Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Na, kocsmázás után haverokkal nézve, ezernyi anyázás között, Arsenal drukkerként azt kell mondanom, hogy a mai nap a Manchester nem nyerhetett, egyszerûen ez nem az õ napjuk volt. Ettõl függetlenül úgy gondolom, hogy egy 'jó' napot kifogva sem verhették volna meg az idei Barcelonát, az a csapat amelyik ilyen nyíltsisakos támadó focival 100 gól felett jár abszolút megérdemli a BL serleget!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

hihi
én is minden tölem telhetöt megtettem...szurkoltam ezerrel még akk is ha nem jáccott a csapat😄:p
megérdemelte ez a CSAPAT nagyon, az egész éves teljesitmény alapján is, meg minden alapján!
I (L) BARCA
szucsy89
jó persze semmi, csak kicsit kötekedni akartam😊
SLICK
na jó errõl nem fogok vitát nyitni 😄

Most miért baj az ha valaki be teszi az aláírásába a "saját csapatát".

REAL MADRID

szucsy89
és akkor Robben és Benzema mit keres ott?😛

mert nagyon nem oda valók😄:
SLICK
hát nem is a múltkori rugdosódás miatt tettem be.
Szvsz régóta nem volt olyan jó belsõ védõnk mint õ.

SLICK
jaja olyasmi 😄

azért a gólig azt hittem itt a mu nyer vagy 3-1 re 😮 fõleg mikor látjuk a mu akciókat a barca meg a kapuig sem jutott el.Majd jött a gól és mintha minden a visszajárára fordult volna ...
azért egy mu gólt vártam volna 😞 mind1 jövõre címvédés lesz bizony 😊
limperatore
akkor pepe nem lenne ott ha álom 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
elsõ félidõ elején még aktív volt, de 2. félidõbe csak akkor mondták a nevét mikor puyolt felrugdosta

ezért nem lesz õ sose elkönyvelve úgy mint pele,ronaldo, maradona vagy a többiek

Remélem Messi kapja az aranyat év végén

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
az aláírásodban szereplõ csapat mi ha megkérdezhetem? real-álomcsapat szerû?
SLICK
Remélem Perez is belátja majd, hogy nem kell õ ide.

ProGabe
simán. ez egyre többször bebizonyosodik, lsd. tavalyi EB. tényleg nem szabad pihentetni ezeket a játékosokat

céronáldó amúgy külön történet. szánalmas, amit mûvelt. "nem megy a játék. felrúgom, aki szembejön!", pffff

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
és te tettél érte a legtöbbet 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

az nem lehet h a mu erõsen tarcsi volt hétvégén és a mostani csapat tulajdonképpen másfél hétig nem is focizott? a barcaból meg azért volt aki ahétvégén is pályán volt 😄
szóval na lehet h elfelejtettek focizni.. (kicsit erõs de na😄)
😄 hihetetlen az a hehetetlen:p
valdes nem jo kapus tény, de nagyon jol összefogja a csapatot, már mint ugy mint társaság!
egyszerüen hehetetlen volt idén a BARCA!
megnyertük😄😄😄
szép volt fiuk
(L)BARCA(L)
limperatore
Nah ennyi, Barca jobb volt és megérdemelte

C. Ronaldon meg ha nyomás van kb ennyit tud

ne haragudj meg, de Valdes minden, csak nem fenomális kapus...
ProGabe
maga Guardiola nyilatkozta nemrég, hogy ezt a csapatot most mindenki sikerre vinné. szimpatikus a srác, még én is azt mondom 😊

amúgy tipikusan olyan meccs volt, hogy a MU szempontjából egyszerûen rosszkor játszották. egy nappal késõbb, vagy korábban és teljesen máshogy alakult volna

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

na amúgy cseszett jó a csapat, de végra van taktikájuk is, nem csak a Rijkaard féle 11-en valamit csak összehozunk felállás 😄
LasDen
hát azér valdest nem lehet sose túl dicsérni...me egy jó teljesítményre és dicséretre gyorsan rákontráz.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DjDano
A legjobb csapat nyerte a BL-t! <#worship><#worship><#eljen><#eljen>

te meg kiveszed majd egyszer a bilibõl a kezed...
szomplán jó
96% os passzolással xavi
még a kapus is úgy rúgja ki a labdákat hogy az embernek el se kell mozdulnia rávarázsolja a fejére!

ha a magyar válogatott fele ilyen jó lenne mint a barca simán kijutnánk a nemzetközi kupákra!
LasDen
asszem megérdemli a barca....
ez a guardiola vagy tud valamit vagy a csapat csak szimplán jó és neki túl sok köze nincs hozzá 😄

Barnabyka
majd ha a Chelsea jövõre megnyeri végre a BL-t az aztkövetõ idényben elkezdõdik a címvédés és éveken keresztül fog tartani😊

úgy mint idén?
jövõre sem lesz jön a bayern!
SLICK
Számomra ez meglepetés... fõleg ami a Chelsea ellen mutatott játékot illeti.
Bár kétségtelen, ez a Barca éve volt. De mint tudjuk, semmi sem tart örökké.

jaja nincs címvédés + vége a mu bl veretlenségi sorozatának! (25 meccs)
Barnabyka
mostfelértékelõdött aChelsea védekezõ játéka a BArca ellen szvsz..azért ennél eredményesebb volt(bár mindneki tudja ,hmi lett abból.)

jah 😄 és henrynak megvan az elsõ bl gyõzelme!
a barca most igy revansot vett a mu-n 😄
tavaly a barca nem tudott gólt lõni most meg a mu nem.
Count Adyn
Na nincs címvédés, igy van ez jól😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

penészthozópára
ma..

One Love, One United!

Hát ma Barca ellen nem lehet gyõzni.Pá MU

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Count Adyn
Nem kéne azért lábtörõ versenyt csinalni...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nincs egy szinten a két csapat!
Xavi milyen keményen nézett Ronaldora 😄

REAL MADRID

most így elképzelem, hogy a végén bemegy a MU az öltözõbe, aztán csak annyit mond nekik az öreg, hogy "srácok, bele volt szarva a közepébe..."
desigo
el is dõlt...
a pöpp milyet bólintott 😄
ForzaInter
bezzeg ellenünk hibáztak volna ekkorákat😄

Yo, Bitch!

Nuno88
nincs még vége de sztem, ez már a Barcáé... szép Messi fejes volt!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasDen
mondtam...
mu egyetlen esélye ha 5 perc alatt 2/3 gólt rúgnak....

MIlyen védelem már :S

REAL MADRID

<#eljen>
ForzaInter
lol messi fejjel😄D 2-0 bl gyõztes a barca, megérdemelték

Yo, Bitch!

SLICK
jajj ez a kommentátor, EB óta utálom