10753
Bajnokok Ligája
-
Dean Winchester #5496 jegy ár csapatfüggő ...
ibusz? -
#5495 ezt minden válogatott és nagyobb meccs előtt meg fogod kérdezni ? :| -
#5494 szerintetek menniy lessz a jegy és hol lehet majd kapni? -
sanyiute #5493 lehet stadiont építeni:D ha már a játékosok ennyit kapnak! -
#5492 akárki is legyen az ellenfél de ha már itthon szerzünk pontot az már nagy szám. -
Rudee #5491 27.08.2009
18.00CET
Monaco
UEFA Champions League
Group stage -
Dean Winchester #5490 na ezaz !
most örüljünk annak,hogy csoportkörbe ott vagyunk azt ha netán sikerülne elérni azt amit a fradi elért anno ,hogy 3.hely megvan és folytatni az EL-ban az már szép teljesítmény lenne a javából.
Majd ha folyamatban ott leszünk a bl-ben akkor aztán lehet arról beszélni ,hogy bízonyítani kell de egyelőre még bőven elég bízonyítás ez,hogy sikerül elérni a főtáblára való jutást!
szerintem meg nem fognak szopni :D
fradi is leikszelt a realal :)
jó most ebből nem indlok ki,de ott volt a zte is ...
ha kikapnak egy elit klubtól 2 gólós gk-el akkor még az is belefér,de ha hozza a formáját a debrecen akkor nem fog csúfos verségbe beleszaladni =) -
karajjj #5489 azt se bánnám, ha a mezcsere lenne a legnagyobb gondjuk, megfejtük az UEFA tőgyét rendesen, lesz pénz, csak ésszel kezeljék -
#5488 gyönyörű :) 14 év után ismét :) csak az basz fel hogy most minden "szakértő" ismerős írja iwiwen h széép volt grat meg mittomén , és akkor hozzáteszik hogy majd most kell bizonyítani meg jajj majd szopnak mint az állat... de a ki a faszt érdekel ? épp az h már nincs teher.. nem érdekelnek innen kezdve az eredmények. kb olyan teherrel lépnek pályára mint tavaly a Borisov. -
#5487 ja, én csak megszokásból írtam :) akkor kapgyák be -
#5486 na oda én is felmegyek, de csak ebben az esetben. De nincs olyan "szerencsénk", hogy a Madridot kapjuk.
Amúgy elég szar helyzetben lennék, mert majdnem debreceni vagyok, de attól még a Madridot szeretem jobban, hiába magyar csapattal játszik. A B közép leattcakolna engem mint a lovat :D -
Dean Winchester #5485 okok értem ! Én is furcsálottam :D
-
Dean Winchester #5484 igen?
csak mert múltkor néztem és nem láttam,hogy közvetítenék és ezt kiis beszéltük.
Megnéztem most és most sem látom :)
-
karajjj #5483 de irányított sorsolás van ilyen téren, mert az azonos országból valókat bele se teszik akkor a "kalapba" -
Dean Winchester #5482 ?:|||
ok én hajdu miatt mondtam
mert említette az első kvartetett arsenal-chelsea ..stb
másodikat real...stb
harmadik. bordeaux ,de ha bejut akkor az atl-ot is kaphatjuk
kb ezért mondtam amit :) -
#5481 + szokás szerint eurosporton élőben
ez jutott eszembe, ill. ezt dúdolom most :D
-
karajjj #5480 meg is válaszoltam :D -
karajjj #5479 azonos nemzetiségű csapatok nemlehetnek egy csoportban -.- -
#5478 Lehet 2 spanyol csapat egy csoportkörben? -
#5477 csüt -
Dean Winchester #5476 csütörtök 17:45kor?
a tv2 weboldalán lesz stream említette Hajdu B.
-
Dean Winchester #5475 na végre ezaz mostmár várjuk a real-arsenal-atl. madrid triót ide a Puskásba :P
aki szeretné még1szer megnézni a gólókat annak íme a következő kis linksor :D
Debrecen-Levszki
Levszki kapufa
link
Varga gólja
link2
Rudolf gólja
link3 -
#5474 sorsolás mikor lesz? -
#5473 LOKI -
karajjj #5472 hálózsákot vigyél :D -
#5471 na...akkor most jöhet a madrid...és akkor én már a jövőhéten a puskásban fogok ülni :D -
#5470 Szép volt LOKI!!! Irány a BL!!! ^^ -
karajjj #5469 éjjjáóóóóóóóóóóóóóóó baszomaszájukat :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#5468 következő meccsig lehet örülni:) -
#5467 nincs az az isten h elkúrják, most már végre BL-ben a csapat!!!!!!!!!!!!! IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!! -
#5466 sztem csak 1 hibájuk van... de igazat adok neked is -
r4pt0r #5465 Hát én ritkán nézek focit, de az mindig feltűnik hogy a magyaroknak 2 hibája szokott lenni. Lassúak vagyunk, és a passznál pontatlanok. -
#5464 itt látszik, hogy van még hova fejlődni. -
SzocsA #5463 2. félidőben úgy jöttek ki a bolgárok hogy már mennének haza! -
r4pt0r #5462 Ezeket a sárgákat el kéne felejteni, már szinte nyertünk. Nem kéne ennyire erőltetni. -
SzocsA #5461 ez a statisztika 75 - 255 jó passz azért odabasz nagyobb csapat ellen mi lesz??? -
#5460 ott a pont -
#5459 sztem majd jövőre ha bevezetik az új szabályt amivel NB4-re emelik a színvonalat.. eddig sok a kötöttfogású aneorizba benne
-
karajjj #5458 inkább az a kár, hogy az NB1 ennek azért a közelében sincs... -
r4pt0r #5457 Ez nem kár. Ez azt jelenti az emberek igényes focit akarnak látni, és nem tökölést.