10753
Bajnokok Ligája
  • WuFraZselic
    sajnos igen :(
  • ProGabe #6704
    ezek szerint jól láttam tegnap a lassításkor, ahogy kirepült Maicon foga :S
  • Oziris666
    megalol 20ponttal esne ki:D
  • analfa
    Én szívesen megnézném azt a meccset!!! eskü még jó is lenne!
  • hedonist
    sztem is, egy ilyen csapat nem lenne seholsem a PL-ben, de az aranyérem közelébe biztos nem jutna, gondoljatok már bele, kűzködik legyűrni a madridot még idén is pedig mennyire hullámzó és mennyire nem biztos a real játéka..
  • Forrest Gump
    lol
    20 ponttal nyerné azt a fos PL-t
    harmadiktól lefelé parasztfocit játszik minden csapat.
  • cambiasso83
    Én szorítok.Remélem ha lisandro játszik kigólozza a németeket.:)
  • hedonist
    Legyen úgy! 1 Inter gól a Nou Camp-ban és vége, ma meg szorítsunk a lyonnak.
  • kakkala
    Bízom én is a Barca megerősödésében, ez a 2 gólos különbség ez azért elég fájó lehetett nekik:S
  • Monoton
    Inkább Inter-Lyon :)
  • analfa
    Ne reménykedj :P Az inter szerintem nem fogja magát hagyni ha már eddig eljutott.
  • trabiubi
    Sok, és még több Heineken Még reménykedem azért a Barca túlélsében, mert jó lenne egy Bayern-Barca döntő
  • hedonist
    Na látod milyen jó, ha a csapatod maffiozó tulaja még ért is a focihoz, vagy inkább hagyja,h a hozzáértők irányítsanak:)
  • kakkala
    jóreggelt, na mennyit aludtatok?Hány hekto sör fogyott el tegnap?:D
  • limperatore
    ámen :D
  • Dean Winchester
    így van :D kb 3-1 lesz a visszavágó és jön a ho.
    vagypedig 4-1 és a 90.percben jön a 2. Inter gól és Mourinho térdencsúszá^sa ^^
  • ForzaInter
    Azért a továbbjutás még messze nem dőlt el.
  • Dean Winchester
    "A Barca remekül játszik az olyan csapatok ellen, mint az Arsenal"

ezt kijavíanám.:
    A Barca remekül játszik az olyan csapatok ellen, mint egy több vérből sebző Arsenal ...
  • Cabell
    Nem vagyok túlságosan sokkolva, szinte biztos voltam, hogy az Inter továbbjut, bár arra nem gondoltam, hogy így...(nem csak utólag okoskodom, fogadtam is rá már a meccs előtt...:))

Bár azt vártam, hogy az Inter sokkal jobban leszedi majd a spanyolokat, összességében ebből is látszik, hogy a spanyol bajnokság iszonyatosan gyenge, egy akkora vicc, hogy az nem igaz.

Akármennyire is morbidnak tűnhet elsőnek, de a Barcelona örülhetne egy 4.-5. helynek az angol bajnokságban.

A Barca remekül játszik az olyan csapatok ellen, mint az Arsenal, a Real Madrid, (meg egy megkattant Man United) akik hozzájuk hasonló finom focit játszanak, de 4 méterről nézik, ahogyan Messi parádézik.

• limperatore
    jaja elején meg milito 1:1-be vihette volna kapura amit lefújtak lesnek és nem volt az, szóval így korrekt
  • karajjj
    ott volt a lába, megadhatta volna...
  • Kaplan
    Valahogy éreztem, hogy Mourinho ki fog találni egy nyerő taktikát. Xavit és Messit abszolút leradírozták a pályáról emberfogás nélkül.

Balotelli elképesztő, nem tudom eldönteni, hogy az a srác egy zseni, vagy egy ócska senki. Visztont jobb lenne neki egy másik csapatban úgy érzem, mert az Internél már nincs maradása. Juventus szurkolóként meg kell emelnem a kalapom az Inter előtt, ezt ma tökéletesen megcsinálták.

• SzocsA
    meg a műesés re 11 est mondanak szerintem nem nyúlt utána snejder!
    de nem láttam rendesen!
  • SzocsA
    össze vissza beszélnek a kommentátorok mint palik a forma 1 ben !

"nem látjuk mert kint a képből biztos nekiment egy hirdetőplakátnak!"stb...
  • Voyager5
    +1
  • SLICK
    utolsó mondatodban tökéletesen összefoglaltál mindent!
    Én már rengetegszer leírtam a véleményem, most már nem is teszem, mert én úgyse tudok változtatni a helyzeten. Csak elfogadom a tényeket és bízok hogy jövőre, talán lesz változás...
  • karajjj
    otika olvas sg-t? :DDDDDDDDDD
    kezdi megemberelni magát
  • Cabell
    Meglepően jól játszik amúgy a Barcelona, én olyan tavalyi Chelsea-Barca jellegű meccsre számítottam.
  • Cabell
    Tökéletesen jól látod.

Ezért is becsüllek titeket, akik még ezekután is kitartanak a Madrid mellett,mert ha az én csapatommal művelné ezt néhány abszolút becstelen maffiozó alkat, én nem tudom, hogy tudnék nem kiábrándulni.

Szerintem fel sem mérik az emberek, micsoda játékosok vannak nálatok...olyanok, akik egymaguk győzelemre vitték évekig a saját csapatukat, és most pedig sorra amortizálják le őket...

Az nem lehet véletlen, hogy mostmár évek óta jobbnál jobb játékosok mennek tönkre ott...

Vagy nem tudnak motiválni, vagy a nyomást nem tudják kezelni - ezt sem hiszem, azért nem pisiseket vásároltak föl... - de szerintem leginkább csak minden pillanatban éreztetik velük, hogy ez mind biznisz, azért vagy itt, hogy a mezedből visszajöjjön az árad sokszorosa, és hogy jól szolgálj egy jó kis befektetést...

Sajnos ez a Real Madrid nem csapat, hanem egy kiváló befektetés, ami az érzelemmentes businessmaneknek megfelel, a szenvedélyes szurkolóknak már kevésbé...
  • SLICK
    na tököm, jól elszarjuk a játékosainkat, akik máshol remekelnek.
    Faszér vannak ilyen focihoz nem értő, pénzhajhász vezetőink???
  • Cabell
    Mennyivel jobb lenne mondjuk most egy Real-MU elődöntőt nézni a másik oldalon...:)
  • net105
    itt egy kis http://tippmix.hu/?p=stat&id1=548&id2=504&ref=3statisztika
  • net105
    Barca fog nyerni!!!!
  • zaki
    1-2
  • hedonist
    Én aztmondom, h az Inter biztos,h lő gólt, a barcában nem vok biztos.

1-0-ra tippelek
  • Rockynhooo
    X-et mondok.
  • banok
    na ma Inter-Barca
  • Lcapitant
    nekem műkszik.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Akkor ennyit az online digi streamről... Szőröstalpúak eddig bírták, hogy ne csináljanak pénzt ebből is.

"A DIGISport adásainak a Regisztrált Tagok számára az Interneten keresztül elérhető szolgáltatás.

Használatával elérhetővé válik a DIGISport csatornán futó meccs megtekintése, melyet a Regisztrált Tag a regisztrációt követően – bankkártyás fizetési móddal - online érhető el."
  • limperatore
    Dehogy megy tovább a Barca, sima 2:0 vagy 2:1 kedden és idegenben egy x-el Inter megy tovább. Megállíthatatlanok a BL-ben most ;)
    Zanetti meg Cambiasso úgy megszűri Messit meg Xavit hogy azt se tudják hogy mivan. Mourinho nem hülye, nem véletlenül a világ legjobb edzője!