5854
-
#2447 21
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy biztos: Mylo nem áruló. :) -
#2446 Nekem is csak egyetlen bajom van vele, hogy nem jott PC-re :( -
#2445 [érdemes, 24 Feeling nagyon megvun] -
#2444 nesztek 24 6x22 promo -
#2443 24 6x21
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Durva 1 rész volt. RIP Mylo :( Viszont azt hittem, Jack, azért valahogy kimenekíti a fiút...
-
#2442 the game...
[nemjátszottvele] -
#2441 #2435 -
#2440 melyikre gondolsz? -
#2439 de már érte ^^ -
#2438 thx, thx!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én azt hittem legalább a fehér házat támadják be, de nem. A CTU már klasszikus célpont, de azért jó volt és ilyen támadás még nem érte őket. Mylo?! Hát a sorozatpestis figurát ki kell iktatni nehogy folytatni tudja a szokását, de meglepő fordulat volt elés szegényes reakciókkal. -
#2437 Na megnéztem, basszus...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na erre most abszolút nem számítottam, hogy Mylot így fejbelövi az ürge :S Amúgy elég jó rész volt tényleg, főleg a második fele. Mondjuk ez is igaz, hogy már nem egyszer támadták meg a CTU-t, de végül is mindig volt egy-egy durván ütős pillanata amikor az történt. Gondoljunk itt rögtön arra amikor először felrobbantják a második évadban, ott mivel először történt elég izgi és vártalan volt, aztán az ötödik évadban máig az egyik kedvenc részem amikor kiderül, hogy ideggázt csempéztek be, most meg Mylo lelövése... :S Kár, hogy a végére indult be az évad, de legalább beindult :) -
#2436 Boldog Születésnapot! :)
Na lassan lassan ideje neki állni a Heroesnak aztán meg ugye 24, bár még ráérek :D -
#2435 mondasz valamit de azért ne ugyanazt a jelenetet másolják le, mint pl most a 24 The Game-ből.. -
#2434 hát igen. hanyadik alkalom, hogy megtámadják az országot? ha nem történne semmi akkor az lenne a baj, most itt az eksön akkor az a baj? nagyon újat már nem lehet kitalálni sajnos...
Amse: Isten éltessen :) -
#2433 HBD ! :D
Tényleg igazi 24-en izgulós rész volt bárSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mylo meggyilkolásának nem volt sok értelme.. Na meg hanyadik alkalom már hogy megtámadják a CTU-t ? -
#2432 nemtom
béna vagyok, na :) -
#2431 nekem ma van a szülinapom :) -
#2430 Na nem olvasom el a spoilert de kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz a rész. Előzetes alapján tényleg jónak tűnt :)
Este kiderül, Heroes utána 24 :D -
#2429 Végre valami jó hír! Alig várom, hogy megjelenjen a felirat! :) Amúgy nekemi volt oan, hogy véletlen kijelöltem! :D -
#2428 hát bazz :-/ hogy lehet véletlenül kijelölni? :P -
#2427 Jaj, ne, véletlenül kijelöltem és megláttam a spoilert. brühüühühühühühüüüü -
#2426 Egy szülinapi meglepetéssel ért fel ez a rész!!!!!!! Alig tudom szavakba önteni mekkora élmény volt. Igazi hidegrázós, 24-es, látványos epizód egy abszolút váratlan csavarral. Egyértelműen bekerült a 6 évados top10be. Úgy látszik az évad eleje meg a vége a legütősebb. Reménykedjünk, hogy a maradék részek sem adják alább.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!R.I.P Mylo -
#2425 és ma e21 yeeee ! :D -
#2424 nekem meg ilyen Barátnő kéne :D -
peter31 #2423 ha van lé nem gond... -
#2422 Ilyet szól a Bnőm: kell neki a CTU-024 -es rendszám az autójára:)) -
#2421 Jó szórakozást ! :) -
#2420 4-ik évad kivégezve
5-ik enjoy:) -
#2419 Angliaban is megy meg a TV-ben. -
#2418 Nekem az nem tetszik, hogy Jack alig durvul... -
#2417 Hát, nem tudom, akkor ők biztosan nem látták az első 5 évadot :)Ténlyeg ráérsz vele. Amúgy észrevettétek, hogy a rész végi ütések (amikor azt mondta ez ember a végén, hogy:aztaku************)úgy, ahogy van, hiányoznak? -
#2416 Pedig mennyi embert láttam még korábban áradozni a 6. évadról :S Kár, én majd valamikor mostanában állnék neki, de akkor annyira nem sietek, elöször jöjjenek a vizsgák! :D -
#2415 hát sajna ja....
Az is vicc, hogy mindig az történik ami az előző évadokban.
:( -
#2414 A 19-es és 20-as részekkel a sorozat újra visszadőlt a 17-18 részek előtt felállított kardjába.
Unalmas, egysíkú, felejtős.
Már csak tiszteletből nézem, szerencsére már csak 4 rész és vége a legecseszettebb szezonnak. -
#2413 vicces lenne...
:P -
pazo #2412 Az elég xar ügy lenne,mert pár hónapja beszéltem a forgalmazó területi ügynökével itt felénk, és akkor olyan nyárra igérte / végére / ha lehet hinni neki, ilyen infója volt.
Azóta sajna nem futottam össze vele, és a számát is elhagytam.
Na bizakodjunk....... -
#2411 egyelőre amerikában véget sem ért. 1,5 év biztos mire hozzánk elér. -
pazo #2410
Sziasztok !
Valakinél info van arról, hogy hazánkban mikor jelenik meg a 24 / 6. évad dvd-n??
Köszi...... -
#2409 Miért sikeres a 24? -
#2408 Van már felirat a Hosszupuska SUB -on.
e20:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kezd egyre érdekesebb lenni az évad így a végére. Ez a Heller meg egy idióta. Úgy csinál mintha valaki is arra kérte volna a lányát, hogy menjen megmenteni Jack -et. Hülye vén fasz.
Mike meg jó fej volt. Az elején nagy seggfejnek tűnt, de hát csak a protokollt követi. Ez a Nadia. Hülye picsa. Remélem a köv. évadban már nem látjuk többet. Ez a Moris vs. Chloe téma meg kezd már unalmas lenni. Chengék meg beszopták. Bár biztos találnak valakit aki kijavítja a hibát. Bár szerintem addigra már lekapcsolják őket.
Nem tom milyen lesz a köv. évad, de ha nem lesz benne Jack akkor tuti nem lesz már olyan népszerű.