24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibe001
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem ölhetnek meg minden évad elején egy volt elnököt. 😊

Szerintem a 24 egyre jobb lesz. 😊

NeoMaN
24 fanatikus vagyok. DE az elsõ két rész alatt nem nagyon izgultam, 5. évad nyitánya sokkal jobban ütött.

Alien
Uuuu Basszus 😄

Most néztem meg az elsõ négy részt. Huhh........

S06E01 - E04

Elsõ résznél vmi különleges érzés volt bennem, végig ilyen nyomasztó hangulat volt rajtam, és vártam, hogy mi lesz Jack-el, itt izgultam, hogy hogy szabadul ki. Durván elharapta a faszi torkán az ütõeret 😄
Metrós jelenet hatalmas volt, ahogy kirugta az ablakon 😄
Bill-nek örülök nagyon, hogy szerepel, egyik kedvencem.
Aaron Pierce-t hiányolom, remélem lesz majd 😊

Hmm különben ez az új csajszi a Nadia egész csini 😛

Mellesleg a negyedik rész vége se volt semmi, kezdve Curtis lelövésétõl kezdve, Jack összeomlásán át, az atombomba felrobbantásáig, majd a végén megtudták, hogy még van belõle... Huhh... Jöhet az ötödik rész 😄 Tudtam, hogy a negyedik végén ilyen erõs befejezés lesz, hogy lehessen izgulni 😊

A lényeg tehát

Jack is back! <#vigyor><#worship><#vigyor>

jah, a hörcsögös jelenet olyan volt, mint a Gyalogg Galoppban a barlangi szörny😄DDD

6/2

Na innentõl ismét várjuk a topicba az OMFG!!!! és az ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! hozzászólásokat....a metrós jelenet kib*szott nagy volt, és az izgalom is a régi. mi jöhet még😄

Bandee1987
Az elsõ részben egyébként kiderült, hogy
Bill is faszán ki tudja mondani a Damned it!-et 😊)))

Nem olyan nagy spoiler, meg lehet nézni 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
s06e01

Bazmeg, beszarás mit mûvelt Jack 😊)))) Kiharapta a faszi torkát 😊

Alien
Na akkor, neki állok megnézni az elsõ négy részt <#vigyor>

NeoMaN
02 felirat kint
w3nd1g0 a legnagyobb mágus!
😊

6/1

Hát igen....szokásos színvonal.
Abban bízom, h az eddigi csavarokat nem ismétlik el megint (bár az igaz, h újakat nemigazán tudok elképzelni), nem lesz családi drámázós megtegyem-e, vagy nem, a rokonom beépített, stbstb. Abban is reménykedem, hogy ezeket nem robbanásokkal és további látványelemekkel fogják helyettesíteni. Ha marad ez a rész színvonala, tökéletes lesz!

(amúgy az kb 2010-ben játszódna, vagy mi? mert 2 év ismét csak eltelt. ha lesz 7. évad, az már kolóniák közti nézeteltéréseket fog bemutatni😄 )

dienesoft
Az elsõ részt meg is néztem, valami állat lett! Ennyire izgalmas még nem is volt a sorozat, érzésem szerint az ötödik évad vége tette rá a lapátot arra, hogy ilyen jó a hatodik évad!Remélem holnap vagy holnapután lesz felirat a második részhez is és gratulálok wendigo-nak!

Bandee1987
junkieról:

Oké rendben, Jack is Back

2007. 01. 07. 16:15 - Írta: Human Insect

Szólj hozzá | kategória: kritikák

Nyilván egy rajongó sem bírta ki, hogy ne nézze meg mind a négy netre került részt (aki kibírta annak kudos az akaratereje miatt). Röviden csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy OMFG! Tudom, szlenges meg trendi, de hát bazze, ha egyszer üt akkor kiszakad az emberbõl egy kis káromkodás.

Persze tudom, hogy az elõzõ évadból is az elsõ 4 rész volt átgondolva igazán, és utána szaladt el a készítõkkel az egymást lepjük meg az ötletekkel részrõl részre random írás ló, de azért most még reménykedek, hogy kicsit átgondolták ez az évadot, mivel ez az elsõ 4 rész valami fergetegesre sikerült. De tényleg.

Jövõ héten lesz spoilerezhetõ bejegyzés, de itt továbbra is letiltom a kommenteket, mert senki szórakozását ne rontsuk el elõre.

Jack is Back.

Én megjegyzésem: Most fogom elkezdeni az elsõ részt, igggeeeeen 😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Törölt felhasználó
2. rész felirata még ma este készen!
Vercetty
vki kérdezte, h honnan lehet letölteni..leginkább torrenteken láttam én😊..deh biztos rakták már fel azota free tárakra is😊

amugy kösz az infot, deh én még megvárom a 14-et, és majd töltöm azokat a verziokat😊..ugyis 20 résszel le vagyok maradva😊

Törölt felhasználó
Köszöneted majd az ottani fórumon fejtsd ki a fordítónak!
óóó, Isten áldjon titeket <#worship><#worship><#worship>

Törölt felhasználó
Pár perc és kint van.
Törölt felhasználó
Valószínû lesz ahhoz is.
GIGA TGX Wendigo-nak a fordításért!!! Legszivesebben megnézém most mind a négy részt,de inkább tartalékolok 😊 Na jó egy részt azért megnézek, de lehet kettõt 😊

köszi de,az AsiaTeam féle verzióhoz is lesz, mert nekem az van meg ?

Törölt felhasználó
Felirat perceken belül a hosszupuskán!
Alien
Hatodikhoz #1444-ben megtalálod a linket. Avi 😊

Alien
Uhh te jó ég, nem hiszek a szememnek! Asszem jó estém lesz ma 😄DDDDDDD Szóhoz se jutok komolyan 😄D

NeoMaN
Hát a nevében benne van.
12 perc elõzetes az 5. részbõl.

Hello.Néztem ezen az oldalonTVSHOWONDVDÉs ott van még egy olyan hogy PREVIEW 10:00 11:00AM(Runtime 12)???????EZ MI?

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

vezérszuszu
De srácok!Egy oldalt ahonnan letölthetem please!
Elöre is köszi!

NeoMaN
Hello!
😊

Letölthetõ és archiválható avi-ra gondoltam, HDTV minõségben.
Ezeket én is ismerem, de azért köszi.

Hello<#wave>

NeoMaN
Melyik évadokhoz volt prequel epizód? Hol lehet ezeket megtalálni? Nem lelem õket...
😞

1. résznek én ezt választanám:
24.s6e1.dvdrip.xvid-aerial.avi
Bár ez is teljesen jó volt:
24.S06E01.6AM.TO.7AM.PROPER.DVDRip.XviD-MEMETiC

PSN: berghold

Megnéztem az S6 elsõ 3 részét, nagyon király 😄
Kép/hangminõség nagyszerû (a szokásos).
Na megyek megnézem a 4. részt is, csak kár hogy így mégtöbbet kell várni a következõkre 😄

PSN: berghold

"ezek biztos azok a verziok??"

Én ezeket szedtem le, biztosan jók, nem fake release-ek:

fbi-24.s06.e01.preair.avi
24.s06e02.7am.to.8am.dvdrip.xvid-memetic.avi
24.s06e03.8am.to.9am.dvdrip.xvid-memetic.avi
24.s6e4.dvdrip.xvid-aerial.avi

Ütõs évadkezdés, azt meg kell hagyni!😊 Jó szórakozást mindenkinek!

vezérszuszu
Szeditek az elsõ 4 részt, de honnan pontossan?

Mert rákerestem stb.. de semmi ilyet nem találok!
Vki légyszi segítsen!

Vercetty
biztos sokan kérdezték már, deh most h tegnap este láttam az elsõ 4 részt, megkérdezem én is, hogy ezek biztos azok a verziok?? mert így h még le se ment, kicsit félek letölteni😊..mondjuk még van 20 részem az ötödik évadból, deh szedni akarom ezeket is😊..szal ha vki tudna infot mondani, hogy ez mér van így, és jok e, azt megköszönném😊

dienesoft
igen kint van és mindannyian várjuk feliratot 😊)

Mayday
Kinn is van mind a 4 mar, ahogy latom 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

dienesoft
Én megpróbálom kivérnni feliratot, nem rontom el az élményt, sajnos annyira nem értek angolul, hogy értsem folyamatosan mit beszélnek!

dienesoft
Én megpróbálom kivérnni feliratot, nem rontom el az élményt, sajnos annyira nem értek angolul, hogy értsem folyamatosan mit beszélnek!

Csacsi
smsweb már nem kell....megnéztem....vegyesek az érzelmeim, de még javulhat.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

jaja, a kettes is fent van már...elsõ négy lesz feltöltve idõ elött!

dienesoft
Nem tudom de én már töltöm 😊Viszont CSAK felirattal nézem meg 😊Aki tud MAJD magyar feliratot, azonnal közölje 😛

Mayday
Amit en toltok, abban van valami spanyol, vagy hasonlo - altalam nem ismert - nyelvu felirat, .srt-ben. Letezik esetleg mar angol felirat is, nem tudjatok?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Csacsi
vki smsweb?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Morpheus
Szerintem ennek köszönhetõ.

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Morpheus
Újabb, proper verzió... 24.S06E01.6AM.TO.7AM.PROPER.DVDRip.XviD-MEMETiC

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Morpheus
Már lent is van.Valóban a 6. évad.😊

Azt hogy??? Foxon csak jövõ héttõl adják...
Morpheus
Bocsi. itt a direkt link: link

Morpheus

Morpheus
És elkezdõdött Jack 6. hosszú napja...😊 24.S06.E01.DVDRip.DivX-AsiaTeam. Lehet keresni...😊

Fido4life
az ám