10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
CzKaresz22 #1072 Ezt nem értem...Bocsi!Úgy értem helyi hálózaton lehet bajnokságot játszani ???? Vagy nem ??? -
vcsabika #1071 Mikor lesz már valami?????
-
vcsabika #1070
-
a németek játszanak
mi nem
remélem érthető P -
CzKaresz22 #1068 Lehet már a 2004-ben multiba bajnokságot játszani Lanon vagy még mindig csak barátságos meccset lehet ???
Kérem erre válaszoljatok.... -
Akkor veled nem multizok? :-)
mennyi amugy? -
na ma hozzák
-
aham -
CzKaresz22 #1063 Nektek is Német nyelvű volt az install s utánna kell filebemásolásokkal átállítani,hogy angol legyen ??? -
tedd hozzá, hogy a vményed szerint....... -
egyébként nagyon remélem hogy nem lesz olyan mint a demo volt. ugyanis az egy fos. -
mi megy szarul? -
Ilyen labdát szeretnék :-)
-
hehe az ma van :)) asszem hajnali órákban fel is oldják a korlátot a chellomról :)) aztán le is szedem :) -
"kérdezgettem és senki sem tud róla semmit! egy srác említette, hogy a német EA küldött az ottani GameStarnak egy próbaverziót és állítólag ez az!" -
Beepee #1054 Állítólag tegnap kijöt a game Angliában. Ki mit hallott a dologról? -
kezd ugy kinézni ez az eredeti :-))))) -
nem kene ennyire reklamozni, kicsit mar uncsi -
hát mi szokott? :-)
Kukucs P -
Hát gyerekek úgy kellett kényszeríteni magam, hogy abbahagyjam.
Leszedtem a NOCD-t (A DC-esknek adtam linket)
Carrier mod hát nem semmi.
NEm akarom húzni mert aludni is kéne.
Róma-ba látogattam
NAgyon kellettt nyerni mivel a Parma lealázott igaz utánna nyertem egy kiscsapat azt hiszem Ancona ellen.
Na kezdődik a meccs rendesen be vagyok szoritva nagy helyzet kimarad de épphogy felocsúdok pompás keresztlabda és Totti kilövi a hosszút.
Magamban megfogadom itt nem lesz állásvisszatöltés, gyerünk hajrá.
Az 50 perc tájékán a kilépő Nedved tavoli jól helyezett lövéssel egyenlit.
Ezután felvátva helyzetek, nálam egy kapufa ami sajnos kifelé csorog.
Aztán eljön a hetedik perc akkor bejön az a tipp amit a fifaiskolába is beirtam OTB előtt q-hogy meginduljon az ember)
DEl Piero az akcio végn a jobböszekötö helyén kapja a labdát és higgadtan a hosszú felsőbe perdít.
MICSODA GÓL!!!!!!!!!
Aztán a Róma feléled elkezd nyomni, na mondom kinyilt védelem ellen egy kis Wind Play nektek.
Jobbnál jobb kontrákat vezetek a kinyílt védelemmel szemben, majdnem 3-1 de kimarad, így csak 2-1 de mekkora meccsen.
Ha ez béta megeszem a kalapom!!!
Próbaképpen kiprobálom a TOurnamentet kilép-e, hát nem.
Tehát semmi gond vele csodálatos játék. -
Beepee #1047 bármikor kapura lövök az meg mint tudjuk több mint fél gól. pedig otb-t egyáltalán nem használom szinte cssk q-s. -
Beepee #1046 ja remélem kiküszöbölik az ai-t mert simán el lehet verni klaszzison is -
Nah, én meg várhatok vele egy darabig, míg meglesz, bár engem csak a angol verzió érdekel. Addíg is marad a demo, bár jöhetne az újjabb kihívás, mert itt már world class-on sincsen. -
akkor nekd is mamiwrz én is onnan szedem 16 k val nem is rosz bittorente val :D 2-3 oldallal ezelött volt a link mamiwrz re olvassvissza -
DC -
vcsabika #1041 Igen igen, nekm jó lenne 2k val is, de még úgy sem jön!!!!!
-
Még várni kell egy kicsikét....
Türelem,én is nagyon várom a full game-t,mert én ilyen szutyokról nem töltök,ahonnan 2k-val jön,addig megteszi a demo is!!
És majd felrakják normális oldalra,ahonnan 4óra alatt lazán lerántom a cuccot -
vcsabika #1039 EMBEREK!!!
Még mindig nincs használható link???

-
Petya777 #1038 honna szeded? -
jeee nár csak 3 óra és gamelek :D :(
az még sok idő sajna -
ez a német verzió ez már télleg kijött vagy csak kiszivárgott valahogy?
mert ha nem jött ki hivatalosan akkor még ne játszatok neten mer elégg nagy pénzbírságot lehet így kapni :D -
szia Buddy olvass kicsit vissza :-)))))) -
nem válaszoltál?
megvan a játék?
vagy csak halottál valamit valakitől hm? P -
milyen német verzióról tudtok?
érdekelne -
Takigabi #1032 nincs benne ips csatlakozás -
Ezeket honnan veszed?
MEgvan a játék? P
Öcsém mindenki irkál összevissza
A Multi-t ma próbáljuk csak ki megy-e. -
Erre nem érdemes várni harom napot, hisz negyedikén jön az angol tudtommal.
De egyáltalán nem xar nemtom ki terjeszti a hülyeséget.
Az a hibája van hogy néha tournamentben kilép és a meccs elott az összeállitásban 9 játékost mutat.
Ettől eltekintve semmi baja és nagyon jó.
Mad hol van pontosan ez a NoCD? -
Takigabi #1029 de legalább lesz benne multi -
M.A.D. #1026 *** A GCW-n már ott a noCD-s EXE (igaz, német)!!! ***
-
akkor várj még 3 napot mire máshonann megszerzed legalább a mamiwrz kiírja hamar
és van valami eng file valaki adott 1-2 oldallal ezelött aszem