24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Tony már a múlt rész óta olyan fura nekem, amióta meghalt Emerson. Arra is gondoltam, hogy mi van ha Jacket fogja hibáztatni mindenért? Hiszen ha úgy vesszük, nagyon közvetve ugyan, de Michelle halál is köthetõ Jackhez. Bár lehet, hogy csak túlkombinálom a dolgokat.
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
Ja, és a FirstG háromnegyed órát alszik. 😄
PSN: berghold
aha persze az elején mindig megpróbálják eltitkolni aztán csak akkor derül ki amikor már elszabadultak teljesen <#wilting>#wilting><#idiota>#idiota>
F
De még hihetõbb lett volna a halála, ha az asztalon lett volna egy neodizájn váza, ami szépen beleáll Gedge-be. 😊
A medve nem játék.
Gedge szerintem azért is halt meg, hiszen az elnöknõ férje még folytogatta is. Tehát nem csak egy kurva nagyot taknyolt...
A medve nem játék.
csak nemtudtam,hogy kell e vagy sem,de nem is irtam akkor spoilert sztem 😊
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
mondhatni lebaszásnak véltem (pláne a felkiáltójel a végén)
de mostmár vágod hogy én is köszönöm amúgy (ahogy eddig is és a továbbiakban is)
😉
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
vagy a feliratra gondoltál?(minden bízonnyal igen)
Hát a topic nem a feliratról szól,hülyeségnek tartom minden résznél,hogy 100 ember hsz csak abból álljon,hogy köszi a feliratot! Egyszer megköszöntem (az elsõnél) és én ugy vagyok vele,hogy a készítõ bíztos tudja hogy hasznos dolgot csinál és mindenki köszönettel fogadja!Szóval ezért nem köszönöm meg minden egyes héten ,remélem ezért nincs hari ,de mint már mondtam feleslegesnek tartom a topicot köszi,dömpigel romdítani!
Ha felirattal kapcsolatos kérdésért lebasztak mert nem feliratról szól a topic akkor sztem a köszi-k nek sem itt a helye!
szívesen amúgy!
A halál csupán a kezdet...
na a következõ pár sor a mostani részbõl való szal aki nem látta ne olvassal el
hogy halt meg gedge?? leesett de ugyanugy esett mint az elnökférj,azt a férjnek még bénitója is volt a fiatal srác meg erõs azt még õ hal meg? vicc egy kicsit ...
minthogy nevetséges az elnökasszony visszanem hátrálása!
ugyanmár,inkább amerikaiak haljanak meg mint hogy a sangalaiak? sokkal több amerikai hal meg mint sangalai...
visszakéne vonulni,majd megkeresni dubaku-t és végezni vele!
nem volt rossz rész, kicsit lehetett volna pörgõsebb, chloe beszólása jó volt. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Lehet, hogy ezek a kötözködõ alakok nagyon okosak, de azt hiszen, én viszont sokkal jobban tudom élvezni a sorozatot (meg általában a filmeket, könyveket, zenét stb.) azzal, hogy pozitív a hozzáállásom a dolgokhoz.
Azért az a mondat, hogy "Jack Bauer a gyógypedagógus" jó volt - bár szerintem ezzel a résszel a hatodik napon inkább azt akarták megmutatni a film készítõi, hogy bármiken is ment át Jack, elsõsorban ember maradt, nem pedig egy gyilkológép, ahogyan azt sokan beállítják.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ