24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem eddig az 1. tetszett a legjobban.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Jackre a Gestaponál se lehetett volna panasz
Tehát simán lehetne õ is Bond, tekintettel arra, hogy angol vér csörgedezik ereiben.
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
(nomeg az igazán profik stopperrel a kezükben telefonálnak 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
emlékeim szerint a 2. részben egyedül Palmer kajált, 1x.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
volt egy furcsa dolog - lehet csak számomra - az egyik részben, be akartak mérni egy telefont, tudták a számot, s felhivták, majd kérdezték, hogy mennyi idõ, Stiles azt felelte 4 t kell csörögnie, s megvan, ig yis történt.
Máskor meg, amikor bemérnének egy telefont, legalább 60mp, akivel beszélnek, lehet lámer vagyok, de nem értem.
off
a topic cim az s4 re nem áll, Jack kialudtan indul munkába.
linuxman: linuxman.freeblog.hu
amugy ha összehasonlitod az elsõ évadot a negyedikkel vagy ötödikkel akkor Jack-en kívül szinte minden megváltozott...
Néha ehetne egy hamburgert, nem?
És igen jó Toyota reklám is egyben 😄
Kár, hogy filmek között nem ilyeneket adnak a TVben, lehet akkor nézném 😄
Miért kellett volna az amcsinak lelõni a végén a faszit???
PSN: berghold
de az az idegesítõ h nem is amcsi ölte meg azt a faszit, hanem a saját emberük
Jon Cassar amikor megkapja az Emmy díjat 😊
Emmy díjátadó 2006 nyitás benne egy kis 24-el, Lost-al, Dr House-al, South Park-al 😊 Nézzétek meg ezt is 😊
Töltöm torrentrõl aviban is, pont 24%-nál vagyok éppen 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
24 Season 6 Prequel
A 24 címû igen sikeres sorozat 5. és 6.évad közötti 10 perces átvezetõ része.
Nehany kep belole:
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Allitolag letezik telefonra toltheto csengohang, olyan, amilyen a CTU-s csorges 😊
En abszolut nem ismerem az ilyen letoltes lehetosegeket, tud valaki ilyenrol, esetleg tudtok valami linket, ahonnan elerheto?
De most inkább foglalkozzunk a közelgõ 6. évaddal<#nyes>#nyes>.
Én már nagyon várom, az új év jól fog kezdõdni.
Mert ugy beszéltek róla mintha januárba már lenne is.
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"