Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Bár tény és való, hogy a legjobb földrajztanár tanított gimiben (meg 3.ban fakton), így könnyû volt megszeretni és jól is tanított.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
PSP user n\' soon ps3 user too :)
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Továbbá aki be akar jutni a felsõoktatásba, az nem magáért, a felsõoktatás tényéért teszi, hanem azért, hogy utána el tudjon helyezkedni, és valamilyen témában széleskörû ismeretre tegyen szert. Az egyetem nem alibi, mi nem nevenincs helyre akarunk bejutni...
You\'ll never walk alone!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
a másik h a matek nagyon nagy része múlik a figyelmen meg a memórián,nem kell hozzá MINDIG agy.
ja és sztem ne szarjatok bele az érettségibe,indenkinek egy vödör ...t holnapra!;-)
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Spread De Love!
igen,a nyelvi érettségi már megvan😄
hidd el,hogy sokan el tudják cseszni a legegyszerûbb feladatokat is,pl. akár a koordinátageometriásat amibe csak be kellett helyettesíteni vagy mondjuk mértani közép helyett számtanit számolnak.persze én értem h az emeltesek meg a matekfakosok(akik ezt seggelik 4évig)azoknak ez egy fos de komolyan vannak olyanok akik ebbõl nem tudnak 3masnál jobbat írni...nekem igenis gondot okozott a B részben 2 feladat is mondjuk én kurvára nem vagyok matekfakos és 3 évig idegen nyelven tanultam a matekot mellesleg,amit nem neveznék elõnynek.
tessék toleránsabbnak lenni,és felfogni hogy pár embernek mondjuk te vagy szánalmas mert nem tudod a törit vagy fingod sincs ki volt Freud
Spread De Love!
You\'ll never walk alone!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
az eleje tényleg könny, a 15. UTÁN viszont már kellett gondolkodni(igazán röstellem, de én nem átallottam pontot veszteni a 20 oldalú sokszögnél...mekkora egy szánalmas szar vagyok igazad van)és ha belegondolsz ez KÖZÉPszintû azoknak is készül akik kifejezetten szarok matekból.nem tehetnek róla h szarok, és nem tudnak alapszinten menni mivel az nem létezik.engem nem zavart h elég könnyû volt az eleje ,inkább az a vicces h a tavalyi ennél még könnyebb volt.
Igen, a végéhez már akadémikusnak kell lenned, de egy Fields medál sem árt.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
gratulálok, nézd meg a végét mondjuk te nagyszájú...
nem tudtok valami olyan internetes oldalt ahol át lehetne pöngetni így estefelé a törit??elõnyös lenne...
már a tavalyi is brutálisan primitív volt, de ez még arra is rátett egy lapáttal. ha ez így megy tovább, 5 év múlva aki a szorzótáblát tudja, 100%-ra teljesíti ezt a szart..
van rá esély?😄
köszi