10753
Bajnokok Ligája
-
karajjj #5416 múltkor volt a napkeltében, hogy a pénzt elsősorban az utánpótlásba akarják fektetni -
karajjj #5415 hát egy szaros magyarkupa negyeddöntőért a győriek kétmilliót kaptak, szóval ahhoz képest nem is olyan sok szerintem -
#5414 Én már indulok sorban állni Chelsea elleni hazai meccsre…D -
#5413 Ha vkit esetleg érdekel:
Kb 40-50 milliót osztanak szét a játékosok között, ha BL-be jutnak.
(Játékos mondta, szal vszinűleg igaz) -
#5412 Egy Loki játékos mondta haveromnak,hogy annyira gáz a stadion Debrecenben,hogy ha a szurkolók bevadulnának, akár le is tudnák bontani a lelátókat, és ezért nem engedik oda a komolyabb nemzetközi meccseket. -
#5411 7 millio euro. -
Dean Winchester #5410 bocsi nem akartalak megbántani és nem is volt célom :S télleg bocs ha a hsz-em egy icipicit is sértőnek bízonyult csupán ez a gondolat jött belőlem ki elsőre és én hülye le is írtam :S
egy rövid szó helyett (' igen ' )
micsoda??
ha bejutnak akkor milliárd felett kapnak :D
ha EL-ba mennek akkor kapnak 600 millió körül ugy emlékszem. -
#5409 7-t kapnak én úgy tudom :D -
#5408 Ba bejut a Loki, akkor itt lenne a megfelelő alkalom, hogy felújítsák, vagy egy új stadiont építsenek... Persze az a pár millió (nemtom 5-6-ot kapnak ha bejutnak, meg a pontokért is jár több 100k) euró nem elég, de legalább az alap már meglenne. -
#5407 bocsi, nem nézek magyar focit, ezért nem vagyok képben a stadionok állapotával, kivéve ez ETO-ét :)
Nem olyan rossz a Puskás Stadion, persze jobb lenne odahaza, de ha nincs más, ez is jobb, mint a semmi! Csak jusson be a csapat...
Szücsy köszi :) -
#5406 nyugi, normálisan kérdezte..:D -
Dean Winchester #5405 hol máshol?
szerinted egy levszki szófia ellen miért nem engedték hogy saját közönsége előtt játszon a debrecen ? mert nem felelt meg az előírásoknak.
Ha egy levszki szófia ellen nem lehet debrecenben meccselni akkor egy mu-arsenal-barcelona vagy más nagyobb csapat ellen hogy lehetne?(jó mondjuk lehet, hogy nem a csapat nagysága miatt nem lehet otthon játszani hanem a feltételek nem teljesítése végett)
ergo a BL-ben a Puskás a debrecen hazai pályája :S -
#5404 ha bejut a Debrecen, akkor a Puskás stadionban lesznek a hazai meccsek? -
Dean Winchester #5403 na okés köszi az infokat...
nembaj ha jön egy nagyobb csapat tuti kimegyünk ha 12 k lesz a jegy akkor is!
Nem mindennap (évben) van lehetősége az embernek egy bajnokok ligája mérkőzésre kimenni :D
persze nem lefutott de naon sanszos a csoportkörbe jutás.
egy idegenbeli 2-1 után illene továbbmenni a levszkin!
előny megvan
motiváció megvan
szurkolók hada megvan
csapat kipihente magát
egyszóval minden megvan a továbbjutáshoz. -
#5402 hali-arsenal nem volt 8k. a legolcsóbb 3k, oldalra meg 5.:)
#5391: jóhogy:P -
#5401 jaj nem akadtam fent semmin:D:D vagy megint átakarod envezni a topikod?XD -
karajjj #5400 én válaszoltam a kérdésedre, most kell akkor ezen fennakadni? -
#5399 de igen, pont azért mondtam hogy nem tőled kérdeztem only:D -
karajjj #5398 *nem -
karajjj #5397 miért? én tartozok a mindenkihez? -
#5396 jólgondolod... a levszki ellen most 2500ft a jegy oda ahova a machester ellen 8ezer forint volt.. szóval úgy számolj ,h kb 3x iylen drágák lesznek. -
#5395 sajna sztem jól gondolod, azon csodálkozom hogy ilyen alacsonyak a jegyárak, mondjuk igaz azis hogy nem mlsz határozza meg meg a cashteleki:D BLben, lehet a legolcsóbb 2-3ezres lesz, de előbb bekéne jutni, senki ne higyje hogy lefutott a párharc -
Dean Winchester #5394 jól gondolom-e hogy ha nagyobb nevű csapat jön akkor a jegyek is drágábbak lesznek?
pl.hali-arzi 8 k volt
akkor most egy bl debrecen-arzi vagy 10 k lesz a legolcsóbb ugye?:( -
#5393 ezt mindnekitől kérdeztem:D -
karajjj #5392 megveszem, ha kifizeted, az utat... -
#5391 MINDENKI A PUSKÁSBA!!! Neked megvan már a jegyed?:P -
Dean Winchester #5390 engem nem dobott le csak nagyon laggolt az adás :'( -
karajjj #5389 na ezt nem tudtam :S
engem 1 perc után mindig ledob -
#5388 de minket még beengedett. a 3 perc költői túlzás volt, a második félidőt már 10 perce néztük, amikor kivágott. pénz beszél, kutya ugat... -
karajjj #5387 pontosan azért kapod a feliratot, mert nem enged fel többet -
#5386 mindegy, a lényeg, hogy ott legyen :D
tegnap haverokkal próbáltuk nézni a meccset. kapja be az összes streamszolgáltató ("az ön országából túl sokan csatlakoznak, váltsál fizetősre, paraszt!" be cseszd meg, ne azokat dobálják le, akik már fenn vannak, hanem ne engedjenek fel többet), meg a digisport, meg a tv2, meg... mind1, a meccs végeredménye kárpótol azért, hogy össz-vissz 3 percet láttunk belőle -
#5385 nem ki....be... :D -
icemankimi #5384 ki kell jutni a DVSC-nek a bajnokok ligájába -
Roy4l #5383 augusztus 28. a BL CSoportok kisorsolása lesz és valószinű hogy azután az EL is -
karajjj #5382 ezzel tavaly is volt kavarás -
Dean Winchester #5381 még jóhogy mindig pénteken délben szokott lenni most meg csütörtök és még nem is láthatjuk? pedig megnéztem volna !
ööö EL sorsolás az mikor lesz?
mert gondolom jövőhét csütörtökön játszák a visszavágót szal ... -
karajjj #5380 2009. augusztus 27. A csoportkör sorsolása
wiki -
#5379 itt is az van, a hivatalos honlapon. de igazad van, EuroSport nem adja :S
-
#5378 NSO szerinti menetrend
innen van az info, szóval nem 100% :D -
Dean Winchester #5377 27-28ra nincs írva a közvetítés :S na majd kiderül