10753
Bajnokok Ligája
  • Kaplan
    miért nem állunk be mind a tizenegyen a kapuba? :D
  • Richard90
    Hali :D
    Tudtok adni nekem egy oldalt ahol lehet nézni a meccset? ugyanis albérletben vagyunk és nincs sajna tv...
    thx :)
  • Nightwish006
    hát ez hihetetlen...
  • Kaplan
    támadásban jók vagyunk, csak a védelem gyengébb a szokottnál.
  • SLICK
    ez de geciszép volt!!!!
  • Kaplan
    mondjuk ez nem volt csúnya.
  • Kaplan
    na jó elmennek a picsába.
  • WuFraZselic
    hát, Inter ellen hazai pályán voltak, akkor természetesen nyomtak. viszont Kiev otthonában durván leégtek. de akkor is vezettek 0-1re, aztán 3-1re nyert a Dinamo...
  • LasDen #6334
    nem vagyok tisztában a Rubin tudásával, így nemtom, hogy a Rubin ennyire jó vagy ennyire nem megy senkinek ellene??? :D
  • Golyo69
    ez egy gólzáposors meccs lesz :( 1-2
  • Kaplan
    oké, ebből megint szopás lesz.
  • karajjj
    barca is, inter is szarul áll otthon
  • Golyo69
    tudom hogy nyer a Fiorentina....de azért jó lenne egy szoros meccsen kikapni...ha már nem nyerünk :D
  • Kaplan
    felébredünk?
  • Golyo69
    nekem meg van két jegyem de mégis itthon vagyok..sajnos munka miatt nem tudtam menni :S
  • Kaplan
    na most ilyenkor mivan..? csak azért lőttek gólt mert erre a meccsre már nem kaptam jegyet? :D
  • Golyo69
    a második perc termékeny volt :D
    Barcelona 0 - 1 Rubin Kazan
    Debrecen 1 - 0 Fiorentina
    Rangers 1 - 0 Unirea Urziceni
  • kuci06
    BAZZEEEEEEEE !!!

Királyok vagytok srácok :D
    1:18? :D

1-0
  • LasDen #6324
    na bazz :D
  • Kandurex
    GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!
  • Kaplan
    nekem is van egy rossz érzésem..
  • Kandurex
    Bekészítette mindenki a szopóálarcot?

• Laci82
    Néztem ott ,de 25000-ért egy kicsit brutális a jegy számomra.
  • banok
    Bajnokok Ligája streamek mára és holnapra itt
  • Megtörhetetlen
    Itt félre értés lesz szerintem mert a Laci az a pool meccsére keres jegyet, analfa meg szerintem a mai mecsről beszél, mert arra még valoban lehet azért jegyeket találni...
    Noh de lassan mennem is kell ki a meccsre szép estét jó szurkolást!!!! ;)
  • analfa
    De van még jegy. Találtam, persze csak magánembertől, aki nem tud elmenni vmiért.
  • Coco
    vatera
  • Megtörhetetlen
    analfa szerintem a mai meccsre gondolt, a debrecen város topicban láttam itt az sg-n a T szektorba szól, annyiért nagyon korrekt, már csak azért mert a feeling az csak másabb ha kinnt vagy:)
  • Laci82
    Már nem veszel egy darab jegy nincs még a november 24-ikei meccsre sem ,én is vadászom hátha valaki tud eladó jegyet rá.
  • analfa
    1500Ft?? az nem is drága azt hittem legalább a kétszerese. Hol olvastad? lehet hogy megfontolom hogy veszek... Azt hittem a 2X-e jó mondjuk biztos nem a legjobb helyre szól de akkor is már a hangulatért megérné... :P
  • Laci82
    Sziasztok.
    A Pool elleni meccsre keresek eladó jegyet.
    Postán kellene küldeni ,de természetesen annak a költségét is álom.
    Írjatok nekem privátba üzenetet pontos árral megadva.
    Köszönöm aki segít nekem.
  • Megtörhetetlen
    Inkább menj ki élből a mecsre, 1500 Ft ért láttam jegyet egy másik topicban, annyit simán megér, meg egy esőkabátot :D
  • VérDönci
    Hölgyek-urak itt a várva várt nap. Loki-Fiorentina este 9től. Remélem az nso nemfog meghalni, ha igen gyorsan kiszaladok olcsó jeggyel a meccsre. Rossz idő van erre apellálok.
  • Megtörhetetlen
    Tegnap elmentünk sörözni a haverokkal, és jol kidumáltuk, a lehetőségeket, de nem jutottunk tovább azon, hogy esélytelen, ellenben azaz 1 pontocska minimum az jol jönne.
  • Lacee86
    Azért 1 gólocskát már csak kéne rúgni végre. Kissé ciki lenne kiesni egy
    0 0 6 0-23 0 -val...
  • banok
    szombaton
  • Megtörhetetlen
    Ilyet se hallottam még, h kispályán focizik valaki és nem szereti nézni a "nagyokat" :D:D
  • kombajn59
    Nekem volt rá jegyem, de eladtam mert nem értem volna ki időben sajnos, ebben az időben van nekem is meccsem(kispálya). Jobb szeretem játszani a focit, mint nézni, de utána megyünk kis sörözés kiséretében meglesni a mérkőzést :)
  • Megtörhetetlen
    Sajna én nem tudok... Annyi pénzem nincs meg ugyérzem nem is lesz jo meccs nem szeretem látni szenvedni a csapatom márpedig holnap az fog rájuk várni :S
  • Firerock
    kijön holnap a meccsre?