Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DaemoonHunter
Meg születeseme<#idiota>

Csirke4
Naszóval emelt angolra mikor elmentem kb 7-ikként voltam a listán de 3-iknak hívtak be mert nem mentek el a gyerkõcök (szar lett az írásbelijük) úgyhogy javasolt hamar odamenni. 😄
Csirke4
Énnekem a szóbeli része a rendes érettségin jó volt, mert a leges legelsõ csoportal mentem be de utolsónak. Simán volt 1 óra felkészülési idõm az elején. 😄
Mindez csak mert fizikából is érettségiztem.
bardocz
Hát én hamarabb bementem, és hamarabb is kezdhetem.
Ha más fele, hogyan ? 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bardocz
Nincs több készülési idõd, hamarabb kezdheted a feleletet.
Igen.
Pl info: (120+30)/150

smith09
az emelt szinten ugy jön össze a százalék hogy összeadják és átalogalnak ?
Yap, nálunk volt akit pl 12-re hívtak, de már 11kor bement. Igaz, szerintem legalább 1 óra készülési ideje volt 😄

bardocz
Én odamentem 20 perccel korábban, és kezdhettem is.
zvaragabor
Szóbelinél is ott kell lenni egy fél órával korábban? Nekem holnap lesz emelt angol.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Nekem lehet módosítani. Már mint postán küldtem el, de regisztráltam is felvi.hu-n.

Chaos Anno Domini

Nem hiszem... mivel interneten nem regisztráltál és nem rögzítettél semmit

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Denisse91
Ha postán küldtem be a jelentkezésem, akkor az interneten lehet módosítani sorrendet? Vagy inkább ne?

In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz

bardocz
Ja. Amúgy attól nem kell félni, hogy idegen tanárok lesznek.
Legalább túl vagy rajta.Nekem még holnapra esedékes a nagy megmérettetés<#wow3>
bardocz
1. tételt, és a logikai részét nem igazán tudtam, az ilyen szarok nevét sose jegyeztem meg(negációt tudtam magamtól csak), aztán még össze is kevertem. Talán nem rontok a mostani 80%-on...
<#rinya> jún 15. a halál napja :o

Mor3llo
Mit húztál?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bardocz
Belehúztam, elbasztam...
katakpult
Én két éve csináltam matek emeltet, sajnos a szóbelin nagyon lehúzták a 80% fölötti írásbelimet 😞 és nem értettem a problémájukat, mivel elég egyszerû tételt kaptam és mindenrõl bezséltem amirõl kellett volna, kicsit igazságtalannak éreztem, de legalább már túl vagyok rajta 😊

Hajrá!

bardocz
Bazmeg, enni nem bírok, úgy izgulok, pedig tudom, hogy mindent tudok😄
bardocz
Na, holnap matek emelt. most egyre kevésbé parázok, annyi mindent tudok már... 2 tétel van, amit nem szívesen húznék, de erre úgyis csak 8% esély van😄
Nohab
Jó, csak mert te nem ezt írtad 😊 Egyébként ezt a vizsgám elõtt írtam, azért lett ilyen amilyen.
HTS s3rg1nh00
ezt mondjuk inkább a tanártól kéne kérdezni,nálunk pl.az életrajzból csak egy rövidebb összefoglaló kellett,amit kb.2-3 percben el lehet mondani,aztán a mûelemzés mélyrehatóbban,meg ugye a nyelvtan😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

attiGT
Rám szerdán vár az emelt német. Egy kérdésem lenne, van-e olyan tétel, amihez tárgi tudás szükséges? Mert ha nincs akkor egy szót nem készülök, mert eléggé kommunikatív vagyok még németül is 😛

Jamirofan89
Sziasztok!Picit kifutottam az idõbõl és szeretném tudni,hogy magyar szóbelin (irodalom) mi a fontosabb: egy költõ/író életrajza vagy a mûvei?Kérlek osszátok meg a tapasztalaitokat ezzel kapcsolatban<#lookaround>

Denisse91
Na én is ma voltam. Aranyosak voltak nagyon, utolsó elõttinek mentem be, de nem volt para. Bementem, rögtön elkezdtek viccelõdni, én is viccelõdtem, partnerek voltak benne 😄 Így nem volt feszélyezett a hangulat. Ezeket húztam: 15. tétel, azon belül:
Társalgás: utazásról kellett beszélnem
Vita: Alternatív gyógymódoknak egy szinten kellene lenniük a hagyományos gyógyszerekkel. Szerencse hogy a kocsiban átnéztem 😄 Mellette érveltem.
Kép: ez pedig egészséges és egészségtelen ételek.
Remélem jól sikerült, és aki még megy annak sok sikert! 😊 Szorítok.

In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz

oliwwer
köszi 😊
mrzoltan
grat 😊
oliwwer
Na megvolt az emelt angol szóbeli. Nagyon jó volt.. tényleg. Néha elakadtam, de jól sikerült. Annyira aranyosak voltak velem, hogy.. mindenkinek ilyen tanárokat kívánnék. Tény hogy jót is húztam, hobbikat, meg ilyesmi.. szabadidõ tevékenységek..
Rám csak kedden kerül sor.Remélem valami kedvemre valót húzok.
Na nekem is megvolt az emelt infó szóbeli...
Oprendszer-t húztam azon belül pedig, milyen felhasználói felületeket ismerek, illetve be kellett mutatni a gépen állománykezeléseket (másolás, stb...).

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

elég érthetõen le van írva😊

Nohab
"egy tárgyból egyszer tehet szintemelõ vizsgát az érettségi bizonyítvány kiállításáig. Érettségi bizonyítványába az az eredmény fog bekerülni, amelyiket õ választja (ha a középszintût választja, az emelt szintûrõl tanúsítványt állítanak ki)." Forrás: Felvételi.hu
Most akkor mivan?
zvaragabor

Chaos Anno Domini

Denisse91
Van itt valaki, aki tudja hogy angol emelten hogy megy a szóbeli? A lapon a vita résznél a vizsgázó megkapja a For és Against pontokat?

gratu!😄

Hát, ahhoz képest, hogy arra számítottam póttétel lesz, csodás lett 😊

akkor nem volt vészes?
Nah megvan emelt info is ^^
Számítógép generációk voltak + fel kellett ismerni a fõ "eszközöket" amik voltak. Picit néztem 😄

bardocz
Amúgy mit húztál?
Írd már le szó szerint mi volt neked ráírva. Vagy legalább annyi h hány mondat ? Jó sok ?

exxit92
Elvileg most is így mûködik.

Szerencse, hogy nem 2005-ben mentem :o

exxit92
Háát olyasmi, csak azon belül külön ki van fejtve hogy konkrétan mirõl kell beszélned. Amik neten fennt vannak nem a tételek hanem a témakörök. A tételeket aznap tudják meg, még a tanárok is. Bõvebben

Mivel akkor semmissé teszed a szintemelõdet... akkor valszeg olyan, mintha nem is próbáltál volna emeltet

#28055: Magabiztos leszel és rizsázol... nekem is ez a célom... meg mondta is a tanárom, hogy csak mondjam... és ha nem fogok nagy baromságot mondani/ a vizsgaelnök nem infós, akkor nem köt bele😄
Bár neked szarabb, mert emelten ugye tök ismeretlen van😄

Üdv!lenne egy olyan kérdésem h van egy közepszintû angol érettségim(elõrehozott 80%).Idén jelentkeztem emeltre irasbeli ugye mar emgvan es akkor mi lesz ha ne memgyek el szóbelire?megbukok?vagy akk a közepet nézik?válaszokat elõre is köszi

Remélem kocka lesz a vizsgáztató / magyar szakos xD

jaja, meg gép melletti feladatmegoldás is van... ez feladattól függ... de állítólag ilyen "kötetlen beszélgetés" mindig van