Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
én is minden tölem telhetöt megtettem...szurkoltam ezerrel még akk is ha nem jáccott a csapat😄:p
megérdemelte ez a CSAPAT nagyon, az egész éves teljesitmény alapján is, meg minden alapján!
I (L) BARCA
REAL MADRID
Szvsz régóta nem volt olyan jó belsõ védõnk mint õ.
azért egy mu gólt vártam volna 😞 mind1 jövõre címvédés lesz bizony 😊
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
ezért nem lesz õ sose elkönyvelve úgy mint pele,ronaldo, maradona vagy a többiek
Remélem Messi kapja az aranyat év végén
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
céronáldó amúgy külön történet. szánalmas, amit mûvelt. "nem megy a játék. felrúgom, aki szembejön!", pffff
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
szóval na lehet h elfelejtettek focizni.. (kicsit erõs de na😄)
egyszerüen hehetetlen volt idén a BARCA!
megnyertük😄😄😄
szép volt fiuk
(L)BARCA(L)
C. Ronaldon meg ha nyomás van kb ennyit tud
amúgy tipikusan olyan meccs volt, hogy a MU szempontjából egyszerûen rosszkor játszották. egy nappal késõbb, vagy korábban és teljesen máshogy alakult volna
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
96% os passzolással xavi
még a kapus is úgy rúgja ki a labdákat hogy az embernek el se kell mozdulnia rávarázsolja a fejére!
ha a magyar válogatott fele ilyen jó lenne mint a barca simán kijutnánk a nemzetközi kupákra!
ez a guardiola vagy tud valamit vagy a csapat csak szimplán jó és neki túl sok köze nincs hozzá 😄
Bár kétségtelen, ez a Barca éve volt. De mint tudjuk, semmi sem tart örökké.
a barca most igy revansot vett a mu-n 😄
tavaly a barca nem tudott gólt lõni most meg a mu nem.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
★ 汤姆 李
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
REAL MADRID
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
mu egyetlen esélye ha 5 perc alatt 2/3 gólt rúgnak....
REAL MADRID