24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
a lost nem szombat estig, hanem vasárnap estig....tehát 2,5 nap.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
A losttal nekem sem volt gondom, péntek délutántól szombat estig befejeztem 😊)

Mármint az elsõ évadot...

A 24-nél már bajosabb volt.....mert nem volt annyi idõm..pedig megcsináltam volna azzal is 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

nekem eddig napi 6-7rész volt a max, most napi 2-3 de sajna nem minden nap tudom nézni. Albinkban van egy gyerek, aki kb 2,5 nap alatt végigtolta a lost elsõ evadát 😊 na ez milyen?

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

jah kb nálam is így ment. napi 4 rész simán lecsúszott, aztán meg azon kaptam magam hogy már vége is 😊
Most a S3/05-nél tartok eddig nagyon üt ez az évad is.

Csacsi
hmm...azért legalább 1 nap teljen el, és úgy realtimbe, mehetne....de cska az bírná ki, aki még nem látta, aki már látta, az elaludna, mert nagyjából tudja mi történik, viszont aki elsõre látja, azt fenntarthatja az izgalom.

Azért azt is megnézném, hogy ki tudná végignézni real-time-ban az eddigi négy évadot egymás után. 😊

Csacsi
Nekem meg soha nem ment 4 résznél kevesebb egyszerre 😊 Egyszerûen magával ragadott az egész. Mindig úgy voltam vel, hogy csak még 1 részt, csak még 1 részt. Ha nem lenne barátnõm 1 ültõhelyemben végignéztem volna mind a 4 évadot. De azért sokszor sikerült kimozdítania, és így mássla is foglalkoztam. De akkor is 4 évadot 4 hét alatt sikerült megnéznem 😊

nem tudom, nekem sosem ment 2 résznél több egyszerre😊
Csacsi
Azért ilyenkor egy picit irigykedem 😊 Emlékszem én is mennyire élveztem, hogy folyamatosan nézhetem, most meg tök fura, hogy várhatok 1 hetet 1 részre. 😞

én most a 3X11nél járok, a 2es évad nagyon ütött😊 ki gondolta volna hogy SPOLIER
az atombomba felrobbanása után (ez kb 18rész) még ilyen jól el fogják töleni az idõt... amikor ott voltam nem hittem,hogy kitalálnak vmi épkézláb dolgot... de nagyon jól jöttek ki belõle! még vmi: a s03-ban hogy megszépült a nina😊

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

Csacsi
Most néztem meg éppen az 5. évad 5. részét, ez egyre jobb lesz. Nem tudom, hogy fogom kibírni jövhétitg 😞

dia meylik fajtát töltöd? divx-eseket v. a ratDVD-t?
Törölt felhasználó
A legnagyobb magyar torrentoldalról szedtem le a múlt hónapban.
Győri Devi
nem tudtok valamilyen címet hogy honnan lehet leszedni 24 2. és 4. sorozatát?

やられたらやり返す。倍返しだ!

Csacsi
Ne is kezdjétek el, mert azért van kapcsolat, fõleg a 4-es, és az 5-ös évad között. De ne aggódjatok én nem fogom szétspoilerezni a topicot, meg nincs is nagyon kivel 😊

lol kb. én is ott tartok most.

én a 3. évad 6.részénél tartok! eddig nagyon tetszik, de addig nem akarom elkezdeni nézni az 5.évadot,amig nem végzek a többivel...

Csacsi
Na én is megnéztem az 5. évad midegyik mind a 4 részét. Eléggé ütõsre sikeredett. Nagyon belekezdtek 😊

Törölt felhasználó
Csak annyi a www.reteksub.atw.hu-n volt elég hamar felirat az 5. szezon elsõ részéhez!
Már megtanultam vigyázni. Nem szabad senkivel beszélni 5. szezonról, fórumokat is messzire el kell kerülni. Szal mivel itt is egyre többen nézik, ide sem jövök vissza egy darabig. 😊

Gracie Barra

Most kezdtem el letölteni az 1 évadot
Jó film?
Valaki néhány szóban mesélne róla?

írd be újra, engem érdekel
lol. szerinted minden bokorban talál az ember olyat, aki fordítana? örülj neki, hogy akadt egy ember.
Törölt felhasználó
Miért lett törölve a hozzászólásom amiben az új rész feliratáról írtam?
majdnem egyszerre kijött 4 rész, de 1 srác fordítja csóri
nem lehetett volna megszervezni, hogy a 4 részt legalább ketten fordítsák párhuzamosan?
akkor nem kezdek neki. inkább akkor folytatom a 3. évaddal úgy is az jön most 😊

ne. sokat veszítezs, ha nem nézed meg. csak akkor kezdj bele, ha nem akarod megnézni
Csacsi
Hát szerintem a 4. évadot mindenféleképp érdemes megnézni anélkül ne kezd el az 5. évadot, mert eléggé nagy kapcsolat van a kettõ között.

szerintetek érdemes úgy belekezdeni az 5. évadba hogy közben nem láttam a 3. és a 4. szezont? persze ha sok benne a spoiler vagy az utalás az elõzõ részekre akkor el se kezdem.

max belefutsz 1-2 spoilerbe, vagy halálesetbe.

veszélyes, csak oda kell figyelni
Én nem kezdek hozzá, amíg a szezon nagy része nincs meg. Tudom nehéz lesz, de így legalább nem tudom mirõl maradok le. Így még mindig jobban járok, mintha 1-1 hetet kellene mindig várnom a folytatásra.

Gracie Barra

Huh, ez az 5. évad durván kezdõdik, mindenkinek ajánlom 😄
Legjobb sorozat 😉

PSN: berghold

Bucser
ahhhh Ezt is le kéne szednem végig...
Elsõ évadot imádtam (bár a végére kicsit kiszámítható lett). Na sebaj majd nekiugrom valamikor😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

húú 5. évad. én tegnap végeztem ki a 2. évadot (nagyon bejött) szóval le vagyok maradva. amúgy ezt a Fox TV-t lehet fogni egyáltalán? mert sztem nem.

Csacsi
Nekem is már csordogál lefelé, bár nagyon lassan....de úgyis ráérek, mert csak este érek haza, reméltem, hogy jó lesz, ha kérhetem a spoilerek mellõzését 😊)

kijött. üt.
Csacsi
Ma este dupla résszel indul az 5. évad a fox-on, holnap már tölthetõ lesz 😄

Aztán hétfõ este szintén dupla rész, ami kedden tölthetõ.

Már alig várom.

Szerintem nem fogsz csalódni, de a harmadikban sem.😊 Én most nézem a negyedik évadot, eddig egész jó ez is.

sztem iszonyat jó sorozat. Anno a TV-ben láttam, most DVD-n is megnéztem az 1. évadot (egyben azért hatásosabb volt). szvsz rendkívül pergõs, izgalmas, fordulatokkal teli fantasztikus filmsorozat. hamarosan nekikezdek a 2. évadnak (tudom kicsit le vagyok maradva) remélem lesz az is olyan jó mint az elsõ, bár ahogy hallottam még ûbereli is az elsõ évadot.

Csacsi
Na sikerült kivégeznem a sorozat eddigi összes évadját (4), dúrván 3 hét alatt. 😊)

Nagyon jó volt ez a sorozat, sajnálom, hogy eddig kimaradt az életembõl, de most bepótoltam mindent 😄

Azthiszem elég nehéz lezs kivárni január 15.-ét mert akkor indul USA-ban az 5. évad, dupla résszel.

Csacsi
Szal senkinek nincs 3. évad 22. része, akkor ez sajnos kimarad 😞

Nincs. Legalábbis a ratDVD-s verzióról nem sok jót hallottam. Sima divX-ben kéne, mint ahogy a 2. meg a 4. évad is fent van torrenten.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Csacsi
Még mindig keresem a 3. évad 22. részét. Tárhely van, csak fel kéne tölteni. Nagyon megköszönném.

Csacsi
az nfo fileja az chris.v.nfo. Ha ez segít vkinek.

Csacsi
A fenébe... amit én töltöttem le 3. évad, ahhoz nincs normális magyar felirat... 😞

Itt nincs esetleg?Külön rész van a sorozatokon belül a 24-nek.

Katt...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sziasztok!

Tudan valaki vmi linket adni, ahonnan le tudom szedni a 3. évadot? Torrent is jó, de én nem találtam meg, csak a 2. és 4. évadot.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Csacsi
Szia, ha szépen megkérlek, akkor, ha adok tárhelyet feltöltenéd a 3. évad 22. részét, mert az hiányzik onnan, ahonnan szedem. Elõre is köszi...a részleteket megbeszéljük privátban.

Szevasz!

Küldtem üzenetet a privátodra, nem tudom megkaptad-e.

Érdekelne még mindiog a sorozat ám, csak nem olvastam már jóideje bele ebbe a topicba 😊

A Mylordból az összes epizód megvan természetesen!

Köszi!

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Csacsi
bocsánat, nem néztem meg rendesen. ha feliratok.tx.hu oldalon, csak 24-et írok be, akkor nem hozta. Most hogy beírtam azt, hogy "huszonnégy"....így már behozta. Szóval az elõzõ postom lényegtelen. 😊