24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok! Mikor lesz fenn a 06 rész?

fj
andi0811
Igaz, bocsi, elírtam.

\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)

Fido4life
hát ahogy én nézem, 2 volt az ötödikbõl... a lényeg hogy már csak egyet kell aludni a köv. részhez 😊

andi0811
Hat (azaz csak öt, mert az egyik az ötödik részbõl van) új videó a hatodik részbõl! A negyedik és a hatodik különösen érdekes!
Egyébként is érdemes ezt az oldalt megnézni, mert sok érdekes dolgot lehet itt olvasni-látni!
SPOILERES!!!

Itt található

\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)

Pedig egyáltalán nem ördöngösség. Itt érthetõen le van írva a használata a 155-ösben:

http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=SuperSubtitles&id=1111092845
gom playerrel elinditod és csak a "." és "," gombal igazitod a feliratot.
egyszer eltalálod aztán egész vég jó lesz,remélem tudtam segíteni! =)
sztyui2
ááá, nem fogom idõzítgetni. Nagyon nem értek a feliratokhoz. Ezt bebuktam, inkább megpróbálom letölteni újra. De azért ha lenne valakinek hozzá felirata, akkor még szívesen fogadnám.

www.flickr.com/sztyui

Idõzítsd hozzá a Subtitle Workshoppal.
sztyui2
24.Redemption.2008.EXTENDED.DVDRip.XviD nevû cuccoshoz van valakinek felirata, ami mûködik is? Egyszerûen nem találok sehol, csak a HDTV LOL-hoz, de az meg ehhez nem jó. Újra meg nem akarom letölteni.

www.flickr.com/sztyui

theone91
"Kiefer Sutherland elmondta, hogy a sorozatot követõ 24-film lehet, hogy London-ban fog játszódni." - Sorozatjunkie...

Nos?

Blacksheep333
yah, elírtam, sry 😄

Az operációs rendszeren is túl...

theone91
-.-

Fenrir
A texasi kopó...

A halál csupán a kezdet...

theone91
Úgy érted Walker?

Blacksheep333
Azt azért tudni lehet, hogy az elnök férje, meg Walter túléli, különben nem csináltak volna nekik külön-külön szálat a készítõk. Ha a First Gentleman hal meg akkor a fia utáni nyomozós szál abba marad.

Az operációs rendszeren is túl...

Én attól félek, hogy most, hogy elértem az elsõ epizódonként követendõ évadomat, a 24 átmegy amolyan "mindenki túlél mindent és az utolsó pillanatban úgyis megmenekül" légkörû soriba. A PB-vel is így jártam.😞
tuti !(sajnos) én annak örültem volna ha legalább egyik meghal( vagy a walker vagy a férj) de sajnos túlélik így nem lepödök meg a kövi részen :d
a.carkey
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezek szerint az elnöknõ férje ismegússza?

A medve nem játék.

a.carkey
Nem biztos, hogy meghal.

A medve nem játék.

a.carkey
Eltelt 1 év a régi széria óta. A készítõk gondolom azt gondolták, hogy elfelejtették ezeket a nézõk. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Szerintem megzavarja õket az FBI, nem lesz idejük eltemetni.

A medve nem játék.

Ez csak film, igazából az ilyen szobáknak saját oxigéntartálya van, vagy ha nincs, akkor minimum szûrõk (gondolom én)

theone91
De erre Jack nélkül rá sem jönnek... 😄

MacGyjack... 😄

Bandee1987
s07e05 12. perc

Azért kicsit viccesnek tartom, hogy ilyen béna bunkerszobát hoztak volna létre matoboék, ahol a szellõzõrendszerhez gond nélkül hozzá lehet férni és el lehet árasztani gázzal, így a betonvédelem konkrétan nem sokat ér.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Eddig mindig gyorsak pár perc alatt odaértek mindnehova,most kicsit lassítanak😊 Azért gondolom,hogy nem lesz benne ilyen jelenet.
Szolnokboy1
a lassított felvétel elég nehezen illene a realtime koncepcióba, nem gondolod? 😊 olyan biztos nem lesz.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Én arra vagyok kiváncsi,hogy tényleg lesz-e olyan jelenet ami a 7.mpnél volt,amikor Jack leveszi a szemüvegét.Sztem az csak valami promós videóból kivágták.
andi0811
Most tûnt fel ez az érdekes dolog, ahogy megnéztem a 6. rész trailerét!
Enneka videónak a 13. másodpercét hasonlítsátok össze enneka videónak a 29. másodpercével!
Nagyon trükkösen lett összevágva az elsõ, teljesen megtévesztõ tud lenni!

Ok,bocs,majd rendesen spoilerezek. A mondatokat az elejétõl olvassátok😊
Hát kb, nekem is belefutott

Fenrir
Jack akkor lenne igazán király ha stílszerûen 24 évadot végiglövöldözne 😊

A halál csupán a kezdet...

andi0811
Igen, ezt én is tudom, ezt teljesen úgy állították be, mintha az ötödik rész promója lenne. Bár végül is mindegy, idõvel majd csak látjuk ezeket a jeleneteket is.

Szolnokboy1
mert ezek évadpromók, nem epizódpromók. tavaly a sztrájk elõtt leforgattak 8 részt, ebbõl a 8 részbõl vannak összevágva a dolgok. nyilván, hogy minél pörgõsebbek legyenek az elõzetesek.

andi0811
Én sem hiszem, hogy ezek kivágott jelenetek lennének. Csak nem azzal reklámoznák magukat...
Én pl. láttam olyan promóvideót az elsõ négy rész után, ami állítólag az ötödik rész elõzetese volt. Az is volt benne többek között, hogy Jack beszél az elnöknõvel, aztán mégsem volt ilyen. Úgy hogy nem igazán értem, hogy miért is csinálják ezeket...

Normálisan is jelezhetnéd, hogy spoilerezel. Símán belefut az ember szeme.
De akkor a kiírások miért az elsõ négy epizód premierjére utalnak?
Autóborulás az király,terepjáró neki megy az autónak és a terepjáró elszáll,kocsinak semmi baja😊
SPOILER jön a 6.részbõl:
Meg van a verekedõs jelenet,aminél ha jól láttam Henry és a testõre bunyóznak.
Szolnokboy1
hát ha megnézed egy csomó eddig nem látott jelenet van. (autóborulás, rpg)
tuti, hogy ezek nem kivágott jelenetek. 😊

Na jó, de az a fura, hogy ez az elsõ négy részt akarja beharangozni. Lehet, hogy abba szánt, de végül kivágott jelenetek.
desigo
az 5 rész alatt szerepeltek kb 2 percet...
Smuge
Azért mert ebben a részben nem szerepeltek ? Ne röhögtessetek már , úgy bírom ilyenkor mindenki megmondja mi lesz 😊

Szolnokboy1
szerintem sem fog meghalni a vöröske.

theone91
Ja... :\

nyilván meg fog halni, mivel a 24 errõl szól, a megdöbbenésrõl
😊

fotográfik kolomp edisön :D

igy van én is erre tippelek.Walker meg túléli sajnos 😄 most is azon lepõdnék meg ha meghalna mert akkor az kemény lenne!
Én elõre semmi trailert nem szeretek megnézni mert azzal ha egy arpó poént is de lelõnek.
desigo
Chloe és Bill nem sok szerepet kap sajna :/
Szerintem is, tipikusan a csaj fogja fejbeverni egy vázával az ellent, és addigra éppen feléled a férj 😄

Aztán valamikor az évad közepén titkos kapcsolatba kerül Jack-ékkel, és õ lesz a fehérházbeli contactjuk. Elég kiszámítható 😄

desigo
Szerintem az elnöknõ férje is megússza.Már vártam,hogy mikor veszi elõ a fegyvert a zakójából...
andi0811
Megtaláltam azt a promóvideót, amirõl a 4194-es hozzászólásomban írtam.
Itt van.
A 13. mp-et nézzétek meg!
SPOILERES!

theone91
Na, mindegy. Majd felkerül a recap a Fox oldalára. Hátha okosabbak leszünk tõle. 😄