Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeus89
NYERT A CFR!!! EZ NEM SEMMI 😄 ... csak igy tovább ennél szebb kezdet nem is kellett volna 😄 ... a bordeaux is majd megverjük !!! Chealsea, CFR továbbjutók

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

SLICK
Chelsea - Bordeaux 3:0

SLICK
Shaktar Donetsk - FC Basel 2:0
Inter - Panathinaikos 1:0
PSV - Atl. Madrid 1:3 ( vagy 0:3 nem láttam tisztán a pixelektõl a közvetítés alatt :| )
Bremen - Anorthosis 0:0

SLICK
Chelsea 2:0 Bordeaux

REALista
Meg is érdemlik.legközelebb majd kezdõ lesz Dzsudzsák...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rolka
Culio!
Looool az igen

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

SLICK
Marseille 1:2 Liverpool

Na nehogy már a pool nyerjen -.-

zeus89
Igy van HAJRÁ KOLOZSVÁR !!! pont azt a mecset nézzem a TV-be itt Nagyváradon, és hát nagyon nyom a Kolozsvár ... megroppant a Róma, remélem még lõ még 1 gólt a Kolozsvár ... FORZA CFR CLUJ!!

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

SLICK
amúgy bírtam Dzsudzsák nyilatkozatát:

Azt mondta nem ijjedtek meg a csoporttól, gyakorlatilag bárkit képesek megverni!

😄DDD

ProGabe
Roma 1 - 1 CFR Ecomax Cluj HT 😮

_______

úgy látszik a TVU player az orvosság a problémámra. angol nyelv, bõven tûrhetõ képminõség, remélem a marseille - pool második félidejét már végig tudom nézni. na, bontok egy sört, elég volt az idegeskedésbõl 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
PSV - Atletico 0:2 közben

ProGabe
áááá felrobbanok

egyik normális nyelvû adás sem megy, vagy ha mégis, akkor akadozik és egy pixelhalmaz az egész. ez a justintv meg nem tudom mi akar lenni, de ott sem megy semmi

büdöstetvesk*rvaanyjukat a viaszarosoknak! az egy dolog, hogy vállalkozás, tehát pénzkérdés, én ezt nagyon is jól tudom, de most egyszerûen csak kicsesztek az emberekkel. szarják szépen össze magukat! egy kis emberséget igazán magukba szívhatnának 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Mahamoti
FC Barcelona vs. Sporting Lisbon

http://www.justin.tv/widgets/jtv_live.r9389.swf?channel=futgol
bujcsik555
öööö,hogy kell keresni?

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

ProGabe
na ez egy jó kérdés! aki tud, linket írja gyorsan! most! MOST! 😊

zaki
benne van, keresd meg, nemrég tették be

Mahamoti
TV6-ra van stream?
bujcsik555
Nem tudjátok, DIGI -nál a TV6 benne lezs e a csatornákba,vagy benne van-e? ha igen hogy lehet megkeresni?

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

zeus89
Ma játszik az erdélyi csapat is, a Kolozsvári CFR, gondolom azért egy emlitést megérdemel ... ROMA - CFR CLUJ

SLICK
".....a TV 6 meg a kõkemény férfi csatorna...... "

Arra a másfél órára inkább nõ leszek! <#idiota>

5w0rdf15h
hát ezaz nekünk is UPC van és nem is tervezik berakni.....

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

bexinho
Ha lehetne nálunk is a csmagban választani, h legyen tv6, nem hinném h szidnám a viasatot. De mivel nincsen, és nem látom MOST a Bl-t tvben(szerencsére neten már igen😄, bár mégse az igazi),ezért idegesítõ...😞

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

SLICK
Hát nekünk van kábelünk is, plusz be van vezetve a UPC, de sehol sonka a felállás :|
Merem remélni, hamar berámolják ide is a TV6-ot, mert tökönrúgások lesznek -.-

LasDen
szívesen 😄
Megpróbálhatod beperelni õket, de kiröhögve hazaküldenek 😄 Amúgy meg nem köcsöghúzás, mivel a BL meccsek nem illett bele a Viasat3 szisztémájába.....mivel a 3 inkább a nõket célozza meg mûsoraival.....a TV 6 meg a kõkemény férfi csatorna...... 😄 Idõvel úgyis lesz TV6 mindenhol, szóval nopara......itt is van már pár hónapja....... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
Áhh én is köszönöm!
Egyébként beperelném köcsög Viasatot, ezért a mocskos húzásáért.

bexinho
köszönöm 😊

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bexinho
Interneten nem lehet követni valahol élõben?

bexinho
Szerintem aki idén meglepetést okozhat a BL-ben az a Fiorentina, Zenit és az Atletico. Bár én Manchesteres vagyok ízig - vérig, de nem hinném h ilyen motiválatlanul, mint ahogy elkezdtük az idényt, lenne is esélyünk arra, hogy legalább a 4 közé bekerüljünk. De remélem azért top formába kerülünk, és nem lesz igazam!

Rolka
Privibe megadom az 5öst mert a 6os az enyém

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

9csöves9
akkor lottószámokat is plíz

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Rolka
Hát igen elég sajnálatos, engem is fel ba**ott amikor meg tudtam, hogy tv6 adja majd!
Sajnos azt csöves bebuktad inkább az Arsenalra kellett volna... <#vigyor2>

9csöves9
oddsok,bévin

dobtam a Juvéra 1153,54 ft-t😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

bexinho
Azért ilyen se volt még Magyarországon, hogy egy Bajnokok Ligája mérkõzést ne láthasson sok ember... Szégyen ez az ország és ami itt van! Ha már magyar focit nem nézhetek(mert annyira szar), akkor nehogy már nézhessek angol meccset(mert eurosport 2 még elég sok helyen nincs,neten meg nem az igazi), nehogy már nézhessek BL-t(mert a kurva viasat megvette a jogot h kibasszon sok Mo-i focirajongóval, h rábassza az adásait arra a szerencsétlen másik adójára = ami mellesleg még kevesebb háztartásban van!)Hála istenek tv-m csak xboxra használom meg meccsnézésre(de lassan már azok se lesznek).

Csacsi
Igen. Ma két meccs lesz a TV6-on.

20:30 : Olympique Marseille - Liverpool
22:45 : Barcelona Sporting Liszabon

Holnap is két meccs lesz a TV6-on.

20:30 : Juventus - Zenit
22:45 : Real Madrid - FC BATE

Illetve holnap az M1-en lesz a Manchester United - Villarel meccs.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

bexinho
hol adják a mai meccseket?! Sehol se írják és nem is tudják :S TV6on csak?!?!?!?!

Forrest Gump
Mai meccsek: Barcelona - Sporting
Basel - Shakhtar
Chelsea - Bordeaux
Marseille - Liverpool
Panathinaikos - Internazionale
PSV - Atlético
Roma - CFR
Bremen - Anorthosis

Holnapiak: Celtic - AaB
Dynamo Kyiv - Arsenal
Juventus - Zenit
Lyon - Fiorentina
Man. United - Villarreal
Porto - Fenerbahçe
Real Madrid - BATE
Steaua - Bayern
II Rocky II
poolt??? aztat én is 😄

24 - Exile -Nov.23

nem jótékonysági díjnak hivják...

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

amikor Lampard megkapta, azt hittem leboritom a tévét...

amugy Atleticonak bedivatlok a BL-re, uyganis az utobbi 5évben kb tavaly szurkolhattam a Lazio-nak, elõtte nem sok sikerélményem volt... mostis azért AM, mert remélem kiütik a poolt mivel rühellem õket :}

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

II Rocky II
ajjaj 😄 azért néha a kiscapat veri a nagyot😄 lsd: zenit 😊

24 - Exile -Nov.23

tobias88
Hát, az Arsenalnak nem lesz az, de más nagycsapatnak nem lenne vészes a továbbjutás!
II Rocky II
azért érdekes,hogy 3 poszton is chelsea pléja örülhetett :S
érdekes ...
a végén azt hittem,hogy drogba is odasétál 😄
a G csoport sem olyan könnyü nehidjétek,a Porto elég erõs,a fener meg ugye tudjuk a nagy török fanatizmus...nehéz csoport,de jó meccsek leszenek az biztos!
a barca került a legkönnyebb csoportba már ha lehet ilyet mondani a bl csoportkörben !

24 - Exile -Nov.23

Krisz018
Az év kapusa Petr Cech lett, immár harmadszor! A díjat Peter Schmeichel adta át. Cech Almuniát, van der Sart, Neuert és Reinát elõzte meg.

A cseh kapus kezdte meg a BL-sorsolást, és egybõl a Chelsea-t húzta ki. A Kékek az A csoportba került.

A B csoportba az Inter, a C-be a Barcelona, a D-be a Liverpool, az E-be a Manchester United, az F-be a Lyon, a G-be az Arsenal, a H-ba a Real Madrid került.

Az év védõje díjat is Chelsea-labdarúgó nyerte: John Terry! A csapatkapitány 2005 után másodszor kapta meg az elismerést. Jelölt volt még: Carragher, Ferdinand, Puyol, Vidic.

A második kalapból a Chelsea mellé a Roma került.

A Sporting a C, a PSV a D, a Villarreal az E, a Juventus a H csoport tagja lesz. A Porto a G, a Lyon a F, a Werder a B jelû kvartettbe került.

Az év legjobb középpályása díjat Frank Lampard kapta meg, Essient, Fabregast, Gerrardot és Scholest megelõzve.

A harmadik kalapból a Girondins Bordeaux került a Chelsea csoportjába.

A Fenerbahce a G-be, a Zenit Szentpétervár a H-ba, a Basel a C-be, a Panathinaikosz a B-be került. A Marseille a D, a Celtic az E, a Steaua az F csoport tagja lett.

Az év támadója Cristiano Ronaldo lett.

A Chelsea mellé a negyedik kalapból a román bajnok Kolozsvárt sorsolták ki. Legalább nem kell sokat utazni, ha látni akarjuk a Kékeket.

Az Aalborg az E, a Fiorentina az F, a Famaguszta a B, az Atlético Madrid a D csoportba került. A Dinamo Kijev a G, a BATE Boriszov a H, a Sahtar pedig a C csoport tagja lett.

A csoportok:

A csoport: Chelsea, Roma, Bordeaux, Kolozsvár.
B csoport: Inter, Werder Bremen, Panathinaikosz, Anorthoszisz.
C csoport: Barcelona, Sporting Lisszabon, Basel, Sahtar Donyeck.
D csoport: Liverpool, PSV Eindhoven, Marseille, Atletico Madrid.
E csoport: Manchester United, Villarreal, Celtic Glasgow, Aalborg.
F csoport: Lyon, Bayern München, Steaua Bukarest, Fiorentina.
G csoport: Arsenal, Porto, Fenerbahce, Dinamo Kijev.
H csoport: Real Madrid, Juventus, Zenit Szentpétervár, BATE Boriszov.

A Chelsea sorsolása közepesnek mondható, míg a legnehezebbnek a H és a D csoport tûnik.

Az év játékosa díjat C. Ronaldo kapta.

Az elsõ játéknap szeptember 16-17-én lesz. További idõpontok: szeptember 30-október 1, október 21-22, november 4-5, november 25-26, december 9-10.

Mor3llo
Örülök, hogy kicsit színesebb lett a BL fõtábla!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Rolka
Jah ez tényleg így van

LasDen
nem....a liverpool az a csapat akik az utolsó pillanatban lõnek gólt és továbbjutnak.....idén is ez lesz...

ProGabe
A-CSOPORT
1. Chelsea (Anglia)
2. AS Roma (Olaszország)
3. Girondins Bordeaux (Franciaország)
4. CFR Cluj (Románia)

B-CSOPORT
1. Internazionale (Olaszország)
2. Werder Bremen (Németország)
3. Panathinaikosz (Görögország)
4. Anorthoszisz Famaguszta (Ciprus)

C-CSOPORT
1. FC Barcelona (Spanyolország)
2. Sporting CP (Portugália)
3. FC Basel (Svájc)
4. Sahtar Doneck (Ukrajna)

D-CSOPORT
1. Liverpool (Anglia)
2. PSV Eindhoven (Hollandia)
3. Olympique Marseille (Franciaország)
4. Atlético Madrid (Spanyolország)

E-CSOPORT
1. Manchester United (Anglia)
2. Villarreal (Spanyolország)
3. Celtic Glasgow (Skócia)
4. Aalborg BK (Dánia)

F-CSOPORT
1. Olympique Lyon (Franciaország)
2. Bayern München (Németország)
3. Steaua Bucuresti (Románia)
4. AC Fiorentina (Olaszország)

G-CSOPORT
1. Arsenal (Anglia)
2. FC Porto (Portugália)
3. Fenerbahce (Törökország)
4. Dinamo Kijev (Ukrajna)

H-CSOPORT
1. Real Madrid (Spanyolország)
2. Juventus (Olaszország)
3. Zenit (Oroszország)
4. BATE Boriszov (Fehéroroszország)

Liverpool - mondhatni - megszívta. mondjuk pont õk azok, akik a legszorosabb helyzetekben értik jól magukat. mindenesetre nagyon jó meccsek lesznek, szokás szerint 😊

Kaplan
Cech megérdemli, Terry a kihagyott tizi miatt kapta meg, Lampard meg anyukája miatt..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

tobias88
hát, az egyéni címek alapján a mûsor végén lehet közlik, hogy tavaly érzéki csalódás ért minket, mert a Chelsea nyert <#vigyor>