Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látott a mai érettségizõk közül bárki 7-8 évvel ezelõtti matek központit? Na azok voltak valamik...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
te jó isten minden elvárást túlszárnyaltam :D
Szóval 11 jó és 9 rossz van
4 vagy 5 rossz lehet köztük
1)11*(9 alatt a 4)=1386
2)(11 alatt a 10)*(9 alatt az 5)=1386
jó eset:2772
összes:15504
hányadosuk nálam 0,17
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Bár duplázással maximum 65%-os matek kell BME-hez, de az ilyen hibák akkor is idegesítenek, amik figyelmetlenségbõl adódnak. Maga az érettségi nem volt nehéz.
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
most méginkább verem a falba a fejem, idegesitö hibáim voltak
Hanem arról, hogy ha egyenletben olyan jön ki, hogy gyök16 (mondjuk x^2=16), akkor a megoldás nem 4, hanem +-4. Legalábbis én ezt szûrtem le.
Én tavaly érettségiztem matekból emelt szinten. Amit eddig origón láttam az nudli, de csak 15ig vannak fent (vagyis voltak, amikor legutóbb néztem :)). Kíváncsi vagyok, hogy az utolsó 3 tényleg olyan nehéz e :)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Magyarnak a hivatalos megoldókulcsa nincs még fent vhol?
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
én is megnéztem, mert nem emlékeztem a ( ) zárojel v a [ ] zárojel a jele :) (másik ugye a legnagyobb közös oszto)
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Se % számítás ( 1 kis részbe volt jo ) se egyenletrendszer, semmi olyan dolog, ami az elõzõ érettségikbe volt, jo ha 2-es meglesz. :D
Legkissebb közös többszöröst, meg lese vágtam, wtf? 4 éven keresztül nemcsináltam, rohadtul nemvágtam mia csöcsvan.
Elsõ 15 feladat mind jó szerintem, 17. és 18.at csináltam.
17esnél a függvényt elszúrtam, más írtam fel, és onnan akkor a többi is rossz. De gondolom részpontokat lehet kapni, mert az én fv-em jól írtam, jól számoltam zh-t meg jól ábrázoltam. Ha csak a felét is...
A 18/b kijött, az a kevésbé. Elolvastam a szöveget, de nekem kimaradt, hogy 9 a rossz így az Anal másképp számoltam, de pár részpont ott is lesz. Remélem 5ös megvan, 80% körül lesz, kicsivel affelett.
12=(a^2*sinb*siny)/2sina
ebbõl kirendeztem a-ra, aztán cos-al jött b, pitagoraszból meg c, onnan meg R
a 17-ben nem az egész számok halmazán adta meg a megoldást
a 18-ban pedig az összes esetböl le kellett volna vonnia az 1, 2, 3, 0 hibás eseteket is, mivel olyanok nem is lehetnek (kis logika), épp ezért nagyobb valoszinüséget kapott az illetö mint a valóság
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
~10,6m és még ezt is kerekítettem egészre-11m...kettébaszott..
mondom tg akkoo befogó befogó és kész...csodálkoztam h sehogy se jön ki...
eszembe nem jutott, hogy azt a 3/2-t a tangensnél lehet arányként is használni. hogy lehetek ekkora hülye... pedig egy 5 perces feladat az egész <#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Tisztára be voltam fosva a matektól, sokkal nehezebbre számítottam.
(innentõl nekem az érettségi már fun)
meg a 18 / a is más jött ki nekem :(
Nem volt könnyû!!!!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
kösz hszoltál! :)
Azért fordítottak hülyeségeket a tolmácsok angolra, de az angolban sztem a 2-ik rész egyszerû volt. :O
Kijött h x<7.5 és akkor ugye legfeljebb 7 a szakadt ruhák száma, de a te módszered is el kell fogadják sztem.