Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
este 6, eurosport...

The full draw composition is:

POT 1
Chelsea (ENG)
Manchester United (ENG)
Liverpool (ENG)
Barcelona (SPA)
Arsenal (ENG)
Lyon (FRA)
Internazionale Milano (ITA)
Real Madrid (ESP)

POT 2
Bayern Munich (GER)
PSV Eindhoven (NED)
Villarreal (ESP)
Roma (ITA)
Porto (POR)
Werder Bremen (GER)
Sporting Lisbon (POR)
Juventus (ITA)

POT 3
Marseille (FRA)
Zenit St. Petersburg (RUS)
Steaua Bucharest (ROU)
Panathinaikos (GRE)
Bordeaux (FRA)
Celtic (SCO)
Basel (SUI)
Fenerbahçe (TUR)

POT 4
Shakhtar Donetsk (UKR)
Fiorentina (ITA)
Atlético Madrid (ESP)
Dynamo Kiev (UKR)
Cluj (ROU)
Aalborg (DEN)
Anorthosis Famagusta (CYP)
BATE Borisov (BLR)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szucsy89
bameg...a cikk stílusa tetszik😄DDd
limperatore
íjjj mocsok galatasaray nemtudott nyerni, -10 euro :\

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

II Rocky II
nincs viasat amugyse😄

24 - Exile -Nov.23

limperatore
persze csak a divat 😉

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

LasDen
szerencsére nekem már itt szegeden is van TV6......úgyhogy no problemo 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ForzaInter
ez csak a MU,Barca,Real drukkereket érinti😄

Inter meccseket eddig is streamen néztem, mert baszták adni...

Yo, Bitch!

ProGabe
nekem (hirsat) plusz 2-3 ezerbe!! kerülne havonta hogy legyen ilyen csatornám, mert csak a digitális csomagba tették bele. oké, hogy van mellette még 100-120, de azok nem érdekelnek!

nem csak pestbõl áll az ország! :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

banok
DigiTV-n már dogható mint ahogy DigiKábelen is.
Digitális UPC kábelre meg elõbb-utóbb be fog kerülni.
Verni kell az asztalt a szolgáltatónál.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ProGabe
a pofám leszakad!!!!!!!!!!!!4444
de legalább a cikk stílusa igazodik az írtakhoz. ilyet kb. ilyen stílusban
felrobbanok b+

miki36
otthon is meg itt is magasan szartak a törökök az egészbe(persze nem a továbbjutásra)
focizgattak egy jót, nem volt több egy edzésnél

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

II Rocky II
erõs a fenerbahce azért :S de égõ h egy becsületgólt nem sikerült lõni :S
nem értem amugy😮
a nagy török fanatizmus otthonában csak 2 õt kapunk,itthon meg 5öt?😮OO

24 - Exile -Nov.23

szucsy89
ennyi volt bennük sajna egy magyar bajnokot így lealáz egy török csapat...:S tényleg gáz de hát el kell fogadni:S
vmvr
hát én azt mondom, hogy szégyelje magát az MTK... és kurvára nem próbálták meg

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

szucsy89
hmm kint voltam a meccseN😄

legalább láttam 5gólt...meg robi carlos vádliját kb ennyi volt a pozitívum<#circling>

jah meg h Kanta ott ült elõttem 1sorral😛 õ is a fejét fogta már a 3.nál is...azért a srácok megpróbálták nem mondom h rossz csapat az mtk csakenyivel jobb a fener...és elmondanám hogy élõbe sztem jobba lejött hogy 50% se adtak ki magukból...sztem sokáig fognak menetelni
ForzaInter
én ugy emlékeztem hogy 3 lett elsõ meccs, na mindegy leégtek aza a lényeg

Yo, Bitch!

zaki
0:7 😄

2:0 és 0:5 <#action>

bubu13
mért 8:0??

EEE 1899

ForzaInter
😄

amugy 8-0:d

Yo, Bitch!

zaki
<#bdead>

bubu13
Mtk-Fener 0:5 összesítésben továbbjutott a Fener 7:0-al

EEE 1899

ForzaInter
ennyit ér az antifoci, most már uefa kupában se bohóckodhatnak😄

Yo, Bitch!

zaki
Lol, kiesett a Rangers, 2-1-re kikapott a Kaunastól :c

Kaplan
Megmondom õszíntén, leszarom... 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

zaki
Ez a bl topic, te meg az uefáról beszélsz.... 😄

Kaplan
Hát komolyan mondom, vicc.

Szeretnek minket ott fent...

Young Boys - DVSC
Stuttgart - ETO

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Bazdmeg az ETO sincs ott a sorsoláson küldöttséggel, mi a faszom... Látszik mennyire érdekli õket az egész.

5w0rdf15h

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

5w0rdf15h
nah megy a BL selejtezõk sorsolása :o

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
Szépen játszott az MTK, nagy gratuláció nekik ezért. <#taps>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szucsy89
pedig el akartam menni a hazai meccsre de így lehet nem lesz belõle semmi
zaki
Akkor ennyi. Majd jövõre 😄

bubu13
Csak a 3. körbõl lehet menni az Uefába

EEE 1899

zaki
Hát, balszerencsés gólokat kaptak a fiúk, de teljesen reális az eredmény. A török kapusnak nem is volt védeni valója, azt hiszem tovább nem kell ragozni ezt :p
Itthon lesz egy szoros meccs 0-1, talán egy X, és <#integet2>
A 2. körbõl kihullottak még mehetnek az UEFA kupába, vagy csak a 3. körbõl kiesettek (vagy azok se? :d)?

Kaplan
<#idiota>

ForzaInter
majd jövõre<#wilting><#szomoru1><#banplz>

Yo, Bitch!

Kaplan
Urbán olyan volt mint a fos. Folyt a pályán vízszintesen jobbra-balra.

Nem olyan vészes ez. Nem megy az egy csatáros taktika Kanta nélkül. Nincs igazi irányító a csapatban.
Csak akkor lehet, hogy 2 csatárral kéne játszani. Ott van Kulcsár, Hrepka, Urbán, Pál.

Kaplan
Én nem izgulok. De tudod egy dolgot tartok hányinger keltõnek. Hogy a magyar bajnok végigalibizi a meccet.. Ennél ötször többet próbálkoznánk az iskolás focitársakkal mint a nagy fiatal hullám.

Szánalmas. Úgy döcög egy-két játékosunknál a labda, hogy rossz nézni, semmi lendület, semmi elképzelés, semmi támadó foci.

limperatore
elég jól tartja a fenert az mtk

de ennyi a magyar "foci"

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
ez a baj.

Yo, Bitch!

ForzaInter
mit izgultok? egyáltalán mit vártatok? nem értem...

Yo, Bitch!

limperatore
Jelenleg magyarország legjobb csapata, ennyit tudnak.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
ez a csávó nagyon szerencsétlen , neki köszönhetjük a 2 gólt

Kaplan
Igazi magyar gólok, elmennek a picsába... Fasszop MTK ennyire képesek... Beflúgoskodták gyk. maguknak.

limperatore
Úristen mien gól....

Kaplan
Higgadt, nyugodt Fülöp kedvenc szavai, csak támadni felejt el az MTK...😄

limperatore
hát 1-1 nem lenne szar

Kaplan
Mi az, megsajnáltak minket? Egy gólt mindenképp kellene rúgni idegenben.

limperatore
R. Carlos golja szép volt de ha nem pattan meg :\