Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Zan
Csak úgy mellékesen,mikor lesz az érettségi,valaki meg tudja nekem ezt mondani?Olyan hihetetlen,hogy valaha én is megcsináltam..😊!Életem egyik legrosszabb idõszaka volt azt hiszem az,de félre ne értsetek,nem azért,mert annyit kellett tanulni...hanem azért,mert vége lett az elsõ hosszú,nagy szerelemnek...!Ráadásul az én hibámból kifolyólag..jajj de rossz volt.Emlékszem,még amikor mentem be az érettségire,alig akartam kikapcsolni a telefonomat,hátha keres,vagy ír...!Bocsi mindenkitõl,hogy ezt most leírtam,de hát eszembe jutottak ezek a dolgok és jobb ha ilyenkor inkább kiírom magamból...!

Na jóccakát!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

bardocz
Szerencsére tartalomjegyzék megy, meg a térképnézés is, ha megvan melyik cellába keressem, amit keresni kell. Jó lesz ez.
HTS s3rg1nh00
ha tudsz tartalomjegyzéket használni akkor nem(én is csak akkor néztem amikor nagyon unatkoztam órán,bár akkor is volt sudoku meg minden egyéb is 8))
egyébként meg rengeteg infó van az elején/hátulján,és a legjobb h.idõd is lesz bõven használni.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

bardocz
Az para, ha a töriatlaszt most nézem át elõször?
HTS s3rg1nh00
😄!
(nekem fizika 1.pótzh,erre is csak azért megyek be mert gyakon van,ne mondhassák már h.megint nem voltam ott,majd 3 perc után beadom a faszba és iszom egy kis sört😊)

HTS s3rg1nh00
nekem az bonyolultabb volt,mivel arra is csak 1 feladatsort néztem át elõtte.meg 4 évvel azelõtt tanultunk olyasmiket,illetve 11.ben volt fakt,bár annak is a felét leszartam😊
de azért sikerült gyakorlati részen bemákolni a 90 pontos határt,a szóbelin meg egy jó húzással megvolt az ötös 8)

Csirke4
😄
Neféljetek holnap énismegbukokmajd közgáz ZH lesz... :C
Info 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

HTS s3rg1nh00
omg,ne legyetek már beszarva.mi töribõl kb 56-nál álltunk meg,erre mi volt?parlamentáris rendszer a rendszerváltás elõtt és után.meg volt forrás.na,a 0 tudásommal és a jó választásokkal sikerült kihoznom a 90 pontos írásbelibõl egy 81-est,de talán akit nagyon lehúzott annak is 60 pont lett(szal még szóbelivel az is lehet ötös),meg úgy általában,a töri érettségi a legegyszerûbb az összes közül.

Rendszerváltás...? Szuper lesz akkor <#wilting>

56 nem hiszem hogy benne lesz, októberben volt<#ravasz1>

Sok sikert mindenkinek holnapra!<#rolleyes>

...always... Tiesto..

Mazarex
hali, német nyelvû matek megoldásokat látta már vki a neten? ha igen, link please!

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

Talán azért, mert ezek az emberek mind bennfentesek és tudják mi lesz holnap. (ezt nem kell komolyan venni, csak az irónia miatt írtam) Én a helyedben nem hinnék egyiknek sem! Sajnos mindenki csak találgatni tud az elõzõ töri érettségik után. Az elmúlt két nap után én már mindent el tudok képzelni holnapra, semmin nem fogok meglepõdni, az biztos.
Mindenkinek sok sikert kívánok holnapra! Vagy ha jobban tetszik kéz és lábtörést!😊
bardocz
Szerintem az lesz az egyik kérdés majd, hogy Viktort megválasztja-e a parlament 2/3-os többséggel királynak😄
Eléggé egyértelmû volt, hogy mi lesz, de ebbe most ne menjünk bele

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

berczely
Ja és az érettségi feladatlapot elõre elkészítik... honnan tudják mikor mi lesz elõre?

mert most is egyfajta rendszerváltás van

berczely
Gyoh az ilyennek ne higgy hülyeség!

Sziasztok! Mit hallottatok errõl a downloadcave.com oldalról? Valahol azt olvastam, hogy 30 dollárért le lehet tölteni az idei érettségi tételek megoldásait. Szerintetek kamu?

http://webvalasz.hu/Kerdes/385/erettsegi-megoldas-letoltes.aspx
berczely
Miért olvasom mindenfelé hogy a rendszerváltás esélyes a töriben?

Ismerõsök is rendszerváltást, 56-ot meg 1929-et emlegetik...

bardocz
Na, 3.os és 4.es töri átnézve, mindkét könyvben végignéztem a képeket<#idiota>
attiGT
a legszarabb "troll" vagy a világon 😄

<#eljen><#hehe>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Csirke4
Mindahányan megfogtok bukni. 😞
nekem ebbõl elég a 60%, a 4es a cél 😊

bardocz
Én 90+-ra hajtok mindenbõl.
nekem 80%+ :s

Hát én megcsináltam októberit, 66 %, és a mostani nehézségeket elnézve, félek 😄

Töribõl milyen esszét kaptatok?<#bee1>
Holnap 70%felett kell teljesítenem töribõl, kíváncsi vagyok az OM is így akarja-e... <#duma>

...always... Tiesto..

Én ma meg tegnap írtam meg a kisérettségit 😄 Kicsit nehéz volt 😞
Szövegértésbõl a Kölcsey Ferencet kaptuk 😄 Töribõl esszé volt 😄
Német volt a legkönnyebb 😄 Matek Fizika Föci Kémia egy kicsit nehezebb volt 😞

Hát ez tényleg nagyon nagy😄😄😄
LoL 😄D Ez hatalmas 😄😄😄

...always... Tiesto..

<#eljen>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

lippet
Törire az 1929-es világgazdasági válságot is szvsz. nem lenne rossz dolog átnézni!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

oliwwer
Valaki emelt angolt ír most Békéscsabán?
eléggé tartok tõle :S
Ramox
egy kis feladat azoknak akik összeállították nekünk ezt a remek érettségit matekból. Az összes 2010ben érettségizõ diákok száma 90 ezer, és ebbõl a 98.8888 százalékuknak kivan a fasza az OMel, ebbõl 10 százalék felgyújtaná az épületet, 5 százalék l...enyomná laponként az összes érettségit az OM torkán, 40százaléék leszopatná õket éés a fennmaradó diákok csak egy baráti kurvaanyáddal lerendeznék a dolgot. Az összes érettségizõ diák közül 45 százalék férfi, amelyek 20 százalékának megvolt a matek érettségit összeállító egyén anyja. Mennyi a valószínûsége, hogy egy OM dolgozó kilépve az épületbõl egy olyan diákkal találkozik, aki az érettségit lenyomná az illetõ torkán, és még az anyja is megvolt neki?

(by HR)

Én már csak utólag azt bánom, hogy nem emelet magyarra jelentkeztem meg emelt angolra

...always... Tiesto..

kraawz
a "nagyokosok" már mind túl vannak rajta.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Azért a nagyokosoknak üzenem, hogy nem mind1, hogy félnyolctól ottrohadsz a suliba és érettségizel ( tudván, hogy ennek elég nagy a tétje ), vagy felkelsz féltíízkó azt origón lecsekkolod a feladatokat.

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Hát ahogy elolvasgatlak titeket... <#wow2>
Néhány ember azon stresszel, hogy meg lesz e a 90%.... Grat nekik, hogy így megtudták írni <#wow2>

Véleményem szerint nagyon nehéz volt... de majd meglátjuk mit mondanak országszerte <#nyes>

Magyar könnyû volt, bízok holnap egy jó töriben...

...always... Tiesto..

Aham. Bár most max Kádár rendszert és Rákosit tudnám elmondani, meg a rendszerváltásig vezetõt utat. De ma még átnézem világháborút meg a 2 forradalmat.

Mor3llo
18., c része asszem

Ilyen selejtes elemek voltak. Tipikus példa egyébként a binomiális eloszlásra.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Firerock
te tudsz valami,tanultál mrá valaha törire?😄
mert én mgé sose,jade az ipari forradalmat vágom😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

ezt melyik feladatnál kellett volna használni középszinten?

bardocz
Mondjuk függvénytáblában benne van. ha volt valakinek ideje, akkor csak ki tudta sakkozni, bár ahogy nézem a közép feladatsort, nem sajnálom, hogy emeltet csináltam.
Mor3llo
Az, emelten van csak.

Viszont oda volt írva most középen, hogy azt kell használni...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

http://www.oh.gov.hu/letolt/okev/doc/erettsegi_2009/oktober/k_tort_09okt_fl.pdf

hm, ez eddig nem nehéz, 1 feladatot nem tudtam 100 %-ra, mert ott kell háttértudás 😄 (Német-Római Császárságosat)

Lényeg, hogy mindenhova írj valamit...
Nagy esszénél is csak írsz egy vázlatot és már van pontod...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

mucsácsó
nah, legalább nem csak én hajtok a 2-esre kb 😄 leginkább az esszéktõl félek... nagy esszét én nem tudom hogy a büdös francba fogom megírni.. :S😄
Nem, haverom pl utálja valszámot, de azt választotta, mert ott csak 5 pontot ért, a másikban meg 7et és végül kinézte a függ. táblázatból 😄