29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• nesto
    Heló, felvételivel kapcsolatban kérdezném: a jelentkezési listát változtatni még egyszer lehet azt tudom, de kivenni belőle (3 jelölésem volt) lehet-e? Tehát nem sorrendet szeretnék változtatni, hanem kivenni belőle kettőt
  • Sadist
    Elég valószínű.
  • bardocz
    Gondolom sokan utolsó pillanatban akarják kitölteni:)
  • mod
    A felvi.hu globálisan van meghalva, vagy csak nálam bénázik?
  • mrzoltan
    Valaki tanul SZTE-TTIK-n?
  • senap
    Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem a szakdolgozatomhoz. Kérlek Benneteket, ha van 2 percetek töltsétek ki. Nagyon sokat segítenétek vele! Wellness szállodákkal kapcsolatos. Különösen azok válaszaira lenne szükségem akik jártak már a HOTEL AZÚR szállodában Siófokon.

Minden kitöltő segítségét nagyon szépen köszönöm!

http://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&formkey=dENrVGZ1WkNFdG84RnJMVGFJRXZ4ZEE6MA..
  • bardocz
    Törölhető.
  • bardocz
    Mikor jelzi majd, hogy ki van fizetve?
  • bardocz
    Majd banki átutalással lesz. Olyan jó, hogy már most kérik az érettségi eredményeket, és hasonlókat:D
  • Cat 02 #26843
    Igazából lehet csekkel is, regisztrációs levéllel jön meg majd.
  • Sadist
    Pedig szerintem írja is hogyan kell. Nekünk kellett egy normál méretű igazolványkép scannelve, vagy a fényképészetben alapból elektronikus formában kéred, meg az aláírásodról egy egy digitalizált kép. Csekk helyett pedig sima banki átutalással lehetett fizetni, meg volt adva, hogy melyik bankszámlaszámra milyen megjegyzéssel kell utalni.
  • bardocz
    Erre nem gondoltam. Akkor azt kéne csinálni egyet gyorsan:D
  • Sadist
    Feltöltöd?
  • bardocz
    Illetve ha felvi.hu-n jelentkezek, akkor honnan kapják meg az igazolványképem a diákhoz, és a csekket meg postán küldik?
  • bardocz
    Felvételis lapot ugye osztanak minden egyetemen?
  • ronesz
    http://www.oh.gov.hu/gyik/jelentkezes

http://www.oh.gov.hu/kozerdeku-adatok/elerhetosegek/ugyfelszolgalatok
  • neménvoltam
    Amennyiben szeretnék újraérettségizni két tárgyból (az egyik szintemelő lenne), mindenképpen a régi iskolámhoz kell fordulnom, avagy merrefelé kéne keresgélnem? :)
  • Pisti1026
    Azt szeretném megkérdezni h Szegedre jelentkezek és hogy milyen támogatásba részesülhetek attól h a szülő egyedül nevel? És az milyen mennyiségű pénzt érintene, köszönöm előre is a válaszokat!!!
  • David2
    Siófokon is vmi vendéglátós fősuli, vagy valameiknek a kirendeltsége, közvetlenül az aranypart mellett:)
  • kraawz
    Debrecen ?
  • I.C.ram
    KRF eléggé B-kategóriás intézmény. Eddig csak rosszat hallottam rola. ÁVF, HFF szintjén van kb.
  • Birvin
    Na ná, hogy Gyöngyös, ezt már írta mocskapok.
    I.C.ram engem is érdekelne, hogy mivel jobb a BGF.
  • kraawz
    KRF Gyöngyösön ugye vagy DE :)
  • mocskapok
    Miért nem mennél a KRF-re?
    Ennél a sulinál is egész magasak a ponthatárok...
  • I.C.ram
    KRF-re azért én nem mennék. Inkább BGF mondjuk. Viszont oda meg jóval magasabb a ponthatár.
  • mocskapok
    Persze, én is levelezőn végeztem el a sulit...
  • Birvin
    Gyöngyös az jó közel van. Ott van levelező is?
  • mocskapok
    Hát én Gyöngyösre jártam a KRF-re, szerintem az neked helyileg meg is felelne és ha jól emlékszem van is turizmus szak a suliban.
  • Birvin
    Az ország keleti rész jobb lenne. Még Bp belefér, de a Dunán túl már nem mennék. A pontom még függ a nyelvvizsgától, de 380 van szerintem meglesz.
  • mocskapok
    Nagyon sok jó iskola van ahol erre a szakra lehet jelentkezni.
    Van valami kikötésed az iskolával kapcsolatban, mondjuk hogy helyileg hol legyen?
    A másik nagyon fontos kérdés, hogy milyen tanuló vagy, nagyjából mennyi pont az, amit el fogsz majd érni :)
  • Birvin
    Turizmus vendéglátás szakra melyik suliba érdemes menni?
    van erről valakinek valami tapasztalata. Eléggé közeleg a határidő.
  • sapkafej
    nem is azért érettségizik vki hogy büszke legyen rá
  • sapkafej
    hozzád akartam szólni, de aztán láttam, hogy az állambácsi szót használtad
  • Sadist
    Minek vadászgatnák, meg hogyan? Hallgató bemegy, vizsgázik, ha jó volt átengedik, ha nem, bukik.
  • ATi0021
    Igen közép szintre gondoltam. Sajnos ált suliba és középsuliba nem igazán foglalkoztak velünk. Sok csalódás után meg valahogy nekem se sok kedvem volt a dologhoz. Aztán az utolsó 2 évben "észhez tértem" és elkezdtem magán tanárhoz járni (amikor épp volt időm), szóval az a 3-mas is saját önszorgalom eredménye volt. Bár lehetett volna jobb is, ha figyelmesebb vagyok.

És ahogy írtad a gyakorlás innentől komolyan elkezdem majd. Szerencsére ezúttal sokkal jobb matektanárom van technikumon. Azt mondta segít felkészülni. :)
  • bardocz
    Hát ha nem emeltet akarsz javítani, akkor 80% simán megvan, ha odafigyelsz, meg gyakorolsz kicsit minden témából.
  • ATi0021
    Köszi a választ.

Kicsit utána olvastam és eddigiek alapján Nekem úgy tűnik, hogy nincs mit vesztenem. A felvi fórumában azt írták másnak, hogy felvételinél a jobb eredmény fog számítani. Érettségi bizonyítványom nem fog változni, csak egy külön papírt kapok az elért másik eredményről.

Szóval, ha minden igaz akkor a minimum 3mas már meg van. Azért így sokkal nyugtatóbb lesz újra megírni. :D

De, ha valakinek van még erről infója az kérem ossza meg velem is.
  • HUmanHunter
    szerintem nem rontja és ingyen nem tudsz valószínűleg újra érettségizni, azt hogy melyik lessz érvényes nemtudom.
  • ATi0021
    Lenne egy kérdésem, amiben nem vagyok biztos.
    2008-ban érettségiztem, sikeresen. Arra gondoltam, hogy a technikum után, mégis csak jó lenne egyetemre menni. A mostani suliban azt mondták, hogy ingyenesen megpróbálhatom újra az érettségit. Igazából Nekem a matekon kellene javítanom, a hármas nem nagyon tetszik. Főleg, hogy 2008-ban sokat bakiztam, és a 2009-est is sokkal jobbra megtudtam volna írni.

Ha jól tájékozódtam, akkor ilyenkor ismétlő érettségit kell bejelölnöm a lapon. A kérdésem a következő lenne:
    Esetlegesen, ha az ismétlő rosszabb lesz, mint az első sikeres eredmény, akkoris a rosszabb lép érvénybe. Vagy akkor marad minden a régiben? Felvételinél rontja az esélyem egy rosszabb második próba?

Fontos lenne a válasz, mert ez alapján döntök róla. És persze előre is köszönöm a választ.
  • vendelin
    FLASHMOB HÓGOLYÓZÁS!!!! Szombat 15:00 Hősök tere! Gyere el és küldd tovább!!! bővebb infó: t-core.blog.hu