10753
Bajnokok Ligája
-
#6342 miért nem állunk be mind a tizenegyen a kapuba? :D -
Richard90 #6341 Hali :D
Tudtok adni nekem egy oldalt ahol lehet nézni a meccset? ugyanis albérletben vagyunk és nincs sajna tv...
thx :) -
#6340 hát ez hihetetlen... -
#6339 támadásban jók vagyunk, csak a védelem gyengébb a szokottnál. -
#6338 ez de geciszép volt!!!! -
#6337 mondjuk ez nem volt csúnya. -
#6336 na jó elmennek a picsába. -
#6335 hát, Inter ellen hazai pályán voltak, akkor természetesen nyomtak. viszont Kiev otthonában durván leégtek. de akkor is vezettek 0-1re, aztán 3-1re nyert a Dinamo... -
#6334 nem vagyok tisztában a Rubin tudásával, így nemtom, hogy a Rubin ennyire jó vagy ennyire nem megy senkinek ellene??? :D -
#6333 ez egy gólzáposors meccs lesz :( 1-2 -
#6332 oké, ebből megint szopás lesz. -
karajjj #6331 barca is, inter is szarul áll otthon -
#6330 tudom hogy nyer a Fiorentina....de azért jó lenne egy szoros meccsen kikapni...ha már nem nyerünk :D -
#6329 felébredünk? -
#6328 nekem meg van két jegyem de mégis itthon vagyok..sajnos munka miatt nem tudtam menni :S -
#6327 na most ilyenkor mivan..? csak azért lőttek gólt mert erre a meccsre már nem kaptam jegyet? :D -
#6326 a második perc termékeny volt :D
Barcelona 0 - 1 Rubin Kazan
Debrecen 1 - 0 Fiorentina
Rangers 1 - 0 Unirea Urziceni -
#6325 BAZZEEEEEEEE !!!
Királyok vagytok srácok :D
1:18? :D
1-0 -
#6324 na bazz :D -
#6323 GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!! -
#6322 nekem is van egy rossz érzésem.. -
#6321 Bekészítette mindenki a szopóálarcot?
-
Laci82 #6320 Néztem ott ,de 25000-ért egy kicsit brutális a jegy számomra. -
#6319 Bajnokok Ligája streamek mára és holnapra itt -
#6318 Itt félre értés lesz szerintem mert a Laci az a pool meccsére keres jegyet, analfa meg szerintem a mai mecsről beszél, mert arra még valoban lehet azért jegyeket találni...
Noh de lassan mennem is kell ki a meccsre szép estét jó szurkolást!!!! ;) -
#6317 De van még jegy. Találtam, persze csak magánembertől, aki nem tud elmenni vmiért. -
Coco #6316 vatera -
#6315 analfa szerintem a mai meccsre gondolt, a debrecen város topicban láttam itt az sg-n a T szektorba szól, annyiért nagyon korrekt, már csak azért mert a feeling az csak másabb ha kinnt vagy:)
-
Laci82 #6314 Már nem veszel egy darab jegy nincs még a november 24-ikei meccsre sem ,én is vadászom hátha valaki tud eladó jegyet rá. -
#6313 1500Ft?? az nem is drága azt hittem legalább a kétszerese. Hol olvastad? lehet hogy megfontolom hogy veszek... Azt hittem a 2X-e jó mondjuk biztos nem a legjobb helyre szól de akkor is már a hangulatért megérné... :P -
Laci82 #6312 Sziasztok.
A Pool elleni meccsre keresek eladó jegyet.
Postán kellene küldeni ,de természetesen annak a költségét is álom.
Írjatok nekem privátba üzenetet pontos árral megadva.
Köszönöm aki segít nekem. -
#6311 Inkább menj ki élből a mecsre, 1500 Ft ért láttam jegyet egy másik topicban, annyit simán megér, meg egy esőkabátot :D -
VérDönci #6310 Hölgyek-urak itt a várva várt nap. Loki-Fiorentina este 9től. Remélem az nso nemfog meghalni, ha igen gyorsan kiszaladok olcsó jeggyel a meccsre. Rossz idő van erre apellálok. -
#6309 Tegnap elmentünk sörözni a haverokkal, és jol kidumáltuk, a lehetőségeket, de nem jutottunk tovább azon, hogy esélytelen, ellenben azaz 1 pontocska minimum az jol jönne. -
#6308 Azért 1 gólocskát már csak kéne rúgni végre. Kissé ciki lenne kiesni egy
0 0 6 0-23 0 -val... -
#6307 szombaton -
#6306 Ilyet se hallottam még, h kispályán focizik valaki és nem szereti nézni a "nagyokat" :D:D -
kombajn59 #6305 Nekem volt rá jegyem, de eladtam mert nem értem volna ki időben sajnos, ebben az időben van nekem is meccsem(kispálya). Jobb szeretem játszani a focit, mint nézni, de utána megyünk kis sörözés kiséretében meglesni a mérkőzést :) -
#6304 Sajna én nem tudok... Annyi pénzem nincs meg ugyérzem nem is lesz jo meccs nem szeretem látni szenvedni a csapatom márpedig holnap az fog rájuk várni :S -
#6303 kijön holnap a meccsre?