10753
Bajnokok Ligája
-
SzocsA #5456 kár hogy csak ilyen meccsre mennek ki az emberek!!!! -
Dean Winchester #5455 a loki esetében nem egy meccsben volt benne :)de hajrá LOKI!!!!!4 -
#5454 Sokszor kapott már ki magyar csapat/válogatott jobb labdabirtoklással mert ezt a játékot gólra játszák tehát kb pont nem érdekel mennyi a % ha a Loki vezet 2vel :) -
#5453 a szerencse mindig benne van egy meccsben... -
SzocsA #5452 mondom hogy nem a debrecenen múlik!
61-39 a labdabirtoklás
és ez is igaz mit előttem leírtak!
mindig úgy szokott lenni amelyik csapat erőlködik az megszívja mert a másik az egy helyzetét berúgja!
-
Dean Winchester #5451 azért hozzákell tenni,hogy a debrecen 4et lőtt a levszkinek de mind a 4 gól nagyon nagy ami azért ritka,hogy 4 bombaszépgól összejöjjön 2 meccs alatt :) -
Dean Winchester #5450 épp azon filóztam miért teszik be a kezdőbe mikor nem is lőtt még idén gólt :D
erre bombagól xD
egyébként hozzákell tenni,hogy a debrecennek nagyon nagy szerencséje is volt a selejtezők során pl ma is!
Mekkora kapufaja volt a levszkinek 0-0 nál :)
odavágón nekünk beakadt nekik nem :D
1-0
aztán Hrikskov kihagyja a helyzetet erre Rudi büntet :D -
SzocsA #5449 szegény kapus! eddig nem kapott egy gólt sem most meg esélye nincs! -
#5448 RUDOLF!!!!!!!!!!!!!!!!! MEKKORA GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!! -
SzocsA #5447 anyám!!!!!!!! -
SzocsA #5446 ez a meccs nem a lokin múlik -
SzocsA #5445 ez így nem jó hogy ennyire magunkra húzzuk az ellenséget! -
#5444 most innentől elszarni nem szabad! -
#5443 beszarok bazmeg :D -
karajjj #5442 kell valakinek esetleg tv2 stream? -
#5441 voltam Szolnokon előbb, közel volt a bolthoz ahova vittem árut a vonat-pályaudvar és akkor jött meg a külön vonat ami a loki szurkolókat vitte pestre. Voltak hanggal :D -
#5440 ejj micsoda meccs volt :D -
lord nihilus #5439 :DDDDDd -
#5438 Real Madrid-DVSC 1-2
5. Bodnár (40m-es bomba)
44. Higuain (kontra támadás után)
78. Komlósi (begyötört fej gól, szöglet után) -
#5437 jóvan én csak másoltam , nem tehetek róla hogy nso már címvédésről beszél :D -
#5436 he?? :D szerintem egyértelmű, hogy ki a BL esélyese, ha a debrecen bekerül...már látom magam előtt a Real-DVSC döntőt...micsoda gólok.... :D -
#5435 Hajráá Loki!!
úúú ekkora szerencsém régen volt, mégis ott lehetek Pesten és szoríthatok a kedvencekért:)..Hajrá Loki!!! -
#5434 hát... :) már 6 éve vagyok drukker, amúgy 7 éve nézek focit, F1-et meg 9 éve :)
bocs az offért, hajrá Debrecen :) -
karajjj #5433 még egy :D
-
#5432 ez csúcs :D -
karajjj #5431 megihletett a kép :D
-
Dean Winchester #5430 most nézem,hogy te lány vagy ?! :|
foci-bl-ferrari :D
nem is gondoltam volna :) -
#5429 ok, semmi gond :)
remélem meglesz a csoportkörbe jutás! nagyon ráférne már a magyar focira egy ilyen szép eredmény! és végre lehet majd nézni a meccset normálisan, nem csak japánul 2 percenként frissítve :D -
#5428 igaz -
#5427 előbb jussunk el a csoportkörig :) -
#5426 Azért csak óvatosan:D Legyen a cél egyenlőre egy döntetlen a csoportkörben... -
#5425 először meccset nyerjünk:) -
#5424 és ha megnyeri? -
#5423 a bajnokként indulóknak járó 200 ezer euró mellé 7.1 milliót tehet zsebre (kb. 2 milliárd forint)
minden győzelemért 800 ezer eurót kaszíroz (kb. 214 millió forint)
minden döntetlenért 400 ezer eurót kap (kb. 107 millió forint)
Ha a Debrecen továbbjut a csoportjából, akkor...
további 3 millió euróval gazdagodik (kb. 804 millió forint)
Ha a Debrecen negyeddöntőbe kerül, akkor...
további 3.3 millió euró jár neki (kb. 885 millió forint) -
Dean Winchester #5422 Ma Debrecen-Levszki aki nem jött volna rá az időjárásjelentésből :D
-
#5421 múltkor említette a kommentátor a lóvét a BL meccsekért, de már nem emlékszem. De milliárdos összegről van szó, annyiról amiből az egész jelenlegi NB1 2-3 évre gazdálkodik. -
karajjj #5420 de a játékosok prémiumáról volt szó -
#5419 2milliárd forintot kapnak a bl csoportkörért... -
karajjj #5418 aztnemtom :D gondolom forint...
Tokodynak ordították be, hogy miért nem focizok, az meg megállt és kiszólt, hogy tökmindegy, úgyis megkapjuk a kétmilliót -
Monoton #5417 Ft v € ?