Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nem biztos, hogy lesz, mert csak az van kiírva, hogy 100 éves a BVB, de gondolom akkor a meccs is lesz
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
na majd este kiderül 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
de én ha minden jól megy fio meccset nézem 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
elvileg az marad a szerdai napon?!
na jó, netes stream, de azért az nem az igazi...
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
a tv2 meg nem tudom mit erõlködik ennyire. aki eddig nézte a BL-t, az ezután is fogja. akit meg nem érdekel a foci, az nem fogja nézni ezután sem, csak megutáltatja magát a csatorna azzal, hogy orrvérzésig promózza a dolgot
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Bár az okosak egybõl a mellét nézik meg elõbb 😄 (ahogy azt én is tettem<#idiota>#idiota>)
vagy tévedek?
ez már végleges szal nincs mit tenni 😊
az odavágón a Celtic-Arsenal
a visszavágón pedig a Debrecen-Levszki mérkõzést láthatja a közönség!
a levszki 2006ban ért a csúcsra azzal,hogy bekerült a bl csoportkörébe!
ez anno vmi kezdete volt megint eljutottak addig és hát esélyü megint van szóval k**a nehéz lesz a lokinak!
Sõt tegyük hozzá azért a leszki erõsebb mint a tallin szerintem!
A tallin ellen ha azt nézzük szerencséje volt a lokinak.A tallin nem kapufát lõ máshogy alakult volna a dolog...
Yo, Bitch!
Szófiának NEM örülök. ez nagyon nehéz lesz
pedig elolvastam, de úgy látszik az elsõ mondatnál még nem figyeltem.
csak az eurosport élõbe közvetíti rész maradt meg<#idiota>#idiota>
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
am idézek
" így kiderült, hogy a pénteken 12 órakor, Nyonban tartandó sorsoláson kik lehetnek a Loki ellenfelei"
eurosport élõbe közvetíti
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
-------------------
Várható volt, hogy mostantól a nemzeti stadionban kell játszani.
Loki ellenfelek
A DVSC a görög Olympiakosz, a bolgár Levszki Szófia, a dán FC Köbenhavn, az izraeli Maccabi Haifa és a svájci FC Zürich ötös valamelyikével találkozik a Bajnokok Ligája következõ fordulójában, ahol a tét a BL csoportkörébe jutás lesz.
én az Olympiakoszra voksoltam mert amilyen mákjuk van õket kapják!
de sztem esélyük van mindegyik ellen!