10753
Bajnokok Ligája
  • ProGabe #6218
  • icemankimi
    arra lennék kíváncsi, hogy a dvsc tegnap hány km futott 90 perc alatt.
    (keddi meccsen amit a tv2 adott ott a meccs végén mutatták a statisztikákat és ott lehetett látni)
    valaki nem tudja?
  • Monoton
  • ProGabe #6215
    tegnapi forduló hosszú összefoglalója:

http://www.storage.to/get/ji8Og0pT/UEFA.Champions.League.2009.09.16.Highlights.WS.PDTV.XviD-433.avi
  • Tigristank
    Pedig úgy is jó, ahogy ő mondja, mert az összes hazai meccs kedden lesz.
  • banok
    rosszul hallottad. Keddi meccset a TV2, a szerdait a Digisport adja.
  • Monoton
    Előre még ők sem tudják. Ami viszont biztos, hogy a Debrecen idegenbeli meccseit a DigiSport, a hazaiakat pedig a Tv2 adja. Legalábbis így hallottam. :)
  • gettobuxa
    melyik meccset adja csak a digisport? szaros port.hu nem írja elég hosszú időintervallumra...
  • DeerHunter01
    DigiSporton néztem a meccset 65. percig asszem és nem voltak rosszak a Debreceniek :)
  • poppe
    bazzeg, digi adta tegnap a inter-barca meccset, én meg elhúztam aludni
  • nan76
    Hajrá Loki..szép volt(nem láttam a meccset csak később tudtam meg az eredményt de ez nem vereség...itthon péppé verjük őket!!!!!)
  • vmvr
    szép volt fiúk! le a kalappal a debrecen előtt, jók voltak. nem szartak be a gatyába, hajtottak végig. minden elismerésem
  • rumkola
    hogyne :D
  • baca01
    A kettő közül inkább az előbbi. Persze lehetett volna több is a különbség, ha a poolnak bejön egy-két helyzete, de ennyi erővel mi is rúghattunk volna 2-3 gólt, a foci ilyen.
  • baca01
    Hát igen, a magyar válogatott is pár hete még nagyon jó helyen tanyázott, de ilyen taktikával meg játékkal nem lehet eredményt elérni. És az eredmény még hagyján, de hogy a portugálok ellen meg sem próbálták itthon, hát ezen kibuktam.
    Persze megértem én hogy nagy volt a tét, a Debrecennek meg úgyis mindegy, mert nagyon minimális az esélye, szinte egyenlő a nullával, de akkoris... Azért többet várt szerintem az a több tízezer szurkoló is a Puskás stadionban.
  • WuFraZselic
    grat a Lokinak! ez egy szép eredmény :) amúgy nem láttam a meccset, ez egy szoros 1 gólos verség volt, vagy a pool nem erőltetett semmit és altattak? remélem az előbbi :)
  • Lacee86
    Sajnos lemaradtam a meccsről, sehogy sem sikerült h nézni tudjam. :( Majd hnap megnézem mindenesetre. Az 1-0 tényleg kellemes meglepetés, de hát evés közben jön meg az étvágy, ha nem 1-0 hanem mondjuk 1-1... Na de hát így is szépen helytállt a csapat. Az meg sztem pluszban jó, h a Fiorentina kikapott. A csoport 3. helye így tényleg reális lehet. Persze reméljük a legjobbakat, amit kimondani is alig merünk! :)
  • LoSA
    Szerintem egyáltalán NEM játszottunk rosszul, sőőőt! Szerintem egészen jók voltunk! Hajrá Debrecen, többet ér, mint a magyar válogatott! :)
  • peetfire
    Igen...elvolt csúszva a hang...fél perccel később jött a Kossuth!De utána cseréltem...online Kossuth KI...asztali rádió BE!Így viszont a hang volt előrébb fél perccel :D
  • bcrics
    Szép Volt Debrecen!
  • zaki
    remekül helytállt a debrecen, minden elismerésem nekik!
  • karajjj
    anno manchesterben is így volt :D
  • baca01
    Nem baj így is teljesen jó volt nekem, nagyjából értettem a dolgokat. :D
    Nem volt semmi a magyar tábor. Elnyomták simán az angolokat.
  • karajjj
    teljesen jó volt!
  • baca01
    Gondoltam úgyis el van csúszva a rádiós hang a stream képétől, és útálom, hogyha már fél másodpercnyit is késik.
    Jó volt ez így, így is örülök hogy zökkenőmentesen végig tudtam nézni a meccset és nem maradtam le egy másodpercről sem.
  • SLICK
    sztem simán jó volt a Loki, újoncként így helyt állni egy Liverpool ellen azért szép. Mégha ők nem is nyomtak annyira...
    Kár azért az egy gólért :(
  • peetfire
    A kommentár Dán volt...de az online Kossuth rádió meg Magyar!Miért nem így nézted? :)
  • karajjj
    itthon megverjük őket... ha a csapatnak nem megy, akkor majd a b-közép... :D
  • MrSpock
    Szerintem nehzebb lesz majd a Lyon ellen..nemtudom a sztárcsapatokkal néha könyebb,ha nemjön ki úgy nekik.De majd meglátjuk mire lesz képes a csapat!
  • COOLancs
    Kiegyezek ezzel az eredménnyel, szerintem reális végeredmény, itthon meg karóba húzzuk őket
  • rebel7
    hát gyerekek nem tudom ti h vagytok vele de sztem nagyon jól nyomtuk az előzetes várakozásokhoz képest, tisztesen helytálltunk minimális különbségű vereséget szenvedtünk a világ egyik élcsapatától helyzeteink is voltak nem álltunk be védekezni 11 emberrel, a közönség fantasztikus volt leszurkoltuk az angolokat! remélem a ugyanígy teljesítünk a következő mérkőzéseken is! HAJRÁ LOKI!!!
  • zsotesz
    Gratula a Lokinak, jól játszottak, rendben volt ez a meccs, persze ha pechesebb a Loki vagy mázlisabb a Pool akkor több is lehetett volna.
  • baca01
    Hát le a kalappal a Debrecen előtt, nem gondoltam volna hogy így fognak támadni és így fogják tartani az eredményt.
    Támadtunk szépen, volt hogy percekig a pool térfelén volt a labda. HAJRÁ LOKI! Reszkess O. Lyon! :D
  • karajjj

• Cobraz
    Még okozhatunk meglepetést.
  • MrSpock
    Szép eredmény,de mondjuk így is 0 pont,de gratula mert soakn gólokkal várták hogy nyerjen a pool!Nagyot küzdöttek,és nincs kiscsapat már itt!Ezt jó látni,hogy a Debrecen is felnőtt!:-)
  • Bandee1987
    Ja, ha ilyen teljesitménnyel játszunk, akkor lehet esélyünk simán a fiorentina, lyon ellen is akár.
  • zsotesz
    A következő meccs két hét múlva lesz?
  • Bandee1987
    Kár, hogy nem jött össze a döntetlen, de meg kell mondjam szép játék volt, gratula.
  • Banano
    0-2-re izgultam:D

Am nagyon szépen játszottak! Az első jóslatok még arról szóltak h ,,örüljünk ha csak 0-3 lesz" ehelyett 0-1 lett úgy hogy nem csak védekeztünk hanem JÁTSZOTTUNK.:)

Ez azért mégis csak liverpool volt ha ezek ellen megy 0-1 akkor a többieket kisujjból verni fogjuk