24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Ha Jack Bauer meleg lenne, õ lenne Chuck Norris.
S Itt található még.
Sorry ha volt már. 😊
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
bár ugy lett volna igazi zsákutca, ha nem megy el😊
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olvasom, hogy többen nem tudják, hogy honnan töltitek le a 6. évad részeit, de senki nem válaszol. Én sem tudom, de nagyon nagyon szeretném megtudni, úgyhogy KÉRLEK TITEKET, VALAKI ÍRJA LE!! Köszi... 😊)
én az xvid videokat láttam, a dvd álitólag van valami az 5. részbõl is, látta azt valaki?
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
kössz
csinálhatnák igazán így végig, hogy 2-3 hetente kiszivárog egyszerre 4 rész… darálni kéne ezt az évadot is, de nem fogom kibírni most sem.
tudjuk, hogy hibát követünk el, de függõk vagyunk 😊
4. rész végén ültem még vagy 2 percig csöndben... durvaaa
és követelem Aaron Piercet!!!
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Tudom, voltak regebben vitak, hogy milyen legyen, de tegyunk mar be valamit!
Itt van egy, nem sajat keszitesu, de - ha csak atmenetileg is - szerintem jo lenne.
Talan azert erdemes olyat tenni, amin csak Jack van, mert az spoilermentes, mert ugyebar evadonkent valtoznak a szereplok, aztan igy akik most kezdik, azoknak is jo egy ilyesmi.
Szereplökrõl:Személyszerint ez a ctu-s dolog amiben Chloe-volt és jelenlegi barátja szivatják egymást nemnagyon jön be.Bill nagyon jól játszik megint.Az elnök szerepére szerintem választhattak volna mást.Egyrész nehezen tudom elképzelni hogy v.kiböl 2 év alatt az usa elnöke legyen másrészt megsem közeliti azt amit David Palmer nyujtott.Feleslegesnek érzem hogy a hugát is belevonták egyáltalán hogy kiderült hogy van neki huga.A tanácsadója Jannox viszont marha jól játsza az undoritó szerepkört.Már az elsö rész után megtudtam volna folytani 1 kanál vízben.Jó nagy szar keverö lesz.
Hiányolom Mike Novick-ot nemtudom ki mennyire birta de szerintem marha jól játszott az eddigi 24-ekben.Valamint Aaron Piercet én is nagyon hiányolom.
Mindent egybevéve a 24 hozza a megszokott szinvonalat és biztos vagyok benne hogy nagyon jó kis évad lesz ez is! 10/10
Azonban azt észrevette valaki, hogy a drámai hatást növelõ énekhangot egy az egyben a Crash c. filmbõl csenték el? <#gonosz2>#gonosz2>
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
amúgy
A 24 hû maradt önmagához!
Nagyon jó, tetszik továbbra is!
Az 5. rész mikorra lesz várható?