Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The full draw composition is:
POT 1
Chelsea (ENG)
Manchester United (ENG)
Liverpool (ENG)
Barcelona (SPA)
Arsenal (ENG)
Lyon (FRA)
Internazionale Milano (ITA)
Real Madrid (ESP)
POT 2
Bayern Munich (GER)
PSV Eindhoven (NED)
Villarreal (ESP)
Roma (ITA)
Porto (POR)
Werder Bremen (GER)
Sporting Lisbon (POR)
Juventus (ITA)
POT 3
Marseille (FRA)
Zenit St. Petersburg (RUS)
Steaua Bucharest (ROU)
Panathinaikos (GRE)
Bordeaux (FRA)
Celtic (SCO)
Basel (SUI)
Fenerbahçe (TUR)
POT 4
Shakhtar Donetsk (UKR)
Fiorentina (ITA)
Atlético Madrid (ESP)
Dynamo Kiev (UKR)
Cluj (ROU)
Aalborg (DEN)
Anorthosis Famagusta (CYP)
BATE Borisov (BLR)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Inter meccseket eddig is streamen néztem, mert baszták adni...
Yo, Bitch!
nem csak pestbõl áll az ország! :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Digitális UPC kábelre meg elõbb-utóbb be fog kerülni.
Verni kell az asztalt a szolgáltatónál.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
de legalább a cikk stílusa igazodik az írtakhoz. ilyet kb. ilyen stílusban
felrobbanok b+
focizgattak egy jót, nem volt több egy edzésnél
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
nem értem amugy😮
a nagy török fanatizmus otthonában csak 2 õt kapunk,itthon meg 5öt?😮OO
24 - Exile -Nov.23
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
legalább láttam 5gólt...meg robi carlos vádliját kb ennyi volt a pozitívum<#circling>#circling>
jah meg h Kanta ott ült elõttem 1sorral😛 õ is a fejét fogta már a 3.nál is...azért a srácok megpróbálták nem mondom h rossz csapat az mtk csakenyivel jobb a fener...és elmondanám hogy élõbe sztem jobba lejött hogy 50% se adtak ki magukból...sztem sokáig fognak menetelni
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Szeretnek minket ott fent...
Young Boys - DVSC
Stuttgart - ETO
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Itthon lesz egy szoros meccs 0-1, talán egy X, és <#integet2>#integet2>
A 2. körbõl kihullottak még mehetnek az UEFA kupába, vagy csak a 3. körbõl kiesettek (vagy azok se? :d)?
Csak akkor lehet, hogy 2 csatárral kéne játszani. Ott van Kulcsár, Hrepka, Urbán, Pál.
Szánalmas. Úgy döcög egy-két játékosunknál a labda, hogy rossz nézni, semmi lendület, semmi elképzelés, semmi támadó foci.
de ennyi a magyar "foci"