Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oliwwer
ok.
Nekem 48 😄
Magyarból meg ha hibátlan lenne a feleletem, akkor lenne 80 %

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

vazz töri 6 ponttól fosni! nekem 60 kell a 80% hoz!

én 3-4rõl tudok😉

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

lippet
Németen egy papíron két témakör van, s választhatsz melyiket akarod felmondani! =) Csak lesz valami könnyû is!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Haverom szóbelizett és õ mesélte h náluk volt bent pl Petõfi összes, meg Mikszáth novellák...szóval magyarból is volt segítség 😊

Palesz2
fosi van .. 😄

attiGT
lesznek kerdesek a lapon ez tuti 3-4db

attiGT
jah megmagyarazom, felreertetted.

adja isten hogy legyen hasznalhato forras ilyen szenny tetelekhez mint a megtorlasok, konszolidacio valamint a legvidamabb barakk...

Palesz2
olyankor mivan ha, kihúzom tételt. és a faszom se tudja hogy mi az... (pl magyarnál).... akkor szóljak hogy nem tudom? vagy megkérdezik hogy tudom e? vagy bízzak abba hogy segít valaki?😄

oliwwer
nem bántásból mondja, azt is mondhatta volna, hogy takaroggymá, akkor felolvasom a forrást. vágod.

Amúgy a töri szóbelitõl én is fosok.. 6 pontért megyek. Annyi csak össze jön. Mondjuk kicsit megnyugtattatok most ezzel a 2 oldalas forrással.
ezt a "hülyevagy"-ot nem értem, de majd megmagyarázod remélem 😊

attiGT
hülyevagy, felolvasom a forrást és elhúzok a 6 pontommal a francba 😄

2 oldal forrás, wooot.

nálunk is lesz elvileg tételenként 2 oldal forrás + ugye atlasz

attiGT
Óhogyaza, és ez nem mindenhol így kéne legyen?

bardocz
Nálunk lesz forrás meg töriatlasz is.
attiGT
Nemtom bakker vagy ti tényleg ien okosak vagytok...
Vagy valoban lesz egy forrás elõttem amit simán felhasználhatok 6 pontért cserébe? Mert akkor most itthagyom az egészet és elhúzok bulizni😄

Én nem tanultam még semmit 😄

SorstársXD
Viszont én jövõ szerdán megyek... és még meg kell tanulnom a töri háromnegyedét, irodalom, nyelvtan és angol célnyelvi civilizációt😄😄😄
Mindenbõl a 2es legyen meg minimum... kivéve infóból... abból kell a 30 pont😄 szóval még azt is át kell ismételnem sokszor... de egyszerûen NEM TUDOK TANULNI:S

attiGT
1x láttam a történelem könyvemet, mikor hazahoztam. szégyen, de osszehoztam egy 74%os irasbelit ugy hogy sz@rral sem foglalkoztam 5 evig. most viszont iszom a levet mert tanulhatok meg mindent 😊 megtanulassal nincs is gond, csak hogy meddig marad meg bennem. megprobalom minden nap fel-feleleveniteni, 2-3x elolvasni a tételeket, ugy meg kell maradjon bennem.

nekunk mondjuk nem mondtak semmit ,hogy lesz barmifaju segitseg, remelem terkepet ott adnak, vinni valszeg nem lehet. ha lehetne ott lenne az osszes tetelem es nem foglalkoznek most ezekkel a szarsagokkal

bardocz
Valószínû grafikonok, képek, esetleg valami szöveges dolog. Ha Száray féle könyvbõl tanultál, akkor abban láthatod, hogy mindenhez vannak források.
attiGT
énis pont aznap megyek 😊 attól parázok hogy mindent elfelejtek, nyelvtant tudom, törivel szeretnék holnap végezni, de legkésõbb szombaton, irodalom miatt valahogy nem aggodom, tudni fogom a rövid kis életrajzokat, versekrõl meg tudok makogni valamit.
hozzátenném hogy nálam egész egyszerû a dolog, a minimum 6 pontokra megyek mindenhol 😊

milyen forrásokra gondoltál? például egy legvidámabb barakk, konszolidacios tetelnel milyen forrásom lesz ami segit?

bardocz
Úgyis lesz egy csomó forrásod. Én se nagyon tudtam még semmit se felmondani. Talán majd holnap nekiállok tanulni, én csak 21.-én megyek :\
Gyovai
törivel nincs probléma a némettel meg biosszal van ...

attiGT
basszus, ma nekialltam, dél óta tanultam töri tételeket kisebb nagyobb megszakitasokkal, es mar az elso par tetelt nem tudnam ugy elmondani hogy ne nezzek bele... ez normalis? sosem tanultam még 😄DD

Gyovai
Német szóbelin nem azt a tételt mondani amit húztál hanem azt amit tudsz az nagyon gáz? leállítanak?

Gyovai
közben rájöttem hogy a szóbeli 50 pontos és ott is megkell legyen a 10% ami 5 pont, tehát 5 pont kell.

Gyovai
De szóbelin is el kell érni a 10%-ot nem? 2 pont a 10% vagy hogy?

bardocz
2 pont kell hozzá.
valószínû

Gyovai
Sziasztok!
Biosz középszint 28 pont, szóbelin azért el lehet érni a 2 est?

így van. ha az egyiket nemtudod mindkettõbõl újat kell húzni

attiGT
kva töri tételek nagyon nehezen akarnak megmaradni bennem
3-4 oraja tanulok es csak 4et tudok...
a középkori városfejlõdés meg egyszerûen undorító, utálom...

Nekem azt mondta a tanár h ha nem tudom az egyik felét, tehát vagy az irodalom tételt vagy a nyelvtant, akkor mind a kettõbõl újat kell húznom (póttétel).

😄😄

Kérdésem: Irodalom szóbelin irodalomból és nyelvtanból külön-külön kell elérni legalább 10%-ot, vagy együtt?😄

b@szhatsz elõtte egy jót 😄

és ezzel miként segítesz minket az érettséginkben kedves barátom?

attiGT
Ismerem én az ilyeneket, be vannak kamerázva és a redtube-nak dolgoztok 😄

Ha van kivel, de nincs hol - búvóhely pár órára kiadó a Kálvin térnél!

Ha partnereddel szívesen töltenél kettesben néhány kellemes órát, esetleg egy éjszakát vagy akár egy egész hétvégét, akkor ránk van szükséged!
Szép, tiszta, nagyon diszkrét belvárosi lakás. Diákkedvezménnyel! :-)
Részleteket itt találsz:
lakasorakra.atw.hu
Búvóhely pár órára kiadó!

Ha van kivel, de nincs hol - búvóhely pár órára kiadó a Kálvin térnél!
Szép, tiszta, nagyon diszkrét belvárosi lakás. Diákkedvezménnyel! :-)
Részleteket itt találsz:
lakasorakra.atw.hu
Én írtam 3 oldal vázlatot 😄

bardocz
Nekem elég volt az idõ, így, hogy a felét nem tudtam :ASDADA
Én elsõ voltam és elsõnek is feleltem, de 30 percnél tudtam volna többet is készülni :/

bardocz
Faszom csak picit volt tele, miután elbasztam, és a napon sétálhattam a hévhez😄
zvaragabor
Pedig már terveztem, hogy valami lazább ruhában megyek. 😞

Chaos Anno Domini

bardocz
Ja, öltönyben mentem.
😄

SASboy
lehet a neten módosítani.

nice legs. what time to open?

zvaragabor
És ti mit vettetek fel? 😄 Az érettségis öltönyt?

Chaos Anno Domini