24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sambauer
Kristen Bell kéne 24-be

Turn Me On Dead Man

Szolnokboy1
lol. 😊 így sem néz ki jobban egy fokkal sem. 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

desigo
Janeane Garofalo szõkén lol

desigo
Az évad elején én is féltem,hogy unalmas lesz de ahogy teltek a részek úgy lett egyre izgalmasabb.
Az elnökasszony férje szál volt kifejezetten unszimpatikus meg Janis Gold feje és az elnöknõ is kicsit noob.
Ezeket leszámítva alig várom hétrõl-hétre.Talán izgalmasabb ha egymás után nézi valaki a részeket de így is meg van a feelingje szerintem.
Most vagyunk ugye a harmadánál az évadnak, most már nagyjából mindenkinek lehet egy kialakult véleménye. Én egy picit csalódott vagyok. Nincs meg az az izgalom, ami a régi évadokban volt. Az új szereplõk sem tettek jót a sorozatnak. Persze a hetedik évadta már nyilván nem nagyon lehet mit kitalálni, de azt ígérték, hogy ez az évad más lesz, új lesz, tele lesz izgalommal. Max annyi benne a más, hogy nincs CTU, de annak a helyét átvette eddig az FBI/Billék helye/Fehér ház.

Persze nyilván nem nagyon lehet a hetedik évadra már sok újdonságot kitalálni. Részemrõl nem is bánom, hogy nem lesz több, a 8. évad éppen elég lesz, addig kell abbahagyni a sorozatot, amíg nem esnek át a ló túloldalára. Az is lehet egyébként, hogy egyszerûen azért nincs meg a kellõ izgalom, mert hetente nézem. A hatodikat kivéve az összes évadot daráltam, és valami hihetetlen jó volt. A hatodik, és most a hetedik évadot hetente nézem / néztem, és így sokat veszít az élménybõl.

Egy szó mint száz, eddig azt tudom mondani, hogy a hetedik nem több, mint egy átlagos évad. Remélem ez változni fog.

theone91
Egyetértek.

desigo
Az utolsó 5 perc az eszméletlenül izgalmas lett <#eljen>
Hello!Melyik magyar cég forgalmazza itthon a sorozatot?köszi
theone91
Valszeg. Imdb szeint a 7×24-ben lesz majd, de ugye tudjuk az oldal pontossága megkérdõjelezhetõ.

Még nem láttam a 7.-et, de most már elkezdhetne pusztulni ez a sok unszimpatikus szereplõ, de villámgyorsan...
Négyükön kívül mindegyik halálának örülnék.
<#idiota>

fotográfik kolomp edisön :D

dienesoft
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tényleg ne legyen igazad, de annyira furcsa, hogy nem szól egy szót se a részekbenés annyira nincs szerepeltetve...szinte biztos, hogy van vele valami, amirõl mi nem tudunk.

Smuge
Szerintem Tony lesz az a valaki de ne legyen igazam. Nagyon gyanús nekem..

Bandee1987
hm...tééényleg.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Szolnokboy1
Jon Voight, valszeg. 😊 sztem hamarosan bejön a képbe.

Bandee1987
Gondolom elnöknõ férje csak túléli...Dubakuban nem érzek túl sok erõt már, szvsz hamarosan elkapják/megölik Jackék, de mint tudjuk, mindig valaki más is áll a háttérben, valaki, aki nagyobb erõvel rendelkezik 😊

theone91
Juhhú. Túszul ejtik Marikát... 😄 Kicsit megszorongatjék majd Dubaku-t... 😄

Szolnokboy1
7x9 promo

Promo spoiler:

Jövõ héten kiderül, ki az áruló az FBI-nál. 😊

Szolnokboy1
küldtem subot, lehet nézni. köszönetet PM-ben, e-mailben vagy a megfelelõ fórumokon lehet nyilvánítani.

sambauer
Üdv.

szerintem pont az volt hangulatos módszer, hogy nem egy hatszor eljátszott robbanást látunk, hanem csak frissít a képernyõ 😄 olcsó de feeliges megoldás 😊 a vége meghát hatalmas volt, pont azt hittem hogy sikerül megmenteni, erre bumm 😮

Turn Me On Dead Man

Szolnokboy1
ASDSD:SAD:SAD:AS

jaja. 😄

Elég kiábrándító volt, h nem mutatták ahogy az álMatoboék felrobbannak. :/

Egyébként szvsz tartsuk vissza a HSZ-eket holnapig, amíg elkészülök a felirattal.

theone91
Ezaz. Hatszor már minimum megmentette a hazáját, és még a Jack neve is csak homályosan derengett neki... 😄

theone91
GTAFTW! Ha már megteheti... "Whatever it takes". Naná, hogy kihasználja a helyzetet... 😄

De az mi volt már, hogy behorpadt a lökhárító, és máris új kocsit hijackelt.....máskor meg három borulás után is 140-el menekül az aktuális kocsival 😄

Szolnokboy1
Én azon csodálkoztam, amikor az elnök asszonyság megkérdõjelezte Jack lojalitását. Hát nem látta az elõzõ évadokat?? De legalább Jack jól beoltja utána. <#eplus2>

theone91
Most a FirstG vajon olyan találatot kapott amelyet túl lehet élni? Más. A "Not today"-duma kicsit eröltetett volt számomra (nem lett volna az, ha nincs mellete az a heroikus zene :], a "Get away from the car"-on pedig hangosan röhögtem fel, a helyi cigányok már vitték volna az összetört terepjárót 😄).

desigo
nice
dienesoft
Holnapi nap folyamán lesz valószínûleg felirat az új részhez.

theone91
Na. Lezajlott az elsõ Elnök-Bauer párbeszéd. 😊

Alien Raiders - Idegenek a pokolból --tony (24) és Bejnamin Franklin (prison break )szerepel a filmben 😊
Fido4life
Amúgy mindenki aki kicsit elvan foglalva a computeres/konzolos játékok világában, ajánlom figyelmetekbe a Splinter Cell: Double Agent címû mestermût. Néha iszonyatosan a 24-re hajaz, a zene, a story, fõleg az Afrikai pálya, szóval aki hiányolja PC-rõl vagy Xboxról a 24: The Game-et az ezzel is levezetheti e fajta igényeit (bár ez kevésbé akció, de azért van nem kevés hasonlóság a két játék között.) Persze lehet hogy csak nekem ugrott be rögtön a 24, mivel a sorozat elõzõ részeit nem ismerem 😊

Szolnokboy1
küldtem subot, lehet nézni. köszönetet PM-ben, e-mailben vagy a megfelelõ fórumokon lehet nyilvánítani.

nem volt rossz epizód, de a következõ lesz az igazi a promóból ítélve. 😊

a.carkey
Kint a felirat.

A medve nem játék.

Felirattémáért ban😊 Fent a linkek közt mindent meg lehet találni.
Megnéztem a 8.rész promóját,izgalmas résznek nézünk elébe.
Ne a feliraton lovagoljatok már, hanem a sorozaton -.-

De végülis nem kell jelezni,nekem aztán tökmidn1.
Csak úgy szoktam,hogy forumon megnézem ,hogy mi az uj hsz és ha azt irja vki hogy van akkor szedem.De ha nem jelzi nincs gond,akkor nem forumot nézem elõször hanem a sub-os oldalt és kész😄
nem sajnálom,tévedés ne essék cak sztem annak nem itt a helye hogy minden héten rengeteg hsz a köszik bõl álljon és ebben igazam van!
ellenben ha elkészül egy felirat akkor igen is szóljon hiszen annak bõven helye van!
De nem konkrét a fordító szóljon,csak jeleztem ,hogy sok sorozatos topicban ha van felirat akkor azt egybõl vki jelezni szokta.
Fido4life
Hát szerintem a Te esetedben pont hogy nem, hiszen ha már azt a pár kommentet sajnálod amiben kifejezzük hálánkat a fordítónak, milyen jogon várod hogy ennek ellenére figyelmeztessen az elkészült feliratra ?

nem évad elején volt hanem kb 1 résszel eezelõtt 😄
de ez most,hogy jön ide?
köszönés és az ,hogy egyser beirja hogy elkészült az két különbözõ dolog 😊
Fido4life
nem te pampogtál még az évad elején hogy felesleges minden alkalommal megköszönni a feliratot ?

oké,hát erre azt mondom minden sori-s oldalon van aki mndig szól ha van felirat szvsz nem felesleges ha beirod de te tudod.
Szolnokboy1
már mondtam a köszönéssel kapcsolatban is, hogy annak nem itt a helye, így a felirat bejelentésének sem. megvan ennek a megfelelõ helye, mindenki ott keresse, 2 fórumon is jeleztem, hogy mi a stájsz. gyk: ha kész vagyok vele, azt beírom ide is, bár azt is feleslegesnek érzem.

GP2100
De jó, hogy angol felirattal nézem, nem kell pépesre vernem a fejemet a falon a nagy várakozásban. <#idiota>
Egyébként nem volt rossz rész, de a végérõl hiányzott az "ütés", gondolom értitek mire gondolok.<#vigyor2>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

köszi.
dienesoft
holnap, késõ délutánra lesz felirat valószínûleg

ehh,ott van idõpont?😄itt kéne a fordítónak értesíteni az embereket legelsõnek 😛
Bandee1987
hosszupuska fórumán mintha holnap délutánt láttam volna idõpontnak kirakva.

múltheti részt nézted? sztem igen ,mert ha jól emlékszem te kérdezted a töltést 😄
szóval akkor tudhatnád,hogy mikorra.... amikorra elkészül a fordító vele.
lehet ma este de lehet,hogy csak holnap estére!
ha nézted az eddigi részt akkor vágnád,hogy max 1 napot kell várni rá és lám van felirat 😄
sziasztok.
Kb mikor várható magyar felirat?
fj
Fido4life
Igen de én abban méltem reménykedni az elsõ 4 rész láttán, hogy valami újat hoznak ki a karakterbõl. Ugye mindenkinek beszólogatott, és olyan stílusa volt hogy a Tonys kapcsolatot felhasználva azt hittem hogy majd tényleg igénybe veszi a terroristák lehetõségét. (szal az évad végén eltûnik az országból)

Szolnokboy1
tudod, hogy Jack maga a megtestesült becsületesség... 😊