Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

margitozásért pontot osztanak<#ejnye1>
szucsy89
na Hajnal remélem vág párat Margitnak<#hehe>
ja hogy a dortmund 100.szülinapja alkalmából kerül megrendezésre ez a meccs?:|na ez fasza lesz !
holnap még csak kedd 😄
de nem biztos, hogy lesz, mert csak az van kiírva, hogy 100 éves a BVB, de gondolom akkor a meccs is lesz
ProGabe
micsoda? holnap real meccs a sat1-en? be kell állítanom a tv-men ezt az adót 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

a port.hu-n igen, de a sat1 hivatalos oldalán néztem, holnapra a svábokat írták, szerdára meg a bvb centenáriumi programját, ami a real meccs
sat1 nél uefa bajnokok ligája van beírva és szerdára :S mert gondoltam a stuttgartot adják de a stuttgart meg kedden játszik :S
na majd este kiderül 😄
szerdán szerintem a dortmund - real meccset adják, holnap meg a stuttgaertét
ha valaki megtudja,hogy szerdán melyik meccset adja a sat1 akkor az kérem írja már be
LasDen
valahogy gondoltam 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

igen, ezt nyilatkozták, viszont kérdeztem a helyi kábelszolgáltatót, ami azért megyei szinten az egyik legnagyobb és azt mondták, hogy meg sem keresték õket, de tudomásuk szerint még mással sem tárgyaltak
LasDen
de ha jól tudom akkor a digi a csatornáját beajánlotta a többieknek.... 😄
de én ha minden jól megy fio meccset nézem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szucsy89
nekünk is digi volt 2évig de lecseréltük mert egy kalap fos volt...erre meg most kéne csak igazán:\
kuzco007
pontosan😄

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

feltéve, ha azon a csekély területen élsz, ahol elérhetõ a gyors netjük...
kuzco007
olcsó és gyors a netjük...naggyon gyors😛

Yulcsa
akkor a szerencsés 600.000 egyike vagy <#nyes>

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

kuzco007
nekem van😄

illetve a sat1 nemtom mikor adja...
elvileg az marad a szerdai napon?!
Yulcsa
ja, szerda, de a lényeg, hogy csak egy nap lesz élvezhetõ BL meccs :S
na jó, netes stream, de azért az nem az igazi...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

ProGabe
a szerdaiak

a tv2 meg nem tudom mit erõlködik ennyire. aki eddig nézte a BL-t, az ezután is fogja. akit meg nem érdekel a foci, az nem fogja nézni ezután sem, csak megutáltatja magát a csatorna azzal, hogy orrvérzésig promózza a dolgot

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
egy picit mélyebben dekoltált ruhát felvehetett volna így hamarabb megláttam volna a sálat.
Bár az okosak egybõl a mellét nézik meg elõbb 😄 (ahogy azt én is tettem<#idiota>)

szucsy89
lool elõször fel sem tûnt, mást néztem xDDDD
Yulcsa
Hány embernek van itt Digisportja? :S Nem örülök, hogy a keddi meccsek ott lesznek :S

LasDen
kerestem ám, hogy mit kell most nézni 😄 de leesett 😄 miket ki nem találnak 😄

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

ok,én nem mondtam ,hogy nem adja! de sztem soknak nincs digije 😄
vagy tévedek?
de a digi sport adja majd a másikat meg a TV2 ez a 2 csatornáé idén a jog

ja de mivel a loki vendégjátéka nem keddi napra esik igy azért nem tudják azt közvetíteni!
ez már végleges szal nincs mit tenni 😊
Barnabyka
<#eljen><#eplus2>

csak legyen miért szurkolni! Akár ki akár mit is mond Kisteleki meg csinálta!

Barnabyka
egyremegy...én jobban örülnék ha a loki vendégjátékát adna mert a hazain minden bizonnyal ott szeretnék lenni.

vagyis nem selejtezõ hanem playoff mérkõzések ...
eldõlt ,hogy a tv2 melyik két selejtezõ mérkõzést fogja közvetíteni!
az odavágón a Celtic-Arsenal
a visszavágón pedig a Debrecen-Levszki mérkõzést láthatja a közönség!
itt már nincs olyan,hogy gyenge csapat :S
a levszki 2006ban ért a csúcsra azzal,hogy bekerült a bl csoportkörébe!
ez anno vmi kezdete volt megint eljutottak addig és hát esélyü megint van szóval k**a nehéz lesz a lokinak!
Sõt tegyük hozzá azért a leszki erõsebb mint a tallin szerintem!
A tallin ellen ha azt nézzük szerencséje volt a lokinak.A tallin nem kapufát lõ máshogy alakult volna a dolog...
ForzaInter
Többi még nehezebb lett volna, ellenük van esélyük, nagy lehetõség elõtt a Loki. Bár azért a bolgárok esélyesbbek, de most van reális esély arra hogy ujra blben induljun egy magyar csapat..

Yo, Bitch!

ProGabe
ezt szépen félreértetted 😄

Szófiának NEM örülök. ez nagyon nehéz lesz

LasDen
rosszabb is lehetett volna....

Barnabyka
Rudee
Szerintem a sorsolásra gondolt.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Barnabyka
#5188..ott van a linkben ha kinyitod a szemedet..

ProGabe
pont nem látom -.-

bujcsik555
lol

pedig elolvastam, de úgy látszik az elsõ mondatnál még nem figyeltem.

csak az eurosport élõbe közvetíti rész maradt meg<#idiota>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

csak a cikket kellett volna elvolvasni és meg is láttad volna ..
am idézek

" így kiderült, hogy a pénteken 12 órakor, Nyonban tartandó sorsoláson kik lehetnek a Loki ellenfelei"

eurosport élõbe közvetíti
asszem péntek 12:00
bujcsik555
Mikor lesz a sorsolás?

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Rockynhooo
A dánokat meg a görögöket jó lenne elkerülni.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ja és akkor tudjuk,hogy melyik meccset fogjuk nézni a tv2 õn ugye? =)
Barnabyka
Csak,hogy meglegyen hivatalos oldalról is.

-------------------

Várható volt, hogy mostantól a nemzeti stadionban kell játszani.

azaz

Loki ellenfelek
A DVSC a görög Olympiakosz, a bolgár Levszki Szófia, a dán FC Köbenhavn, az izraeli Maccabi Haifa és a svájci FC Zürich ötös valamelyikével találkozik a Bajnokok Ligája következõ fordulójában, ahol a tét a BL csoportkörébe jutás lesz.

én az Olympiakoszra voksoltam mert amilyen mákjuk van õket kapják!
de sztem esélyük van mindegyik ellen!