Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Szaljon le a bombarol,... maga barom! \"
Downtown, torony alaku haz, felso ablakban lilas feny gomolyog
hol találom a Tremere régens-t?
Akkor én is beszállok a játékról alkotott vélemények megosztásába.
Egyszer már végig vittem, egy Brujah-val, most éppen Vntrue-val próbálkozom, mindkettõnek megvan a maga kis pikantériája, de már elõre félek a Ventrue-val a játék végétõl, kínai templom jelenet, csatornázás. (bár itt a 3fejûeket magnummal könnyen le lehet szedni)
Valaki írta, hogy nektek is csak a magnum használható fegyver? Brujahval akinek 3-as lõfegyvere volt, igen, de a Ventruemat igyekszem ventruenak összerakni, aki fegyverrel megy. Majd ha lesz 7es firearmsom akkor kipróbálok egy uzi-t is, mennyire hord félre, ha nagyon akkor cumi.
Bugok. Írta talán SG, hogy csak a csónakos buggal találkozott. Hát én jópárral, legalábbis én ezeket bõven bugoknak nevezem. Szóval egyik: egy ember úgy értékelõdik ki (nem értek a gépekhez túlzottan így nem tudom normálisan megfogalmazni) mint két ember. Értem ezalatt, hogy bementem sikátorban, egyik oldalamon hobós, másikon is és ott állnak, mint katiban a fasz, így nem tudtam sehová sem mozdulni, pedig volt 2 ember hely még a tagok mellett. Ami még pojén volt itt, hogy szerencsére nem kellett visszatöltenem, mert megynomtam "i" betût, így kimentem inventoryba (ezalatt elméletileg a játék pause-ol), és mikor visszatértem azaz megint megnyomtam az "i" betût, hipp-hipp barbatrükk, a két hobós eltûnt (lehet nosferátuk voltak és leléptek fasz se tuggya:P). Másik: ugye van az eszméletlen nehéz 3webkamera elhelyezõs téma... na nekem ez könnyû volt, eleinte bemegyek legugolva hogy na ne vegyenek már észre, aztán elbaszom és elmegy mellettem a csaj nézek is nagyokat, ez bamba... de nem... hanem csak bug, fogtam magam fel álltam és ott rohangáltam a csaj és a csávó elõtt és gyorsan leraktam a kamerákat, kb. 1 perc alatt megvolt a mission. És utolsó: a legyõzhetetlen farkasember... 3x lenyír mondom anyád! Aztán negyeggyére rájöttem hogy lehet kb. túlélni. Fogom magam rohangálok körbe a fák között, aztán egyszer csak észreveszem, hogy mögülem jön a hang, de nincs suhintás, csak üvöltözés. Megfordulok és látom hogy a balfasz vérfarkas beszorult a két fa közé... na mondom lol, odamegyek közel, hátha kiszabadul vagy valami, de nem õ túl lusta volt és nem lépett odébb 2 lépéssel hogy tovább üldözhessen. Félreértés ne essék részemrõl a bugoknak 1-t leszmítva csak jó oldalai mutatkoztak meg:)
Na most egyelõre ennyi. Összességébnen tetszik a gém a sok hibájával együtt, elvégre sok idõ után ez az elsõ gém amit végig is játszok, ráadásul már tolom ventrue-val 2.jára. Szóval valamilyen szinten le a kalappal, más szmmel nézve, meg egyszerûen röhejes, hogy hogy voltak képesek a fejlesztõk egy ilyen roncshalmazt kiadni. Ezalatt azt értem, hogy ÍGY ki merték adni. Mellesleg azért ha azt nézzük a half-life 2-nek (szerintem) lényegesen jobb a grafikája és a fizikai motor is sokkal jobb abban.... szóval azt sem értem, miért nem tudták olyan jóra megcsinálni. Hát igen a karakter mozgás meg tényleg vices amikor pucsít a Brujám, aki egy vérbeli romlott vámpír :P
Na jólvan emberek ezt úgyse olvassátok végig, szal egy új írásban pedig segítséget kérek :)
Na csáó!
Az elsõ plague bearer egy picsa és nem a csatornában lapul hanem az empire hotel egyik emeletén, ott ahol a ruszki maffiavezér is tanyázik,vagyi egy emelettel lejebb. De nekem a másik kéne amit ez után kellene elkapni.
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Ez a "more plague bearer" ki a turó lesz megtudja mondani valaki? Az a kis csegevara sapkás csaj adta a küldit, miután kinyírtam az elsõ plague bearert azt a luxusribit.
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Szoval game elejen vagyunk, megyek a tengerparti szorfos nepseghez visszaszerezni Mercurio szajrejat. Az or a kapun nem enged be, semmi gond, a kerites egyik deszkaja kiveheto. Atlopozom a keritesen, senki nem lat meg. Benezek a karaktelapra, latom hogy meg tudok adni egy pontot a charismara, gondolom visszalopozom a keritesen kivulre, hatha az igy megnovekedett karizmammal meg tudom dumalni az ort. Osonas vissza, senki nem vesz eszre, kiraly. Megyek az or fele, mire az elkezd kiabalni es baseball utot ragadva nekemront.
Khm, ez mi vajon? Gondolom a program ugy szamolja, hogy amint atleptem a kerites vonalat, aggresszivan lepnek fel ellenem az otthoniak. Nos, igy is tortent :)
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Valaki dobjon pls egy privit,hogy a plaguebearer-t merre keressem,mert a csatornát már végignéztem,de csak egy ajtót találtam,ami nem nyílik.
Ya és még egy kérdés: a herceghez ha elmegyek,akkor adja majd a hajós küldit ha yól tudom, ezután már muszáj az õ küldetéseit csinálnom, vagy Ninesék ellátnak mókával??? (mert inkább hozzájuk húz a szívem)
megszerezte már vki a képet Jeanetterol amit a herceg küld ha megszerzed neki a Tap Hotel kazit? :D nekem tul kicsi a lockpicking skillem h bejussak a kinai moziba :(
az a feladat amit az egyik nosferatu adott h egy csajt akar megalázni és kamerákat kell raknom a lakásába elég érdekes lett... fél óra baszakodás után tudtam csak nemtomhanyadjára megcsinálni úgy h ne vegyenek észre :) na nembaj most épp a hacker nosferatunak csinálom a nosferatu hálózatot :D
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Hogy a rákba lehet ilyen *****-t kiadni...
Nem elég, hogy basic interpreterben írták az egész játékot, de még ilyen fatális hibákat is bennhagynak
"Igen az sajnos egy "showstopping" bug, idáig mindenkinél elõjött majd lesz rá patch de egyelöre a következõt lehet tenni:
- odaálsz a csónakhoz de nem lépsz bele
- lehozod a konzolt és beirod a következõket:
- ha Johansen jött veled vagyis megmented õt is akkor:
SaveJohansen()
- ha nosferatu -val játszol akkor:
changelevel2 la_hub_1 sewer_map_landmark
- ha bármelyik másik klán akkor:
changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark"
Valaki írta itt hogy a játék(vampire) egy bughalmaz, na most vagy én vagyok marha szerencsés, vagy más nagyon szerencsétlen, mert a csónakos-játékból kidobó bugon kívül eddig nekem semmi problémám nem volt.
én a templomban elsõ nekifutásra eltoltama ma bizonyos reteszt..bebebe <#crazya>#crazya>
:-))
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
DB
A ti kung-futok nem erõs!
grafika tényleg gyenge.. s szaggat is szal programozásialg el van szurva
pld a Deus ex 2 számomra nagy csalodás volt az 1 hez képest... sehol se tudta ugyan azt nyujtani sõt még picit kevesebbet se biztos vagyok benne hogy van akinek tetszik de én a saját és a környezetem véleményébõl indulok ki
grafikája szép az igaz de a hangulata a story valahogy elveszett
Bloodlinesen azért elég sokat dob hogy lehet hogy a story lineális de az hogy jutsz tovább elégé interaktivra sikerült
ismeröseim közül 4 en játsznk s biza akadnak eltérések a storyban ill a megoldások ban ezért a Doom 3 hoz ill Farcry hoz szerintem hülyeség hasonlitani ez nem egy FPS még ha egyesknek ugy is tünik
leginkább a Dueus ex lehet a márce s tény hogy az egyet nem üti de
az utobbi idõk legjobb játéka nem agyatlan hent végre (nem tagadom hogy ugy is lehet játszani)
nem rosz hogy a NPC-k reagálnak arra hogy milyen a karaktered skilljeid
lehetne jobb is s szebb is remélem lesz is elöbb utobb de nekem ez most nagyon is megfelel
s talán az is jelent valamit hogy sokan fikázák mégis sokan játszanak vele ha nem lenne semmi elõnye akkor egy ekkora bug halommal nem sokan játszanának szvsz
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
Most épp 33töltényt tudtam venni a 44-es magnumban ,a többit Késsel gyilkoltam le ,persze sokak mellett egyszerûen elszaladtam:D
Amúgy a játék isten. Persze ez a küldetés nagyon nehéz volt.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Megnézem mind a 9(azaz 8) képet és csak azt látom ,hogy elég vackok a Vampire : Bloodlines -hoz képest.
Szóval ettõl aztán nem jön meg az ember kedve se a DeusExhez se a Bloodlineshoz.

Például elég hülyén néz ki a férfi karakterek riszálják úgy a seggüket mint a nõk...
nosferatu-hoz illik amugy.
Na jó csak vicceltem, igazad van hogy néhánynak a mozgása gerincferdüléses és csípõficamos betegre hasonlít. Nekem venture karakterem van annál nem látszik annyire, de amikor kézbeveszem vele a samukalapácsot tényleg mókás testtartást produkál.
Bar oszinten szolva engem nem vonz annyira a fotorealisztikussag, olyat szeretek latni szamitogepes grafikan, amit ez eletben nem.
Az ai hw igenyre lasd #2172
Legjobban amugy a kornyezet elnagyoltsaga zavaro, mert ez a jatekmenetre is sulyos kihatassal van. A masik gond meg a karakteranimacio, ami eleg csuf lett. Torreador csaj karakterrel nyomom es ahogy az jar.. Gornyedt es debil, mint egy nosferatu. Indits egyet es nezd meg az introt. Nehany helyen azert jol rogzitettek par mozgast motion capture-el (pl tancosok). Ezek olyan dolgok ami folott nehezebben tudok szemet hunyni, mint a rossz minosegu texturak felett.
Stalker azert lesz eleg erdekes, mert az osszes zonaban zajlanak majd az esemenyek, nem csak az aktualisban. 1 morro zona ehhez kepest kicsi, nomeg ott nem igazan eletszimulaciora ment ki a jatek, csak maszkaltak a csuszomaszo szornyikek, ha meglatnak nekedessenek, az egy picit leegyszerusiti a dolgokat. De nem is erre helyeztek a hangsulyt, stalknal igen.
Amugy irtam regebben 1-2 elet-szimulaciot, tobbszaz leny elte kis eletet, realtime-nal kb 100x gyorsabb sebesseggel, 2000+ -os procin. 1%-os prociido meg megengedheto.. szerintem ;) Ha meg kicsit ugyeskedsz, es nem hagyod nagyon elburjanozni az allapotgrafot, a memoriaigeny is eleg kicsi lesz.
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"