Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár szerintem sok olyna ember is van mint én!
Én elsõsorban nem is az ellenfél miatt megyek ki(persze nem mellékes az sem) hanem azért mert még életemben nem voltam Bajnokok Ligája mérkõzes és ennél jobb alkalom kitudja mikor lesz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Minnel tobben mennek ki annal jobb. Inkabb menjen ki 100 ezer sportszereto, mint par ezer balhes ultra.
Abban is biztosak lehetunk, hogy a 4 fordulora mar az idegenbeli merkozeseken nem lesz telthaz, mert nem nagyon fognak megnezni egy Debrecent aki foleg mar nem is szolhat bele a versengesbe. Biztos a jatekosoknak sem lett volna nagyobb elmeny egy BErnabeuban jatszani 80 ezer nezo elott, mint majd egy Lyonnal 20-25k nezo elott, ahol meg a foghijas lelatok is lesznek.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
neeem, ez egységes, durva is lenne 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
ez az öszeg csapatfüggõ?
tehát pl a liverpool vagy az arsenal nem 100 milliót kap (forintban)
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Nem hiaba a vezetoseg angol igy kapnak az angol csapatok egy kis plusz eselyt.
Multkor osszeirtuk a sorsolasokat es megdobbento volt milyen nagy szazalekban kerulnek konnyu csoportba es mennyire toljak oket suttyomban igy.
Igy konnyebb a helyzet egyertelmuen. Viszont egyben gyomorforgato is, amit muvelnek a nagy letszammal rendelkezo angol UEFA vezetoseg.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Én a Debrecen miatt megyek ki a meccsre, az már csak hab a tortán, hogy ki ellen játszanak.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
aston villa 3-1es vereség kicsit sem kellemetlen ...elõtte a bajnokin szintén nem brilirozott...
a pool egy huligán csapat 😄 nyereget,kikapogat.. nem csipem õket 😄
vagy nyerünk, vagy nem<#hehe>#hehe>
Ennyi tulkot reg hallgattam mar.
Elmondom nem az fogja fellenditeni a magyar labdarugast, hogy a kis gyerekek, vagy fiatal labdarugok vagy a szulok, akik a gyerekeiket levinnek a palyakra focizni, hogy latjak a Debrecen ellen focizni a nagynevu Luciano Zaurit a Fiorentinabol, vagy esetleg a Lyonbol Mathieu Bodmert. Igenis kellenek a sztarok, amik nem csak a szurkoloknak, hanem maguknak a labdarukoknak is nagy elmenyt adnak, peldaul "emlekszel amikor kotenyt adtam Ronaldinhonak ?" 😄
Mert az egyszeri siker nem eleg, hogy bejut valaki a BL-be a magyarok kozul. Attol biza nem lesz robbanasszeru a fejlodes. Persze az is nagy elmeny lesz, hogy jatszhatnak egy Fiore ellen vagy az Olimpic ellen, de azert kozel nem akkora elmeny lesz az, mint jatszani egy Kakaval felallo Real, vagy a vilag jelenlegi legjobbja ellen, ahol egy Messi szerepel.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Porto meg az Atletico is kurvajó.
A csop: különösen nem érdekel.
B csop: Man U szokásos gyenge csoportot kapott
C csop: A Real miatt érdekel végülis. Az AC Milan most nem valami acélos, de mégis érdekessége lesz a két csapat találkozójának, hogy Kaká immár Real játékosként kerül össze a Milannal. Marseille a kedvenc francia csapatom, ez így érdekesebb lesz. Zürich meg abszolút verhetõ.
D csop: Ez sem egy acélos csoport, Chelsea szintén könnyû csapatokat kapott.
E csop: hát nem lett szerencsés a Loki. Ha nem is jutnak tovább, de egy kis rutint szereznek. Bár nem hiszem, hogy valamelyik csapat is erõltetné majd magát ellenünk. Fiorentina talán a legkönnyebb.
F csop: Barca - Inter a legérdekesebb ebben a csoportban, itt ugye Ibrahimovic lesz az egyik fõszereplõ. Kijev aki még beleszólhat a dolgok alakulásába.
G csop: fika csoport
H csop: ez sem vmi nagy szám.
összességében annyira nem rossz. Az angolok kaphatnának már erõsebb ellenfeleket is. Így könnyû továbbjutni a csoportból, aztán lesnek, hogy már megint mind a 4 továbbment? Ekkor lesz újra felsztárolva a Premier League, hogy milyen erõs.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Aki meg a Barcának vagy a MU-nak akkar drukkolni annak irány Spanyolország vagy Anglia, nem kell h szégyenszemre ki legyen tömve a stadion magyar drukkerekkel akik nem is a magyar csapatnak szorítanak <#wow3>#wow3>
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Yo, Bitch!
"a loki az esélytelenek nyugalmával fog játszani"
jaja, ez még sokat jelenthet. meg az is, hogy mi fog történni az elsõ meccsen. óriási feszültség lesz bennük, hiszen majd jól beléjük táplálja a média, hogy most õk lesznek az ország hõsei, mintha a válogatott lennének, stb
ha jól sikerül az elsõ meccs, az tényleg nagyot lendíthetne az önbizalmon. na nem azt mondom, hogy nyernének, már az is elég lenne, ha gólt rúgnának és nem kapnának egy kosárnyit
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
amúgy milyen procid van ? <#idiota>#idiota>
Yo, Bitch!