24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alkess
Szerintem Õ úgy értette, hogy unalmas és sablonos, ha a terroristák mindig közel-keletiek. Tényleg lezúzhatná már valaki ezt a Kim Dzsong-ot!<#violent>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A koreaiakat nem csak poénból írta valaki,nem?A trailerben eléggé arab fejük van a terroristáknak.Vagy én nem értek vmit???
Észak-Korea az mióta közel-kelet?

linuxman: linuxman.freeblog.hu

nekem 24 felirattal sose volt gondomm szóval én nemtudom
Sziasztok!
Lenne egy nagy gondom. A sorozat instencsászár, de a 3. évad 24. - vagyis uccsó - részét felirat problémák miatt nem tudom megnézni.
A gond az, hogy nincs nyúlik az összes felirat amit találtam. Hiába szinkronizálom be hogy az elején jó legyen, pár perc elteltével csúszni kezd. Próbáltam már a 24.S03E24.12pm-01pm.XviD.avi és a dvd ripes 24.s03e24.ws.dvdrip.xvid-sfm.avi verziót is 4 féle felirattal. Egyik se jó semilyen párosítással.
Csak nekem van ilyen problémám, másnak nem volt? Nem értem a dvd rip+felirat miért nem jó.
Plz valaki segítsen, már kezdeném a 4. évadot...😊

Sex, fagyi, rock & roll ! :)

bauer15
ezt hol találtad?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

2 hónap alatt megnéztem 5 évadot.Ekkora sorozat nincs még egy a világon.(még talán a pb elsõ évada)Csak azt nem értem hogy a retek klub vagy a tv2 miért nem szerezte meg,mert biztos nagy siker lenne-ha már anyám is leül a gépen nézni akkor tényleg lehet benne vmi😊))
Néhány spoilert most találtam a 6. évadról,akit esetleg érdekel:

- Január 14-15-én fog kezdõdni egy négy órás premierrel.
- Húsz hónappal késõbb játszódik mint az ötödik nap.
- Reggel hatkor fog kezdõdni.
- Egyesek szerint New Yorkban játszódik majd, mások szerint ismét Los Angelesben, Joel Surnow producer szerint Washingtonban + lesz Aaron Pierce is. (Szvsz LA kicsit már unalmas.)
- A terroristák közel-keletiek lesznek. (Mekkora lenne már ha észak-koreaiak lennének.)
- Kiefer Sutherland: Jack eddig másokat mentett meg, most rá vadásznak.
- Lesz Audrey Raines.
- Wayne Palmer az elnök.
- Jon Cassar (rendezõ) elejtett egy ilyen megjegyzést: "Mi lenne ha valaki felrobbantana tíz atombombát?". És ez után kezdõdne a nap.
- A season 5 DVD-n valószínûleg lesz egy prequel a 6-hoz, ahogy anno az 5-höz is volt. (Tele kicsit sem burkolt vegyéltojotát üzenettel 😊
- Jon Cassar: Jacket megtörték a kínaiak.
- Kim Bauer nem lesz 😞
- Október 24-én adnak ki egy trailert.
- Felbukkan Jack apja.
- Felbukkan Josh Bauer, Jack fiatal rokona.

bauer15
6.évad 😊
bárcsak már ott tartanánk

Alien
Hehh 😊

A második évadból teljesen magyart nem fogsz tudni találni, mert még jelenleg is megy a cool tv-n, szinkronosban azokat találhatod meg amiket eddig ott leadtak.

Harmadik, negyedik és ötödik évad Magyarországon nem ment még, így szinkron sincs hozzá.

A hatodik évadot pedig nemhogy magyarul, de még angolul sem találod meg, ugyanis januárban kezdik adni Amerikában.

Különben meg érdemes eredeti nyelven leszedni az eddig megjelent évadokat, ha nem tudsz angolul van hozzá felirat.

hellosztok.#1327 nem tud valki veletlenul olyan oldalt ahonnan magyarul lehet leszedni a 24 masadik,harmadik,negyedik es otodik es hatodik evadot????aki tud az irna megkerem szepen a [email protected] cimre.kosz elore is
fv82
http://24h.mojblog.co.yu/
itt van mindenféle letöltõ oldalról mirror

\"Majdnem párom lett!\"

fv82
plyant = olyan nem tom hogy csináltam

\"Majdnem párom lett!\"

fv82
Nekem az ilyenek sosem tûnnek fel, de az 5. évadban van egy: 292.162.12.2 ip cím. Ezt úgy magyarázzák, hogy plyant mint az 5 jegyû házszámok, vagy az 555-tel kezdõdõ telefonszámok. Hát nem tom

\"Majdnem párom lett!\"

Fido4life
nézd meg, megéri

A KJF-en adták ezt a remek feladatot, de még mindig nem jutottam elõbbre. HEEELP!!!!!!!!
áááá,azon agyalok hogy végignézem még 1X az elsõ évadot mielött neki állok a másodinknak,most akkor kezdek függõ lenni?😛
Ti is láttátok a sok benntfelejtett kamerást az elsõ évad részeiben?😊

NeoMaN
Az én rekordom 32 rész, péntek délutántól vasárnap estig.
😛PP
Jaaa, és másodszori megtekintés!
😄

igen,utánaolvastam én is,csak én nem bírom a heti 1 részt😊
az elsõ évadot is 2 hétvége alatt rendeztük le haverral😊

Csacsi
még be kell pótolnom, és újra meg kell néznem az ötödik évadot, mert már csak az maradt ki, és akkor jöhet a hatodik is.

Így kellõképp fel leszek készülve rá 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

B@ldrick
a cool nemrég kezdte el adni a 2.-at szinkronosba , ha kibírod a heti egyet <#vigyor5>

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

igen köszi már megtaláltam a humenen😊
és amint láttam csak az elsõ évad szinkronos
szal gyak az elözõ hsz-ek fölösek voltak,uh sry😊

REALista
Torrent oldalakon megtalálható az összes évad!<#eljen>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Ja és nagyon zsír lenne ha szinronnal tudnátok,de a feliratos is jó

Üdv,ma végeztünk az elsõ évaddal és szeretném tovább nézni,csak az a kérdés honnan tudnám megszerezni a többi évadok
PLZ help!
ha nem publikus akkor privben plz!

Milyen fõsulira jársz?

király hely lehet ahol ilyen dogákat kell írni, nem pedig harmatgyenge magyar regénybõl vmit összehozni, amit kb 10oldal után megun az ember😊
sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tõletek!
A fõsulin le kéne adjak egy kb. 8-10 oldalas dolgozatot a 24 elsõ évadjáról, de sajnos egyetlen percet sem láttam a filmbõl. Ti meg NAGY FANOK vagytok, így biztos kívülrõl fújjátok a filmet. Ha segítenétek összedobni, akkor nagyon boldog lennék!
Elõre is köszönöm!!!
[email protected]
üdv.breu
Fido4life
jaja anyám mesélte, és ki is fogja hozni nekem, amint meglesz nekik 😊 (könyvtárban dolgozik)

Mayday
Tudtok rola, hogy jelent meg nehany 24 regeny? Esetleg valaki olvasta mar oket, tud velemenyt mondani?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

bauer15
Kössz ez elég jó #1314
aki még tudna az berakhatná

Solid Snake GH

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

bauer15
helo olyan kéet keresk ahol Jack Bauer van "rajzolva" furán hangzik fe itt egy példa ilyesmire gondolok http://galerie.prison-break.cz/displayimage.php?album=44&pos=2

B@ldrick
a lenti tükör nem a legjobb, tessék

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

pc killer
Help plz.

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

pc killer
Kösz a segítséget mindenkinek megtaláltam a feliratot amit kerestem (3. évad xvid sfm),de amikor rámegyek a letöltésre akkor csak vmi ilyesmit rak ki elém: "Rar!;Ðs ³t€€-<2 ±ö¹Åæcp„15 24 - 3x01.srt§0Ûíü6ÄÊà.ã²ó–-dEÖLæË"(%ÝÍ«-1 ^y‚—–¬|Éþ³.drêr’°Dî÷ØâÆÍçjv Ù,WÝB¬Þ‚£ˆ”a÷Þ,T©Gðƒ©AQ¿Añ‰’&†óêpéi+îæ|Dl8ûÚsWq" Bocs az offért de valaki megmondhatná,hogy ezzel mit tudok csinálni.

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Teperinke
REALista
Itt találsz feliratot hozzá!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

bauer15
hello ugye amerikába megy este azt másnap le lehet tölteni és ehhe ki tujda hogy mikor lesz felirat kb?:
kössz

NeoMaN
érdekes, mert van pedig

pc killer
kösz az oldalt de én it nem találtam a 24 3. évadához feliratot.

www.feliratok.hu

pc killer
Valaki tud adni egy linket ahol a 3. évadhoz le tudnák tölteni srt feliratot?Nagyon fontos lenne.

háát
gondolom akkor ott lenne a neve elõtt a president, és a listában nem ott szerepelne, mert akkor elv már lehet tudni, szal szentem ez egy meglepetés lesz
megnéztem újra és nemtom, én még mindig azt tartom, hogy nem õ lesz, abból aztán nemigen derül ki, lehet hogy csak egy laza összevágás.
Alien
De már a trailer legelején kiderül, hogy a Wayne Palmer lesz az elnök, ott mondja neki az a fickó, hogy Mr President, people are loosing faith in our ability to protect them (ha jól emlékszem ezt mondja, most nem tudom megnézni a videot mert suliban vagyok)

aztakurva😊
nagyon nagy lesz a 6. évad😊 jack hogy nézel ki hát nem adsz magadra?XD
akciódús lesz az egyszer biztos, de baromimessze van januárrr:S
azhogy Wayne Plmer lenne az elnök, még1x nem nézem meg, de ezt szószerint mondják, mert amikor jack beszél telón, akkor deirekt nem mutatják, azmeg szentem hülyeség lenne, hogy õ legyen az elnök, mert az elnököt nem úgy válasszák, hogy hopp ez a tesó akor gyere már, ahhoz egy hosszadalmasabb út kell...
bauer15
de különben még nem biztos hogy hamar elintézik mert ez csak trailer ez az egész 6.évadot mmutatja😊

bauer15
valaki tudna?

Teperinke
Ha Kínában kezdõdne a sztori, akkor ott is kéne játszódnia az egésznek, mert a 20 órás repülõút haza elég uncsi lenne <#smile>