10753
Bajnokok Ligája
-
#6262 Áhh, vicc, Liverpool ellen sokkal jobbnak tűntek. :S -
#6261 Nem kel uralni a pályát,gólokat kel rúgni ,mert arra játszák a focit jobbesetben:-)De azért ne mondjuk már azt,hogy mezőnyfölényben játszik a Debrecen:-) -
#6260 Pedig tudja a fene, annyira nem uralja a LYO a pályát...nem áll arányban ez az eredmény. -
#6259 0-4 -
#6258 fio meccsről beszélek :D jobb meccs :D -
#6257 már 3:0 :( -
karajjj #6256 keress vissza a chelsea topikba -
#6255 Nincs, nem én csináltam. :D -
#6254 -
#6253 ez megvan méhecske nélkül?:D -
#6252 jó szar -.- -
#6251 hát már 2:0 :D -
#6250 Csak segíteni akart:
-
#6249 várjunk még azzal, pool nagy mákos csapat, nem lepődnek meg ha az utolsó 10 percben rugnának (mákolnának) 2-3 gólt:D -
#6248 fio eléggé lenyomja a poolt -
Dean Winchester #6247 pffff így na
-
Dean Winchester #6246 ez lemaradt..
-
Dean Winchester #6245 Hajrá LOKI!!
-
#6244 Aréna Pláza -
Zenszkij #6243 Nem tudom, én kint leszek élőben a meccsen. Hatalmas lesz a hangulat!! -
#6242 Pesten valahol nyomatják majd kivetítőn ? nem kocsmában hanem csak úgy valahol mint anno bl döntőt :D -
#6238 hát ez talán egy esély lehet nekünk :D -
#6237 Öcrebo vezeti a Debrecen Lyon meccset. XD
-
karajjj #6236 most ingyen, fizetni majd novembertől kell érte -
#6235 nálunk betették és nem kellet fizetni érte plusszba -
karajjj #6234 nálunk azt mondták, hogy mivel novembertől előfizetőnként 600-at kell fizetni a diginek, ezért nem teszik be... -
#6233 nálunk a kábelszolgáltató már megeggyezett vele
a pool elleni meccs előtt 2órával már volt:D -
karajjj #6232 javaslom köpködjük a digit, mert mint azt már leírtam, ígérgettek mindent, mielőtt beindult a csatorna, aztán mikor a kábelszolgáltatók érdeklődtek, hogy most akkor hogy s mint, ők basztak válaszolni... -
mohopasi #6231 Teljesen jogos a felháborodás (bár most utálni fogtok, én élőben néztem), de gondoljunk arra is, hogy a digitv letett egy csomó pénzt, amit nyilván más nem tett le, illetve nem annyit, és most szépen megpróbálja behozni a zsét a többi szolgáltatón.
Érdekessége a dolognak, hogy nem tudtak még megállapodni, pedig a digi is egy csomó más kábelszolg. érdekeltségi körébe tartozó csatornát forgalmaz. Úgyhogy lehet köpködni, csak nem tudni pontosan, hogy kit is kell.
Javaslatom: Köpködjük az összes kábelszolgáltatót! -
#6230 No para, a TV2 "nagy kegyesen" még aznap, 23:58-as kezdéssel (!!) leadta a meccset. -
rumkola #6229 Hát jah. De akkor is felháborító, tetves balkán ez az egész. Barca-Inter és DVSC helyett anyátok közt meg móniokasó van a tévéban, hogy rohadnának széjjel. Rohadt mérges vagyok, pofozkodni tudnék. -
#6228 Hát jah, ez sztem is hülyeség. -
#6227 sok "okos" azt hiszi az MLSZ dönt abban, hogy az UEFA kinek adja el a jogokat? biztos a blikkben olvasták^^ -
#6226 Köszönöm szépen. -
Monoton #6225 Összefoglaló (arabic com : JSC Sports +3 :: WMV :: 720x576 :: 1 Mbps)
1.félidő - 1st_leg_highlights_liverpool v.s deb 9.15 min
2. félidő - 2st_leg_highlights_liverpool v.s deb 11.30 min
-
#6224 sport-video.hu -» publikus felvételek -
#6223 Nem tudom, hogy ki tehet róla igazából, de az igaz, h 1x jut be magyar csapat a BL-be, és akkor is az van, h min. fél ország egyszerűen nem tudja nézni. Szégyen... -
karajjj #6222 MLSZ: közleményben hárítják el a felelősséget a BL-közvetítések miatt
A Magyar Labdarúgó Szövetség közleményt adott ki, amelyben leszögezi, semmi köze nem volt a BL-közvetítésekről szóló tárgyalásokhoz, amelynek révén a Digi Sport nyerte el a jogok egy részét.
"Telefonhívások özöne és naponta többtucat e-mail érkezett és érkezik a Magyar Labdarúgó Szövetségbe, jelezve: óriási az érdeklődés a DVSC-TEVA Bajnokok Ligája-szereplése iránt. Sajnos azonban nem csak az érdeklődés nagy, hanem a méltatlankodás is: a hozzánk fordulók zöme ugyanis nem érti, hogy miért egy olyan tévécsatorna közvetíti a debreceniek idegenbeli meccseit, amelynek elérhetősége elenyésző csupán a többi televízióhoz képest. Akadnak, akik ezért az MLSZ-t teszik felelőssé, pedig ehhez - és ezt ezúton tesszük közhírré - a szövetségnek az égvilágon semmi köze sincs. Mint ahogy a hazai találkozók jegyeinek árusításához sem. Az MLSZ BL-ügyben csak egyet tesz: az egyetemes magyar labdarúgás érdekeit szem előtt tartva tiszta szívből szurkol a DVSC-TEVÁ-nak!" – áll a hivatalos közleményben. -
#6221 Hali! Nem tudtok vmi helyet, ahonnan le lehetne szedni az egész meccset? Sajnos totál lemaradtam róla. :S -
karajjj #6220 mész mingyá nyaralni...