10753
Bajnokok Ligája
-
#5296 sztem nagyon jó a 2 kommentátor, Méhes Gábor nekem nagy kedvencem, én pl Faragót nem bírom... -
Dean Winchester #5295 Sheriff Tiraspol-Olympiakos Piraeus 0:2
link7
Sporting Cp-Fiorentina 2:2
link6 -
Dean Winchester #5294 Mai mérkőzések összefoglalói
Celtic-Arsenal 0:2
Gallas
link1
Caldwell öngólja
link2
Celtic csapatkapitány és Arsenal edző nyilatkozata
link3
FC Köbenhavn-APOEL 1:0
link4
FC Timisoara-Vfb Stuttgart 0:2
link5
Sheriff Tiraspol-Olympiakos Piraeus 0:2
Sporting Cp-Fiorentina 2:2
ha kell valakinek az utsó kettő összefoglalója akkor holnap belinkelem -
#5293 változhat még gondolom, de nem valószínű.... -
Dean Winchester #5292 ja meg nyilatkozat is van ^^ -
#5291 fc sheriff....de kemény név :D -
Dean Winchester #5290 na ja nem volt ez rossz!
az m1től annyival jobb hogy itt hamarabb elkezdik vetíteni a stadionban zajló eseményeket.
ott anno mit láttunk? kezdőkörben a csapatok és kész itt meg hálisten látunk előzményeket látjuk ahogy kivonulnak és láthattuk ahogy fabi szépen beszélget egy kislánnyal :D
a végén nem kapcsolják le egyből hanem szépen mutogatják a mezcserét...
a hang elcsúszása viszont roppant idegesítő hallom,hogy gól és csak aztán látom :'(
hallom,hogy borucccc azt később látom,hogy lövést védett :'(
két kommentátor néha nemtudja,hogy ki következik :D
majd összeszoknak ill egy kérdés.: Mostmár mindig 2 kommentátor lesz??
második félidő elkezdődőtt akkor lehetett pár másodpercig hallani amikor hajdu beszél és visszhangzott a szöveg az se volt jó!
pozitívum,hogy a közvetítés után egyből láthatjuk a többi események gólösszefoglalóját is. -
#5289 Hajdú B nagyon nyomatja ezt a paradicsomos hasonlatot :D -
#5288 akkor most megköszönöm.... -
karajjj #5287 csak neked -
#5286 áá deszar...még a játékosnál van a labda, lőni készül és már mondja hogy kapu mellé...lehet abbahagyom.. -
#5285 akkor most te is kabbe :D -
#5284 nah már 3-an vannak :D -
karajjj #5283 hát nemtom, de én kapásból kettőt is kipróbáltam, mind a kettő jó volt -.- -
#5282 szted nem próbáltam végig??? :D -
MoDa #5281 Karesz: én emlékszek mikor a SportKlub elindult az egyik meccsen 5-6 perccel jött hamarabb a hang, szóval ebben ők tartják a rekordot :) -
#5280 engem az idegesít h felváltva közvetítenek. mért nem volt elég a hajdú b.??? -
MoDa #5279 a 16:9 nekem is tetszik csak jobban is meg lehetett volna csinálni. Na de még "újonc" ebben a tv2, úgyhogy nem panaszkodok inkább :) -
karajjj #5278 ahajó... -
karajjj #5277 egyszer volt egy keletebbre lévő országban válogatott meccsünk, most nemtudom hirtelen talán fehéroroszoknál és a kommentátor hangja annyival hamarabb ideért, hogy mikor ordított, hogy király mekkorát védett, még kb a térfél felénél tartott a támadás :D -
#5276 ez a két kommentátor nagyon zsír, de idegesítő:D -
karajjj #5275 a hang dolog az szerintem azért van, mert a helyszínen vannak és gondolom a tv2-nek még nincs tapasztalata külföldi élő közvetítésekben, a 16:9-nek meg örülök, mert így laptopon kitölti a képernyőt -
baca01 #5274 A hang elcsúszása engem is nagyon idegesít. Főleg most a gólnál volt rossz, hogy még nem is láttam, de már ordított a hajdú b. hogy góóóól. -
MoDa #5273 Nekem kifejezetten tetszik ez a 2 kommentátoros dolog + még alapból hangulatosabb a közvetítés (hangosabb a stadion hangja mint általában), valamint mind a kommentátorok, mind a szakértők értenek a focihoz, ellentétben a DigiSportos Csiszár-Csisztu féle "szakértői" gárdával. Nekem egyedül az apró, viszont annál bosszantóbb technikai hibákkal/rossz megoldásokkal van problémám.
Pl. a hang a képhez képes 1 mp-vel hamarabb jön (mondjuk ez lehet hogy csak egyéni probléma), valamint sajnos a többi csatornánál is megfigyelhető letterbox 16:9 megoldást alkalmazzák itt is. Viszont ha már így adják legalább a logot igazítanák hozzá a képhez. Ezekkel az apró "hibákkal" együtt is az eddigi csatornák közül a TV2 közvetítése tetszik a legjobban. Aztán remélem ezt a színvonalat tartják majd a további közvetítések során is. -
karajjj #5272 miért? -
#5271 az internet most jól bekaphatja.... -
#5270 szokott... -
#5269 Ez a másik csávó nem NBA-t közvetít mindig ? mert ott kurvára szeretem a meccseit :D -
karajjj #5268 nekem tetszik két kommentátor :D olyan, mintha fifáznék... -
#5267 hát basszák meg....sehol nemtom nézni a liszabon-fio meccset....anyátok.... -
#5266 azt érezni, hogy azt várják, hogy a másik mikor fejezi be, hogy mondhassa...nem passzolnak....egy jó kommentátor-szakkomentátor páros még jó is lehetne... :D lásd anno Hajdú B-Faragó -
#5265 ezzel az Arsenalos sállal meg pólóval a tippmixelőknek segítettek, hogy kire fogadjanak
ez a dupla kommentátor meg baromság... -
#5264 naa, azért Méhes Gabi egy igen-igen jó kommentátor. de így csak kioltják egymást. egy jó kommentátor felépíti az adott meccsen hallható szövegét, megtart egy jó ritmust, itt meg csak az hiányzik, hogy kimondják néha "na most te jössz". ennél csak az lesz "szebb", amikor egymás szavába vágnak, mondjuk gólnál
szóval igen, megtette a tv2 azt, amit nem gondoltam, hogy meg lehet: elbaszta az elbaszhatatlant :S mármint az egy dolog, hogy a retek sportközvetítései is szarok, de ott a kommentátorok neve már garancia a fosra. ez itt meg épp ellenkezőleg volt: Hajdú B, Méhes, Gundel mind jó név. gondoltam Hajdú és Méhes váltják egymást, egyszer egyik közvetít, aztán a másik utazik a meccsre. erre meglépték ezt? továbbra is óriási WTF érzésem van. vegyítve egy jó adag "ezek segghülyék a tévékettőnél, basszák meg"-gel -
#5263 szánalom -
#5262 olyan mintha versenyeznének, hogy ki tud többet beszélni :D -
#5261 ez a trendi aztán ez kell....pedig Hajdú B. lazán lenyomná :D -
#5260 hát ez a nyálbéla nem kellett volna Hajdú B. mellé szerintem -
#5259 dupla kommentátor?
-
#5258 dugnám -
#5257 érdekesen néz ki... :D nagy hacacáré meg minden :D Hajdú B-n nem nagyon látszott öröm :D ezaz alsó infó sáv nem rossz, de persze az sms-es fasság elmaradhatatlan :D