Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Guiza már ott kellemetlenkedik a kapu elött"
egy helyben állt. 😄 Hát elég kellemetlen, hogy ott van

limperatore
nah hajrá MTK !

😉

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Kaplan
Mindegy, hogy egy izraeli csapattól kapunk ki vagy a Fenertõl. Tõlük legalább a lehetõ legtöbbet lehet tanulnui. Remélem Józsi bácsi jegyzetelni fog szorgosan.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

BADE
Végre lehetõség lett volna esetleg egy Bl fõtáblára,de a vezetõséget ez egy cseppet sem érdekelte.A keret is elég erõsnek tûnt,1-2 rutinosabb kiemelkedõ játékost igazolva bármi lehetett volna.Sajnos a sorsolás nagyon kibabrált velünk.(ennél erõsebb ellenfelet ebben a körben nem is kaphattunk volna)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

zaki
Végh - Horváth L., Lambulic, Balogh B., Pollák - Zsidai, Pintér - Nagy G., Pátkai, Bori - Urbán

Itt a magyar kezdõ 11.

Kaplan
Hát de a játék is siralmas... Akárhogy nézzük egy bajnokcsapatnak illene legalább pár helyzetet kialakítania egy Kaposvár ellen..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Én az MTK-nak szurkolok már azóta mióta feljutottak újra az nb1-be, de mostanábanengem is elkeserít, hogy mennyire a pénz irányába ment el a klub. Semmi motiváció. Az a cél, hogy minél több játékost adhassanak el külföldre, és teletömhessék a zsebüket. Így nem lesz nagyobb szurkolótábor soha.

zaki
Jah, hogy kint lesz az elsõ meccs? 😄
3-4 góllal tuti nem ússzák meg...

ForzaInter
kikapnak vagy 5 gólal

Yo, Bitch!

Kaplan
Már elõre félek, hogy valami Istentelen nagy zakóval térünk vissza Budapestre és Garami bá elmondja : "Nem muszáj nekünk továbbjutni a BL-ben, semmi gond nincs, dolgozunk tovább, de ha esetleg nem megy, akkor az NB1t sem muszáj megnyernünk" Ez az MTK semmit nem akar nyerni.. Garami bácsi meg már ritka motiválatlan. <#szomoru1>

ProGabe
pénteken meg sorsolás!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
Ma este MTK-Fenerbahce a Sport1-en 19:45-tõl! <#hehe>

desigo
ez kemény xD
LasDen
és még egy 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

limperatore
😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
fake <#idiota>
LasCar16
olasz mentalitással: basszad meg!<#vigyor>

#acm

limperatore
neked akkor most 1 évig nem kell ide írnod 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
😄DDDDDDDDDDDddd

LasDen

hehe..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

rvn
Mit érdemeltél vna meg??? Kis szerencsével 3-0 lehett vana félidö! Örülj h kihuztátok a 11 esekig. Igaz nekünk is volt 2 szerencsés kapufánk!

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

banok
A tegnapi BL-döntõ egész jó meccs volt és nagyon izgalmas. Méltó befejezése volt az idénynek. ha pontozni kellett volna a meccset akkor nálam a Chelsea nyert volna de nem ez lett a vége de legalább bejött a jóslatom, hogy nem dõl el a meccs 90 perc alatt.
Terryt nagyon sajnáltam, mikor CR kihagyta a büntetõt azt hittem a Chelsea nyeri a trófeát de Anelka is kihagyta - õ úgy néz ki nagy ráfizetés volt a kékeknek.
A szlovák bíró meg kicsit a MU-nak fújt, Joe Cole majdnem agyvérzést kapott némelyik ítélete után.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

zaki
Köszi.

Kaplan
A magyar bajnok az angol házi döntõ miatt a második körben kapcsolódik be, de nem kiemeltként.

UEFA kupában a két magyar csapat kiemeltként az elsõ körben kapcsolódik be.

ForzaInter
sajnáltam a Chelseat fõleg Terryt, Anelkát elõre tudtam hogy kifogja hagyni olyan arca volt mint Vierinek Gers ellen, õ ugrott be azonnal, és ki is hagyta... viszont mikor cérna kihagyta akkor jót nevettem😊 Chelsea jobb volt, de a Mu szerencsésebb csapat.

Yo, Bitch!

remélem nem ilyen lesz az eb,mint a döntõ:sunyi,alattomos ütések-ütközések és helyenként feltünõ foci

Ramadamammy rapidrandi

Kaplan
Jah a visszavágó anno akkor annyi lett. 😄DD
Volt pedig aki elhitte az itthoni meccs után, hogy kiverheti az ZTE a MU-t 😄DD

ki ne emlékezne a magyar Béla Beckhamre 😊)

REAL MADRID

Kaplan
Lehet, hogy kint megszórnák újra a robogó lokomotívot 😄

zaki
Mint anno a Zalaegerszeg... Koplárovics? Emléxik ma még rá valaki? 😄
Kint meg ha jól emléxem 5-0 lett a meccs... 😄

Kaplan
Én nem, még véletlen a mi aranylábú honfitársaink pont az Arsenal ellen kapnának véletlen erõre.. Nem kell nekem a stressz.😄DD

Carlos HUN
megérte megnézni em c ronaldon röhögtem vaze mint az állat 332 dij és még variálja 11est lol

zaki
xD

Egy Debrecen-Arsenal meccset azért megnéznék... 😄

Kaplan
Nem tudom, jobb minél elõbb kiesni én azt mondom, szóval legyen elsõ. 😄

zaki
Az... Tényleg, most akkor mikor játssza az elsõ selejtezõt a magyar bajnok? Az elsõ, vagy második körben?

LasCar16
így van 3. körben csapják ki a Fiorentina-t<#idiota><#idiota><#idiota>( ha már a Milan jövõre UEFA kupázik)

#acm

Kaplan
Mostmár inkább annak szurkoljunk, hogy a magyar bajnok jövõre fõtáblás legyen!! 😄DDDD

zaki
Ez nem kifogás, ez tény.
Ne ragozzuk, mert ennyi erõvel azonnal ki lehetett volna állítani Carvalhot is, mikor rácsúszott Ronaldora.

asfa
najo C.Ronaldo-ról is beszélhetünk h mit képzel magáról 😊 Vidic-nek rég nem votl pályán a helye.. ahogy annak a mozdulatnak sem amikor Joe Cole-t majdnem fejberugta Ferdinand..beszélhetnénk sokat errõl..aki utálja a CHelsea-t talál kifogást.. én Chelsea szurkolo vagyok de azt mondom nem elfogultan mi érdemeltük volna inkább.. on

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

desigo
Mondjuk nem lehet rossz ott állni ...
szucsy89
jaja azon én is csak néztem...hogy összevesztek már...

egyetértek

REAL MADRID

desigo
szerencsétlen edzõ mindjárt össze esik...
Soldiers
hát nyer a MU!!

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

zaki
Volt ott pofon, jogos volt szvsz. Mit képzel ez az ember magáról? Annyir ael van szállva magától, múltkor is milyen hisztit vágott le, mikor nem hagyta szabadrúgáshoz Ballack...

Kaplan
Fõleg, hogy Vidics egész meccs alatt végig hergelte, mind mentálisan mind fizikailag 😄DD

zaki
Grat mind2 csapatnak, ilyen a foci... :o

A Bajnokok Ligájában a MU-nál mákosabb csapat a világon nincs.A Bayern ellen 99-ben 2 kapufa mentette meg õket a teljes megsemmisüléstõl,a végén a csoda segített rajtuk a semmibõl.Ma 3 kapufa mentette meg õket,a meccs nagy részén sokkal jobban játszó Chelsea ellen.Arról nem beszélve hogy a tuti rúgó Drogba-t egy nevetséges piros lappal kiállitották...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

miki36
:SSSSSSSS

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

LasCar16
jobb volt a Chelsea, ilyen a foci

#acm