10753
Bajnokok Ligája
-
#6218 -
icemankimi #6217 arra lennék kíváncsi, hogy a dvsc tegnap hány km futott 90 perc alatt.
(keddi meccsen amit a tv2 adott ott a meccs végén mutatták a statisztikákat és ott lehetett látni)
valaki nem tudja? -
Monoton #6216 -
#6215 tegnapi forduló hosszú összefoglalója:
http://www.storage.to/get/ji8Og0pT/UEFA.Champions.League.2009.09.16.Highlights.WS.PDTV.XviD-433.avi -
#6214 Pedig úgy is jó, ahogy ő mondja, mert az összes hazai meccs kedden lesz. -
#6213 rosszul hallottad. Keddi meccset a TV2, a szerdait a Digisport adja. -
Monoton #6212 Előre még ők sem tudják. Ami viszont biztos, hogy a Debrecen idegenbeli meccseit a DigiSport, a hazaiakat pedig a Tv2 adja. Legalábbis így hallottam. :) -
gettobuxa #6211 melyik meccset adja csak a digisport? szaros port.hu nem írja elég hosszú időintervallumra... -
#6210 DigiSporton néztem a meccset 65. percig asszem és nem voltak rosszak a Debreceniek :) -
#6209 bazzeg, digi adta tegnap a inter-barca meccset, én meg elhúztam aludni -
#6208 Hajrá Loki..szép volt(nem láttam a meccset csak később tudtam meg az eredményt de ez nem vereség...itthon péppé verjük őket!!!!!) -
#6207 szép volt fiúk! le a kalappal a debrecen előtt, jók voltak. nem szartak be a gatyába, hajtottak végig. minden elismerésem -
rumkola #6206 hogyne :D -
baca01 #6205 A kettő közül inkább az előbbi. Persze lehetett volna több is a különbség, ha a poolnak bejön egy-két helyzete, de ennyi erővel mi is rúghattunk volna 2-3 gólt, a foci ilyen. -
baca01 #6204 Hát igen, a magyar válogatott is pár hete még nagyon jó helyen tanyázott, de ilyen taktikával meg játékkal nem lehet eredményt elérni. És az eredmény még hagyján, de hogy a portugálok ellen meg sem próbálták itthon, hát ezen kibuktam.
Persze megértem én hogy nagy volt a tét, a Debrecennek meg úgyis mindegy, mert nagyon minimális az esélye, szinte egyenlő a nullával, de akkoris... Azért többet várt szerintem az a több tízezer szurkoló is a Puskás stadionban. -
#6203 grat a Lokinak! ez egy szép eredmény :) amúgy nem láttam a meccset, ez egy szoros 1 gólos verség volt, vagy a pool nem erőltetett semmit és altattak? remélem az előbbi :) -
#6202 Sajnos lemaradtam a meccsről, sehogy sem sikerült h nézni tudjam. :( Majd hnap megnézem mindenesetre. Az 1-0 tényleg kellemes meglepetés, de hát evés közben jön meg az étvágy, ha nem 1-0 hanem mondjuk 1-1... Na de hát így is szépen helytállt a csapat. Az meg sztem pluszban jó, h a Fiorentina kikapott. A csoport 3. helye így tényleg reális lehet. Persze reméljük a legjobbakat, amit kimondani is alig merünk! :) -
#6201 Szerintem egyáltalán NEM játszottunk rosszul, sőőőt! Szerintem egészen jók voltunk! Hajrá Debrecen, többet ér, mint a magyar válogatott! :) -
peetfire #6200 Igen...elvolt csúszva a hang...fél perccel később jött a Kossuth!De utána cseréltem...online Kossuth KI...asztali rádió BE!Így viszont a hang volt előrébb fél perccel :D -
bcrics #6199 Szép Volt Debrecen! -
#6198 remekül helytállt a debrecen, minden elismerésem nekik! -
karajjj #6197 anno manchesterben is így volt :D -
baca01 #6196 Nem baj így is teljesen jó volt nekem, nagyjából értettem a dolgokat. :D
Nem volt semmi a magyar tábor. Elnyomták simán az angolokat. -
karajjj #6195 teljesen jó volt! -
baca01 #6194 Gondoltam úgyis el van csúszva a rádiós hang a stream képétől, és útálom, hogyha már fél másodpercnyit is késik.
Jó volt ez így, így is örülök hogy zökkenőmentesen végig tudtam nézni a meccset és nem maradtam le egy másodpercről sem. -
#6193 sztem simán jó volt a Loki, újoncként így helyt állni egy Liverpool ellen azért szép. Mégha ők nem is nyomtak annyira...
Kár azért az egy gólért :( -
peetfire #6192 A kommentár Dán volt...de az online Kossuth rádió meg Magyar!Miért nem így nézted? :) -
karajjj #6191 itthon megverjük őket... ha a csapatnak nem megy, akkor majd a b-közép... :D -
#6190 Szerintem nehzebb lesz majd a Lyon ellen..nemtudom a sztárcsapatokkal néha könyebb,ha nemjön ki úgy nekik.De majd meglátjuk mire lesz képes a csapat! -
COOLancs #6189 Kiegyezek ezzel az eredménnyel, szerintem reális végeredmény, itthon meg karóba húzzuk őket -
rebel7 #6188 hát gyerekek nem tudom ti h vagytok vele de sztem nagyon jól nyomtuk az előzetes várakozásokhoz képest, tisztesen helytálltunk minimális különbségű vereséget szenvedtünk a világ egyik élcsapatától helyzeteink is voltak nem álltunk be védekezni 11 emberrel, a közönség fantasztikus volt leszurkoltuk az angolokat! remélem a ugyanígy teljesítünk a következő mérkőzéseken is! HAJRÁ LOKI!!! -
zsotesz #6187 Gratula a Lokinak, jól játszottak, rendben volt ez a meccs, persze ha pechesebb a Loki vagy mázlisabb a Pool akkor több is lehetett volna. -
baca01 #6186 Hát le a kalappal a Debrecen előtt, nem gondoltam volna hogy így fognak támadni és így fogják tartani az eredményt.
Támadtunk szépen, volt hogy percekig a pool térfelén volt a labda. HAJRÁ LOKI! Reszkess O. Lyon! :D -
karajjj #6185
-
Cobraz #6184 Még okozhatunk meglepetést. -
#6183 Szép eredmény,de mondjuk így is 0 pont,de gratula mert soakn gólokkal várták hogy nyerjen a pool!Nagyot küzdöttek,és nincs kiscsapat már itt!Ezt jó látni,hogy a Debrecen is felnőtt!:-) -
#6182 Ja, ha ilyen teljesitménnyel játszunk, akkor lehet esélyünk simán a fiorentina, lyon ellen is akár. -
zsotesz #6181 A következő meccs két hét múlva lesz?
-
#6180 Kár, hogy nem jött össze a döntetlen, de meg kell mondjam szép játék volt, gratula. -
#6179 0-2-re izgultam:D
Am nagyon szépen játszottak! Az első jóslatok még arról szóltak h ,,örüljünk ha csak 0-3 lesz" ehelyett 0-1 lett úgy hogy nem csak védekeztünk hanem JÁTSZOTTUNK.:)
Ez azért mégis csak liverpool volt ha ezek ellen megy 0-1 akkor a többieket kisujjból verni fogjuk