10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
??????????? -
ki az a tompor?
-
mdf -
tuti nem ugyanaz -
igen? kiprobaltad? -
Mivel irtad ki? -
ez is német,sajna.... -
de a német,vagy télleg az angol? -
ez 1 sima fifa2004,ja és bittorentes,szah!1458mb!!! -
ez most komcsi? -
jokerdes, valaki szedje le, nekem nincs kedvem -
ez micsoda? a német "angolosítása" vagy a full english FIFA2004? -
FIFA2004 ( English) -
jah akkor jön ki,én is nagyon várom,már elegem van a demóból
Tényleg lehet már a játékban pénzt nyerni,ha megnyerem valamelyik kupát?? -
mikor jön az angol? nov4? már izzítom a netet.. -
-
Ismerős nevek...:DDD -
Na, én úgy szoktam használni az OTB-t, hogy lenyomom a megfelelő gombokat (most hagy ne soroljam végig), és mindig a leshatáron indítok, így nagyon szép indításokat és a védőtöl pár méter elönyt lehet szerezni...
Amúgy (bár tuti ezt leírtátok 50x), nagyon komoly és jó a játék... -
Az elso tippjeim:
Amikor nalad van a labda, nyomd meg a PASSZ(???) (A) gombot, majd a JATEKOS ELFUTO (Q) gombot azonnal. A jatekos, aki a passzt elvegezte gyorsan elfut elore, igy hamar ures pozicioba kerul.
Amikor szogletnel vedekezel, tartsd lenyomva a Q gombot es mozogj a nyilakkal abba az iranyba, amerre az a jatekos mozog, akit fogsz. A jatekosod igy felltartja a tamadot.
A strategia valtashoz tartsd lenyomva a C+Z gombokat, es hasznald a nyilakat.
A cselezeshez tartsd lenyomva a C gombot, amivel a jatekosod lelassul. Ezutan nyomd meg a SHIFT es a nyilakat, hogy mindenfele cselt mutass be.
Ha a kapusod kezeben van a labda, nyomd meg az A-t vagy a D-t, hogy hosszan elore rugja, vagy nyomd meg az S-t (es egy iranyt), hogy a legkozelebbi jatekoshoz dobja ki a labdat. Eddig nem sikerult felfedeznem, hogy kell leejteni a tabdat (a kapus a labahoz), mikozben a kapus fogja a labdat.
C - lassu seta
D+C - lapos loves
W+D - fejes
Probald ki azt a trukkot, hogy passz utan rogton Q-t nyomsz. Ezzel en remek kenyszeritoket csinaltam.
Eloszor megnyomom a C-t, hogy lelassitsam a jatekost, emellett lenyomom az S-t a passzhoz, majd a Q-t azonnal. A passz utan a jatekos azonnal uresbe fut. Ezutan lenyomom a W-t, az indito-passzhoz. Nagyon szep kenyszeritozeseket lehet vele csinalni.
Bar eddig meg nem sikerult golra valtanom eme akciot.
A masik:
Eleinte a Q-t nyomtam eloszor, utana az S-t, hogy szeleket futtassam. De ezt alkalmazvaa jatekos, aki a labdat fogadta megallt, majd 180 fokot fordult ugyanazon a helyen. Szoval a nagyobb sikerert a Q utan a W-t hasznald. Ezzel a modszerrel a jatekos, aki fogadja a lasztit nem fog megalni a futasban (megkapja a labdat, mikozben fut elore), igy gyorsan ki tudod hasznalni a szabad teruletet.
Ahogy azt mar emlitettem, ezek igazan nagy tippek, de meg fogsz lepodni, mennyivel jobb a QW kombinaci a Q-snel, mert gyorsabb. De nagyon sokszor nincs eleg idod a (a Q utan) lenyomni hosszan a W-t az igazan hosszu passzhoz, szoval nyugodtan lelassithatod a labdas jatekosod a C-vel, hogy idot nyerj.
csak mert önző vagyok P -
Petya777 #1237 azt ott alul lehet -
Petya777 #1234 Baze, nekem is tetszene ha nem lennének ezek a bosszantó hibá. És pont azért írom ide, hogy esetleg tudjatok vmi megoldást, nem azért, hogy baszogassam a FIFát ami nálam 94 óta alapjáték... -
Petya777 #1233 én billes vagyok, de practice-->kiválasztod a csapatokat, stadiont-->betöltés, nincs controller választás... És egy szürke nylí lesz a játékosok felett és bármit nyomok, hiába, érdekes, az esc megy. -
gamepaddal de bill-el is hiába próbálom
fura mert elvileg ugyanaz a verziók -
ugy hogy nem tudom kiválasztani az irányitást
Ott állnak az embereim a középkezdésnél és semmi.
A passzokat OTB-vel küld akkor pontosak lesznek
Átverekedni nemtom, a cselek kicsit lejebb le vannak írva.
Énmeg gyakorolnám a cseleket, de nemtudom -
a Practice-ra ami a modok közül választható -
Ha önző lennék te most nem játszanál a fifával....
És másokhoz sztem van türelmem, csak az ilyen követelödzö viselkedni nem tudó emberek kiakasztanak.
DE ez off ezért a témát a magam részéről lezártam. -
Petya777 #1225 Arra a doc-ra gondolsz?
"Amúgy ha tegnap este óta te tudsz kezelni mindent........."
Ez alatt mit értessz? -
Légyszives gondolkodj már el hogy beszélsz
Van Netikett a világon.
Ha csak így tudsz megnyilvánulni inkább neírj.
Amúgy ha tegnap este óta te tudsz kezelni mindent.........
Én két-három napja használom és még mindig van, hogy meglep a gép.
Arra válaszoltam amiket legnagyobb hülyeségeknek tartottam.
Ha elolvastad volna a tippek azon részét amit Marcell fordítot tudnád, hogy lehet, de ezen nem vitatkozom.
Nekünk tetszik a játék. -
Petya777 #1222 "Öcsém te nemsemmi ember vagy."
haggyál már békén nem nekem van nulla türelmem az emberekhez, nem én vagyk kurvára önző és nem én néem szarba a többi embert. qs -
Igen a tréningre gondolok -
Petya777 #1220 Jah és megmondtam, hogy vegyétek fel frapsal és szívesen segítek is a kezelésében, meg a codecelésben is ... -
Petya777 #1219 Kurvára tudom kezelni az otb-t de bazdmeg profon elveszi tlem a gép, Ha kiválasztod az ember tés odaíveled, akkor sem elé megy alabda, hanem oda, ahova áll és megint háttal átveszi, stb. Egyébként nagyon sokszor nem arra passzol, amerre irányítod, ezzel akarják megkülönböztetni a fokozatokat... Elolvastam a fifa iskolát, nyugi tudok kezelni mindent és nagyon kíváncsi vagyok a te szép öszefüggő támadásvezetésedre. Kár,hogy csak azokra válaszoltál, amire volt is indokod. nem lehet lyukrfutatni egyáltalán, ezt te is beismerheted. -
Davids-ot nem adjuk :-)))))))
Amugy gratula, de én nem szeretek valótlan csapatokkal játszani.
Nálad megy a tréningen az írányítás?
Ha igen írd má le lépésről lépésre please. -
Öcsém te nemsemmi ember vagy.
Először nemis akartam irni, de nemtom megállni.
1. Ki hasonlítja a PES-el. Talán az van a fórum címében, hogy melyik játék jobb?
2. Hogy te nem tudsz szép támadást vezetni sztem nem a program hibája. Miafenének irunk a Fifa iskolába, ha még azt se vagy képes elolvasni? :-)
3. Realisztikust mondtam volna? :-)
Ha s-el passzolsz és mögé jön a labda jóhogy átveszi és megakasztja a támadást.
POnt ezért illetve erről irtam az utolsó tippeket, amit ezek szerint else olvastál.
4. Cselekkel multiban olyan szépen meg lehet verni valakit.
Persze ügyesnek kell lenni hozzá.
5. Úgy látom te még az OTB-t se tudod rendesen kezelni P -
Mohus ez a kép olyan ismerős
Mintha már láttam volna :-)))) -
Ez nálam is gond és elég fontos lenne a cselek miatt !!! -
Köszönjük
Hol találtad meg?
Úgyértem ok a link, de melyik oldalon irtak róla? -
Petya777 #1211 Hát megvan a game. A külcsín kurva jó, megvan minden stadion külön hangulata (a Nou Camp frenetikus).
De a gameplay. Hát akárhogy is mondjátok, egyszerűen nevetséges összehasonlítani a PES3-mal. Egész egyszerűen nincsenek szép folyamatos támadások. Hiába futtatom az emberemet q-val, és aztán nyomok w-t nem megy ám elé a labda. Ti már vezettetek kapusra zivver labdát miután w-vel indítottatok? A 2003-ban remek indítás gólokat lehetett szerezni... Nincs folyamatos játék. Azt mondjátok realisztikus? Az miért realisztikus hogy minden passz után a játékosok amikor már féluton van feléjük a labda hátrafordulnak és átveszik háttal a kaounak, megfordulnak, stb... A PES3-ban folyik a játék. Ha Futok 3 emberrel egy emberre, én vagyok középen, melettem két játékos fut, és nyomok egy srég w-s paszt, akkor miért nem a mellettem futó játékos elé megy a labda ütembe? Miért megy a labda teljsen pontosan középre a védő ölébe? Az meg egyszerűen nevetséges, hogy nem lehet semmilyen módón 1-1-ben megverni senkit. Nem mondjátok, hogy az realisztikus hogy egy Saviol meg egy Ronaldinho két tolás után belvezeti a védő, olyan hosszan tolja mg és képtelen melette elmenni... Szóval nem tudom milyen szép gólokat rúgtok ti pro fokozaton, nekem 4 meccs alatt egyet sikerült, beadásból... Kíváncsi vagyok a véleményetekre... -
naszóval pénteken jutottam hozzá
egész hétvégén tesztelgettem....este írok róla
-
Petya777 #1209 Van egy nagyon nagy gondom (amúgy má lejött :D)! Szóval training előtt nem leeht kiváasztani a billentyűzetet és ezért nem tudom mozgatni a játéosokat trainingbe... help.