24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
elsõ két rész után nagyon is tetszik... anno mintha láttam volna pár részt, de szerencsére nagyon-nagyon halványan emlékszem. szal van bõven mit bepótolnom. <#vigyor5>

Simán...<#eljen>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Törölt felhasználó
Bízzunk benne,hogy tetszeni fog.
Nálam ez a sorozat a No.1.
mukika
most szedem, az elsõ évadot... remélem tényleg olyan jó, mint amilyennek mondják. <#finom>

5x09 a reteksubon, hdtv-lol-hoz.

Törölt felhasználó
8. rész felirata a reteksubon.
KÖSZI!

Csacsi
feliratok.hu

De ne azt írd a keresõbe, hogy "24", hanem mondjuk azt hogy "huszon"

És így megtalálod.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Szevasztok! Van olyan közületek, aki tölt az iLoveTorrents.com-ról? Leszedtem az elsõ évadot, és nem jók hozzá a feliratok ami a feliratok.hu-n vannak.

24 - 1x09 - 8 AM_Archos_

Ilyen nevû fájlokhoz jutottam, szal még a verzió nevét sem tudom. Angol felirat is jobb lenne mint letölteni egy sokkal lassabb helyrõl a 7 gigát még egyszer, szal ha valakinek ez a verzió van meg, és tud hozzá feliratot, az pls irja meg nekem, mert megõrülök, ha hiába szedtem le az egészet.

Hello!

Tud valaki a második évadhoz feliratokat? Légyszí segítsetek!

Köszi!

Törölt felhasználó
SPOILER

Mega mikor Chase-t kellene lelõnie.
Komoly évad volt az tuti!
Csacsi
SPOILER!

Azért a haldoklók a hotelben, és a végén, mikor levágja Chase kezét. Szóval ebben az évadban voltak szerintem a legdúrvább események.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

SPOILER!

hát az a rész tényleg nagyon kemény és megrázó volt számomra is.

Törölt felhasználó
SPOILER!

Nekem ez az évad jött be a legjobban.Nézek egy jópár sorozatot ,de azt kell mondjam az a rész amikor Jacknek le kell HATALMAS SPOILER lönie a fönökét,az minden sorozat ,összes epizódjai közül a legjobb!
No tegnap végeztem a 3. évaddal: röviden összegezve nekem ez az évad is nagyon bejött, bár nem volt olyan pergõ mint a 2. és nem volt olyan csavaros mint az 1.
(ami nem azt jelenti hogy nincsenek benne csavaros részek). Az alkotók ezzel az évaddal is tuttak még újat mutatni (SPOILER: gondolok itt Jack beépülésére, de monduk Nina elõszedése nem volt éppen jó ötlet).

Az elsõ néhány epizód olyan 24 módjára durrr bele a középe, azaz nagyon pergõs, aztán a közepétõl egy kicsit leül a cselekmény, de a végére aztán ismét nagyon felpörög. A befejezés most nem sikerûlt olyan jóra mint az elsõ két évad esetében, de nem lehet mindíg nagyot alkotni.
Szvsz elég jól sikerûlt a harmadik évad, bár azért ennél az évadnál már lehet egy picit érezni hogy az alkotók kezdenek kifogyni az ötletekbõl és a fordulatokból. Ennek ellenére nekem tetszett, és kiváncsian várom a negyedik évadot.

Törölt felhasználó
Ilyen dolgokat más sorozatban is találsz.
És ha ezeken átsiklasz akkor hogy értékeled ?
Csak az elsõ két szezont néztem végig, de van néhány dolog ami nem tetszik:

-Amerikában sokkal rosszabb a mobiltelefonok lefedettsége mint nálunk.
-Sokkal többször leterheltek vagy rosszminõségûek a telefonvonalak mint itthon.
-A rendõrség reggel 6 órakor elküld valakit, egy gyilkos házába összepakolni a ruháit, 1 kísérettel aki nem megy be vele a házba.
-1 ellenséges ügynök 10 perc alatt megöl vagy 8 ügynököt akik készültségben védenek agy "fedett" házat. De nem tud megölni 2 halálra rémült civil nõt benn a házban.
Törölt felhasználó
Már kint van a 7-es epizód felirata!
Törölt felhasználó
http://www.hosszupuska.freeweb.hu/
Törölt felhasználó
http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=subtitle

És bea82 a Reteksub újra él,csak volt egy kis gond!
Nandq
valaki neekm elküldeni gyorsan a 24 5 05/06 magyar feliratát?
[email protected]

köszönöm!

http://www.box.net/signup/invitation/[email protected] - 1GB-ingyen tárhely! http://motionpicture42.freeblog.hu/ - filmek, sorozatok és néha játékok is :)

csak az oldalad nem jon be 😞
kiraj vagy reteksub!
TheBerzerker
Hát nekem ez a dolog nagyon nem tetszett.Sokat csûrtek csavartak már a dolgon. telefonos téma és a sorozat legeslegvébe pl zseniális volt!!!

szerintem semmi probléma nem volt a végével, mikor kiderûlt hogy ki áll az egész mögött én egy kicsit azért ledöbbentem. de nem vagyunk egyformák, hiszen azért van ez a fórum hogy elmondhassunk (pozitív/negatív) véleményünket a sorozatról.

TheBerzerker
Szerinted nem volt már sok az a végére? Szerintem nyugottan ki lehetett volna hagyni azt a részt. Csak jót tett neki. Mint ahogy a legvége megint iszonyat jó lett. De az a 23dikr ész....az nagyon gáz és a ló másik oldalára való átesést mutatja nekem.

Hát véleményes.Kicsit erõltetten elfogadhótóvá lehet magyarázni a dolgot azért.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

TheBerzerker
Most néztem meg a 24 elsõ évadját. iszonyatosan tetszett az egész sorozat. De ami az utolsó elõtti részben volt...amikor ki derült, hogy ki a fõ áruló, azzal sikeresen tönkrebaszták mindazt amit az elõzõ 22 részben felépítettek. Ekkora baromságot muiért kellett beletenni? Ez így nagyon szar!!!

Törölt felhasználó
www.reteksub.atw.hu

Már van felirat a 6. részhez!
Csacsi
Nah megnéztem az 5x06-ot. Nagyot ütött a rész. Eddig sem volt lapos az 5. évad, de ez mindent felülmúlt. kezd beindulni a dolog 😊

Én a DC-rõl töltöttem le annak idején és pár nap alatt lejött az elsõ két évad. Nemrég kezdtem a harmadikat és már az elsõ éjjel lejött 3 rész. Szerintem érdemes ott megpróbálnod. Csak az elsõ évad érhetõ el szinkronosan.
1. Csak feliratos van, itthon még nem adták le a 2. szezont.
2. mininova.org

Nagyon bejön a sorozat.
2 kérdésem van.

1. A második szezonból is van hundub verzió, vagy csak feliratos?
2. Tud-e valaki torrentet, mert sorozatok magyar torrent oldala lállt😞 és eddig onnan szerváltam...
Csacsi
nincs mit, de persze majd kíváncsi vagyok a Te véleményedre, ha odajutsz 😄

thx az ismertetést

Csacsi
Hmm...talán sokan azért nem szeretik a 4. évadot, mert kevesebb benne a fordulat, persze ebben si van, de sokkal kiszámíthatóbb mint eddig, de viszont ehelyett van benn rengeteg akció, szóval prgõsebb szerintem. A 4. évad meg merem kockáztatni, már inkább akciósorozat jó fûszerezéssel. Míg az lõtte lévõk, jó kis krimik, kis akcióval fûszerezve. Bár a krimi nem a legjobb szó.

Remélem érthetõ.

A lényeg, hogy nekem a 4. évad is nagyon bejött.

oké ne is mondj semmit 😊) még a harmadik évadnál tartok és eddig nagyon bejön. a 4. évadról már megoszlanak a vélemények, sokan azt mondják a legjobb évad, mások meg azt hogy a 3. évadhoz képest csalódás. mivel még nem tartok a 4. évadnál valaki azért dióhéjban elmondaná róla a véleményét (spoilerek nélkül ha lehet). thx

Csacsi
Pontosan minden évadnak más a sztorija, viszont a 4-es és az 5-ös eléggé kapcsolódik. De ott is más a sztori...de inkább nem mondok semmit 😊

Köszi!!
Ez Nagyon jó Hír! Én is így oldottam volna meg!
SPOILER

az 1. évad sztorija az utolsó résszel lezárult, a 2. évad már néhány hónappal az elsõ elsõ után játszódik és annak a sztorija is más. szvsz minden évadnak más sztorija van.

valaki spoilerezzen már nekem.
Elsõ évadnál tartok, de ha a 24.rész után egybõl folytatódik tovább, tehát a 25. órával akkor szerintem nem nézem tovább. Elegem van abból amoikor érzem hogy csak húzzák a sztorit mint a rétestésztát.
A reményem az hogy mniden szezon végén lezárnak 1 ügyet és új szezon új akció mondjuk 1 hónap 1 év múlva a sztoriban.
Törölt felhasználó
Király!
Már kilinkeltem reteksubon az 5x05-öt.

Törölt felhasználó
Talán holnapra,de nem tudom megígérni!
NeoMaN
Kösz!

0504-hez esetleg?

Törölt felhasználó
http://users.atw.hu/reteksub/feliratok/24<1>.505.hdtv-lol.srt
Csacsi
A lostnál ép vidéken volt baránõ, szal mehetett a dolog. A 24-nél meg sokszor volt délutános, így szintén nem volt gond 😊

hnap nekem is meglesz az 5x5, de addig még hagyom aludni amig ki nem végzem a maradék 1,5évadot ami hátravan...

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

5x05. rész is király 😄
Nagyon jól csinálják, remélem lesz season 6-7-8+ 😄

PSN: berghold

szép... én is meg tudnám ezt csinálni,de mellette élnem is kell 😊)) ( barátnõ,suli,stb) most már 3x13jön 😊

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.