Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most is azzal kezdtem, a kemény 2 pontos gömbös feladattal<#idiota>#idiota>
Nekem kb ugyanez volt a helyzet tavaly, csak nekem 11.-ben volt szar tanárom, 12.-ben meg már magamtól nem tanultam. De a felkészültségi szintem kb ugyanez volt. Írásbelit lazán meg lehet így írni. Aztán ha mégsem olyan, mint amit szeretnél akkor szóbelivel felhúzod.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Tanulgassak még ma valami törit vagy inkább menjek apámmal permetezni?😄
Az egész feladatsorból egyedül az utolsó az, ahol nem jött egybõl a megoldás (rég volt már kombinatorika... 😊), de azt meg ki lehet hagyni. Szóval csuklóból írtam volna középszinten egy 90% felettit.
Emelt szintûre lennék még kíváncsi, de sajnos nem találtam még feladatsort. Viszont olyan linkem már van, amin holnap fent lesz. Szóval legkésõbb holnap meglátom azt is 😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Spread De Love!
"Ha a megoldásban számolási hiba, pontatlanság van, akkor csak arra a részre nem jár
pont, ahol a tanuló a hibát elkövette. Ha a hibás részeredménnyel helyes
gondolatmenet alapján tovább dolgozik, és a megoldandó probléma lényegében nem
változik meg, akkor a következõ részpontszámokat meg kell adni."
Meg kell adnia ha csak 1 helyen rontottad el.
Írtad volna angolul, volt benne 17 pontos térgeo, meg a 14-es feladat is geometra volt benne, és a 13-as feladatok exponenciális egyenlet meg sima egyenlõtlenségek voltak. :C
#25235: mi is volt a feladat?
Spread De Love!
😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ha teljesen rossz a feladatod, ráírhat nullát.
De ha tök mást írtál és vannak bene jó elemek és jó fej, a max pontok ilyen 30-40%át megadja.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Aztán szóbelivel 90% és bõven elég.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
3. feladatban két izomorf gráfot ad meg, de minek?
8. feladat, ok, hogy így tanítják, de lkkt(a,b)=a*b/lnko(a,b) úton is lehet (Eukleideszi algoritmussal lnko(a,b) kiszámítása). Nagy számokra ez sokkal gyorsabb.
de ketten rajtam kivül 9/19-et állitanak :C
elképzelhetõ nekik van igazuk
porki fagyok fállalon
Holnap történelem emelt szint<#finom>#finom>
Aztán én végeztem is az írásbelikkel, német már megvan (88%), társadalomismeretbõl meg a projektmunkámat be kellett adni az írásbeli vizsgák megkezdéséig.
Nem volt sokkal nehezebb, sõt. A sima érettségin például a legnehezebb feladat+1 ponttal már megvolt a kettesed, azaz 20 pont. Az elsõ feladat szinte mindig egy elsõfokú lineáris egyenlet(rendszer) volt, amit bûvészet elrontani.
Kb. 10 éve adtak ki egy százéves reprint kiadást matek érettségi feladatokat az 1890-es évekbõl, Beke Manó gyûjtése. Az ide írók többsége hozzá nem tudna fingani annyival nehezebb volt.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
You\'ll never walk alone!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
am mit vártok holnap törire ??
Az alapcsoportról meg nem tudok nyilatkozni.
egyb. annyira nem volt vészes, csk odakellet figyelni
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
persze az elöbb nem magamra céloztam, tölünk a legtöbben emelt matekra mentek, de az átlaggimisnek (ahogy mondtad) 3-4 matekórája van.
hát ha a mi tanrendünkbe nem fér bele sokminden ami pedig hasznos lenne, akkor egy kevesebb oraszámmalrendelkezönek hogy férne bele?
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Matek szakos voltam és nekünk is csak 6/6/5/5 volt ha jól emlékszem. Az áltag gimisnek heti 3-4 matek volt.