24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nálam ez a sorozat a No.1.
De ne azt írd a keresõbe, hogy "24", hanem mondjuk azt hogy "huszon"
És így megtalálod.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
24 - 1x09 - 8 AM_Archos_
Ilyen nevû fájlokhoz jutottam, szal még a verzió nevét sem tudom. Angol felirat is jobb lenne mint letölteni egy sokkal lassabb helyrõl a 7 gigát még egyszer, szal ha valakinek ez a verzió van meg, és tud hozzá feliratot, az pls irja meg nekem, mert megõrülök, ha hiába szedtem le az egészet.
Tud valaki a második évadhoz feliratokat? Légyszí segítsetek!
Köszi!
Mega mikor Chase-t kellene lelõnie.
Komoly évad volt az tuti!
Azért a haldoklók a hotelben, és a végén, mikor levágja Chase kezét. Szóval ebben az évadban voltak szerintem a legdúrvább események.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
hát az a rész tényleg nagyon kemény és megrázó volt számomra is.
Nekem ez az évad jött be a legjobban.Nézek egy jópár sorozatot ,de azt kell mondjam az a rész amikor Jacknek le kell HATALMAS SPOILER lönie a fönökét,az minden sorozat ,összes epizódjai közül a legjobb!
(ami nem azt jelenti hogy nincsenek benne csavaros részek). Az alkotók ezzel az évaddal is tuttak még újat mutatni (SPOILER: gondolok itt Jack beépülésére, de monduk Nina elõszedése nem volt éppen jó ötlet).
Az elsõ néhány epizód olyan 24 módjára durrr bele a középe, azaz nagyon pergõs, aztán a közepétõl egy kicsit leül a cselekmény, de a végére aztán ismét nagyon felpörög. A befejezés most nem sikerûlt olyan jóra mint az elsõ két évad esetében, de nem lehet mindíg nagyot alkotni.
Szvsz elég jól sikerûlt a harmadik évad, bár azért ennél az évadnál már lehet egy picit érezni hogy az alkotók kezdenek kifogyni az ötletekbõl és a fordulatokból. Ennek ellenére nekem tetszett, és kiváncsian várom a negyedik évadot.
És ha ezeken átsiklasz akkor hogy értékeled ?
-Amerikában sokkal rosszabb a mobiltelefonok lefedettsége mint nálunk.
-Sokkal többször leterheltek vagy rosszminõségûek a telefonvonalak mint itthon.
-A rendõrség reggel 6 órakor elküld valakit, egy gyilkos házába összepakolni a ruháit, 1 kísérettel aki nem megy be vele a házba.
-1 ellenséges ügynök 10 perc alatt megöl vagy 8 ügynököt akik készültségben védenek agy "fedett" házat. De nem tud megölni 2 halálra rémült civil nõt benn a házban.
És bea82 a Reteksub újra él,csak volt egy kis gond!
http://www.box.net/signup/invitation/[email protected] - 1GB-ingyen tárhely! http://motionpicture42.freeblog.hu/ - filmek, sorozatok és néha játékok is :)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Már van felirat a 6. részhez!
2. mininova.org
2 kérdésem van.
1. A második szezonból is van hundub verzió, vagy csak feliratos?
2. Tud-e valaki torrentet, mert sorozatok magyar torrent oldala lállt😞 és eddig onnan szerváltam...
Remélem érthetõ.
A lényeg, hogy nekem a 4. évad is nagyon bejött.
Ez Nagyon jó Hír! Én is így oldottam volna meg!
az 1. évad sztorija az utolsó résszel lezárult, a 2. évad már néhány hónappal az elsõ elsõ után játszódik és annak a sztorija is más. szvsz minden évadnak más sztorija van.
Elsõ évadnál tartok, de ha a 24.rész után egybõl folytatódik tovább, tehát a 25. órával akkor szerintem nem nézem tovább. Elegem van abból amoikor érzem hogy csak húzzák a sztorit mint a rétestésztát.
A reményem az hogy mniden szezon végén lezárnak 1 ügyet és új szezon új akció mondjuk 1 hónap 1 év múlva a sztoriban.
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
Nagyon jól csinálják, remélem lesz season 6-7-8+ 😄
PSN: berghold
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.