10753
Bajnokok Ligája
  • Cabell
    kész
  • Cabell
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
  • Cabell
    Itt volt a helyzet, ez nem ment be...kész, ennyi volt szerintem
  • Cabell
    Nem véletlen fogadtam az Interre: a Barcának, ha valaki tényleg jól megkomponálja ellenük a taktikát, egy szinten túl megáll a tudománya. Ez történik most is, és ez történt tavaly a Chelsea ellen is. Ott még jobban leszedték őket a pályáról, csak hát ott ugye jött a mázli...de az itt nem fog jönni.
  • Voyager5
    Hihetetlen ez a védekezés :D
    Julionak védenivalója sincs tulajdonképp :DDDD
  • Cabell
    Ibra-Bojan csere. Ezt se sok edző húzná meg szerintem ilyen kiélezett helyzetben...Jeffren is be?:O Guardiola itt jobban tudhat valamit, mint mi
  • Cabell
    Nem sok esélyt adok a Barcának...így kell védekezni. Se lövőhelyzet, se kiugratási lehetőség, se semmi. Az idő meg ugye tellik szépen.
  • LasCar16
    erre lehetett 2. sárgát adni, szal annyira nem kell károgni, viszont a Barca eddig totál tanácstalan h mit kell kezdeni az Interrel
  • SzocsA
    ritka sz@ar egy meccs!
  • Voyager5
    Övrebo reloaded? :)
  • Lcapitant
    ajánlom a sopcastosakat
  • gyuri00
    hol lehet nézni a meccset??? nálunk nincs digi:S
  • Davidus
    nincs:(
  • Davidus
    na már nem kell:P
  • ProGabe #6771
    orf1 :)
  • Davidus
    streamet tud valaki?
  • ProGabe #6769
    igen

A kezdőcsapatok:

BARCELONA: Víctor Valdés – Daniel Alves, Piqué, Yaya Touré, G. Milito – Xavi, Busquets, Seydou Keita – Messi, Ibrahimovic, Pedro
    Cserék: Pinto (kapus), Márquez, Bojan, Henry, Maxwell, Thiago, Jeffrén

INTER: Júlio César – Maicon, Lúcio, Samuel, J. Zanetti – Cambiasso, Sneijder, Thiago Motta – Eto’o, D. Milito, Pandev
    Cserék: Toldo (kapus), I. Córdoba, Muntari, Mariga, Materazzi, Chivu, Balotelli
  • Lcapitant
    ma játszhat Maicon?
  • Dean Winchester
    tv2 -n szó volt a bayern döntőbe jutásáról
    utolsó gólt meg nem is mutatták meg teljesen
    oké láttam de ha egyszer adják a bl-t meg mondjá h bl döntőbe jutott akkor azért illene mindhárom gólt megmutatni
  • Dean Winchester
    gratulálok :D
  • Lacee86
    Én remélem, h nem az a köcsög Inter kerül majd a fináléba... Hajrá Barca!
  • connor1
    szerintem abban egyetért mindenki, hogy húzós egy meccs lesz xD vagy nem lesz gól, vagy baromi sok lesz :D érdemes nézni
  • karajjj
    akkor meg azt írd
  • dalosbalos
    Ezt úgy értelmezd, hogy nem tud annyi gólt lőni, amivel tovább tudna jutni. Max egyet, ami ugye meg kevés, ahogy te is írtad :) 2 gólt kéne lőnie és egyet sem szabad kapnia, ami elég esélytelen, az előző meccset látva.
  • mahalo
    jaja, elég egyértelmű volt hogy Bayern fog nyerni... és hát sztem sem volt annyira idegfeszítő a meccs. jobbak a pörgős gólos mékőzések.:D
    legszebb gólok
    az első gól a legoltósabb :D:D
  • analfa
    szerintem már az első meccs előtt borítékolható volt az eredmény, de azért én is azt vártam hogy a Lyon legalább egy kicsit megszorongatja a Bayern-t. Szeretem a gólzáporos meccset de nem az egyoldalút.
  • peteemol
    én a Lyon teljesítményét a következőképpen tudnám kommentálni: HÁHÁ!!!

Jó társaságban nézni ahogy elvernek másokat :D
  • karajjj
    erre most mind egyedül jöttél rá? -.-
    persze, hogy nem elég egy gól a továbbjutáshoz, mivel ahhoz már most kettő kellene...
  • dalosbalos
    A tegnapi meccs eléggé egyoldalú volt. Viszont a mai szerintem érdekes lesz. Igaz az Inter nagy valószínűséggel védekezőjátékot fog játszani, és a Barca állandóan ostromolni fogja ezt a védelmet. Ha sikerül is gólt lőnie, szerintem nem lesz elég a továbbjutáshoz.
  • mamutvadasz
    Hehehe tényleg elfáradtak kicsit Lyon-ék, a Bayern csúnyán hazavágta őket, szó szerint. Én is egy Bayern - Intert szavaznék a fináléba ;)
  • Dean Winchester
    elfáradtak :D főleg h a hétvégi bajnokit is elhalasztották.
    egy lyon szintű csapatnál nem szabad az elfáradásra fogni.
    odavágón se nyújtottak semmit és most se!
    egy gólt azért vártam tőlük...
  • IXEMGabeo
    elfáradtak és még nem tapasztalták meg az elődöntő hangulatát...a másik h pont most van náluk a formahanyatlás ami sok csapatnál előfordul, hiába ez a legrosszabbkor jött nekik
  • Monoton
    Én drukkolok neked :D
  • Cabell
    Én megtettem még az elődöntő előtt azt, hogy Inter-Bayern döntő lesz - akkor még 5szörös szorzóval, és hogy az Inter nyeri a BL-t - akkor még szintén 5szörös szorzóval...

Megint halálra fogom magam keresni, csak úgy, mint a MU-Bayern meccs után, de most sem fogok örülni...
  • Rockynhooo
    azért durva hogy két meccsen is így tönkre lett verve a lyon.
  • 5w0rdf15h
    Tiszta vicc hogy ez a Lyon képes volt kiverni a Realt :\
  • Lcapitant
    :DDDD
  • limperatore
    max azért lenne unalmas mert bayernnek semmi esélye nem lenne
  • Lcapitant
    legyen egy inter-bayern unalmas döntő :D
  • banok
    én a Bayern mellett állok mert hozzám közelebb áll a német foci.