10753
Bajnokok Ligája
-
#5336 nekem megy, ezen nézem hang is kép is tökéletes -
domez128 #5335 de akkor mit kiabálnak , hogy góóóól....!!????
-
Cobraz #5334 nem megy.. -
#5333 sajna nincs működő és is livescore-t frissítgetek...a digisport jól elhúzta a mézes madzagot az orrunk előtt, kapnák be -
#5332 na akkor ebbe a topicba is:
Digi -
domez128 #5331 Légyszi egy linket, ahol nézhetem…..!!! -
#5330 vezetünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5329 De nagy Góóóóól -
#5328 mert ott is beszél :D -
#5327 istenem, mintha telefonon keresztül beszélne, olyan a kommentátor -
#5326 marad a Real meccs, mert nincs Digisport :( -
karajjj #5325 nem megy, gondolom sokan néznék -
#5324 a műsorinformáció nem elérhető
ez írja:( -
#5323 nektek megy a digisportos link? -
#5322 hát, sok sikert a Debrecennek estére! sajnos csak sörözés lesz, meccs nélkül =/ majd livescores-t csekkolom közben :P szerintem 1-1 lesz (de jó is lenne :D) -
#5321 ja :D nekem is megy már szerencsére! :) -
#5320 Na azért nem vagyunk akkora kretének, hogy két gombot ne láttunk volna meg. :D -
#5319 eddig nem volt ott az a ként gomb. most már tényleg okés
este pedig: HAJRÁÁÁÁÁÁ LOKIIIIIIIIIII!!! :) -
Dean Winchester #5318 a digis cucc mosti s jó élőbe adja a képet...csak a levszki linkre kell klikkelni és kész -
#5317 *orrba -
#5316 Az a vicc,hogy a vacsoracsatát is többen nézték mint a meccset,pedig azt orba szájba ismétlik:S. -
#5315 1. bevallom időnként én is odakapcsoltam a Halálos fegyverre
2. 0-2-nél már a EU2-n néztem a Chelsea - Sunderland meccset
3. idegesített a tv2 kezdeti közvetítési botladozásai (2 kommentátor, hang csúszás, stb...)
ez alapján akkor én is negatív nézettségi statisztika vagyok, pedig néztem a meccset!
de ettől függetlenül feleslegesen vonnak le következtetéseket selejtező meccsen! progabe véleményén vagyok, akik eddig nem nézték, azok ezután sem fogják, még akkor se ha az rtl klub jövőre megveszi a közvetítési jogok másik felét, és egymással csatáznak majd! -
#5314 kinemszarjale
-selejtező volt
-egy hét múlva rekorddöntés lesz a Loki miatt
-nyár van -
#5313 Origos okoskodás...
nem értem ezzel most mit akarnak...ez nem egy sorozat, film vagy akármilyen műsor...akit eddig nem érdekelte az nagy valószínűséggel most sem fogja nézni....:D
"A TV2 keddenként főműsoridőben adja a Bajnokok Ligája mérkőzéseit." - mikor adja??? felvételről?? faszt érdekelné....bár kinézném belőlük.... -
#5312 jaja, szerintem is! -
karajjj #5311 elég lenne, ha csak az esti menne :D -
#5310 Vagy pedig csak Élő meccseken fog működni, nem pedig non-stop. -
ilyet hol lehet rendelni? -
#5308 ja, azt hittem csak nekem nem látszik semmi, mert esetleg regelni kell, de akkor ezek szerint nem
reméljük a csoportkörökre kifejlesztik normálisra! -
#5307 Nem, azok egyébként is az uefa oldalára visznek. Ott a digi oldalán a lejátszó kezelőfelülete felett kéne bejönnie a képnek, de már nekem sem akar működni. Reggel egyszer jó volt, később kikapcsoltam, azóta semmi. -
#5306 és hogy is működik ez pontosan? regisztrálni kell azon a linken, ami bejön, ha az egyik meccsre kattintasz, vagy...? -
#5305 Kicsit nehézkesen indul el, de a Chelsea-Milan meccset már tudtam nézni reggel. :] -
#5304 Na ha ez menni fog akkor király ^^ -
#5303 hű de jó! és magyar nyelven? -
#5302 Most néztem a TV műsorukat, aztán megláttam, de szerintem már tegnap is elérhető volt. Gondolom pár 'jóindulatú' visszajelzés után tették meg ezt a lépést. :) Szerintem mindig ott lesz, bár picit lehetne jobb minőségű is. -
#5301 wow, ez mindig fog mostmár menni? vagy eddig is ment?:) -
#5300 DigiSport Live -
#5299 jaja sztem is gáz volt...állandóan csak mosolygott, már idegesítő volt -
#5298 szerintem is nagy király Méhes :) persze csak az NBA miatt :D de itt is megállta a helyét nekem bejön így a dolog. -
#5297 Nemtudom, én azon csodálkozom, hogy senki nem említi meg, az ostobaság, beszédhez való tehetségtelenség, sablonos hülyeségeket beszélés Vince Ottó (nem tudom, így írják-e) néven megismert tüneteggyüttesét...
A végére már picit sajnáltam a csávót, mert láthatóan Gundi meg Hajdu B-ék is oltogatták már, de addig...
Pl. amikor ki kellett választania egy jelenetet a meccsből, akkor a legjelentéktelenebb, lagnagyobb idiótaságokat választotta ki, ráadásul még csak nem is mondott hozzá semmi szakértő komment jellegűt, hanem egyszerűen elmondta, hogy mit látunk (pl. Van Pörszi itt rálőtte, pedig lehet, hogyha Arshavinnak adja, akkor jobb lett volna.)
Meg Gundi megkérdezi tőle, hogy Arshavin ma nem nagyon villog, mi lehet ennek oka?
Válasz: hát, ő..én az egyéni akciókat hiányoltam tőle. OMG
A végén, mikor megkérdezte enyhe nyalós hangsúllyal Hajdu B-éket, hogy vajon László Csaba milyen lenne a Celtic élén, már sírva fogtam a fejem...:D
Szerintem elég gáz, hogy Gundel messze nagyobb szakértő volt, mint a mi "focilegendánk"..
Régebben mindig a stúdiós rész volt a kedvencem, most az volt az egyetlen, amit nem bírtam hallgatni, ez az ember egész egyszerűen nevetségessé tette itt magát.
Nagyon remélem, hogy utoljára volt a stúdióban, bár sajnos úgy tudom ő lesz az állandó "szakértő"...