Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nyugi, majd egy komolyabb egyetemen meglátjátok, hogy ott minden fél éves vizsgaidõszak felér egy emelt szintû érettségi vizsgasorozat tízszeresével 😄DD
#27348:Nálunk bejött a magyar matekos brigád tanára... elmondta minél mire figyeljen.... odaérkezik: binominális eloszlás... nah ezt nem vettük... próbáljátok megoldaniXD
én tavaly érettségiztem, emelt szintes voltam, és oda volt követelmény csak.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
A töri az, ami ha kettes akkor én elbõgöm magam az örömtõlXD
De nyugi... én se tudok semmit és a próbaérettségi is majdnem 3mas lett😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Angolul... persze nehogy már ne legyenek benne hibás feladatok😄
Összességében, úgy remélem, hogy amit leírtam az nagyjából jó... elég sokat írtam 1-2 feladat nem ment, de ahhoz vagy nem volt tudásom, vagy nem lehetett szimpla logikával megoldani😄
Olyan 75%ot saccoltam magamnak... ha 60, már annak is nagyon örülök, mert akkor már felvettek😄
Most már van kedvem az infó érettségihez😄 TÉnyleg... az mikor is lesz közép szinten?XD
Amúgy örültem neki, hogy pl egy nehezebb feladatnál a 2. részben... ha nem is tudtad a a, részét, attól a b,t még tudhattad, mert szerencsére abszolút nem függött össze az elõzõvel😄
Nah... reménykedünk tovább😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ezekre még emlékszem, hogy jók lettek:
02, 03, 05, 06 csak nincsenek kerekítve, 07, 13 részpontok, 14 csak nincsenek kerekítve, 17 nem sorozattal csináltam-kiszámoltam minden egyes évet, 18 csak nincsenek kerekítve
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Amúgy holnapra mit érdemes átnézni?
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Holnap emelt töri vicces lesz.... Csak 50 pont legyen meg... a 90bõl olyan nagy kérés lenne ez? 😄
www.icewebhu
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Én még csak 11-es vagyok, de szerintem az elsõ része egyáltalán nem volt nehéz, teljesen megoldható. ( matektagozatos vagyok az tény, de mindig is hülye voltam matekból ). A második része szerintem valamivel nehezebb volt, de az sem lehetetlen.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú