10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    Az egérből elefánt lesz

Stuttgart, október 31., 13.20 Osim: Szabics Imre megéri a pénzét.

Hosszú cikket írt a Stuttgarter Zeitung Szabics Imréről, íme néhány érdekesebb részlet a megjelent anyagból:

"Csupán mint negyedik számú csatárt szerződtette le idén nyáron a VfB Stuttgart Szabics Imrét, idővel azonban Kuranyit, Cacaut és Amanatidist maga
    mögött hagyva a támadó az élre verekedte magát. A magyar játékos a Burghausen elleni Német Kupa meccsen szezonbeli 8. gólját szerezte tétmeccsen a
    Stuttgart színeiben, ennek ellenére mégis azt vallja, hogy sokat kell még tanulnia. Érdekes, hogy a "svábokat" szállító autóbusz mintegy tíz perces
    késéssel tudott hazaindulni, ugyanis ennyi idő alatt tudta kiverekedni magát Szabics az autogram-vadászok gyűrűjéből. A támadó feltűnés nélkül, csupán a
    pályán nyújtott teljesítményével lett a VfB első számú gólfelelőse. Ha meg akarjuk fejteni Szabics titkát, akkor másokat is meg kell kérdeznünk.
    Első utunk Japánba vezet, ahol Ivica Osim jelenleg a Jef United szakvezetője, de a bosnyák szakember volt Szabics edzője a Sturm Graz-nál.
    - Az én Imrém egy egér, aki a tizenhatoson belül elefánttá válik - kezdi mondandóját a tapasztalt szakember. - Amikor leszerződtettük a Ferencvárostól,
    akkor a legtöbb játékos egy "senkinek" tartotta, ráadásul elég nehezen szokta meg a körülményeket.
    - Apró lépésenként építette fel saját magát, neki megvan az a képessége, amivel hosszú időn át fokozatosan fejlődni tud - nyilatkozta a 22 éves támadóról
    menedzsere, Lothar Heinze, aki többek közt a neveltetésben látja a siker receptjét: - Imre remek családból származik. Az édesapja ügyvéd, míg az
    édesanyja doktornő, akik rábírták fiukat, hogy az érettségi után a futball mellett felvételizzen a jogi egyetemre.
    Egy osztrák újságíró, név szerint August Kuhn a játékos céltudatosságát emeli ki:
    - Szabics tudja, hogy mit akar, és emellett még a csapatokban is jobb lesz a légkör az ő jelenlétében. A közismerten "keménykezű" Ivica Osim alatt "kijárta
    az iskolát", így könnyebb volt alkalmazkodnia a nem kevésbé szigorú Magath-módszerekhez. Azt azonban meg kell jegyezni, hogy a VfB trénere - ha lehet
    - keményebb, mint Ivica Osim volt. Szabics azonban minden lépésével feljebb akar kerülni, és ezt eddig mindig is el tudta érni.
    Felix Magath mellett meglepetés lehet, hogy Szabics zökkenőmentesen tudott átállni a német bajnokságra, és immár a mester is megkedvelte őt:
    - Imre egy olyan ember, aki mindig kipihenten és teljes koncentráltsággal lát a munkájához. Ez az a tulajdonság, amit nem lehet megtanulni - nyilatkozza
    játékosáról Magath. - Amellett, hogy jó képességekkel rendelkezik, csapattársaitól is próbál ellesni különböző technikákat. Amíg Grazban szinte csak Ivica
    Vasticra kellett figyelnie a pályán, addig itt nálunk ugyanúgy össze kell játszania Bordonnal, Meirával és Soldóval is. De azt ő is pontosan tudja, hogy a
    képességeit még fejlesztenie kell.
    Mialatt Szabics igazi sztár lett a sváboknál, a Sturm vezetői a FIFA-hoz fordultak abban a reményben, hogy némi pénzt csikarjanak ki a stuttgartiaktól
    nevelési költség címén. Ennek az ügynek még valószínűleg lesz néhány állomása, az viszont egyre inkább beigazolódni látszik, amit Ivica Osim Japánból
    üzent:
    - Az én Imrém megéri a pénzét..."
    (Forrás: Stuttgarter Zeitung)
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    Zsolti nyugodj má le !!!

Erre itt ne vagyunk kiváncsiak.
    Ha nem tetszik a játék ne gyere ide.
    Nemfogsz itt senkinek hiányozni P
  • ÁjjLe BoBBi
    nem kerdeztelek.
  • Beepee
    egy kis ízelítő...

• Dj Csaba
    Na hogy áll a helyzet srácok??

Van valami ujdonság, esteleg egy használható link???

• ÁjjLe BoBBi
    mivan????? nem is ismersz lolfej!
  • kisficege
    Csak 3 Rojszrojszom van ,meg egy luxusházam Los Angelesben.Focipályáva(150000-res stadionnal)
  • donpedro
    Azannya, én meg emlékszem, hogy 12 évesen hogy örültem a C+4-emnek...

:)))
  • Barni
    sajnos nincs bl meccsem, odaértem volna már sztem rég. 1. évben vagyok a juventussal, bajnokságból már lement a fele és nincs bl. tök szar
  • bodesz
    szivesen feltöltöm neked ha van egy ferrari f40 esed ami ideadsz és a kulcsok is kellenek meg a pótkulcs is meg egy 300milliós ház is jól jönne :D :D :D :D
  • kisficege
    valaki mondjon egy címet ahonnét normális sebességel lehet leszedni.
  • Petya777
    ez tényleg hihetetlen hogy 3 napa nincs egy kurva slot!!!!!!!!!!!!!!
  • fm
    nincs még angol nyelvű,csak a német?
  • Breki33
    namost szereztél pár irigyet megadnak

mond a telcsiszámod P
  • bodesz
    honnan tudtad te?
    csak nem kémkedsz utánam :D
    apám valami netes cégnél dolgozik és nemsokára lezs T3 is ha minden igaz :D
  • Breki33
    sztem ha odaérsz
    nézd meg a naptáradat
  • Barni
    bl-t hogy lehet játszani career modban?
  • Breki33
    hogy lehet neked T1-es kapcsolatod ember?

CSak nem valami fejes fia vagy? :-))))))))
  • bodesz
    de én minden netes dolgot lekapcsoltam csak az megy és amikor netezek akkor csak 25-35 k na de a net től is füg.g milyen neted van? mert nekem valami kürva gyors T1 vagy mi dc-n valami ilyen nem értek hozzá mert fiatal vagyok 12 éves szóval :D
  • Petya777
    nemigazm nég mindig semmi! :(((
  • vcsabika
  • vcsabika
    Hi!!!

Na mizu?? Még mindig semmi hazsnálható link nincs???

Megkaptad a Playstation 2-t????

Nem lehet azt valahogy Pc-n használhatóvá tenni???
  • Petya777
    kurva gyorasan, 1 kb/sec!
  • Barni
    ja és hol lehet installálni az online módot?
  • Barni
    hi!
    hogy lehet úgy nyomni, hogy a bajnokságon kívűl bl is legyen?
  • Breki33
    családi vállalkozásban nyomják hihi :-)
  • bodesz
    nem tudom bátyém indította és már elment de nem a bittorentemovies ről aszem de onnan meg a mirror os gyorsabb mert onnan szedtem le a 2. cd t :D
  • Petya777
    A http://bittorrentmovies.de/newphp/htmls/d1000.html ről? Az új vagy a régi mirorrol? Nekem connection timed outot ír ki...
  • Breki33
    No comment
    nem változtál semmit.

• Breki33
    50 kval? :-)))))))

akkor semmi gond
  • bodesz
    tudom de nincs senkinél slot és most szedem bittorente val 50 k val :D már csak 2 óra
  • CzKaresz22
    Használj DC++-t!!!!!!!!!!!!!!!
  • bodesz
    honnan tudnám az 1. cd letölteni?PLS adj ftp címet vagy oldalt csak ne a mamiwrz-t mert azt már ismerem köszi
  • ÁjjLe BoBBi
    mivel ezt en irtam ezert gondolhatod hogy nem a szomszed pistabacsi neveben beszelek. ugyebar az en logom van a comment felett ? akkor meg pszt!