Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KAMIONOS KOGYO
Ígyvan,pontosan!!!!Én látom ezt!!!!
A többieknek meg:<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

5w0rdf15h
Kicsit paranoiás vagy öcsi, szerintem fordulj szakemberhez 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

hmmm abban igazad van h volt amit nem adott meg és megkelett volna,de arra nem is gondolsz hogy a biro fogadott a meccsel kapcsolatban a mixen és a saját maga érdekében tette amit tett?😄
egybõl platini,döntõmegvétel,csalás .... LOL
ForzaInter
Akkor az összes nem chelsea és angol drukker indulhat holnap a szemorvoshoz. 😞

Yo, Bitch!

Abidalt is pontosan ezért állította ki a semmiért chelsea elõnynél..gondolkozzál már 1 kicsit..

Kaplan
Én csak holnap tudok menni, mert már lejárt a rendelési idõ. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

kuzco007
csak az elõdöntõt vették meg, hogy bejussanak, szerintetek jól vezetett a drága norvég bíró? mert ha igen, akkor Ti mindannyian vakok vagytok... az UEFA nem akarta, h megismételt bl döntõ legyen, ezért elintézték egymás közt a dolgot, komolyan azt hiszitek véletlenül vezette úgy a meccset a norvég bíró ahogy? dehogyis, még büntetést sem kapott utánna, pedig anno a spanyolt aki a manu-debrecen meccset vezette eltiltották egy kis idõre, pedig csupán Halmosi gólját nem adta meg...a Chelsea-barca meccsen azért nagyobb visszaélések is történtek és semmi büntetést nem kapott a bíró, ebbe a platini keze is benne van, barcával elintézték egymás közt, h ne legyen ismételt döntõ, ha nem rug gólt az utolsó percben a barca a Chelsea meccsen a bíró középpályáról befújt volna egy tizit és ha azt kihagyják addig rugatta volna újra mig be nem rugják...ha Ti ezt nem látjátok akor menjetek szemorvoshoz

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

ja kifizetett a barca 100 ft-ot hogy aztán nyerjen 1 ft-ot +a dicsõség 😄DDDD

5w0rdf15h
Persze és az egész UEFA-t lefizették, Platinit is meg mindenkit, még a Pápát is.

Kaplan
Hol van az már barátom...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ForzaInter
Sõt a MU-t is lefizették hogy hagyják magukat, õk már ugy is nyertek tavaly egy blt, és mindegy nekik. 😞

Yo, Bitch!

kuzco007
pontosan õt fizették le, v itt senki nem látta a Chelsea-barca meccset? mert akkor nem dumálok fölösen

[Jakuza]
Sot miutan megvettek az MU-t is, a genyok kinyirtak Kennyt. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hajjaj, tudja mindenki... <#idiota>

KAMIONOS KOGYO
Övrebövel az élen!!!!<#eljen><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

LasDen
jujj.....erer nemtok semmit mondani ez.....kész.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kuzco007
megvásárolták a döntõt ezt mindenki tudja!!

<#fejvakaras>
5w0rdf15h
<#wilting>

kuzco007
szar csaló barcelona, nem érdemelték meg!!

LasDen
jó....akkor én vagyok hülye.....részemrõl vége....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

[Jakuza]
Igen ?
Minel tobbet kepzeltem el ?
Vagy talan olvasasbol felvoltal mentve cimbi ? Tudod mit jelent az a szo, hogy "szinte" ?

" Ellenben Messi szintep a fizikat meghazudtolo modon valahogy meg a testet kicsavarva visszatudott a labdaert fejjel nyulni"

De persze szamodra ezzel a mondattal kifejeztem, hogy a fizikai hatarokat lepett at
Na jo akkor most menj es gondold at ezt jo erosen, hatha megvilagosodik valami a mondandobol. <#hehe>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

LasDen
én ilyet mondtam volna??? 😄 nem is emlékszem rá 😄
de én csak annyit akartam, hogy annál többet nem kell képzelni a játékosokról mint amennyit tudnak....

[Jakuza]
Hogy teged idezzelek, draga Real fanatikus baratom:
Persze nem Higuain tehet rola, hogy o nem a newtoni fizika vegso hataraig tudja a golloves tudomanyat alkalmazni, Messivel ellentetben. 😄

[Jakuza]
Kutyat nem erdekel mire celoz, en tudom mit irtam le.Ez tortent a tegnapi meccsen.
Az allitolagos vilag legerosebb bajnoksagaban szereplo legerosebb csapat, nem volt egy szinten az allitolag gyenge spanyol bajnokkal, ahol ismetlem "allitolag" azert gyozhet egy Barcelona mert gyenge a bajnoksag, azert gyozhet a BL-ben sok gollal, mert nem volt eros ellenfele.
Lehet keresni a kifogasokat, kibuvokat. Iden a Barcelona volt a legerosebb az ido igazolta a tenyeket es megcafolta a ketkedoket, vagy rosszindulatbol nyilatkozo embereket.

LasDen
"Ellenben Messi szinte a fizikat meghazudtolo modon valahogy meg a testet kicsavarva visszatudott a labdaert fejjel nyulni, raadasul egy ilyen helyzetben iranyitani is tudta"

persze....és a tér-idõ kontinuumot is meggörbítette, így elõre ment az idõben néhány másodpercet s lendületbõl kiugrott a folyamból és a jedi erejével beirányította a labdát a kapuba....

SLICK
de ne hegyezd ki csak erre a meccsre. Nyílván õ sem erre célzott

[Jakuza]
Mar pedig a tegnapi Barca es MU kozott klasszis kulonbsegek voltak.

KAMIONOS KOGYO
Igaz,de eddig a Chelsea állt legközelebb,hogy megállították a Barca játékát!

Rockynhooo
Na azért azt ne mondjuk már ,hogy klasszis különbségek vannak a két csapat között 😄 Tegnap sokkal jobb volt a Barca ez tény , de azért ne essünk túlzásokba. Most a Barca , MU , Pool , Chelsea csapatai számítanak elitnek a szememben , a többiek utánuk... De a 4 csapat közt nincsenek hatalmas különbségek.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

[Jakuza]
Jah es meg valami amin egy jot kacagtam a kozvetites kozben.
Draga jo riporterunk kijelentese, hogy miszerint ilyen szinten a 2. golt mindenkinek illik befejelni.
Meglatszik, hogy magas szinten nem uzte a labdarugast a koma.
Az a 2. gol egy klasszis megoldas volt egy klasszis jatekostol. A tobbseg kihagyta volna, mivel a labda nem volt pontos es kozel fel meterrel a hata moge erkezett. Ellenben Messi szinte a fizikat meghazudtolo modon valahogy meg a testet kicsavarva visszatudott a labdaert fejjel nyulni, raadasul egy ilyen helyzetben iranyitani is tudta.
Ezt keves jatekos tuda volna igy megoldani. Egyszeruen hihetetlen a pali, egy nagyszeru jatekos.

[Jakuza]
Neki meg azert nem tetszik, mert nem az.
Amugy egyaltalan nem volt rossz merkozes.
En ugy neveznem ez egy sima merkozes volt sok helyzettel, tamadofocival es tobb gollal.
Meglatszott a ket csapat kozti klasszis kulonbseg ezert nem lehetett szorosabb az eredmeny.

sz4bolcs
Szeretem a szép támadó játékot, és mostanában Barcától láttam ilyet, ezért kicsit feléjük húz a szívem. De ha a Manchester játszik tegnap olyan játékot, mint a Barca, Barca meg olyat, mint a Manchester, akkor is ugyanúgy tetszett volna a meccs. Ugyanúgy örömködtem volna, ha Ronaldo lõ gólt, mint ahogy Eto'o lõtt. Amikor C. Ronaldo próbálkozott az elején, neki is ugyanúgy szurkoltam, hogy akadjon be az egyik próbálkozása, mint ahogy Iniestának is, amikor épp õ vezette kapu fele a labdát.
Szóval nekem tökmindegy, hogy Rooney játszik szépen, vagy Messi.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Legend Killer
a MU-t nem kéne fikázni, eddig is letett ezt-azt az asztalra és megnyerte az angol bajnokságot, veretlen volt iksz mérkõzésen keresztül, csomó rekord... egyszerûen a tegnapi este nem az övék volt.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

tegyük hozzá, hogy azért tetszett a mecs, mert barca drukker vagy... 😄
Kaplan
Hát konkrétan szerintem az egész Manchesternek fájt tegnap a foci..

sz4bolcs
Vidicset viszont nagyon sajnáltam, neki tegnap szabályosan fájt a foci. 😊

sz4bolcs
Nekem nagyon tetszett a meccs, bár nem volt kiegyenlített. De ha azt nézem, a meccs eleje sem tûnt kiegyenlítettnek, C. Ronaldo kb. mindenét ellõtte, mint ha érezte volna (kicsit kétségbeesetten), hogy addig kell gólt lõnie, amég a Barcához nem kerül a labda, mert akkor végük. Ez be is igazolódott, labda nélkül még õ is elég nehezen tud játszani.
Meccs elején nagyon ott volt a levegõben, hogy kicsit több szerencsével Ronaldo szerez egy gólt, és akkor valami játékrombolással, vagy bunkerfocival kihozhatták volna 1-1-re. Bár ilyen focival hosszabbításban is Barca lett volna az esélyesebb.

limperatore
legalább nem kellet spoilerbe tenni 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
KAMIONOS KOGYO
Megmondtam,hogy a barca nyer!!!!
Mi volt ez a MU???
Chelsea is simán verte volna!!

Rockynhooo
ok

fradi -.-
Rockynhooo
na ja igazad lett 😄 de kb kinek lett volna esélye idén Barca ellen ? Chelsea , Pool .. több csapatot nem nagyon tudnék említeni.

ebbe igazad van, mindenki ilyen sima gyõzelemrõl álmodik, de kb olyan hígfos volt a meccs, ahogy jósoltam 😄
álomdöntõ volt ez 😄 csak nem volt álommérkõzés :S
Oziris666
Mindenidõk egyik legsimább BL-döntõje volt ez!ManU valami hihetelen pocsék "játékot" mutatott... Középpálya összetételénél Sír Alex eléggé eltaktikázta!Ez minden volt csak nem a sokak álltal várt ÁLOMDÖNTÕ!

9csöves9
azért ez egy ritka szar döntõ volt,ha ezen 1 neadjisten 2 olasz csapat játszott volna már jött volna a sírás hogy mocskoscsalóvédekezõszimulálókátánáccsófúj.reméltem hogy a Barca nyeri,örülök is neki,megérdemelték

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

én nem azt mondtam hogy fenomenális kapus csak azt hogy passzolni tudnak pontosan még a kapus is