Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
áá deszar...még a játékosnál van a labda, lõni készül és már mondja hogy kapu mellé...lehet abbahagyom..
LasDen
akkor most te is kabbe 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
nah már 3-an vannak 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hát nemtom, de én kapásból kettõt is kipróbáltam, mind a kettõ jó volt -.-
LasDen
szted nem próbáltam végig??? 😄

Karesz: én emlékszek mikor a SportKlub elindult az egyik meccsen 5-6 perccel jött hamarabb a hang, szóval ebben õk tartják a rekordot 😊
Tyler1
engem az idegesít h felváltva közvetítenek. mért nem volt elég a hajdú b.???

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

a 16:9 nekem is tetszik csak jobban is meg lehetett volna csinálni. Na de még "újonc" ebben a tv2, úgyhogy nem panaszkodok inkább 😊
ahajó...
egyszer volt egy keletebbre lévõ országban válogatott meccsünk, most nemtudom hirtelen talán fehéroroszoknál és a kommentátor hangja annyival hamarabb ideért, hogy mikor ordított, hogy király mekkorát védett, még kb a térfél felénél tartott a támadás 😄
kuzco007
ez a két kommentátor nagyon zsír, de idegesítõ😄

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

a hang dolog az szerintem azért van, mert a helyszínen vannak és gondolom a tv2-nek még nincs tapasztalata külföldi élõ közvetítésekben, a 16:9-nek meg örülök, mert így laptopon kitölti a képernyõt
A hang elcsúszása engem is nagyon idegesít. Fõleg most a gólnál volt rossz, hogy még nem is láttam, de már ordított a hajdú b. hogy góóóól.

Nekem kifejezetten tetszik ez a 2 kommentátoros dolog + még alapból hangulatosabb a közvetítés (hangosabb a stadion hangja mint általában), valamint mind a kommentátorok, mind a szakértõk értenek a focihoz, ellentétben a DigiSportos Csiszár-Csisztu féle "szakértõi" gárdával. Nekem egyedül az apró, viszont annál bosszantóbb technikai hibákkal/rossz megoldásokkal van problémám.
Pl. a hang a képhez képes 1 mp-vel hamarabb jön (mondjuk ez lehet hogy csak egyéni probléma), valamint sajnos a többi csatornánál is megfigyelhetõ letterbox 16:9 megoldást alkalmazzák itt is. Viszont ha már így adják legalább a logot igazítanák hozzá a képhez. Ezekkel az apró "hibákkal" együtt is az eddigi csatornák közül a TV2 közvetítése tetszik a legjobban. Aztán remélem ezt a színvonalat tartják majd a további közvetítések során is.
LasDen
az internet most jól bekaphatja....

LasDen
szokott...

Rockynhooo
Ez a másik csávó nem NBA-t közvetít mindig ? mert ott kurvára szeretem a meccseit 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

nekem tetszik két kommentátor 😄 olyan, mintha fifáznék...
LasDen
hát basszák meg....sehol nemtom nézni a liszabon-fio meccset....anyátok....

LasDen
azt érezni, hogy azt várják, hogy a másik mikor fejezi be, hogy mondhassa...nem passzolnak....egy jó kommentátor-szakkomentátor páros még jó is lehetne... 😄 lásd anno Hajdú B-Faragó

SLICK
ezzel az Arsenalos sállal meg pólóval a tippmixelõknek segítettek, hogy kire fogadjanak

ez a dupla kommentátor meg baromság...

ProGabe
naa, azért Méhes Gabi egy igen-igen jó kommentátor. de így csak kioltják egymást. egy jó kommentátor felépíti az adott meccsen hallható szövegét, megtart egy jó ritmust, itt meg csak az hiányzik, hogy kimondják néha "na most te jössz". ennél csak az lesz "szebb", amikor egymás szavába vágnak, mondjuk gólnál

szóval igen, megtette a tv2 azt, amit nem gondoltam, hogy meg lehet: elbaszta az elbaszhatatlant :S mármint az egy dolog, hogy a retek sportközvetítései is szarok, de ott a kommentátorok neve már garancia a fosra. ez itt meg épp ellenkezõleg volt: Hajdú B, Méhes, Gundel mind jó név. gondoltam Hajdú és Méhes váltják egymást, egyszer egyik közvetít, aztán a másik utazik a meccsre. erre meglépték ezt? továbbra is óriási WTF érzésem van. vegyítve egy jó adag "ezek segghülyék a tévékettõnél, basszák meg"-gel

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szucsy89
szánalom
LasDen
olyan mintha versenyeznének, hogy ki tud többet beszélni 😄

LasDen
ez a trendi aztán ez kell....pedig Hajdú B. lazán lenyomná 😄

bujcsik555
hát ez a nyálbéla nem kellett volna Hajdú B. mellé szerintem<#shakehead>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

ProGabe
dupla kommentátor?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szucsy89
dugnám
LasDen
érdekesen néz ki... 😄 nagy hacacáré meg minden 😄 Hajdú B-n nem nagyon látszott öröm 😄 ezaz alsó infó sáv nem rossz, de persze az sms-es fasság elmaradhatatlan 😄

LasDen
nekem ezek a képek nem jönnek ám be....mindig hibát ír ki 😄

folytatódik az Arsenal fanolás 😄
banok
biza.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

eltanulták az RTL-tõl... :\
Grove4
Én úgy tudom azt is a TV2.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

egyben bízhatunk,hogy ezt nem játszák el minden bl meccs elõtt :S mert az már téllg ciki lenne 😄
elsõ alkalom oké...
viszavágót közvetítik akkor remélem nem fogják ennyire nyomni 😄
hiradóban elmonani,idõjósokon debrecen sál 😄

sõõt a csoportmecsek alatt is bízom benne,hogy nem fogják ezt csinálni mint most!

am szuperkupadöntõt melyik adó adja majd?
Grove4
jó,de akkor is,ez már nagyon gáz,amit a TV2 csinál,orvérzésig promóztatja a BL-t,igazuk van azoknak,akik mondták,hogy aki nagy focirajongó,az úgyis megnézi,anyám meg úgyse nézi meg.Nagyon ciki húzás ez szerintem.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szerintem az arsenal az ismertebb kishazánkban, meg azért mégiscsak hatot rúgtak a hétvégén 😄

"Úgy lett volna a jogos ha ma meg celtic sálat adnak rá és nem megint arsenalosat !Mert igy nagyon egy csapat felé néznek"

vagy a fõigazgató nagy arsenal fan 😄 ami az ágyúsok drukkereinek elõny hiszen azok meccseit adják majd mindig 😛
LasDen
nem tudom minek törik magukat....anyám ettõl nem fogja megnézni a meccset 😄 de legalább ezt nem tehetik más napra/késõbbre ha nem nézik anyian amennyit õk szeretnének 😄

zaki
ja igaz...
vagy csak nagyon nagy arsenal fanok 😛

bujcsik555
válság van, csak egy sálra futotta...

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

zaki
de akkor miért nem celticeset tettek ma rá?

ma is ment a sál ...
este menni fog?
zaki
elõször azt hittem vmi fake, de ez így marha gusztustalan a tv2tõl.

még most a telefonos játékban is a mérkõzés szóval kell szarakodni, hogy este minél többen nézzék...
ForzaInter
szánalom ez a telaviv2

Yo, Bitch!

na ez már túlzás amit az idõjósokkal mûveltetnek!
egy csatornának nem szabadna elfogultnak lennie!
Úgy lett volna a jogos ha ma meg celtic sálat adnak rá és nem megint arsenalosat !Mert igy nagyon egy csapat felé néznek ami hangsúlyozom nem tesz jót...
szucsy89
ja felesége😄

sry akkor am nem tudtam😄
Rockynhooo
Margit az ki ? a nõje?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"