24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SPOILER ON
gael megpróbálta hatástalanítani a cuccot, és a képébe robbant 😊
SPOILER OFF
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
1. Bevezeti mit kell tudni róla, esetleg meg említi h az MTV adta már az elsõ évadot. Elmondja h népszerû.
2. Elmondja a negatívumokat, pozítívumokat, és érvel amellett h miért nem tetszett neki a sorozat.
3. Leírja a sorozat hibáit (sztem ti is tudtok pl.: Bárhova odaérnek 15 percen belül, soha nem kerülnek dugóba 1-2 órára stb. vagy egy két szál csak 4-5 rész után nyeri el értelmét.)
4. Értékeli a mûvészi munkát, színészek, rendezõk, írók, stb. Összehasonlítja hasonló sorozatokkal. Minimum értékeli az egyedi ötletet 24 óra egy évad stb.
5. Végül összefoglalja, levonja a konklúziót, és ajánlja egy célcsoportnak.
Most akkor hagy szemezgessek azok közül a dolgok közül amiért egy rendes (elismert) ujságból kidobnák:
1. Káromkodás. No comment. Szánalom legalja.
2. "Persze mivel ríltájm megy" - De jó h letud írni egy angol szót magyar fonetikával, de inkább írhatná azt "valós idõben". Sztem még nem is kéne addig betüznie.
3. "osztott képmezõn követhetjük a többi szereplõ sorsát is, ezt a jellegzetességet mondjuk Brian De Palmától lopták (vagy a Charlie angyalaitól. lehet választani.)" - Ebben igaza van, gondolkoztam is, h beperlem Spielberget mert a Schindler Listája fekete-fehér, Aztán rászállok Tarantino-ra mert az események nem idõrendi sorrendben történnek a Kill Bill-ben. Saját magáról állít ki bizonyítványt aki csak ilyenbe tud bele kötni.
Ha pszihológiailag vizsgálnám a dolgot, akkor azt mondanám, h ez a srác el van nyomva otthon, és az interneten hívja fel magára a figyelmet ilyen irományokkal, élvezi a negatív népszerûséget is, mert otthon semmilyenben nem részesül. Persze azt képzeli h a "Fos" szóval több száz ember munkáját lehet értékelni. Azt hiszem egyértelmû, h más médiumon semmibe se néznék õt. De akkor szembesülnie kellene azzal h ilyen az élete is. Semmi.
Én is most tudtam leülni végig nézni a sorozatot...hát, hihetetlen jó, és nemtok elõle felálni.Csak egy baj van: itt a gélp elõtt elülöm a seggemet<#action>#action>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Tudna valaki mondani egy torrentet ahonnan elfogadható sebességgel le tudom szedni a 4. évadot ?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ami a szinkront illeti, régen piszkosul jó szinkronok voltak. Néha még az is megesett, hogy jobb volt a szinkron, mint az eredeti.
Mostanra viszont annyira leromlott a minõségük, hogy az már elviselhetetlen. Ne felejtsük el, hogy elsõ osztályú színészeket kellene nem egy esetben szinkronizálniuk, akik csak a hangjukkal több mindent képesek eljátszani, mint a legtöbb magyar színésznõ apait-anyait beleadva. Egy kissé néha olyan érzésem van, mintha egy mp3-ban levágnánk a magas és a mély (sava-borsa) hangokat, és csak a közép maradna ...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ja, és elég rég volt, és már alig emlékszem rá, de Kiefer Sutherland szinkronja közel sem volt olyan jó, mint az eredeti. Amikor az ipse azon a mély búgó hangján elkezd suttogni, akkor valaki éppen k-rva nagy szarban van 😊)
És akkor az 5. széria legújabb részérõl:
Én kapásból azt gondoltam, hogy az elnök helyettese a rosszfiú, hogy õ keveri a kutyult. Aztán ahogy a végén kiderült, hogy maga az elnök a rosszfiú, háááát ... na ez ütött.
Piszkosul várom a következõ részt, mert kíváncsi vagyok most mit fog lépni Jack. Végülis felesküdött az elnök szolgálatára, de mivan, ha éppen az elnök akitõl meg kell védeni az országot?
azért ez nem semmi, hogy 5 évadon keresztûl tartja a színvonalat a sorozat.
ja egyébként. Eddig az összes eddigi közül az 5. évad tetszik a legjobban. nagyon durva.
amúgy ne csak ennyi csavarra gondolj! az utolsó pár rész a 1. szériában nem kicsit durva...
nekem idáig a 3. széria tetszett a legjobban. bár a 2-nak is megvolt a hangulata! az 1-rõl meg ne is beszéljünk. 😛
Ti már az 5iket nézitek ???<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
torrentrõl 3-4nap alatt leszedheted. én is 2-3 hete szedtem le az elsõt.
most a 2x15nél tartok, elég dúrva, nem semmi ez a sorozat! 😊))))
megszereztem a s2,3,4-et, de az elsõt nem tudtam megszerezni úgyhogy ha nem túl nagy kérés valaki plz írja le hogy ki kinek a kije, és hogy mi történt ami fontos lehet még
thx
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
iszonyat jó volt ez a két dupla rész, ismét felpörgött a sztori, egy-két résztõl eltekintve (6-7 meg talán a 10) nekem bejön az 5. évad.
SPOILERSPOILER!!!
Amikor Jack lábon lövi Henderson feleségét, csak néztem!
Meg ott van Edgar halála, ami szintén megdöbbentõ volt.
Ja és Kim is back 😊 (bár ezzel a hosszú hajjal nekem nem jön be)
Ez egy újabb soha el nem feljtett rész lesz. Annyit mondhatok. Megint el kellett hagyni a végén az óra kattogását. R.I.P all CTU-s agent/worker. You served your country well.
(bocs a topicgazdától de ezt meg kellett jegyeznem😄)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Kiváncsi leszek...
Leszedtem 2. szériát angolul, és egyszerûen nem tudtam abbahagyni
Aztán a többit se ... 😊
1-1,5 hét alatt végignéztem a 2x01-tõl az összes részt.
Nos, azt kell mondanom Swarci (épphogy)tévedett, nem õ az utolsó akcióhõs.
Ma este adnak két részt, már piszkosul várom, hogy holnap szedhessem 😊)
Én egyébként nem tudnám azt mondani, hogy x széria volt a legjobb. Mind piszok jóra sikeredett.
Ezen az 5-en egyébként érzõdik Manny Coto munkássága, meg egyértelmû is mivel hozta magával kedvenc színészét Peter Weller-t is 😊)