6370
Vampire - Bloodlines
-
Zsoldos #3049 csak megzavart a "crackkent szolgal" kifejezes, mert az tovabbra sem stimmol -
Zsoldos #3048 silly me :) nem tudtam, nem lattam meg ilyet -
haxoror #3047 A "valami" odakerülésére sztem az Anarchos befejezés ad választ :)
Hát ja, először a Camarillás befejezést akartam (de sztem abból is 2 van mert tremereként Straussal is lehet valamit kavarni) aztán Anarch és végül OneManArmy-DófLudgren :)
Bár elég türelmetlen vagyok és ravasz módon csináltam mentést SantaMonicában még a taxizás előtt szal lehet hogy kipróbálom az össze befejezést, a Tremerést majd a következő karimmal mert az úgy is tremere lesz, a nosferatust meg leszarom mert azokkal nem akarok játszani :P -
#3046 Énis:D Jaja. Bár számomra ez rohadtul nem világos.Hogy került oda az a valami? Nahmindegy. Majd mond mikor kezdessz neki újból és akkor most egy fasza kis Anarchot indítok:D -
haxoror #3045 Félelmetes de kb. 2 perce fejeztem be én is :D
Végre mehetek aludni heh
SPOILER
A herceghez hű befejezést választottad mi? Én igen, legalább már tudom hogy mi van a szarkofágban :) -
#3044 Jah és mindemellet van 772mega Save-m:D -
#3043 Nha végigtoltam.
Nagyon jó játék volt ,de kicsit rövid:((((
Jah és szerintem a leggyászosabb befejezést kaptam:D Ami még így is nagyszerű!!!!
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!
Valaki kérdezte kinek volt olyan ,hogy kinyitják a Sarkofágot.
Nah jelentem nekem kinyitották ,de ,hogy mit találtak benne azt csak kérsére mondom el:D -
Szirob #3042 Jó ok, a refreshlockot bekapcsoltam és minden jól megy 1024*768 85 Hz-en.
És nekem csak azzal a mini image filelal megy a játék, simán az 1 cd-vel nem. -
Szirob #3041 Tényleg a gamecopyworldről szedtem az image filet, és ott volt hogy ez crack.
Haxoror: A monitorom amugy nem ősöreg szar, 1024*768 85 Hz-en megy nekem állandóan, de lefixálom és megnézem ugy is. -
billgates #3040 Engem is érdekelne a poszter, de sajna hiába rémlik, hogy valahol otthagytam egy ilyen ládát, már elfelejtettem hol. -
haxoror #3039 sussra = cuccra
EZT hogy írtam el!? -
haxoror #3038 Hagyd az uzit a francba, a Steyr az ISTEN
Komolyan ha nem lennék kitömve manival eladnám az összes páncélomat :D
Sok bohóc karmokkal meg katanákkal... :P
A pórnép desertet mag Steyrt kap, a bosskiller az autoshotgun a töltényenként 60+ sebzéssel plusz auspex bónusz (10-es rangeddel nem rángat semmit!)
Ha meg belefutnék valami rezisztens genyába akkor előkapom a flamert (közben találtam egyet :) Az a lol hogy ki sincs írva hogy mekkora a sebzése mert nem is kell
Instakill grillparti rulz
Visszavonok minden fikázást amit valaha is a ranged sussra mondtam, az életbe nem fogok meele karaktert indítani legfeljebb csak akkor ha szopni lesz kedvem de ez kizárt lol -
haxoror #3037 Akkor így jártam mert a lockpickom 1-es, majd következő gameban rágyúrok mert azért érdekelne hogy milyen jó cuccok lehetnek a 10-es ajtók mögött ;) -
haxoror #3036 Hát ja, nem bírja a monitorod a default refresht :) -
SG #3035 Pedig jól mondta, mert nekem is van egy ISO image fájlom, ami crack-ként szolgál, és a mérete csak 4,18 MB. Más kérdés hogy nem használtam a játék alatt, mert nem kellett, de létező dolog és a gamecopyworld-ön ezt javasolják használni, ha a teljes cédényi ISO-val nem menne a dolog. -
#3034 Spoiler
Nah. Végre Mingnél vagyok. Remélem ez még nem a játék vége, mert sok kérdésem maradt megválaszolatlan.
Amúgy ez a vérfarkasos rész valami überbrutál ,hogy a Tzimitze kiírtásról ne is beszéljek. Anúgy kérdezte valaki mikor jön jól az Uzi. Nah a Tzimitzet én kb. fél perc alatt henteltem le Uzival. Szinte meg sem sebzett. -
Zsoldos #3033 ja amugy refresh-t fixald le, sztem az a bajod -
Zsoldos #3032 :D
Kepfile=image. Letoltotted meg egyszer ugyanazt.. Crackent ez ugyan nem fog szolgalni, dehat nem is kell a jatekhoz crack. -
Szirob #3031 Hello!
Megkaptam a játékot képfájlba, de nem volt crack. Leszedtem egy cd imaget a netről, ami crackként szolgál. Berakom elindul a játék, de kikapcsol a monitor. Ha alt+tabot lenyomom visszajön az asztal, de ha visszamegyek a játékba ujra kikapcsol. Geforce 4 Ti 4200-am van 128 mb rammmal. 2 ghz p4 és 512 ram, a driverem 66-93 a legujabb, direct x 9.0c-vel. Mi lehet a baj?
Előre is köszönöm -
billgates #3030 Van egy kis gondom az egyik sidequesttel.
Amikor először találkoztam Imalia-val már eleve utált vmiért. Valami olyasmit mondott, hogy elbasztam egy mission-t (Model Citizen, amelyikben egy modell csajt kell lejáratni), de azt a missiont még meg sem kaptam tőle és ezután rögtön bekerült a mission failed rovatba.
Megnéztem a walktrought-t, amit valaki belinkelt és van egy quest (Cover Girl),ki lehet engesztelni. Elvileg a Sin Bin-es Flynn-től meg kéne vennem az újságot, aminek a címlapján Imalia szerepel, de flynn nem ajánlja fel megvételre.
Valaki találkozott a problémával? -
kHares #3029 Van egy láda, amit csak 8-as lockpickel lehet kinyitni. Keresd ott.
Még annyit segítek hogy vér és hölgy :) -
sequator #3028 koszi megtalaltam mi volt a hiba!! megeccer 1000x hala -
haxoror #3027 Na megvan végre a Steyr és ISTENKIRÁLY!!!
Egy leopoldostól "kaptam" höh höh :)
Mercurio beígért SWAT sniperje úgy tűnik hogy ua. mint a graveyardos 4 lövetű, már olyanom is van (szintén leopold :) ha lesz zseton a flamert is megveszem mert sztem azt nem fogok találni, desert se volt eddig senkinél.
Viszont a kevlárt hogy és mikor kapom meg? Most megyek kipicsázni a Sabbatot a hotelbe...
Ja, VV Jeanette és Damsel posztere már megvan de a 4-ikhez a mittudoménmit hol találom meg? -
#3026 Nah most jutottam el a hajós Bugig. Ez valóban nagyon-nagyon gáz. Ekkora bugot bennehagyni tényleg borzalom:((
Amúgy a játék istenkirály és én nem érzem azt ,hogy a játék kezdene kifgyni az ötletekből!!
Nekem nagyon tetszik. 10/11:D -
Corey #3025 gomb a kandalló felett -
#3024 Nekem a sikátorban kinyíráskor humanitás veszteség és rejtőzködés megvédése üzenet szokott lenni.
Malkaviannál tesz valami csavart a szövegbe, és amikor a nő elmegy a küldetés teljesítve van, mégsem jár humanitás veszteséggel, ugyanis nem te nyírod ki. A malkavian szövegeket nem nagyon tudom magyarba átültetni, aki játszott malkaviannal, az tudja, miért. :)
A nekromanta nőhöz én spec simán leküldöm a TV riportert. Csak jóponttal jár és kapsz további küldetést is. -
haxoror #3023 Még fönn a galérián is van három ha jól emlékszem
walkthrough -
sequator #3022 egyszer mar volt ojan hogy volt 3 gyertyatarto es azokat rangattam akkor kinyilt. mejikre gondolsz mert van meg egy gyertyatarto egy ajto mellett ami a lepcso t nyitja fel! mas nincs szerintem vagy? -
haxoror #3021 A falon a gyertyatartókat kell rángatni ezerrel -
haxoror #3020 SPOILER
Hollywood, kínai színház, a vetítővászon előtt -
Hoz_Hun #3019 Nektek sikerült beírni, hogy: Save Johanson
Nekem nem pedig velem volt....
szóval csak úgy tudtam levelt váltani ha csak a chngelevel2.... beírtam.
Így is kimaradt valami átvezető szerintem, mert nem tudjuk miért vannak romok a Ventrue tower előtt. -
#3018 A Masquerade Redemption azt jelenti, hogy megvédted a Maszkabált, te! -
Braveheart #3017 Én is pont itt vagyok. Ha a klubban ölöm meg, akkor nem szegem meg a maskarádé törvényeit, de akárhányszor a sikátorban próbálom kinyírni, mindig azt írja ki hogy vmiért megszegtem... A sikátorban nem lehet vhogy úgy elintézni hogy "you have protected the masqaurade" üzenetet kapjak m. redemption helyett? -
#3016 De hogy, mit sináltál hogy ne kelljen megölni??? Mert nekem semmi más beszéd opció nincs, a sikátorban meg beszélni se tudok vele.
Másik kérdés, húsevő csajaszinak lekülditek a srácot vagy azt mondjátok neki hogy menjen a városból? -
sequator #3015 hali
segitseg kene nekem!! ott vagyok hogy benn vagyok a grout's manson-ban ahol ilyen orult arcok vannak. nem tom hogy kell vegig csinalni most ott vagyok hogy ijen hosszu csigalepcson mentem fel aztan le es tulajdon keppen vissza ertem oda ahonnan indultam mivel az osszes tobbi ajto zarva van. nem tudja valki h kell csinalni vagy h nala hogy volt ez a resz mert mar 2 eve ott teblabolok es nem vagom mit kell csinalni.. elore is koszi
sequator -
#3014 Nekem Malkaviannal sikerült. -
#3013 nincs még valami magyarositás? -
#3012 Ok, de úgy nem lehet megoldani a küldit, hogy nem ölöm meg a kiscsajt??? -
#3011 Nekem is mx van,és müködik rendesen!
Amúgy miért nem indulna elvileg? pixel shader? vagy mi? -
#3010 Halli! Már írtátok h nem megy mx-es kártyán, hát én nem hittemnektek, és leszedtem, és MEGY!!!
De havernak kiírtam, felrakta, de neki lefegy még kisebb Vampire ablaknál...el se indul. Honnan szeggyek le hozzá cracket? A kis image-t próbálta de nem műxik. Tudtok neki segíteni?