24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibe001
Hehe, nem is tudtam, hogy már Jack Bauer tények is vannak. 😊
- Ha Jack Bauer meleg lenne, õ lenne Chuck Norris.

S Itt található még.

Sorry ha volt már. 😊

NeoMaN
az má csúnya...
😊

Fido4life
omfg 😊

NeoMaN
Oh My God!

bauer15
omg mit jelent nem tudtam rájönni de már ne is tudom hányadik szólásba látom

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

De csúnya a keze Jacknek...vááá...amúgy csatlakozom az elõttem szólókhoz és😮MG!Jack is back!
Ma délelõtt bekapcsolom a TV-t, váltogattam a csatoránkat és a CNN-en éppen ment a Larry King Live Show benne egy órás beszélgetõs mûsor a 24 szereplõivel és alkotóival akik az új szezonról dumáltak. Kár hogy csak az utolsó 20 percet csíptem el, remélem valahova majd felkerül a teljes 1 órás riport.

NAGYON NAGY LETTT!!!!!!!!!!!!!!! OMG!!!!!! RLZZZ
NeoMaN
😄

Mayday
Hat, ennel meg azt sem kell 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

NeoMaN
Mindegyikhez jó a felirat, max idõzítést kell módosítani ami ugyebár kb. 30 másodperces munka

Mayday
Ehhez a verziohoz, amit irtal (egyebkent ez az AsiaTeam release) tokeletesen jo ez a felirat: dvdrip-AsiaTeam; preair-FBi! Nekem is ez a WeBsEcReTa van meg, es ezzel a felirattal neztem!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

thnx
bár ugy lett volna igazi zsákutca, ha nem megy el😊

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Nem gondolkodom sorry.. azt hiszem ott van mellette az is 😊
Köszi, de megtaláltam Monicca lapján is, onnan töltögetem lefele. 😊 A probléma csak annyi, hogy az elsõ részhez ( 06.EVAD/24.S06.E01.DVDRip.DivX-WeBsEcReTa.avi) nincs felirat a hosszupuskán. Ötlet valaki? A többi részhez már lesz, az memetic-es.. 😊)
Amse
link (kell kozzá vmi torrent kliens (pl:utorrent)

Amse
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jah lelépett. Épp indult amikor beszélt Ahmed-el, hogy megjött a cucc és nyírja ki a srácot...

Sziasztok!

Olvasom, hogy többen nem tudják, hogy honnan töltitek le a 6. évad részeit, de senki nem válaszol. Én sem tudom, de nagyon nagyon szeretném megtudni, úgyhogy KÉRLEK TITEKET, VALAKI ÍRJA LE!! Köszi... 😊)
mukika
elment

24.S06E05.12Min-Teaser.iNTERNAL.AC3 DVDRip XviD-P X - 12 perces elõzetes...

szerintem hiba volt Curtis t lelõnie, egy dolog elkerülte a figyelmem, illetve nem emlékszem tisztán, Fayed ott volt a rajtaütéskor vagy már elment? 4 bombát megtalálni nem lesz 1x, fõleg, hogy szinte minden nyom megsemmisült.

én az xvid videokat láttam, a dvd álitólag van valami az 5. részbõl is, látta azt valaki?

bauer15
😞 azér kösz aki tudja az megírhatja majd

Solid Snake GH
A szám címét nem tudom, azonban az eredetét igen: Crash (Ütközések) címû film egyik muzsikája, amit a FOX "legálisan" (?) elcsent.

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

bauer15
tudja valaki mien szám az amikor
a bomba robban 😞 Jack pedig hány

kössz

mukika
én meg már másodjára néztem végig ezt a 4 részt... de a 4. rész így is akkorát ütött, hogy az beszarás.

csinálhatnák igazán így végig, hogy 2-3 hetente kiszivárog egyszerre 4 rész… darálni kéne ezt az évadot is, de nem fogom kibírni most sem.

Fido4life
nice banner

ja és végre van banner-unk köszönet érte

Most néztem meg a 6X4-et. OMFG!!!! Mekkora rész volt már anyám!!!

dienesoft
Köszi a bannert, ütõs! Amúgy próbálom tûrtõztetni magam de semmi értelme, eccerûen nem lehet visszafogni magam, eddiog 2 részt láttam 6.ból, de...áááh gyerekek ez állatatom! 😄 sztem megnézem a harmadikat!

Amse
szerintem mindenki így van ezzel...
tudjuk, hogy hibát követünk el, de függõk vagyunk 😊
4. rész végén ültem még vagy 2 percig csöndben... durvaaa
és követelem Aaron Piercet!!!

Amse
berakva 😉

Mayday
Akkor ovatosan olvass, mert itt most a fo tema a most beindult 6. evad! 😊

Akkor azért azt hittem nem emlékszem valamire én csak most kezdtem az 5. évadot.

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Mayday
Egy nagy bajom van ezzel a topiccal: Meg mindig nincs banner, pedig abban egyetertunk, hogy ez az egyik legutosebb sorozat! 😊))

Tudom, voltak regebben vitak, hogy milyen legyen, de tegyunk mar be valamit!

Itt van egy, nem sajat keszitesu, de - ha csak atmenetileg is - szerintem jo lenne.

Talan azert erdemes olyat tenni, amin csak Jack van, mert az spoilermentes, mert ugyebar evadonkent valtoznak a szereplok, aztan igy akik most kezdik, azoknak is jo egy ilyesmi.

NeoMaN
6.

Illetve nem rész hanem évad, tehát hányadik évad?

A spoilerben lévõ rész az hányadik?

hát túl vagyok Én is mind a 4 részen.Tudtam hogy nemkellene ugy elkezdeni hogy nincs meg az egész évad most várhatok kitudja hány hetet amig látom az ujabb részt..<#vigyor3>
Nagyon brutális lett a vége,mikor Jack lelötte Curtis-t,robbant a bomba, kiderült hogy van még 4 másik.Mi lesz még? és még csak 4 rész ment le.
Szereplökrõl:Személyszerint ez a ctu-s dolog amiben Chloe-volt és jelenlegi barátja szivatják egymást nemnagyon jön be.Bill nagyon jól játszik megint.Az elnök szerepére szerintem választhattak volna mást.Egyrész nehezen tudom elképzelni hogy v.kiböl 2 év alatt az usa elnöke legyen másrészt megsem közeliti azt amit David Palmer nyujtott.Feleslegesnek érzem hogy a hugát is belevonták egyáltalán hogy kiderült hogy van neki huga.A tanácsadója Jannox viszont marha jól játsza az undoritó szerepkört.Már az elsö rész után megtudtam volna folytani 1 kanál vízben.Jó nagy szar keverö lesz.
Hiányolom Mike Novick-ot nemtudom ki mennyire birta de szerintem marha jól játszott az eddigi 24-ekben.Valamint Aaron Piercet én is nagyon hiányolom.
Mindent egybevéve a 24 hozza a megszokott szinvonalat és biztos vagyok benne hogy nagyon jó kis évad lesz ez is! 10/10

eddig húzós volt, mi jöhet még?

jaja, Ütközések 😊 de passzolt 😊

Solid Snake GH
Valóban durva volt.

Azonban azt észrevette valaki, hogy a drámai hatást növelõ énekhangot egy az egyben a Crash c. filmbõl csenték el? <#gonosz2>

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

na baze!!!! ez a 4. rész... ekkora OMG érzésem még soha nem volt...köpni-nyelni nem tudtam...

NeoMaN
gondolom valami húskampó, és anatómiai pontossággal valahová az izmok közé, hogy csak fájjon....

bauer15
csak úgy röpködött a felirat😊
amúgy
mikor kínozzák Jack-etmien pálcával sszúrják meg és hova szúrnak nem tudja valaki

Törölt felhasználó
4. rész felirata is elkészült!
mukika
pedig nem. január 22.

több, mint 1 hónap

vezérszuszu
Sziasztok!
A 24 hû maradt önmagához!
Nagyon jó, tetszik továbbra is!
Az 5. rész mikorra lesz várható?

Törölt felhasználó
3. rész felirata is elkészült!
mukika
tömör véleményem: (Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

micsoda arcok dolgoznak a CTU ban...........

Jack hamar visszatért a való világba, bár kicsit megingott az elején, igaz a másik faszi megnyugtatta, majd belejön