Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legyen 3 oldal, és helyesírásra figyelj, akkor már van sok pont 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ez szép és jó csak nekünk ilyen nincs. 😞
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
sokat olvasok,térképet nyálazom,hasonlók. Viszont a tételek nincsenek kidolgozva. Párat el tudnál juttatni ? 😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
"1.érvelés
2.két mû összehasonlítása
3.egy teljes mû elemzése"
Semmi ilyent nem is vettünk magyar órán. Mindig csak életrajzokat kellett tanulni. Remélem azért 20%-ot csak sikerül elérni. Amúgy ha a szövegértés feladat megy és még írok 1 oldalt a szövegalkotás feladatnál akkor az már megvan kettes?
bobka.uw.hu
ez irásbeli rész igaz?
az elején kiválasztom, hogy melyiket akarom és húzók egy mûvet ha például mûelemzést csinálok?!
és ez csak olvasmány vagy akár vers és egyéb ilyen mû is lehet?
gondolom ha fejbõl nem vágom a mûvet ill. nem olvastam az olvasmányt akkor cumi? (tehát nem kapok segítséget?!)
A tavalyit megnéztem.. Háát.. Érdekes..
Egy éhezõ afrikai gyerek van a képen,a cikket az vmi Ausztrál Magazin Írta. Kérdés.. Melyik kontinensen készült a kép.. :|
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Aztán érettségin, ott voltam hogy vagy elemzek, vagy bukta, hát a többi tényleg rohadt nehéz volt nekem, szóval nekiálltam elemezni, és annyit pöcsöltem vele, hogy a végén majdnem nem fértem el a lapokon 😄
Szóval rizsázni annyit amennyit nem sajnáltok, csak figyeljetek hogy köze legyen a lényeghez 😄
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Végigolvasva a hozzászólásokat annyit hozzátennék, hogy a magyar írásbelinél bármelyiket választod nem kell hozzá háttértudás. Pont hogy olyanokat adnak, akik nem olyan ismertek, hogy elkerüljék a régi sablonos megoldást: életrajzból levezetni az elemzést. Az érvelés meg nagyon rizikós tud lenni, nagyon függ a témától.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
sok sikert mindenkinek, simán menni fog.
don't give a fuck
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
de sok sikert mindenkinek
http://goo.gl/gd6Zi5
Pár kérdésem lenne.
Magyar fogalmazásnál mennyi a minimum? Ha mondjuk csak 2 oldalt tudnák írni azt el sem olvassák és 0 pont, vagy mi a minimum határ? Esetleg ilyenkor csak pontlevonás van?
Még valami:Lentebb írtátok hogy új bizottság írja a törit.
Nahmármost ez nekünk nem túl jó nem?? Eddig tényleg könnyen meg lehetett szerezni a 3-4 es osztályzatot,viszont lehet hogy most bekeményítenek?
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ráadásul ott az irodalomtörténeti atlasz is szóbelinél, az adott korról csak tudtok valamit mondani az alapján! Szerintem az írásbelitõl kell inkább félni.
Én mûvészet történetbõl is érettségizek, nah ott már a szóbelitõl is félek 😄 De még van idõ arra készülni.
15 percig megállás nélkül beszélni? Sosem voltam jó felelõ 😄 És itt nem tudok nagy betûkkel írni 😄 Esetleg a jól bevált "öööö..." ? 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
bár a második legjobban a hétfõtõl félek, de ott legalább nincsenek nagyratörõ céljaim 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Sosem szerettem az irodalmat és nyelvtant, nem is ment sose. Kötelezõket sem nagyon olvastam ki, csak most a végén 2-t. Szerencsére tételeket kidolgoztunk és abból azért elég sok megmaradt, remélem elegendõ lesz a megfelelõ esszé megírásához.
Majd most kicsit másképp csinálok, írok majd vázlatokat piszkozat lapra (vagy hogy hívják), és akkor utána próbálom rendezni meg mondatba foglalni, és megpróbálok nagyobb betükkel írni ami általába csak 1 sorig szokott sikerülni. De legyünk optimisták, most sikerülni fog! :@ 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
én legalábbis ezeket tervezem átnézni 😄
Angolra mit lehet tanulni ? Nyelvtant átnézni max nemde ?
a matek emelt. az lesz a kemény. töriból írtunk próbát, eléggé a "nefárassz" kategória volt, és ennél még könnyebb is szokott lenni. esszéknél az orrod alá van téve a forrás, a képek, diagrammok, gyakorlatilag csak szövegbe kell önteni és szépen megfogalmazni, ami ott le van írva. meg sokszor olyan téma van, amirõl minimális háttérismerettel is lehet rizsázni kicsit. a másik részénél pedig a minimális információk, amiket kérdeznek, kinézhetõk az atlaszbõl teljes egészében. nem hiszem, hogy bele fogok nézni.
1.érvelés
2.két mû összehasonlítása
3.egy teljes mû elemzése
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A matek tanár azt mondta, hogy nehezebbet vár mint a tavalyi. Velünk megiratott a tavalyinál kicsit nehezebb feladatsort (érettségihez hasonló módon), én 3-asra megírtam pedig nem vok nagy matekos.
Nekem nem is fontos igazán a jegy mert zenei pályán megyek tovább. De nálunk eleve gyengébb a közismeret (tehát az általános tantárgyak, mint pl. irodalom, töri, stb.), itthon szinte semmit nem is tanultam ezekre.
Esszét stöbbször írtunk de 2-esnél jobbat nem kaptam sose, nem nagyon megy nekem 😞
Töri szintén remélem nem lesz olyan nehéz.
töribõl biztos,hogy van egy ilyen kimondatlan de elfogadott tény,hogy a témakörök egymás után valamilyen rendszerben következnek...
valami olyasmit hallottam,hogy egyetemes töribõl ókor lesz, athéni demokrácia vagy római bizgentyûk
bár ezis olyan dolog,hogy az idióta diák utolsó kapaszkodója 😄