Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
やられたらやり返す。倍返しだ!
a 90%-ot simán elértem szerintem :) <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
やられたらやり返す。倍返しだ!
me én kajak egy modantot nem tudok semmirõl elmodanni. akkor is lehet esély?:O
やられたらやり返す。倍返しだ!
[/spam]™
Ez az elsõ feladat volt, 3 pont. Amúgy aki tud deriválni, meg integrálni(benne van a fv táblázatban), annak erre kellett volna jönnie kb.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Sehol nem láttam a tavalyi fél kiló narancs példát ujra vhogy,h legalább vmi esélyem legyen:p
Koord-geomhoz hozzá se tudtam szagolni,a számtani+mértanihoz sem,egész az utolsó 7 percig,el is basztam a végét az idõhiány miatt-.-
Szal,röviden:Fos volt....Törire kiváncsi leszek..Ott legalább annyi elõnye van az embernek.h vannak források...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Amúgy lehet én emlékszem rosszul, de szerintem algebra, valszínszám, függvény, koordinátageometria minden érettségin szerepelnek...
A feladatsor elérhetõ már valahol?
e is geci nehéz volt
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Meg a valszám ugye, de azt eltaláltam elvileg :D
Mondjuk 4 év szopás emelt matekon után el is várom h egy középszintût ilyenre írjak:DD
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A negatív szám olyan szám, ami kisebb nullánál, mint például a ‒3, míg a pozitív szám szám, ami nagyobb nullánál, például a 3. A nulla se nem pozitív, se nem negatív. A nemnegatív számok azok a valós számok, amelyek nem negatívak (pozitívak vagy nulla). A nempozitív számok pedig azok, amelyek nem pozitívak (negatívak vagy nulla).
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ám nehéz volt, de nem megoldhatatlan. Volt olyan feladat amit 3-4szer oldottam meg :D
am a 0 is pozitiv? én azt nem számoltam bele a pozitivokba.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Csak, ahogy elnézem, terhelésmegosztáát próbálnak alkalmazni, random szerverre dob az általam linkelt nyitóoldalról, ha te meg bekötöd az egyik szerverre mutató linkeket és mindenki azt fogja használni, eltolódik a terhelés abba az irányba, így meg jó eséllyel lerohad az a szerver, de minimum durván belassul. Ha oszoljon meg az a terhelés.
No offense.
És egyébként is 24 órával a viszgák után kerülnek fel a cuccok: "A korábbi évek gyakorlatának megfelelõen a feladatsorok a javítási-értékelési útmutatókkal együtt, a vizsgát követõ napon kerülnek fel az oldalra.
A reggel 8 órakor kezdõdõ vizsgák esetében a kérdéses vizsga másnapján reggel 8 órakor, a 14 órakor kezdõdõ vizsgák esetében az adott vizsgát követõ nap 14 órakor."
http://193.225.13.210/erettsegi2010/kozepszintu_erettsegi_2010.html
Emelt szint:
http://193.225.13.210/erettsegi2010/emeltszintu_erettsegi_2010.html
Még üres mindkét matekos rubrika. :)
[/spam]™
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.