Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Viszont az írásbeli elsõ részében nem lehet használni a térképet:S.De azért kösz a tanácsokat.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

matyi0323
Aham, én jövõre a tesit is le akarom rakni mellé..Mindenki röhög rajta, nem értem miért.. abban is ugyan úgy meg lehet bukni.. elméletben is, gyakorlatban meg annál inkább^^

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Föci szerintem könnyû (vlt tavaly), semmit nem tanultam rá. Azért mentem el megcsinálni (tavaly, elõrehozottként), mert több barátom is ment... És ha a szóbelin tudom, h mi az amit kihúztam, és nem tart 10 percig, h a tanár rávezessen, akk megvan a 4-esnyi százalék, így viszont 2, 3 pont kellett vna, h 4-es százaléknyi legyen...
kraawz
A földrajz elég könnyû. Én tavaly elõrehoztam, pont az egyik legnehezebb volt akkor. Valami 2-3 napot készültem rá és szóbelivel együtt 90% lett, szóval nem megoldhatatlan. Az atlasz aranyat ér, 9.-es könyvet tanuld meg jól, a 10.es gazdaság annyira nem fontos, azt alapmûveltségbõl is tudja az ember szinte.

Bár tény és való, hogy a legjobb földrajztanár tanított gimiben (meg 3.ban fakton), így könnyû volt megszeretni és jól is tanított.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

wordsworth
Magára az érettségire értettem, nem a tantárgyakra 😊 Azokra szükség van. És azért a nevenincs fõsulikon és egyetemeken is elég sokan vannak, szóval arra is van igény 😊 Akkor hol az igazság? 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

matyi0323
németet én hagyom, nekem angol 4-5 elég lesz, töri4..dehát van még 2 évem😄 harmadikba-negyedikbe tanulok és remélem menni fog...eddig semmit nem tanultam^^ mondjuk látszik a jegyeken..😄:S

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Grove4
Bocs,ez(#25294) neked ment volna.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Ja-ja,én is nézegettem,ott a 3-as a cél.Összességében,nekem egy ilyen jó lenne:magyar:5(százalékot most nem írok),matek(mostmár):4,Német:5,Töri:5,Földrajz:3.vaaaaaaaagy 4

Guilty01
Ha a "kalap szart sem érnek" kifejezést a nehézségére érted akkor hogy készítenének fel a nehéz egyetemi évekre?? Ha meg magukat a tantárgyakat akartad degradálni, akkor azért megjegyzem, hogy a matematikai problémamegoldó késségnek az élet számos területén hasznát tudod venni.
Továbbá aki be akar jutni a felsõoktatásba, az nem magáért, a felsõoktatás tényéért teszi, hanem azért, hogy utána el tudjon helyezkedni, és valamilyen témában széleskörû ismeretre tegyen szert. Az egyetem nem alibi, mi nem nevenincs helyre akarunk bejutni...

You\'ll never walk alone!

Grove4
Hajrááááá,legyen,de még mindig azon jár az agyam,hogy 4 napig folyamatosan fogom tanulni a föcit,mindegy,ha vége felbontjuk apámmal a 18 éves barackpálinkát egész barackkal.<#vigyor3>

matyi0323
Földrajz 2 éves anyagból van, nem? ( mi multkor próbáltunk egyet, eléggé (kurva) nehéz volt😄😄

Hegi90
matek fail után már nekem sincs törit tanulni... egybkt azt mondják, hogy a még a magyarnál is egyszerûbb lesz. remélem igazuk van 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Grove4
*azok

Grove4
Nyugtassatok meg,hogy ti sem készültök annyira a törire,én próbálom majd IQ-ból megoldani,mert most marhára nincs kedvem tanulni.Föci kinek lesz a válaszott tantárgya?(Arra viszont kénytelen leszek tanulni ,mert az,ahogy elnézem igen ütõsek szoktak lenni.)

Hegi90
sorstárs <#szomoru1>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Grove4
Ez a kurva matek,örültem volna,ha az 5-ös megvan,de sztem csak 4-es lesz belõle:S

no mindegy én tudom h az egyetem össze se hasonlítható egy gagyi érettségivel,de most itt a százalékok számítanak h egyáltalán felvesznek e és az is h hova vesznek fel/ha azt akarod persze h legyen munkád.../
a másik h a matek nagyon nagy része múlik a figyelmen meg a memórián,nem kell hozzá MINDIG agy.
ja és sztem ne szarjatok bele az érettségibe,indenkinek egy vödör ...t holnapra!;-)

wordsworth
Szerintem meg szarni kell a matek érettségire, ja meg a történelemre is, kalap szart nem érnek, itt szerintem nem a tudást mérik, hanem felkészítenek egy keményebb ZH-ra a fõsulira, meg egyetemre. Aki meg be akar jutni felsõoktatásba az úgy is bejut, valami nevenincs helyre, szóval felesleges ez az egész...

PSP user n\' soon ps3 user too :)

matyi0323
szerintem az emberek 95%nak meglesz az érettségit.. nem kell nagy logika hozzá.. minél több érettségi-->annál több továbbtanulás-->annál több tandíjfizetés--> annál több pénz az államnak... egyszerû a képlet😄😄

N1ggA
a közép matek szerintem szövegértés, kompetencia, nem pedig gondolkodás és tudás. oda van írva, hogy mértani középpel számolj. az hogy valaki humános, az nem kifogás arra, hogy számtanit számol. ja és ha épp nem jut eszébe mi az a mértani közép, akkor kinyitja a függvénytáblát, és megnézi benne

Spread De Love!

az egész rendszer totálisan szar, mert régen az érettségi ért valamit,de most már a legalapabb elvárás mindenhol,szal a szintje is csökken
igen,a nyelvi érettségi már megvan😄

úristen tényleg?? 😄<#vigyor2>

matyi0323
én nem néztem le senkit, csak mondtam. Gondolom õ nyelvitagozaton vagy xy tagozaton van, akkor a nyelvi érettségi lesz ilyen egyszerû számára.. én ezt Mo.-ra értettem, hogy szinte már nem nevezhetõ érettséginek..^^

Guilty01
egyetértek!

ja és ez neked ment

semmi baj
hidd el,hogy sokan el tudják cseszni a legegyszerûbb feladatokat is,pl. akár a koordinátageometriásat amibe csak be kellett helyettesíteni vagy mondjuk mértani közép helyett számtanit számolnak.persze én értem h az emeltesek meg a matekfakosok(akik ezt seggelik 4évig)azoknak ez egy fos de komolyan vannak olyanok akik ebbõl nem tudnak 3masnál jobbat írni...nekem igenis gondot okozott a B részben 2 feladat is mondjuk én kurvára nem vagyok matekfakos és 3 évig idegen nyelven tanultam a matekot mellesleg,amit nem neveznék elõnynek.
tessék toleránsabbnak lenni,és felfogni hogy pár embernek mondjuk te vagy szánalmas mert nem tudod a törit vagy fingod sincs ki volt Freud

4kos
Hol lehetne a magyar történelembõl összefoglalást olvasni?

matyi0323
10 pontod ha van,már mehetsz szóbelire..😄 annyit csak sikerál még egy japán beállítottságunak is..^^

5c0rp330n
már bocs, de úgy tudom, hogy a bukáshoz <20%-ot kell teljesíteni, és még utána is lehet mennie javítani szóbelin. egy humánosnak pedig nyilván nem lényeges a jó jegy belõle, csak hogy átmenjen. akkor pedig az ilyen szánalmas feladatokból, amik a mostani 90%-át adták, 20% bõven elég lett volna..

matyi0323
pl: a 3,4,5,8,9,11,15-s feladatokat már 9. osztályba tanultuk, de volt olyan amit már általános suliban, habár gondolom az emelt nehezebb volt azt nem néztem, de ez szerintem eléggé könnyed feladat volt, nem nevezhetõ érettséginek..max évvégi tz. 😄

helyes helyes. ezt nem fogják fel.egyszerûen hihetetlen...persze h az elsõ rész lószar volt de ez azért van h a totál humán beállítottságúak ne bukjanak meg.nem tudom mit nem lehet ezen megérteni...

N1ggA
a közép matek tényleg nevetséges, de sajnos a matek oktatás is a legtöbb helyen. az emelt se volt olyan nehéz, hogy megérje ezért 12 évet szenvedni. egy nehezebb témazáró szintje volt. a közép meg tényleg nagyon egyszerû volt, nem tagadhatjátok le

Spread De Love!

Guilty01
Azért nem volt ez annyira egyszerû, voltak gondolkodtató feladatok. Otthon ülve a gép elõtt minden könnyûnek tûnik, meg elméletben nem nehéz megoldani. De hidd el te is sok apróságon elcsúszhattál volna.

HTS s3rg1nh00
köszönjük szépen má,érCSétek meg,nem csak matekfaktos meg reál beállítottságúak léteznek a világon,nektek találták ki az emelt szintet baszki.elég a szájtépésbõl,hogy ilyen meg olyan szarok vagyunk,meg ilyen gyenge feladatokat kapunk...STFU!

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

matyi0323
szerintem a közép szintû matek igen gyenge volt, kb a magyarral vetélkedik😄 az elsõ 12 feladatig "még pislantani se kellett ", nevettséges: írd fel a 24,80 legkisebb közös többszörösét..😄😄 7. osztályos tananyag😄😄 jó mondjuk az utolsó 6 feladathoz kellett egy kis tudás.. de 10-es létemre megcsináltam 87%-ra. ( matektagozatos vagyok, na de akkor is )

téged egy 36 éves impotens szemüveges pehelybajuszos idiótának képzellek aki vissza-vissza néz és büszkén veri a mellét ha könnyûnek talál egy középszintû feladatsort abból az egy tantárgyból amibõl jó

az eleje tényleg könny, a 15. UTÁN viszont már kellett gondolkodni(igazán röstellem, de én nem átallottam pontot veszteni a 20 oldalú sokszögnél...mekkora egy szánalmas szar vagyok igazad van)és ha belegondolsz ez KÖZÉPszintû azoknak is készül akik kifejezetten szarok matekból.nem tehetnek róla h szarok, és nem tudnak alapszinten menni mivel az nem létezik.engem nem zavart h elég könnyû volt az eleje ,inkább az a vicces h a tavalyi ennél még könnyebb volt.

"gratulálok, nézd meg a végét mondjuk te nagyszájú..."

Igen, a végéhez már akadémikusnak kell lenned, de egy Fields medál sem árt.

5c0rp330n
az is ugyanolyan szánalmas. vagy talán ott az volt a nehezítés, hogy tudni kellett, hogy mi az a tangens? a vicc h talán mégcsak azt sem kellett, gondolom bennevan négyjegyûbe is már 😊

Pedig igaza van. <#wow3>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

sztem csak az elejét láttad a 15 ös feladatig
gratulálok, nézd meg a végét mondjuk te nagyszájú...

a matek 60 százaléktól 4es?

nem tudtok valami olyan internetes oldalt ahol át lehetne pöngetni így estefelé a törit??elõnyös lenne...

5c0rp330n
úristen, ránéztem a matekra, ez valami botrányosan szánalmas. kb két szám összeszorzásánál nem volt benne nehezebb <#wilting>
már a tavalyi is brutálisan primitív volt, de ez még arra is rátett egy lapáttal. ha ez így megy tovább, 5 év múlva aki a szorzótáblát tudja, 100%-ra teljesíti ezt a szart..

aha, teljesen jol😊
kas123
ha jól értelmezem, te azt várod el tõlük h kaparjanak össze neked 5 pontot, hogy meglegyen a 3mas?😄

passatgt
akkor 4, mindegy

lehetett volna valamelyik 17 pontos, mert ahogy nézem végén 0 pontom lett😄

ha jol tudom akk ez a 12es volt, és 4 pontot ért😊
hi! 35pontot számoltam össze magamnak😊 és arra összehozzák a 40et? mert az ugye 3as😄
van rá esély?😄
köszi
Borgi
tényleg, holnapi nap, gyalázatos lesz ;*-C

porki fagyok fállalon

😄 igen annak én is megörültem

Borgi
nekem is ezek jöttek ki, ez megnyugtató 😊

porki fagyok fállalon