Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy azt a rettenetet 1+1= -ig majdnem értem de a 2 már messze van.
térbeli koordináta simán lehet, ált. adnak 8 pontot, s kiderül h. egy hasábról van szó s ahhoz egyszerûbb feleadtok (remélem)
- kitalálni
- legépelni, jól
- feltölteni
(mondjuk ezt nem én találtam ki)
így igen.
Amúgy nem oldogatom, csak linkelem, megoldani megtudom, egyáltalán nem gáz.
na mindegy, jó látni, hogy van még mit tanulni az életbe😄
de nem várom az egyetemet! (de azért vegyenek fel plz!)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ha tényleg elémtennének egy ilyet, akkor sírva fakadnék és kirohannák a terembõl😄
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
A magyar meg egy vicc volt, az az érvelõs szöveg megmentette az életemet, a másik kettõ nagy retek volt. Modnjuk irodalmi példát én sem írtam, csak közéletit. Én még a Terminátort is kigytam.
koord-rendszer csak a térbelinél cifra😄😄
volt már szerencsém vele, ha holnap kapok egy ilyet akkor cifrákat fogok mondani😄😄
y=(-4x-11)/3
y=-4x/3-11/3
Ez már egy függvényhez hasonlít, szimplán ábrázolható.
mert normálvektort tudok irni (4,3) meg irányvektort is (mondjuk -3,4) de az ábrázolásban segitsetek már!😊
matekból meg tuti nem fogom megnézni....rájönnék hogy mi minden basztam el...áh kizárt xD
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
amúgy törinél lesz majd ez tapasztalható, mert a 2005-ös olyan volt, hogy a teszt részét a próbaérettségin hibátlanra írtam, mert simán bennevoltak a kérdésekben a válaszok 😄
de mostmár rafkósabbak mert nem teszik bele...