5854
-
Quantumleap #4649 Nem hiszem el, hogy akad olyan ember, aki ne Jack halálát tartaná a sorozat a hiteles befejezésének. -
#4648 Damn it-es video nagyon jo :) -
#4647 Az az ötödik évadnál lett meghosszabítva a szerződés a 6-7-8. évadra. Én a kilencedik évadban már nem is nagyon reménykedem, szerintem már feltehetően már Kiefernek is egy picit sok, nem csak mint szinész, hanem mint producer. Cassar is kiszállt már a buliból... -
#4646 Az még hagyján, de már a hatodik évad alatt aláírták a szerződéseket a 7. és a 8.-ra. -
Tomek83 #4645 Nem tudom miért most híresztelik,már pár hete le lett fixálva a dolog,sőt lehet tudni hogy ki fog még szerepelni Jacken kívűl a 8.évadban. -
fjozsi71 #4644 www.podnapisi.net/24.S07E15.HDTV.XviD-LOL-r383993
felirat... -
#4643 A nyolcadik évad már tuti... :) -
Dean Winchester #4642 ez spoiler nem? -
#4641 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lol.. pedig ha mégnézed tényleg nagyon megszívja, egész végig csak jót akart, és akkor most nem elég hogy lemond ezek utána is b@sztatni fogják.. remélem azért a végén kiderül hogy az elnök lánya patkánykodik.. -
ba32107 #4640 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor Ethan az elnökkel dumált, tisztára olyan érzésem volt mintha valami szappanoperában szereplő nagyszülők beszélgetését nézném :D -
#4639 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagy így lehet hogy megalapozzák Jack utolsó 24 óráját. A vírustól letörve öli a terroristákat olyan Far Cry 2 stílusban, majd a végén végképp ledönti valamilyen feelinges módon. Legalábbis én ezt tudom elképzelni :D Oliviára meg nem számítottam, kajak bevettem én is hogy tiszta az ügyben. Mondjuk nem értem miért jó neki ez a kavarás. Ethan-t egyre jobban sajnálom, régóta az egyetlen olyan karakter 24-ben akivel teljesen tudok azonosulni :D -
Dean Winchester #4638 ja mükszik.
esetleg nézd meg így :
http://hosszupuskasub.com/index.php
vagy
linkelve -
#4637 Nekem működik. Az angolt is onnan szedtem le. -
#4636 Nem tudom mi van, de egyszerűen nem működik a hosszupuska. Kb. két hete. Ha lesz bármilyen felirat, pls írjátok meg! -
#4634 Na basszus így hogy lesz nyolcadik évad ? -
#4633 Az bizony! Jon Voight ismét remekelt! Egyetlen főgenya akit sajnálni fogok az évad végén (márminthogy' nem lesz többet). -
ba32107 #4632 Fasza, izgalmas rész volt! -
rumkola #4631 LOL
-
#4630 _:A?SDSAADSADS dehogyis :D ő egy Real Madrid játékos :Dddddd -
#4629 Amúgy Palmer elnök van a logódban? -
#4628 uuuu annak milyen szája volt...:D -
Tomek83 #4627 Samantha volt,kár érte,jó nőket mindig kinyírják...meg persze mindenkit:)
Anno Claudiát is sajnáltam a 3.évadból:) -
#4626 Te jó ég
mint valami sorozatgyilkos -
#4625 tényleg,ő is milyen jó gáré volt...:) -
#4624 baszdmeg...S:S:S:S -
#4623 Beszéltek itt jó csajokról és őt kihagyjátok ? -
ba32107 #4622 Kifelejtettem a legjobb csajt az évadból....az elnökfiú nőjét, akit kinyírtak, és akinek nem jut eszembe a neve -
#4621 Nekem se jött be azzal a fejével... -
#4620 sztem a szöszi kifejezetten csúf volt. ízlések és pofonok. :) -
#4619 juj tényleg,még ő se volt rossz.
de nekem az egész sorozatból eddig a best Nadia (L)(L)(L) -
ba32107 #4618 Jaja, Renee, elnöklány, meg a korrupt szöszi FBI-os (aki már halott :D), ők fincsik -
#4617 hát azért 1-2 normális maradjon meg,Chloe,Renée (őt se rúgnám ki az ágyamból :D), Tony is maradhat,többi mehet a levesbe -
rumkola #4616 Én mindegyiket kinyírnám Jacken kívül. Őstulok fejű szereplők, szívből remélem, hogy az évad folyamán feldobja az összes a pacskert (lehetőleg Jack keze által)...
:D
-
#4615 Az elnöknő lányát te. -
ba32107 #4614 Mosst? -
#4613 hát én se...:D -
#4612 Azért nem rúgnám ki az ágyamból..:D -
Dean Winchester #4611 nekem az elnöknő lánya nagyon nem szimpatikus!
Főleg annál a jelentnél amikor Ethanek megmondta a frankót! szegény koma békülni akart azt még őt szívatta meg a csaj :D
Szóval őt nem csípem meg a lilaingest ill Moss-t sem. (Larry)
-
#4610 Szerintem is a csaj, de értek már meglepetések a sorozatban. -
#4609 én azért mondom a csajt,mert neki eleve semmi köze nem volt az egészhez,emlékezhettek,őt úgy hozták vissza az apja miatt. Ethan meg végig ott volt mellette.mást meg nem tudok elképzelni,még az a csávó volt edejig gyanús,akinek a mobiljára érkeztek a hívások Dubakutól.