24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
linuxman: linuxman.freeblog.hu
Lenne egy nagy gondom. A sorozat instencsászár, de a 3. évad 24. - vagyis uccsó - részét felirat problémák miatt nem tudom megnézni.
A gond az, hogy nincs nyúlik az összes felirat amit találtam. Hiába szinkronizálom be hogy az elején jó legyen, pár perc elteltével csúszni kezd. Próbáltam már a 24.S03E24.12pm-01pm.XviD.avi és a dvd ripes 24.s03e24.ws.dvdrip.xvid-sfm.avi verziót is 4 féle felirattal. Egyik se jó semilyen párosítással.
Csak nekem van ilyen problémám, másnak nem volt? Nem értem a dvd rip+felirat miért nem jó.
Plz valaki segítsen, már kezdeném a 4. évadot...😊
Sex, fagyi, rock & roll ! :)
Néhány spoilert most találtam a 6. évadról,akit esetleg érdekel:
- Húsz hónappal késõbb játszódik mint az ötödik nap.
- Reggel hatkor fog kezdõdni.
- Egyesek szerint New Yorkban játszódik majd, mások szerint ismét Los Angelesben, Joel Surnow producer szerint Washingtonban + lesz Aaron Pierce is. (Szvsz LA kicsit már unalmas.)
- A terroristák közel-keletiek lesznek. (Mekkora lenne már ha észak-koreaiak lennének.)
- Kiefer Sutherland: Jack eddig másokat mentett meg, most rá vadásznak.
- Lesz Audrey Raines.
- Wayne Palmer az elnök.
- Jon Cassar (rendezõ) elejtett egy ilyen megjegyzést: "Mi lenne ha valaki felrobbantana tíz atombombát?". És ez után kezdõdne a nap.
- A season 5 DVD-n valószínûleg lesz egy prequel a 6-hoz, ahogy anno az 5-höz is volt. (Tele kicsit sem burkolt vegyéltojotát üzenettel 😊
- Jon Cassar: Jacket megtörték a kínaiak.
- Kim Bauer nem lesz 😞
- Október 24-én adnak ki egy trailert.
- Felbukkan Jack apja.
- Felbukkan Josh Bauer, Jack fiatal rokona.
bárcsak már ott tartanánk
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
A második évadból teljesen magyart nem fogsz tudni találni, mert még jelenleg is megy a cool tv-n, szinkronosban azokat találhatod meg amiket eddig ott leadtak.
Harmadik, negyedik és ötödik évad Magyarországon nem ment még, így szinkron sincs hozzá.
A hatodik évadot pedig nemhogy magyarul, de még angolul sem találod meg, ugyanis januárban kezdik adni Amerikában.
Különben meg érdemes eredeti nyelven leszedni az eddig megjelent évadokat, ha nem tudsz angolul van hozzá felirat.
\"Majdnem párom lett!\"
Ti is láttátok a sok benntfelejtett kamerást az elsõ évad részeiben?😊
😛PP
Jaaa, és másodszori megtekintés!
😄
az elsõ évadot is 2 hétvége alatt rendeztük le haverral😊
Így kellõképp fel leszek készülve rá 😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
és amint láttam csak az elsõ évad szinkronos
szal gyak az elözõ hsz-ek fölösek voltak,uh sry😊
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
PLZ help!
ha nem publikus akkor privben plz!
A fõsulin le kéne adjak egy kb. 8-10 oldalas dolgozatot a 24 elsõ évadjáról, de sajnos egyetlen percet sem láttam a filmbõl. Ti meg NAGY FANOK vagytok, így biztos kívülrõl fújjátok a filmet. Ha segítenétek összedobni, akkor nagyon boldog lennék!
Elõre is köszönöm!!!
[email protected]
üdv.breu
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
aki még tudna az berakhatná
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
kössz
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
gondolom akkor ott lenne a neve elõtt a president, és a listában nem ott szerepelne, mert akkor elv már lehet tudni, szal szentem ez egy meglepetés lesz
nagyon nagy lesz a 6. évad😊 jack hogy nézel ki hát nem adsz magadra?XD
akciódús lesz az egyszer biztos, de baromimessze van januárrr:S