10753
Bajnokok Ligája
-
#6302 Nem unalmas lesz, hanem kiszámítható, lesz 1-2 megvillanásunk de atól még áll a 0:3 szerintem :S Ez volt a reális énem, egyébként:
HAJRÁÁÁÁÁ LOKIIIIII!!!!!!!!!! :D -
VérDönci #6301 Itt leginkább arra gondolok, kedves kombajn, hogy unalmas lesz a holnapi meccs, ezért tv helyett inkább a gólokból és a videóinterjúkból szemezgetek az interneten. -
kombajn59 #6300 Némi ellentmondást érzek :D
"nem vagyok kiváncsi a magyar focira" vs "megnézem majd róla a video összeállítást" :))) -
#6299 Ezt mikor hozták nyilvánosságra? Csak mert még nem hallottam róla sehol. -
VérDönci #6298 Szerintem az egész kamu! Kell valakinek egy milla a cégnél és így oldják meg, remélve, hogy a loki végre beerőszakol egy gólt. Tv-n nem is fogom nézni, nem vagyok kíváncsi a magyar focira, inkább majd megnézem róla a video összeállítást a neten. -
Dean Winchester #6297 nem kamuszagú :D
nemzeti sport ajánlotta fel!
tegnap volt a híradóban is..
említettem,az is volt,hogy jótékony célra fordítják azt az egy millát
ööö sztem a fio a legerősebb a csoportban(az aktuális formát tekintve) -
Dean Winchester #6296 jótékony célra ajánlják fel , azaz nem lesz rivalizálás :D -
Monoton #6295 Kész vagyok tőletek, belinkeled repültök mindannyian :DD
-
kombajn59 #6294 Amilyen a magyarok szerencséje kb olyan meccs lesz mint a magyar-svéd :D
Hol olvastad ezt,hogy 1 milla jár, annak aki az első gólt lövi? Kamuszagu.. -
#6293 mondjuk nem értem mért pont a fiorentinát tartják a legmegfoghatóbbnak.... -
#6292 Egyet mindenképpen! sőt remélem jol megszorongatják a Fiorentinát és a végén utolsó percben lőtt góllal nyernek is! -
#6291 Most olvastam, hogy +1milla annak aki az első golt rugja... Ez kell még rivalizálás.... -
#6290 Szép álom, de egy gólt elvárok tőlük mindenképp, hátha most összejön, ezzel történelmet írnának. -
#6289 Még szép! :P Eddig is szépen meneteltek most hogy bent vannak a főtáblán. Miért állnának meg? :) Hajrá LOKI! :D -
#6288 Holnap jön a LOKI :):) Szurkoljunk együtt!! Szerintetek kivégzik a Fiorentinát? -
Dean Winchester #6287 kössz...
na az a meccs bármi lehet :S -
#6286 Bordeaux-Bayern -
Dean Winchester #6285 hali
ha vki megtudja,hogy a sat1 milyen mecset közvetít irja már meg .) -
#6284 Hát én speciel nyertem. :) Chelsea, MU, Moszkva: ezekre tettem 1 szelvényen belül. -
#6283 a nap legmákosabb góljai
-
#6282 hehe, igaz. nem is nagyon fogadok már BL-re
Manchester Utd 1-1 Wolfsburg
-
#6281 Bl-ben mindig az van amúgy...:D -
#6280 tippmixgyilkos nap van :) -
#6279 Milan - Zurich; 0-1 Tihinen 10'
ez egy vadállat gól
APOEL 0-1 Chelsea; 0-1 Anelka 18'
azért ez sem csúnya
-
#6278 Champions League - Group A
21:34 September 30
HT Bayern Munich 0 - 0 Juventus
HT Bordeaux 0 - 0 Maccabi Haifa
Champions League - Group B
FT CSKA Moscow 2 - 1 Besiktas
HT Manchester U. 0 - 0 Wolfsburg
Champions League - Group C
HT AC Milan 0 - 1 Zurich
HT Real Madrid 0 - 0 Marseille
Champions League - Group D
HT APOEL Nicosia 0 - 1 Chelsea
HT FC Porto 0 - 0 Atletico Madrid
Hihetetlen megint milyen unalmas kevés gólos meccseket játszanak a "legjobbak"... Eskszöm az europa ligában jobb, hajósabb meccsek vannak -
Dean Winchester #6277 Bayern-Juve mert nem mind1 :P -
Monoton #6276 -
Csesza #6275 egy értelmes csatorna sem közvetít ma bl meccset? -
#6274 Köszi, bár ma végre tudom nézni tv-ben a meccset ami érdekel: Juve-Bayern (Sat 1). -
#6273 klassz vagy. -
#6272 stream a mai BL-meccsekhez -
#6271 húú ha a juve ma nem nyer, én többet nem játszom :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mivel akkor elfogy az összes kreditem :D -
Dean Winchester #6270 összejött minden nekik
szabadrúgás pont léc mellé
3.gól rólunk ment be szal ennyi..
prsze jobb a lyon de azért ez sok volt :( -
karajjj #6269 -
#6268 ÖÖöö, én azon a meccsen nem láttam ekkora bénázást a Loki részéről. -
homeless #6267 Nem voltak sokkal jobbak. A liverpool volt sokkal szarabb, csak a media dicsérte agyon a lokit. Amúgy mindig ezt csinálják, hogy elhitetik a szurkolókkal, hogy van esély megverni egy százszor jobb csapatot, ezért nagy mindig a csalódás. Csak ugye se a csapatnak, se a médiának nem érdeke azt mondani, hogy 90%, hogy kikapunk, mert akkor több tízmillió bevételtől esnének el. -
#6266 Jó, oké, akkor felvette a DVSC a szopóálarcot.
Most jobb? -
#6265 Pedig 4-et a Kaposvár is rúgott nekik. -
#6264 Nem mondtam, h a DVSC ural, csak azt, hogy annyira azért nem voltak/vannak elnyomva, hogy 4-0 "nemide" legyen az eredmény.
-
#6263 Ezt utálom a fociban, hogy annyi játékos akar kamu 11-est...