Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alig várom 😊
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Én se tudom pontosan hogyan ölök meg vele mindenkit, lenyomom a gombot aztán semmit se látok a torkolattûztõl és mire kifogy a tár már a plafont bámulom a fegyver visszarúgásától de körülöttem mindenki meghalt és ez a lényeg 😊
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
hollywood elõt elmentem Mercuriohoz (végig rendes voltam vele) és vettem tõle egy autoshotgunt. Átállítom sorozatra, lenyomom a tûzgombot és mindenki meghal 😄
Na amúgy a nagy farkas embert hogy lehet megölni? Valaki azt mondta meglehet, mert arra azért kíváncsi lennék...
A Jevellry vagy mi az utca legvégén van, de nem az utcafronton van a bejárata hanem a bal oldalon a sikátorban.
Saint of Underworld N/Me
Sejtettem... márcsak azért is, mert semmien Johanson(v. Johansen)-nel nem találkoztam.
#2231 ???? PÍLZ<#help>#help> csak strip barokat látok az egész városból, csinálgattam kveszteket, a qva anyjáját a katanás kiccsajnak a bicskáját b*szott eldobni!!! Azok alapján ahogy bántott engem elég jó kis "kés".
Van az a hely, ahol a komcsi ribi adta a küldit.
Ha kijössz a fõajtón ése elindulsz szembe a sikátorban egy jobbkanyar majd egy bal, majd egy kuka mellett áll egy csöves, õt kell zaklatni, õ majd az utca végén lévõ csatornába irányít...
Ezzel részemrõl lezártam a témát.
"vessetek a mókusok közé" :)
Kíváló minõség rusnya szörnyek ellen nélkülözhetetlen. Átvehetõ a kínai színház bejárata elõtt, csak most csak neked, call now !!
+ hollywood: van egy összekötõm akit meg kéne találnom (ivan, steve, vagy ki) valami jewerly shopban van, de én csák vetkõzõsboltok tömkelegét látom, szal hol keressem ÉS hol van Gary?
mivel felkuldott a masodik emeletre siman, nem titkolozott semmit, gondoltam publikus az emelet, vagy ha nem az, akkor felvezet. De gaz 😊
ez lol volt 😊
Az a gumiabroncs azert olyan low poli, mert a jatek stencil arnyekokat hasznal, a la' doom3. Csak itt nem raktak mindenhova sotetet, mint ott, hogy elkendozzek 😉 Viszont az arnyekok baromi jok, mindenen ott a bump, meghozza' nagyon ugyesen hasznalva, menet kozben dinamikusan valtoznak, elegge megdobja a latvanyt. A kornyezetrol kepeket amugy olyan szemmel nezd, mennyi reszlet van.. A bloodlinesban a kocka alaku szobak, benne van 3-4 targy (a fo butorok) es itt kb kifujt..(Kavecsesze csak egy textura az asztalon meg ilyenek, az azert durva..) Itt kukaznod kellett, atfesulni a szobakat, benezni a fotel ala', tv moge stb, hatha talalsz vmit, stb. Es erdemes lenne megnezned ezt a jatekot, hogy tudd, milyen a valodi szabadsag egy jatekban, a mai napig ennek sikerult a legjobban. Ezen a teren felulmulja a dx1-t is, mig a blood, nos hat.. 😉
Na szevasztok, én most a kinai templomban akadtam el a hülye szobrokkal.Emlékszik még valaki milyen sorrendben kellett a szobrokat a talapzatokra helyezni, ha mögötted van az ajtó amin lejöttél a szintre+ beléptél a terembe?
Mert ahonnan elvettem a szobroka tugyan van egy jelölés, milyen alakzatba kell(?) õket rendezni,de nem jöttem rá, honnan kell kiindulnom...
Köszi !!!
Elnézést mindenkitõl az off ért.
u.i.: többet nembántom SG drágaságát ígérem.<#kuss>#kuss>