5854
-
#4608 nem tudom, én Ethan-t nem mondanám sárosnak, inkább a csajnak vált szokásává, hogy megy a sajtóhoz egyfolytában. de lehet, hogy neked lesz igazad. :) -
#4607 Ethan szerintem jó arc, csak segíteni próbál az elnök lánya meg szivatja állandóan. Bár amíg hunbasser nem mondta eszembe se jutott volna hogy áruló lehetne, mostmár azért bekerül a listába :D -
#4606 Ethan...kissé 1. évados deja vu-m van. Ninára rávetődött a gyanú,aztán utána eloszlottak a kételyek majd bumm,megszólalt szerbül a telefonban. szerintem Ethan nagyon gyanús volt az évad elején mindenkinek,most meg már talán annyira nem,még jön pár rész altatás aztán kiderül hogy benne van. Taylor lánya meg is mondta neki,hogy az ő hibája,hogy nem tisztogatott a fehér házban,és szerintem nem csak hiba volt,szerintem vastagon benne van. -
#4605 jajajajaja,azt én is nagyon bírom :D
Dean: azért ne hasonlítsuk össze Chloeval,ő kicsit másabb volt szerintem :) -
#4604 "aki mellesleg olyan, mint Reese Whiterspoon elcseszett klónja. "
Ez kurva jó szöveg volt :D -
#4603 na végre meg tudtam nézni a részt. zsír volt, főleg a végén a bunyó. :)
amúgy szerintetek ki sunyul? Ethan vagy a First Daugter? Szerintem a csaj, aki mellesleg olyan, mint Reese Whiterspoon elcseszett klónja. -
#4602 Bírom amikor Chloe vágja a pofákat :) -
Dean Winchester #4601 én a csajszit chloera hasonlítanám.
Anno ő is nagyon szabályos volt :( gyűlöltem :D -
#4600 pár napig szokott menni a spoiler tag használata
addig meg úgyis mindenki megnézi -
#4599 ja amúgy az a szemüveges kurva engem is nagyon idegesít,főleg azzal a kacsa járásával meg az ugribugri hiperaktív természetével. azt bírom ebben a sorozatban,hogy ha nem lenne Jack,akkor már a fél USA nem létezne a térképeken :D és hihetetlen,hogy az fbi-nál is ennyire pancserok az emberek. -
#4598 na,beértem a sorit...
Jack megint odabaszott,jól elbánt a csávóval. a traktoros rész kurvára tetszett :D "Jack,a TSZ tag". sajnálom,hogy folyamatosan felültetik,nehéz lesz kimagyaráznia.
ja,amúgy itt meddig kell a spoiler taget használni? vagy már nekem is kellett volna? :S -
#4597 A sorozatjunkien olvastam a sorozatok halállistáját, hogy 2en biztos kifognak
hullani a sorozatból elhalálozás miatt, lehet, hogy az egyik Larry lesz.
Engem is néha felhúz a viselkedése. -
Quantumleap #4596 Elöbbit sajnáltam, a végére valamennyire megkedveltem. -
#4595 Reméljük :D -
Quantumleap #4594 Én Larry-t a megjelenése óta Chappelle-hez hasonlítom, mind külsö mind belsö tulajdonságok alapján. Vajon végezni is hasonlóan fogja? -
Dean Winchester #4593 ja és én azon csodálkozok,hogy még mindig nem hisznek neki,pedig nagyon sokszor bízonyította a hűségét!
a kövi évadban legyen már az ,hogy a kezdetektől hinni fognak neki és teljhatalmat fog kapni! ...bár akkor meg lehet uncsi lenne :D -
#4592 megszokhattuk már
bele kell törődni,hogy ez a sorsa... -
#4591 Mostmár ezek után kezdem kicsit sajnálni Jacket...
Lassan mindent rákennek, amit lehet.. -
#4590 Nem sok izgalom volt a mostani részben de azért a fight tetszett benne! -
Dean Winchester #4589 nekem is jó volt a felirat :) a rész is jó volt! -
#4588 nekem nem volt jó, fél másodperccel el kellett tolnom :DDD -
#4587 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... "már van értelme az egésznek"=mármint annak, hogy miért volt ennyire fontos Sangala. Nos, nem a gyémánt miatt. :D -
#4586 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na pont ezt írtam korábban, mármint a "Mi értelme van megtámadni a Fehér Házat Sangala miatt?" résznél. Most, hogy tudjuk, vegyi fegyverek érkeztek az országba, már van értelme az egésznek. Amúgy, aki írta, hogy milyen jó ez a Quinn. :) Nos, tényleg csak egy rész erejéig. Amúgy meg, én ha csengetnek se nyitok automatikkusan ajtót. Ez a barom szenátor meg kinyitotta a riasztós ajtaját, csak mert valaki "rendőrség"-et kiabált. LOL!
Amúgy jó rész volt, viszont Chloe végre beleállíthatna egy monitort Janeane Garofalo fejébe, mert faszt kapok ettől a nőtől. Larry sem semmi, de ez a Janice, idiótább karakter, mint Margó anyus a BK-ből ... :D -
Dean Winchester #4585 vagy amikor Gabee elkésziti...
álltalában csütörtökre készen szokott lenni!
-
#4584 Egész jó rész volt szinten tudták tartani a feszültséget amin én kicsit meglepődtem, mert úgy gondoltam Juma kiiktatása után ezzel a keressük meg az árulót dologgal már nem lehet olyan izgalmakat beleszőni a történetbe de szerencsére rám cáfoltak.
Spoiler
Az azért érdekes, hogy a gyilkosok mindig hamarabb érnek oda a helyszínre mint a zsaruk. -
#4583 Én is ezzel a felirattal nézem, és nagyon jó.
A hosszupuskán általában hét vége felé szokott lenni. -
#4582 Opensubon van már egy felirat jsN-től. -
#4581 nincs még felirat
szokták mindig jelezni a készítők a topikban... -
#4580 Van már bármiféle felirat? A hosszúpuskát nem tudom elérni ... -
#4579 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pedig a Mayoros jelenetnél nagyot OMGztem. -
#4578 szépen túlteljesítette a tervet :)
de szimpatikus karakter volt... -
#4577 Most olvasom, hogy Bill Buchanan-t igazából, csak 1 epizódra szerződtették, de aztán 75 lett belőle... :D -
ba32107 #4576 Sztem jó rész volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!persze, blowfish-t feltörni 10 sec alatt :D -
#4575 Hopp. Most veszem észre. Kimaradt egy "lesz"... :D -
#4574 Szerintem is pár viszonylag uncsi epizód de valszeg' a következő egy izgi lesz. Tony-t is "felébresztik" -
#4573 Hmm....tipikus töltelék rész volt. Szerintem még lesz 2-3 laposabb rész,, aztán jön az évadzáró felé közeledő hajtás megint. -
#4572 Eléggé lapos volt a mostani rész, kivéve az utolsó 15 percet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!LoL volt a konténeres rész... :D -
#4571 me too.
-
#4570 ez a Moss egyre jobban idegesít -
#4569 van azért még jópár rész hátra szerencsére ...