Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy helyben állt. 😄 Hát elég kellemetlen, hogy ott van
😉
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Itt a magyar kezdõ 11.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
hehe..... 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Terryt nagyon sajnáltam, mikor CR kihagyta a büntetõt azt hittem a Chelsea nyeri a trófeát de Anelka is kihagyta - õ úgy néz ki nagy ráfizetés volt a kékeknek.
A szlovák bíró meg kicsit a MU-nak fújt, Joe Cole majdnem agyvérzést kapott némelyik ítélete után.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
UEFA kupában a két magyar csapat kiemeltként az elsõ körben kapcsolódik be.
Yo, Bitch!
Ramadamammy rapidrandi
Volt pedig aki elhitte az itthoni meccs után, hogy kiverheti az ZTE a MU-t 😄DD
REAL MADRID
Kint meg ha jól emléxem 5-0 lett a meccs... 😄
#acm
Ne ragozzuk, mert ennyi erõvel azonnal ki lehetett volna állítani Carvalhot is, mikor rácsúszott Ronaldora.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
REAL MADRID
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.