5854
-
#2247 Nemrég volt írva, de leírom neked is. PS2-re van 24 játék. Nah azt kell végigjátszani, és minden világos lesz. -
#2246 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nade a második évad végén az elnököt megmérgezik, ennek nem lesz semmi hatása a következő évadban? Eltellik pár év és ennyi? -
#2245 Nah szóval.
1évad = 1 nap
1 rész = 1 óra
1 nap= 24 óra
1 évad = 24 rész
Jelenleg a 6. évad megy
Nem egymást követő napokon játszódnak az évadok. Évadok között eltérően 1-2 év eltérés van.
Remélem mindenkinek világos. -
#2244 mire gondolsz a spoilerben?bocsesz,de télleg nem vágom.vagyis akkor egy évad 24 részből áll?ÉS 6 nál tartunk most ugye? -
#2243 Jah, jól tudod.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk érdekes ez a második évad, a harmadik a következő nap lesz? -
#2242 ugye jol tudom hogy a sorozat egy része valós időben zajlik,vagyis 1 rész 1óra cselekményét mutatja be?vagyis 1 season egy napról szól csakis akkor ha egy season 24 részből áll. -
#2241 Tony ... -
#2240 Chloet én pl. védtem ... :D -
#2239 Nem is értem. Két kedvenc szereplőmet szídjátok. Tony-t, és Chloe-t. Kicsit fáj ez nekem.
Na mind1. Holnap új rész..majd azzal vígasztalom magam :D -
#2238 Inkább a járása vbolt tényleg vicces. Talán csípőficamos lehett kiskorában (nem geciségből mondom, hanem komolyan)... -
Slash89 #2237 De amúgy vicces volt ahogy félig suttogva beszélt. -
#2236 pfffffffffffffffffff...............-.- -
#2235 Tony olyan volt mint egy gorilla: szétgyúrta az agyát és úgy ment mint egy majom. Engem kurvára idegesített amikor megláttam. Aztán egy szép napon ... -
#2234 Igen benne lesz..:) -
Abruzzi #2233 Csáó!
Elkezdtem nézni a 4. évadot. Picit zavar hogy szinte minden évadban más a CTU személyzete..végre kezded megszokni az egyiket és bumm jön a másik. (Persze számomra nagyon idegesítő Chloe, ő megmaradt:(:)). 2. résznél tartok, és bocsi hogy itt kérdezgetek ahelyett hogy nézném, de Tony bent lesz még a sorozatban? Csakmert láttam egy képet amin ezek a "4. évadi arcok" vnnak és ottbvan Tony is, szal ebből arr következtetek hogy lesz. Nélküle aztán tényleg nem lenne vmi fasza a sorozat!
Remélem azé Jack teljes hatáskörrel visszakerül a CTU-ba mer nem tetszik hogy ez a kis csicska osztj itt neki az észt:) -
#2232 thx
engem elvitt a soundtrack vonal... -
#2231 khmm, első találat.... -
#2230 gúgle :P -
#2229 kerestem már de nem lett meg... -
#2228 gúgle -
#2227 A CTU-ban lévő telefoncsörgés nincs meg valakinek?
Jól jönne a telóra csörgésnek... -
#2226 Tényleg! Jogos! :) -
Slash89 #2225 Wayne-t akartál mondani...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!David már nem kel föl. -
#2224 Tényleg?! Már töltöm is! :D -
#2223 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nézd, lehet, hogy a következő rész azzal ér majd véget, hogy Jack 136 rész után beül a klotyóra és szarni kezd, mi meg majd azon izgulunk, hogy sikerül-e neki ... :) -
#2222 elvileg a mostani South Park rész a 24 paródia. :))) -
#2221 6x15 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó kis rész volt ez is, ha most iylen szinten marad a sorozat, az égvilágon semmi bajom nem lesz vele. Gondoltam, hoyg David a végén fölkel és megoróbálja megállítani a támadást, az alelnök továbbra is egy görény. Milo és Nadia is szépen összejöttek! Egyetlen kérésem lenne az írókhoz:A részek végén úgyanúgya szivassák meg a népet, ahogy azt az előző évadokban tették! Ez volt benne a pláne, hogy a rész végén történt valami új, majd szépen elvágták és várta az ember a következőt tűkön ülve! -
#2220 6x15
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végre, csakhogy felébredt Palmer! Nemtom mit erőlködik tovább az az alelnök, de hogy nagyot sziv a végén, az is tuti -
#2219 -
#2218 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hmmm, egész jó rész volt :) Azt hittem az a fogyi gyerek valamit el fog kúrni, de szerencsére tévedtem. Kiv. leszek, hogy mit kezdenek Grendenko -val.
Ez az alelnök egy akkor suttyó, hogy az hihetetlen. Remélem be fogja szopni a brét. Húúú de meg tudnám ütni.
Ebből az Audrey ügyből kiv. leszek, hogy kiderül -e valami ebben az évadban. Bár szerintem ezt a titkot meghagyják a köv. évadra :D -
#2217 5.évad első 6 része ilyen ika,meg boloxként vant meg,de nem találok hozzá feliratot,csak más verziókhoz. Van esetleg valakinek?
Valami ilyesmi: ika-2401 illetve bolox-24505 -
#2216 meghalt, hol lenne.... -
#2215 Van, ne aggódj...ha akarod akkor összegyűjtöm neked egy csokorba.... OFF-ON Persze kiadjuk floppylemezen is a fordításokat, így megveheted a boltba, eredetiben! OFF-OFF -
#2214 szívgyógyszer mellékeltetik :) -
#2213 nincs magyar felirat hozzá... illetve volt de már letörölték mindenhonnan mert senkinek sem kellett. Már csak egy példány van mindegyikből, amelyek jelenleg a világörökség részét képezik. Aligha tudsz hozzájutni, de azért csak próbáld meg
Hogy ne csak OFF legyen
A tegnapi rész teljesen átlagos 24-es epizód volt, semmi extra. De hol van Logan ??? -
peter31 #2212 lassan??? mindössze egy nap az egész... -
jool #2211 Hali!
Van valakinek a 6. évadhoz magyar felirata?
Vagy aki látott már olyat, aki ismer valakit akinek megvan. Mondjuk az első 12 részhez. Most azt töltöm. Gondolom még a teljes évad senkinek nincs meg. -
#2210 noh lassan beérlek titeket.
4 évad letudva,most kezdem az 5-et :-p -
#2209 Áhhjjj.. most már ő lesz a kedvencem :DDD (imádom a grimaszait is, de szerepen kivül még jobb nő úgy nézem :D Vagy csak a fotómanus elött visszafogta magát? :D)
Abruzzi: végül is ízlések és pofonok :) -
#2208 sztem is. ha már csúnyát akarsz keresni a sorozatban, akkor vegyük Terit. Na az nem vót szép :P