5854
  • a.carkey
    21

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy biztos: Mylo nem áruló. :)
  • Mayday
    Nekem is csak egyetlen bajom van vele, hogy nem jott PC-re :(
  • Fido4life
    [érdemes, 24 Feeling nagyon megvun]
  • Bandee1987
    nesztek 24 6x22 promo
  • Bandee1987
    24 6x21

Durva 1 rész volt. RIP Mylo :( Viszont azt hittem, Jack, azért valahogy kimenekíti a fiút...

• Amse
    the game...
    [nemjátszottvele]
  • Fido4life
  • Amse
    melyikre gondolsz?
  • Fido4life
    de már érte ^^
  • Amse
    thx, thx!

Én azt hittem legalább a fehér házat támadják be, de nem. A CTU már klasszikus célpont, de azért jó volt és ilyen támadás még nem érte őket. Mylo?! Hát a sorozatpestis figurát ki kell iktatni nehogy folytatni tudja a szokását, de meglepő fordulat volt elés szegényes reakciókkal.
  • Alien
    Na megnéztem, basszus...

Na erre most abszolút nem számítottam, hogy Mylot így fejbelövi az ürge :S Amúgy elég jó rész volt tényleg, főleg a második fele. Mondjuk ez is igaz, hogy már nem egyszer támadták meg a CTU-t, de végül is mindig volt egy-egy durván ütős pillanata amikor az történt. Gondoljunk itt rögtön arra amikor először felrobbantják a második évadban, ott mivel először történt elég izgi és vártalan volt, aztán az ötödik évadban máig az egyik kedvenc részem amikor kiderül, hogy ideggázt csempéztek be, most meg Mylo lelövése... :S Kár, hogy a végére indult be az évad, de legalább beindult :)
  • Alien
    Boldog Születésnapot! :)

Na lassan lassan ideje neki állni a Heroesnak aztán meg ugye 24, bár még ráérek :D
  • Fido4life
    mondasz valamit de azért ne ugyanazt a jelenetet másolják le, mint pl most a 24 The Game-ből..
  • Szolnokboy1
    hát igen. hanyadik alkalom, hogy megtámadják az országot? ha nem történne semmi akkor az lenne a baj, most itt az eksön akkor az a baj? nagyon újat már nem lehet kitalálni sajnos...

Amse: Isten éltessen :)
  • Fido4life
    HBD ! :D

Tényleg igazi 24-en izgulós rész volt bár
    Mylo meggyilkolásának nem volt sok értelme.. Na meg hanyadik alkalom már hogy megtámadják a CTU-t ?
  • Bandee1987
    nemtom
    béna vagyok, na :)
  • Amse
    nekem ma van a szülinapom :)
  • Alien
    Na nem olvasom el a spoilert de kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz a rész. Előzetes alapján tényleg jónak tűnt :)
    Este kiderül, Heroes utána 24 :D
  • dienesoft
    Végre valami jó hír! Alig várom, hogy megjelenjen a felirat! :) Amúgy nekemi volt oan, hogy véletlen kijelöltem! :D
  • Szolnokboy1
    hát bazz :-/ hogy lehet véletlenül kijelölni? :P
  • Bandee1987
    Jaj, ne, véletlenül kijelöltem és megláttam a spoilert. brühüühühühühühüüüü
  • Szolnokboy1
    Egy szülinapi meglepetéssel ért fel ez a rész!!!!!!! Alig tudom szavakba önteni mekkora élmény volt. Igazi hidegrázós, 24-es, látványos epizód egy abszolút váratlan csavarral. Egyértelműen bekerült a 6 évados top10be. Úgy látszik az évad eleje meg a vége a legütősebb. Reménykedjünk, hogy a maradék részek sem adják alább.

• Fido4life
    és ma e21 yeeee ! :D
  • Fido4life
    nekem meg ilyen Barátnő kéne :D
  • peter31
    ha van lé nem gond...
  • desigo
    Ilyet szól a Bnőm: kell neki a CTU-024 -es rendszám az autójára:))
  • Fido4life
    Jó szórakozást ! :)
  • desigo
    4-ik évad kivégezve
    5-ik enjoy:)
  • takibalint
    Angliaban is megy meg a TV-ben.
  • NeoMaN
    Nekem az nem tetszik, hogy Jack alig durvul...
  • dienesoft
    Hát, nem tudom, akkor ők biztosan nem látták az első 5 évadot :)Ténlyeg ráérsz vele. Amúgy észrevettétek, hogy a rész végi ütések (amikor azt mondta ez ember a végén, hogy:aztaku************)úgy, ahogy van, hiányoznak?
  • Kmarha
    Pedig mennyi embert láttam még korábban áradozni a 6. évadról :S Kár, én majd valamikor mostanában állnék neki, de akkor annyira nem sietek, elöször jöjjenek a vizsgák! :D
  • NeoMaN
    hát sajna ja....
    Az is vicc, hogy mindig az történik ami az előző évadokban.
    :(
  • DoctorJohnson
    A 19-es és 20-as részekkel a sorozat újra visszadőlt a 17-18 részek előtt felállított kardjába.
    Unalmas, egysíkú, felejtős.
    Már csak tiszteletből nézem, szerencsére már csak 4 rész és vége a legecseszettebb szezonnak.
  • NeoMaN
    vicces lenne...
    :P
  • pazo
    Az elég xar ügy lenne,mert pár hónapja beszéltem a forgalmazó területi ügynökével itt felénk, és akkor olyan nyárra igérte / végére / ha lehet hinni neki, ilyen infója volt.
    Azóta sajna nem futottam össze vele, és a számát is elhagytam.
    Na bizakodjunk.......
  • Szolnokboy1
    egyelőre amerikában véget sem ért. 1,5 év biztos mire hozzánk elér.
  • pazo

Sziasztok !

Valakinél info van arról, hogy hazánkban mikor jelenik meg a 24 / 6. évad dvd-n??

Köszi......
  • nud
    Miért sikeres a 24?
  • InfectedMann
    Van már felirat a Hosszupuska SUB -on.

e20:
    Kezd egyre érdekesebb lenni az évad így a végére. Ez a Heller meg egy idióta. Úgy csinál mintha valaki is arra kérte volna a lányát, hogy menjen megmenteni Jack -et. Hülye vén fasz.
    Mike meg jó fej volt. Az elején nagy seggfejnek tűnt, de hát csak a protokollt követi. Ez a Nadia. Hülye picsa. Remélem a köv. évadban már nem látjuk többet. Ez a Moris vs. Chloe téma meg kezd már unalmas lenni. Chengék meg beszopták. Bár biztos találnak valakit aki kijavítja a hibát. Bár szerintem addigra már lekapcsolják őket.
    Nem tom milyen lesz a köv. évad, de ha nem lesz benne Jack akkor tuti nem lesz már olyan népszerű.