Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#acm
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ez is micsoda átadás volt.
<#wilting>#wilting>
Ennyi elég volt hogy rájöjjek😄
Yo, Bitch!
az elején meg én azt vettem észre h MU 😊
eddig akkora impotens szar meccs, hogy kár nézni...
REAL MADRID
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Ki kell hogy kapjon!!!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
sztem ma valaki nyerni fog....valaki veszít valamit.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
Barcelona: V. Valdés – Puyol, Piqué, Yaya Touré, Sylvinho – Xavi, Busquets, Iniesta – Messi, Eto’o, Henry.
Cserék: José Pinto, Cáceres, Gudjohnsen, Krkic, Se. Keita, Pedro Rodríguez, Muniesa.
Manchester United: Van der Sar – O’Shea, R. Ferdinand, Vidics, Evra – Carrick, Giggs, Anderson, Pak Dzsi Szung, Rooney – C. Ronaldo
Cserék: Kuszczak, Berbatov, Nani, Scholes, Rafael, Evans, Tévez.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ITT
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"