10753
Bajnokok Ligája
-
#6785 kész -
#6784 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL -
#6783 Itt volt a helyzet, ez nem ment be...kész, ennyi volt szerintem -
#6782 Nem véletlen fogadtam az Interre: a Barcának, ha valaki tényleg jól megkomponálja ellenük a taktikát, egy szinten túl megáll a tudománya. Ez történik most is, és ez történt tavaly a Chelsea ellen is. Ott még jobban leszedték őket a pályáról, csak hát ott ugye jött a mázli...de az itt nem fog jönni. -
#6781 Hihetetlen ez a védekezés :D
Julionak védenivalója sincs tulajdonképp :DDDD -
#6780 Ibra-Bojan csere. Ezt se sok edző húzná meg szerintem ilyen kiélezett helyzetben...Jeffren is be?:O Guardiola itt jobban tudhat valamit, mint mi -
#6779 Nem sok esélyt adok a Barcának...így kell védekezni. Se lövőhelyzet, se kiugratási lehetőség, se semmi. Az idő meg ugye tellik szépen. -
#6778 erre lehetett 2. sárgát adni, szal annyira nem kell károgni, viszont a Barca eddig totál tanácstalan h mit kell kezdeni az Interrel -
SzocsA #6777 ritka sz@ar egy meccs! -
#6776 Övrebo reloaded? :) -
#6775 ajánlom a sopcastosakat -
gyuri00 #6774 hol lehet nézni a meccset??? nálunk nincs digi:S -
#6773 nincs:( -
#6772 na már nem kell:P -
#6771 orf1 :) -
#6770 streamet tud valaki? -
#6769 igen
A kezdőcsapatok:
BARCELONA: Víctor Valdés – Daniel Alves, Piqué, Yaya Touré, G. Milito – Xavi, Busquets, Seydou Keita – Messi, Ibrahimovic, Pedro
Cserék: Pinto (kapus), Márquez, Bojan, Henry, Maxwell, Thiago, Jeffrén
INTER: Júlio César – Maicon, Lúcio, Samuel, J. Zanetti – Cambiasso, Sneijder, Thiago Motta – Eto’o, D. Milito, Pandev
Cserék: Toldo (kapus), I. Córdoba, Muntari, Mariga, Materazzi, Chivu, Balotelli -
#6768 ma játszhat Maicon? -
Dean Winchester #6767 tv2 -n szó volt a bayern döntőbe jutásáról
utolsó gólt meg nem is mutatták meg teljesen
oké láttam de ha egyszer adják a bl-t meg mondjá h bl döntőbe jutott akkor azért illene mindhárom gólt megmutatni -
Dean Winchester #6766 gratulálok :D -
#6765 Én remélem, h nem az a köcsög Inter kerül majd a fináléba... Hajrá Barca! -
connor1 #6764 szerintem abban egyetért mindenki, hogy húzós egy meccs lesz xD vagy nem lesz gól, vagy baromi sok lesz :D érdemes nézni -
karajjj #6763 akkor meg azt írd -
dalosbalos #6762 Ezt úgy értelmezd, hogy nem tud annyi gólt lőni, amivel tovább tudna jutni. Max egyet, ami ugye meg kevés, ahogy te is írtad :) 2 gólt kéne lőnie és egyet sem szabad kapnia, ami elég esélytelen, az előző meccset látva. -
mahalo #6761 jaja, elég egyértelmű volt hogy Bayern fog nyerni... és hát sztem sem volt annyira idegfeszítő a meccs. jobbak a pörgős gólos mékőzések.:D
legszebb gólok
az első gól a legoltósabb :D:D -
#6760 szerintem már az első meccs előtt borítékolható volt az eredmény, de azért én is azt vártam hogy a Lyon legalább egy kicsit megszorongatja a Bayern-t. Szeretem a gólzáporos meccset de nem az egyoldalút. -
#6759 én a Lyon teljesítményét a következőképpen tudnám kommentálni: HÁHÁ!!!
Jó társaságban nézni ahogy elvernek másokat :D -
karajjj #6758 erre most mind egyedül jöttél rá? -.-
persze, hogy nem elég egy gól a továbbjutáshoz, mivel ahhoz már most kettő kellene... -
dalosbalos #6757 A tegnapi meccs eléggé egyoldalú volt. Viszont a mai szerintem érdekes lesz. Igaz az Inter nagy valószínűséggel védekezőjátékot fog játszani, és a Barca állandóan ostromolni fogja ezt a védelmet. Ha sikerül is gólt lőnie, szerintem nem lesz elég a továbbjutáshoz. -
mamutvadasz #6756 Hehehe tényleg elfáradtak kicsit Lyon-ék, a Bayern csúnyán hazavágta őket, szó szerint. Én is egy Bayern - Intert szavaznék a fináléba ;) -
Dean Winchester #6755 elfáradtak :D főleg h a hétvégi bajnokit is elhalasztották.
egy lyon szintű csapatnál nem szabad az elfáradásra fogni.
odavágón se nyújtottak semmit és most se!
egy gólt azért vártam tőlük... -
IXEMGabeo #6754 elfáradtak és még nem tapasztalták meg az elődöntő hangulatát...a másik h pont most van náluk a formahanyatlás ami sok csapatnál előfordul, hiába ez a legrosszabbkor jött nekik -
Monoton #6753 Én drukkolok neked :D -
#6752 Én megtettem még az elődöntő előtt azt, hogy Inter-Bayern döntő lesz - akkor még 5szörös szorzóval, és hogy az Inter nyeri a BL-t - akkor még szintén 5szörös szorzóval...
Megint halálra fogom magam keresni, csak úgy, mint a MU-Bayern meccs után, de most sem fogok örülni... -
#6751 azért durva hogy két meccsen is így tönkre lett verve a lyon. -
#6750 Tiszta vicc hogy ez a Lyon képes volt kiverni a Realt :\ -
#6749 :DDDD -
#6748 max azért lenne unalmas mert bayernnek semmi esélye nem lenne -
#6747 legyen egy inter-bayern unalmas döntő :D -
#6746 én a Bayern mellett állok mert hozzám közelebb áll a német foci.