6370
Vampire - Bloodlines
-
#3089 Nekromanta Vámpír, vagy ilyesmi, ha jól emlékszem. -
Takezó #3088 Vámpír... -
#3087 Igen, de mi a fene az a csaj? Nem vámpír, az biztos. Tudja valaki? -
#3086 Pontosan. Ez mondjuk azért van, mert autosavel a program. Megfigyelheted, hogy minél előrébb tartasz, annál nagyobb lesz a save file, és annál többet tölt. A Troika gőzerővel csinálja a patchet, ami korrigálja a bugokat, és optimalizálja a dolgot, a gyorsabb futás érdekében. Ajánlom nekik, hogy gyorsan kész legyenek, mert tele van a t*köm a sok töltögetéssel. -
Takezó #3085 Nem is kell, majd később, Downtownban folytatódik a küldi -
Kovász #3084 Hi all!
Én még csak tegnap kezdtem a játékot,de nagyon zsír!:)
1 kérdésem lenne: a gyilkosságos küldetést (amit az újságban lehet olvasni, még a játék elején, Santa Monicaban) hogy kell megcsinálni? Mert elmentem a gyilkosság helyszínére, viszont sehogy se tudok bemenni:(
Jah, és bocs ha már volt, jópár oldalt visszaolvastam, de nem találtam rá választ.. -
Braveheart #3083 Nektek mennyit tölt a játék? Nem rohadt sokat... van hogy felmegy 100%-ra a csík loadingnál és utána még 1-2 percet tölt... -
#3082 Pisha szép csillagszemű nőszemély. :))
Ha egyszer megmossa a száját még csinos is lesz. :D -
#3081 Egy kérdés.
AKI NEM A VÉGE FELÉ JÁR, NE OLVASSA EL. :)
A ghoulom mindenképpen meghal, ha az álma után nem küldöm el?
-
#3080 Énis életben hagytam. És nekem is szimpi volt. Nem lehet ,hogy valami fasza Disciplínát használt?:DD -
Takezó #3079 csövesekkel próbálkozz.. mert van még több hordozó is... -
Braveheart #3078 Egy kérdés: Most nyírtam ki egy vámpírcsajt az empire hotelben, aki fertőzött volt(vmi Jeneze). Visszamentem a kis vöröskéhez aki adta küldetést, de azt mondta hogy beszéljek a városban vkikkel, mert több hordozó is van még. Kik ezek? -
#3077 thx. -
SG #3076 Pénzt maj kapsz különböző küldetések végrehajtása után, illetve találni is lehet különböző helyeken elszórva. -
SG #3075 Engem jósokszor kihúzott a szarból az a gusztustalan vértároló, mert nem csak vérpontot tölt, hanem a teljes életerőt is maxra nyomja. A csápos gennyállatnál pont ez mentett meg. Nekem szimpi volt pisha, ezért hagytam életben a kis torkost:)) Ebből is látszik mekkora aberrált állat vagyok. -
haxoror #3074 A csónakoson kívül igazán egy bugra emlékszem de az a legrosszabkor jött, franc se tudta hogy a csatornától kezdve KillBill powa megy szal elfogyott a lőszerem és a kajaszakértős küldiért kapott zsetonból akartam tankolni DE NEM KAPTAM MEG A LÉT!
Ja, A HEADSHOT MŰKÖDIK de csak a sniperriflevel, simán 200+ headshotokat osztogattam :D A flamerről nincs élményem mert hülye szokás szerint rázós helyzetre tartogattam de mivel cthulhu is simán megvolt így nem is használtam ;)
SPOILER:
Bachnál is majdnem rászoptam mert csak a magnum sebezte és ahoz alig volt töltényem.
És ha életben hagyjátok Pishat (tudom, nehéz megállni) a múzeumos-fétises küldiért egy nautilust ad ami folyamatosan töltődik vérrel ha megöltök pár ellent, tökmindegy hogy mivel, sniperkedésre is adja kb. 2-3 hulla után jár egy pont vér és kb. max 10 vérpontig töltődik. Mire használnom kellet volna a konzervvért addigra már megvolt szal azokat se tudtam kipróbálni és egy komplett vérbank maradt a nyakamon -
haxoror #3073 A legnagyobb nehézség az lenne hogy el kéne viselnem hogy egy két lábon járó trutyihalmazt irányítok :D
They are so unclean - ahogy Theresa mondaná :)
Ráadásul a rondaságukon kívül semmi extra nincs bennük hiszen a sneaket bármelyik klánnal lehet fejleszteni és a láthatatlanságot Malkaviannál is megkapom (azok legalább szórakoztatóak és a game előtti kérdéssor 5-ből 2x azt hozta ki hogy malkavian típus vagyok, 2x tremere és 1x torreador )
Nosferatuval egy csomó dologról lemaradnék pl. chinatownban az utcai jósról, majd beszartam miket mondott lol
Ha kijön majd egy mod ami mondjuk lecseréli valamelyik spelljét emberré-álcázósra akkor majd kipróbálom ;) -
Braveheart #3072 Ok értem. Kösz -
#3071 Masquerade violated (asszem ezt írják) ha megsérted, pontot vesztesz,
ha redemption akkor megvédted, ahogy mondod, ilyenkor kapsz vissza masquerade pontot -
#3070 Ha megölöd a csajt megvéded a mszkabált. Szóval a Redempiton az jó. Masquerade Violencet írna ki ha gáz lenne. -
Braveheart #3069 "A Masquerade Redemption azt jelenti, hogy megvédted a Maszkabált"
Tehát ha kinyírom a csajt és ezt az üzenetet kapom, az jó? Mert olyan vörös jel van a Masquerade Redemption szöveg mellett,mint amikor police hunting van vagy vmi hasonló. Amúgy meg mikor kinyírom a csajt egy ilyen üzenetet is kapok: You have protected the masquerade. Ez jelenti szó szerint azt, hogy megvédtem, nem? Akkor meg minek írná ki 2X? Sajna a szótáram a haveromnál van. -
#3068 Köszönöm! És SRobertnek is. Nem láttam a fától az erdőt...:D -
#3067 Ha kijön az Sdk lenne kedve valakinek írni hozzá egy BudaPest modot?:D -
#3066 SPOILER!!!
Nem ott kell bemmenni. Hátra mész az utcán és a hátsó bejárat nyitva lessz. Bent két Sabbat Thug lessz ,azokat legyűröd és ott a szem a fridzsiderben:D -
#3065 Hátulról. :)
A sikátoros részről nyílik oda egy ajtó. -
#3064 thx, lockpickem nincs mert a tutorialnál miután a lövések eldördültek nem tudtam semmit csinálni, ja pénzt honnan lehet szerezni? -
#3063 Nemis komoly bugokról van szó, ahnem aprób, hangulatromboló bugokról. Baromi idegesítőek. -
SG #3062 Én visszaszereztem a szemet, de hogy hogy jutottam be arra már nem emlékszem. De talán egy lépcsőlejárat alján lévő ajtót nyitottam ki, legalább is úgy rémlik. Aztán lehet hogy az egy másik küldihez kellett és csak összekeverem a dolgokat. -
SG #3061 Akár hiszed akár nem, nekem két bug jött csak elő az egész játékban, ami jelentősen befolyásolta a továbbjutást, bár a másodikra ez nem igaz. Az első a híres csónakos bug, a másodiknál pedig nem kaptam meg a robbanószert az álherceg leverése után. Ez nem összetévesztendő a játék elején lévő robbantási feladattal, mert ott minden rendben volt. -
#3060 Tudja valaki hogy lehet bejutni Chinatownban a Noodle Shop hátsó részébe? (Amikor a fickó szemét kell megszerezni) 10-es szintű zár van az ajtón, és nincs kulcs. Az öreg sem ad, akitől a küldetést kaptam. Hogy kell bejutni? -
SG #3059 Lockpicket kapsz a gyakorló küldetés alatt, de vásárolni is lehet a boltokban pl. sánta mónikában rögtön a lakásodtól nem messze van egy bót. A kisértetet kövesd, mindig a számodra ajánlatos helyek felé szálguldozik. Vagyis megfigyeled merre suhant el és abban az irányban megtalálod a továbbjutáshoz szükséges megoldást. A pinyóban a generátort kell felkapcsolni hogy lift működjön, de előtte egy mosógéppekkel teli szobába kéne bejutnod, hogy felvehesd a kulcsot ami kinyitja a generátort védő ajtót. -
#3058 hol tudom megnézni, hogy melyik vámpír képesség mit csinál?
Bejutottam az Ocean Hotelbe, a lépcsőn mentem fel de az leszakadt a pincében vagyok, de nem tudok kijönni, ittragadtam, vagy ki lehet jutni vhogy? Ja igen lockpicket hol lehet szerezni? -
#3057 Amúgy van már infó, hogy a pecs mikorra várható? Alig kezdtem el újra a gamét, de máris kezd megint elmenni akedvem tőle a sok hiba maitt. -
#3056 Kösz. Kalapács már megvan (szegény gargolyle-t nem tudtam átállítani :-( ). -
SG #3055 Ha jól emlékszem a telefon a bolt mellett fog csörögni. Arra a boltra gondolok ahol a sapkás csávó az eladó, és nála lehet bazikalapácsot venni. -
#3054 Aha, aha! Nosferatuval nem, mi? Ha egy kis nehézség áll elótted, egyből menekülsz, mi? -
#3053 Vki nem tudja, hogy merre kell felszedni HW-ban a full filmet? Kiszedtem Flynn gépéböl az adatokat, de semmilyen telefon-t nem találok az utcában, az egyetlen ami van, az meg semmi, és a közelében sincs semmi amint elindulhatok. Vki ötlet? -
SG #3052 NAGYON NAGYON SPOILER !!!!!!!!
Nálam a régens meg az emberei berakták egy raktárházba a szarkofágot, pont úgy mint az indijános jános végén a frigyládát az amerikaiak. Ígyhát meg sem tudtam mi van benne brühühüüüüü:(((( -
SG #3051 Ez igaz a crack kifejezés nem stimmel rá, legyen inkább safediskátbaszós miniisosdaemontoolsos vámiroslövöldözösésszerepjátszos, szerintem. -
#3050 Én biztos ,hogy végigtolom még pont annyiszor ahány befejezés van. Valszeg Malkavitával csinálom meg az Anarchot, hisz szerintem azok állíthatóak át(bár nem sokat olvastam róluk)
OneManArmy:DDDDDDD az biza nálam Brujah lessz.
Majd én végigtolom Nosferatuval és mondom mi volt a vége.
NAH mindenkinek további jó játékot kívánok, nekem most Half-Life2, utána Pirates!! és a téli szünetben végigviszem még1x!!!
Aki versenyezni akar, akkor jöhet:DDDD