Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sztereotípiák meg csak a buták "bölcsességei"😛
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Lassan a kutya nem hiszi el nekik, hogy tényleg megsérülhettek, valamival kivívták ezt.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Dynamo Kijev - Arsenal 1:1
Juventus - Zenit 1:0
Lyon - Fiorentina 2:2
Man. United - Villarreal 0:0
Porto - Fenerbahçe 3:1
Real Madrid - BATE 2:0
Steaua - Bayern 0:1
Na 2 tippem bejött, ez azért ritka 😄 Végülis nagyjából ilyen eredményekre lehetett számítani. Van egy-két meglepetés most is.
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Dynamo Kijev - Arsenal 1-3
Juventus - Zenit 2-1
Lyon - Fiorentina 2-2
Man. United - Villarreal 2-1
Porto - Fenerbahçe 1-1
Real Madrid - BATE 2-1
Steaua - Bayern 1-2
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Dynamo Kijev - Arsenal 1-1
Juventus - Zenit 1-1
Lyon - Fiorentina 2-1
Man. United - Villarreal 2-0
Porto - Fenerbahçe 1-1
Real Madrid - BATE 3-1
Steaua - Bayern 1-0
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
lol <#nevetes1>#nevetes1>
Ne hülyéskedj már
Dynamo Kijev - Arsenal 2:1
Juventus - Zenit 1:2
Lyon - Fiorentina 1:1
Man. United - Villarreal 2:1
Porto - Fenerbahçe 2:2
Real Madrid - BATE 0:4
Steaua - Bayern 0-7
Yo, Bitch!
Dynamo Kijev - Arsenal 0-1
Juventus - Zenit 2-0
Lyon - Fiorentina 0-0
Man. United - Villarreal 1-0
Porto - Fenerbahçe 1-0
Real Madrid - BATE 1-2
Steaua - Bayern 0-2
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Celtic - AaB 2-0
Dynamo Kijev - Arsenal 0-3
Juventus - Zenit 1-2
Lyon - Fiorentina 1-1
Man. United - Villarreal 1-0
Porto - Fenerbahçe 2-0
Real Madrid - BATE 4-0
Steaua - Bayern 1-1
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Celtic - AaB 1:0
Dynamo Kijev - Arsenal 1:1
Juventus - Zenit 2:2
Lyon - Fiorentina 1:1
Man. United - Villarreal 2:1
Porto - Fenerbahçe 2:2
Real Madrid - BATE 2:0
Steaua - Bayern 1:2
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
REAL MADRID
Juve-Zenit 1-1
Real-BATE 1-2<#vigyor5>#vigyor5><#vigyor3>#vigyor3><#crazya>#crazya><#hehe>#hehe>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
REAL MADRID
ezen fenntvannak a cimek ahol lehet nézni mindig frissül élõ közvetités😄
REAL MADRID
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
20:10 Telesport - Bajnokok Ligája labdarúgó mérkõzés
Manchester United - Villarreal
Közvetítés Manchesterbõl
TV6
20:30 UEFA Bajnokok Ligája
Juventus - FC Zenit
Real Madrid - FC BATE Borisov
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A medve nem játék.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Ha román bajnokságban van akkor legyen csak román csapat.
REAL MADRID
A keretük:
9román
7portugál
7argentin
1francia
3barzil
1svéd
1burkina faso-i
1elefántcsontparti
1uruguay-i
1kanadai
amúgy meg abszólute nem román csapat
A Róma szégyen módra nem tud megverni egy Román csapatot.
PSV otthon még egy gólt sem tudott rúgni, szintén szégyen
Chelsea is alázott rendesen, Bordeauxtól azért kicsit töbet vártam volna.
A többi meg nyomi meccs volt, nem érdemelnek említést sem ^^
Azért ezek nem semmi eredmények, néhány éve bele se mertem volna gondolni ezekbe, még most is borzongok.. Mi magyarok meg már csak tévébõl nézzük ezt az egész BLt.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!