Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(de jut eszembe, 2. derivált mit is ad meg? ..hehe)
De mondjuk oldottam korábbi feladatsorokat is, szal ott is akad pár aranyos feladat, sõt.. 😄😄
Lehet, hogy volt már, de nincs kedvem visszaolvasni.
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
mivel
ezek tiszta azonosságok amiket meg kell tanulni.. semmi nehéz nincs benne..
0! =1 lim n->végtelenbe (1+1/valami)^valami adikon az "e" (2,71)
ln -ek az alapja pont "e" (2,71) tehát az egész logaritmus értéke 1..
a mellette lévõ cosinus és sinus is egy azonosság ami szintén 1
tehát a bal oldala 1+1 vagyis 2 a jobboldalt meg már felsorolták elõttem 😊
leszarom a konfigod...
ami tuti, KÖMAL feladatok megoldása ártani nem árt, elég durvák az érettségihez képest 😄 (emelt)
hát, pár napja a kezembe került egy ilyen könyv tõlük (az elsõ 3-4-en mentem át nagyjából) , 24 darab próba van benne, némelyik úgy ment, ahogy számítottam, volt viszont 1-2 feladatsor, ahol már az elsõ 4 feladatnál is többször bele kellett néznem a megoldásba, mert nem voltam biztos benne. ilyeneket nem lenne jó kifogni.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Én is megírtam a magyar érettségit és vegyes érzelmeim vannak.
A szövegértést én kicsit nehéznek találtam,pl idõm sem volt befehezni az utolsó feladatot ami 7 pontot ad,+ még az a táblázatos feldatot sem tudtam....
A szövegalkotásban meg a novellát írtam,arról 3 oldalt az sztem egész jól sikerült.
Remélem meglesz egy 2-3s😄😄,majd a szóbelivel feltornázom a jegyet.
A holnapi matektól én is parázok,mivel nem vagyok túl jó matekbólxd. Remélem 20% megleszXd
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Bár én csak az emeltszintüt néztem meg, és január környékén, mikor gyakorlásként megírtam, 80% fölött sikerült. Remélem holnap is sikerül legalább annyit összehozni.
(az átlagok amiket írtam középszintre vonatkoztak)
Tavaly 2,82. Szerintem ezek után nem fognak ismét nehéz feladatsort adni...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Így sajnos tuti hogy bukok az emelt matekkal, viszont ha nem választom be, akkor gondolom nem jön össze az OKTV..
Na mindegy, ez egy ördögi kör
Sok sikert mindenkinek a holnapi matekhoz, nem kell parázni közép szinten az igazi 4es tanulók is simán összehozhatnak egy 80% körülit (ami már 5ösnek számít), az 5ösökrõl meg ne is beszéljünk😊
amiket oldottam, jol siekrültek, meg megcsináltam az összes idei s tavalyi KÖMAL feladatsorokat, mivel õk állítják össze az érettségi feleadtasorokat is, s a KÖMAL még nehezebb is. + gyakran vissza szokott köszönni érettségin 1-1 feladat a KÖMALból 😊
szerintem nem kell fosni, meg kell cisnálni mindegyiket, s a második részbõl kihagyni azt amire a legkevesebbet kapnád 😊
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
kicsit tartok a dologtól (=fosok!!!)
Bár ahogy elnéztem nem annyira lényeges itt, mert amit írtunk matekból feladatsort abban is volt így :|
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Matematika
2. Aritmetika és Algebra
21. Hatványok, gyökök, logaritmusok
213 Logaritmusok azonosságai
Mindössze ki kell nyitni a könyvet.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
De szerintem kár ezen eleveszteni pontokat. Ha nem is jön ki az eredmény számolásnál, írd be, h. x=2, s ellenõrizd le rá... majd írd oda, h. nem teljesül az egyenlet (vagy ha igen, kurva nagy mázlid volt😄), így x=2 nem megoldása az egyenletnek... ezért már pontot kapsz !!!
Ha pedig mindenfajta logaritmussal teli, hatványos feladat, bonyolult az ellenõrzés s ekvivalens mûveleteket végeztél, ellenõrzést helyettesítheted ezzel: Mivel ekv. mûveleteket végeztünk, a kapott gyökök valóban megoldásai az egyenletnek (v. egyeneletrendszer..)
REmélem vkinek tudtam segíteni 😊