja majd, hogy nem kell ő ide. -
#5073 simán. ez egyre többször bebizonyosodik, lsd. tavalyi EB. tényleg nem szabad pihentetni ezeket a játékosokat
céronáldó amúgy külön történet. szánalmas, amit művelt. "nem megy a játék. felrúgom, aki szembejön!", pffff -
#5072 és te tettél érte a legtöbbet :D -
Dean Winchester #5071 az nem lehet h a mu erősen tarcsi volt hétvégén és a mostani csapat tulajdonképpen másfél hétig nem is focizott? a barcaból meg azért volt aki ahétvégén is pályán volt :D
szóval na lehet h elfelejtettek focizni.. (kicsit erős de na:D) -
bmate17 #5070 :D hihetetlen az a hehetetlen:p -
bmate17 #5069 valdes nem jo kapus tény, de nagyon jol összefogja a csapatot, már mint ugy mint társaság!
egyszerüen hehetetlen volt idén a BARCA!
megnyertük:D:D:D
szép volt fiuk
(L)BARCA(L) -
#5068 Nah ennyi, Barca jobb volt és megérdemelte
C. Ronaldon meg ha nyomás van kb ennyit tud -
karajjj #5067 ne haragudj meg, de Valdes minden, csak nem fenomális kapus... -
#5066 maga Guardiola nyilatkozta nemrég, hogy ezt a csapatot most mindenki sikerre vinné. szimpatikus a srác, még én is azt mondom :)
amúgy tipikusan olyan meccs volt, hogy a MU szempontjából egyszerűen rosszkor játszották. egy nappal később, vagy korábban és teljesen máshogy alakult volna -
karajjj #5065 na amúgy cseszett jó a csapat, de végra van taktikájuk is, nem csak a Rijkaard féle 11-en valamit csak összehozunk felállás :D -
#5064 hát azér valdest nem lehet sose túl dicsérni...me egy jó teljesítményre és dicséretre gyorsan rákontráz.... :D -
#5063 A legjobb csapat nyerte a BL-t! -
karajjj #5062 te meg kiveszed majd egyszer a biliből a kezed... -
SzocsA #5061 szomplán jó
96% os passzolással xavi
még a kapus is úgy rúgja ki a labdákat hogy az embernek el se kell mozdulnia rávarázsolja a fejére!
ha a magyar válogatott fele ilyen jó lenne mint a barca simán kijutnánk a nemzetközi kupákra! -
#5060 asszem megérdemli a barca....
ez a guardiola vagy tud valamit vagy a csapat csak szimplán jó és neki túl sok köze nincs hozzá :D -
#5059 majd ha a Chelsea jövőre megnyeri végre a BL-t az aztkövető idényben elkezdődik a címvédés és éveken keresztül fog tartani:) -
karajjj #5058 úgy mint idén? -
SzocsA #5057 jövőre sem lesz jön a bayern!