Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondom, hogy nem :C
Legalábbis anno nem így volt, sztem most sem. :C
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Nem a mennyiség, szavak száma számít. Tartalom az 20 pont, de ha nincs meg 3 oldal (függetlenül a szavak számától) az pont levonás. Az igaz, hogyha 1 szót írnák akkor tartalom 0, minõség 0, szerkeszet felépítés 0, de legalább a mennyiség meg van 😄
Én azért gyakorlom mert én nagyon kicsikkel írok alapjában, és nagyon sûrûn is, kis helyet is hagyok ki. És avval én soha nem fogok másfél oldalnál többet írni, még a 2007-es érettségi érvelését se tudtam volna 2 oldalnál többre írni 😄
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Meg most majd fogok írni vázlatot és utána fogom mondatokba foglalni meg rendezni, eddig ilyet sose csináltam, mindig írtam és áthuzogattam ha jobb jutott eszembe 😄 Nagyon remélem, hogy jó téma lesz amihez tényleg fogok tudni írni. Most kezdek nagyon izgulni.
természetesen az elnök ellenõrziheti, és bele is javíthat a dolgozatba, és felül is bírálhatja azt...
nah asszem már a tervem: átnézem a 6 "nagy"költõt (Petõfi,Ady,Kosztolányi,Babits,Radnóti,Arany,József A.), ezek életét és mûveit, a Nyugatról meg a Bibliáról olvasgatok majd, megnézem az érvelõ, összehasonlító szöveg felépítését, és végül nyelvtanból az olyan tipikus kérdéseket amik szoktak lenni a szövegértésben, pl. cím szerepe, stíluseszközök stb....
na akkor asszem ezzel vége is lesz a napnak ha ezt befejezem😊
ja és sok sikert minden holnap érettségizõnek!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
De az érettségi elnök is átnézheti a dolgozatokat (mármint a javítottakat), amivel a tanárt is ellenõrzi.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
a másik pedig szinte csak dokumentálásról szól, pár száz oldalt kell kihozni belõle
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Volt olyan osztálytársam, aki nagy nehezen kerekítve összehozott 1 oldalt, és megadták neki az aránylag megfelelõ pontot, és megvolt az érettségije. Szóval minnél több annál jobb, és próbáld meg kevésbbé a tanár jóindulatára bízni magad.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
vezetési ismeretek
szoftver technológiák
Ki fogok hagyni sorokat, idézetek között is :@
már egyetemen is
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Volt már?
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Petõfi,Csokonai,Arany,Ady,Móricz,Juhász Gyula,Babits,Kosztolányi,Tóth Árpád,Karinthy,Szabó Lõrinc,Márai,Illyés Gyula,Jószef Attila,Radnóti Miklós,Örkény,Krúdí Gyula.
Ez elég sok, kiket lehetne közülük "kiszórni",kik az esélytelenebbek? Összahasonlító verselemzésnél.
Az a baj, hogy nagyon kicsi betûkkel írok, így ami másnál 3 oldal, az nálam 1.5-2 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Helyesírásom 5-ös, csak 3 oldalt nem tudok írni. Örülök, ha 1-et is sikerül.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Összehasonlítónál el lehet játszani,hogy szinte minden sort leelemzel a versbõl?
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
bobka.uw.hu