10753
Bajnokok Ligája
-
#6745 Egész jó tipp... :P Akkor tegyük meg Barcára extra time, 19-es szorzó van rájuk :D
Nah az bejön, akkor tényleg megyek a pénzből a döntőre, ha nincs más megoldás :D -
dodika28 #6744 Szerintem rendes játékidőben a Barca fog nyerni, és hosszabbításban fog eldőlni a továbbjutás sorsa. Viszont azt már nem is merem megtippelni, hogy ki fog továbbjutni :) -
#6743 Amugy meg szerintem az biztos hogy a bayern az ott lesz a föntőben csak az a kérdés ki lesz a másik :D.Amugy akkor szerintetek mire éri meg szavazni igy mostanában????Egy kis biztos tanács kéne mert nem állok vmi jol most anyagilag :S -
#6742 Nem mondom most, hogy mennyit szoktam megjátszani :D de 200 ftokból nehezen is jönne össze egy meccsre való.
Bayern felőlem ott lehet a döntőben, csak kezdődjön az ellenfél neve is B-vel... és ne I-vel -
mamutvadasz #6741 Ja hogy te így szoktad "összespórolni" a meccsek árát? Akkor azt hiszem nem 200 forintokat játszol meg .
A döntőben pedig biztos ott lesz a Bayern, mondhat bárki bármit, hogy szerencséjük volt a Manchester, de akkor is ott vannak ahol, és megy is nekik a szekér most. -
#6740 Hát én meg szerintem a Bayern-inter lesz a döntőben :D. -
zsotesz #6739 az én tippem,lyon-inter döntő -
#6738 Hát ha már tippelgetni kell én még azért nem írnám le a lyon-t, lesz ott meglepetés... Majd figyeljetek ;) -
#6737 A 6.00-s Inter szorzó mellé igen, mondhatjuk, hogy bizakodóak, bár a továbbjutási szorzóknál már inkább fordítva van de sokkal kisebbek a különbségek...
-
dodika28 #6736 1.40-es szorzóval adják a Barcát? Eléggé bizakodóak a fogadóirodák. Mondjuk a meccset valószínű, hogy a Barca nyeri,d e továbbjutni nem Ő fog. De ez csak az Én véleményem. -
#6735 szurkol a halál én Interes vagyok :D
-
#6734 Azt az egy kapott gólt szerintem engedd el :D
Jó lesz ez úgy, ahogy megírtam ;)
Meg is teszem szerintem a Barca-t, egész jó az 1.40-es szorzó :)
ha összejön, kimegyek a döntőre a megnyert pénzből, ez az uccsó lehetőségem :D úgyhogy szurkolj Barcanak (és nekem) te is! :P -
#6733 na azért nem mondanám hogy unalmas votl a meccs.Nekem pl nagyon bejött föleg 89 percben Govou még megprobált ráijeszteni a müncheniekre igaz sikertelenül s igy hát maradt az egy golos elöny :DKiváncsi vagyok mi lesz a mai mecsen, remélem eléggé érdekfeszitő lesz ez is. -
#6732 2 gól meglehet, de kapjanak is akkor egyet :D -
#6731 Remélem a Barca is azért nyerni fog a visszavágón, otthon csak meglesz a 2 gól...
bár ha hozzák a legutóbbi formájukat...
szerintetek?! -
mamutvadasz #6730 Hát szerintem az előző Bayern - Lyon nem volt valami nagy eresztés, bár igaz hogy nem is néztem meg a meccset, csak az összefoglalókat, de 1-0 nem egy nagy valami. Mondjuk a piros lapok dobtak kicsit az izgalmon az biztos. -
#6729 Kár h kimaradtál abbol a mecsből.Tényleg jo volt.A ma esti Bayern-Lyon mecset pedig már alig várom :D.Remélem lesz olyan érdekfeszítő mint az előző :D -
#6728 Igen, sajnos ez a mecs nekem is kimaradt az életemből... Utólag meg már közel sem olyan mint élőben végig követni, noh de majd ma este pótlunk :d -
Dean Winchester #6727 bayern-lyon és hamburg-fulham mérkőzés majdnem a tükörképe egymásnak :D
csak a különbség 1 gól -
#6726 Ezért meg kell nézned a visszavágót, ha már kihagytad, mert az lesz igazán kihagyhatatlan :) Ribery-t sajnálom, hogy nem játszhat a következő meccsen, ilyen butaság miatt, de lesz még sztár helyette is. -
#6725 AHHH mit hagytam ki! :( nem rajongok annyira a fociért de azért vannak olyan meccsek amik egyszerűen kihagyhatatlanok... -
#6724 Na, igen, volt egy kis önreklám. :)
Köszi
Amúgy folytatódik természetesen, tereim szerint egészen a 2009-esig, noha mostanában időhiány miatt nem hetente jön. -
#6723 1-0-ra nyert a Bayern Robben góljával.
Mindkét oldalon volt 1-1 piroslap (Ribery illetve Toulalan).
A Lyon tulképp semmit nem mutatott a védekezésen kívül, míg a Bayern végig nyomott emberhátrányban is.
Röviden ennyi :D -
#6722 Te láttad a Lyon meccset?? mim lett a vége? azt sajna nem tudtam megnézni... egy kis infót légyszi... -
#6721 Szerintem nemvolt egyik elődöntő meccs se színvonaltalan.
Persze nyilván szívesebben néztem volna egy Real Madrid - Manchester United meccset a Bayern-Lyon helyett, de összességében nézve azért nemvolt egyik se olyan rossz mint amire számítottam (eddig). -
#6720 A döntőt elég csúnya lenne ha nem közvetítenék. Ráaádásul a digisport.hu-on is már csak pénzért lehet megnézni sport rendezvényeket.
A barcelona játékát szépen lefogták az inter játékosai. Az nagyon jó meccs volt. a bayern meccs annyira nem volt pörgős, de megérdemelten nyertek. Szerintetek melyik csapat jön. A bírókat ugye lecserélik a következő meccsekre? Mert nem éreztem azt, hogy a helyzet magaslatán lennének. -
#6719 Remélem az angolellenesek élvezték ezt a - rendkívül színvonalas - BL elődöntőt..:) -
Dean Winchester #6718 mivel minden fordulóban közvetítenek igy egyértelmű h a döntőt is közvetíteni fogják :D -
#6717 a donto szombaton lesz,így nem csak a digi adhatja > tv2 is közvetíti velhetoen -
Anonymus20 #6716 Hát ha nem a tv2 adja, akkor lebombázom egész romániát a tetves digisporttal együtt. -
#6715 A döntőt a TV2 adja, nem? -
Unreal1942 #6714 Vagy simán túl van terhelve az oldal....
Sokkal nagyobb igény van a közvetítésre mint amennyit ki tudnak normálisan szolgálni.
Szánalmas.
Viszont a Sat1 en megy. Igaz németül, de nem is az számít amit össze okoskodnak időnként a béna szakkommentátorok.
A Lyonnak drukkolok, de, ha normálisan nézni szeretném a döntőt is akkor a Bayernek kell bejutnia, hogy a Sat1 en nézhessem.
-
pekka2 #6713 F@szt megy.. Szerintem ezek a köcsögök direkte letiltották. Mert én már fél 8-kor be voltam jelentkezve, és akkor még ment a honlap.. -
Monoton #6712 katt -
#6711 nagyon halkan jegyzem meg, ha mindez fordítva történt volna, ettől lenne hangos az egész sajtó. így meg rá kellett keresnem, hogy mégis mi van a brazillal...
tud valaki egy fasza streamet a meccsre? -
#6710 Nektek megy a DigiSport honlapja? nekem valami database errort ír ki, pedig szerettem volna nézni a meccset. -
#6709 :D -
#6708 Ott a pont.:D -
Dean Winchester #6707 jah , csak hát ha nem engedik a barcát úgy játszani mint ahogy szokott akkor édes midnegy h a barca mit akar :D -
#6706 Mintha csak az Interen múlna.. :P
Ha a Barcelona azt a játékot produkálja amit szokott akkor aztán édesmindegy, hogy az ellenfél mit akar. :)