Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarból meg ha hibátlan lenne a feleletem, akkor lenne 80 %
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
adja isten hogy legyen hasznalhato forras ilyen szenny tetelekhez mint a megtorlasok, konszolidacio valamint a legvidamabb barakk...
Amúgy a töri szóbelitõl én is fosok.. 6 pontért megyek. Annyi csak össze jön. Mondjuk kicsit megnyugtattatok most ezzel a 2 oldalas forrással.
Vagy valoban lesz egy forrás elõttem amit simán felhasználhatok 6 pontért cserébe? Mert akkor most itthagyom az egészet és elhúzok bulizni😄
Viszont én jövõ szerdán megyek... és még meg kell tanulnom a töri háromnegyedét, irodalom, nyelvtan és angol célnyelvi civilizációt😄😄😄
Mindenbõl a 2es legyen meg minimum... kivéve infóból... abból kell a 30 pont😄 szóval még azt is át kell ismételnem sokszor... de egyszerûen NEM TUDOK TANULNI:S
nekunk mondjuk nem mondtak semmit ,hogy lesz barmifaju segitseg, remelem terkepet ott adnak, vinni valszeg nem lehet. ha lehetne ott lenne az osszes tetelem es nem foglalkoznek most ezekkel a szarsagokkal
hozzátenném hogy nálam egész egyszerû a dolog, a minimum 6 pontokra megyek mindenhol 😊
milyen forrásokra gondoltál? például egy legvidámabb barakk, konszolidacios tetelnel milyen forrásom lesz ami segit?
3-4 oraja tanulok es csak 4et tudok...
a középkori városfejlõdés meg egyszerûen undorító, utálom...
Kérdésem: Irodalom szóbelin irodalomból és nyelvtanból külön-külön kell elérni legalább 10%-ot, vagy együtt?😄
Ha partnereddel szívesen töltenél kettesben néhány kellemes órát, esetleg egy éjszakát vagy akár egy egész hétvégét, akkor ránk van szükséged!
Szép, tiszta, nagyon diszkrét belvárosi lakás. Diákkedvezménnyel! :-)
Részleteket itt találsz:
lakasorakra.atw.hu
Ha van kivel, de nincs hol - búvóhely pár órára kiadó a Kálvin térnél!
Szép, tiszta, nagyon diszkrét belvárosi lakás. Diákkedvezménnyel! :-)
Részleteket itt találsz:
lakasorakra.atw.hu