Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem a legerõsebb a Wildey Magnum ami Charles Bronsonnak volt a Bosszúvágy sorozatban <#gun>

Mercutio szövegelt nekem arról hogy majd beszerez egy SWAT sniperriflet csak idõ kell még neki...
Alig várom 😊

Jagi
mindenidõk legerõsebb lõfegyvere. Eddig. 10-es kazánlemezt simán lehet vele juggatni <#nyes>

Jagi
Szerintem a sima 45-ös...

Jagi
Ja, egyetértek Magnum rulez! 😊))
Bár a közelharcot elõnyben részesítem, nagyobb az élmény.

Magnumon az DesertEaglet.50 -t érted?

Lesz annyi xp hogy több fegyverfajtát is ki lehessen fejleszteni?

Én közelre katanát használok, illetve most vettem egy brutál vágófegyvert ami még a katana tulajdonságait is felülmúlja, ez egy hosszúnyeles sarlóvégû akármi. Távolra meg a magnumnál nincs jobb, én legalább is még nem találtam.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

höhö
Én se tudom pontosan hogyan ölök meg vele mindenkit, lenyomom a gombot aztán semmit se látok a torkolattûztõl és mire kifogy a tár már a plafont bámulom a fegyver visszarúgásától de körülöttem mindenki meghalt és ez a lényeg 😊

Köszi szépen

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Eddig csak a vámpírerõket fejlesztettem és most akarom eldönteni hogy melyik harcibigyót válasszam, a távolsági fegyverek a legszimpatikusabbak csak attól félek hogy a játék vége felé használhatatlanok. Végig lehet vinni a gamét csak lõfegyverekkel?

Én az autoshotgunt a boltostól vettem, de eléggé kileng az is ha sorozatlövésen használom.

Ja, de lehet, hogy elõtte még jó ha elmész a templomtól nem messze egy égõ hordónál az utcasarkon áll egy öregaszony, õ kis pénzér fog majd a másik csöveshez küldeni

Na most arról a baszot nagy vérfarkasról van szó aki üldözi az embert a libegõnél?? Mert én csapkodtam de 0 damage röpködött belõle. Igaz szólt a csávó hogy ne álljak le harcolni hanem inkább meneküljek. Ha errõl van szó engem is érdekelne hogy lehet kinyirni.

spoiler

hollywood elõt elmentem Mercuriohoz (végig rendes voltam vele) és vettem tõle egy autoshotgunt. Átállítom sorozatra, lenyomom a tûzgombot és mindenki meghal 😄

Találsz maj magnumot ne félj, és szerény "fanatikus"😊) véleményem szerint, egyik leghasználhatóbb pisztoly. Nagy hatótáv jó sebzés és még pontos is.

Jagi
A shotgun nem sorozatlövõ oszt az is elég gáz. Nekem eddig a Brokk jött be, de találok majd magnumot, vagy meg kell vennem a csókától?

Jagi
Hagyas számút, mert sokat üzentél?

Nekem már fullon van a lõfegyver képzettségem de a sorozatlövõ fegyverek még eléggé félrehordanak, persze ez nem baj végül is a való életben is kenényen kell tartani ezeket a cuccokat. A csöves zaklatása a sikátorban az a második plaguebearer-ra vonatkozott ugye??

Az én üzenetemet végig sem olvastátok vagy csak nem érdemlek választ? 😞 😄
Na amúgy a nagy farkas embert hogy lehet megölni? Valaki azt mondta meglehet, mert arra azért kíváncsi lennék...
Jagi
A Last Round-ból, asszem Damsel-nek hívják a forradalmár kiscsajt.

Jagi
Lehet kezdek egyet...

Jagi
THX!!!

Asszem a Ventrue klánnosoknak van így kinézõ páncélja... <#fejvakaras>

SPOILER

A Jevellry vagy mi az utca legvégén van, de nem az utcafronton van a bejárata hanem a bal oldalon a sikátorban.

Jagi
Ezt muszáj tudnom, a katanához ez áll jól! 😊))

lol vazze...ilyeneken vagy leragadva? 😊

Saint of Underworld N/Me

Jagi
Kvescsön:
Lessz valahol hosszú fekete kabátom?(lehet majd venni?)
1. igen
2. nem

Jagi

Sejtettem... márcsak azért is, mert semmien Johanson(v. Johansen)-nel nem találkoztam.
#2231 ???? PÍLZ<#help> csak strip barokat látok az egész városból, csinálgattam kveszteket, a qva anyjáját a katanás kiccsajnak a bicskáját b*szott eldobni!!! Azok alapján ahogy bántott engem elég jó kis "kés".

Cserébe csak egy amerikai ismerõst kérek /off céljából :p
SPOILER
Van az a hely, ahol a komcsi ribi adta a küldit.
Ha kijössz a fõajtón ése elindulsz szembe a sikátorban egy jobbkanyar majd egy bal, majd egy kuka mellett áll egy csöves, õt kell zaklatni, õ majd az utca végén lévõ csatornába irányít...
Egyik sem.Az elsõk közt voltam akik "lefikázták" a grafikát és ebbõl indult itt egy kisseb dulakodás.Nem bírtam elnézni fanatikus hozzászólásaid szó nélkül de már megbántam hogy strapáltam magamat a gépeléssel mert semmi értelme a te esetedben.Nem akarok én provokálni senkit sem de engedd már meg hogy egy nyilvános fórum nyilvános topicjában kieresszem a véleményemet.

Ezzel részemrõl lezártam a témát.

"vessetek a mókusok közé" :)

Még mindíg keresem a második plague bearer-es célpontot elintézés céljából. Cserébe felajálanék egy alig használt Gargoyle talizmánt😊)
Kíváló minõség rusnya szörnyek ellen nélkülözhetetlen. Átvehetõ a kínai színház bejárata elõtt, csak most csak neked, call now !!

Te most provokálsz, vagy csak üzengetõs hangulatban vagy?

Nem a csónakos bug késõbb lesz, amikor maj idõre kell kifutni egy barlangból, és tuti kifog dobni a játék az asztalra, miután beugrottál a csónakba.

Ez a játék egyszerûen fantasztikus.Bár még csak most kezdtem,de nem emlékszem mikor borzongtam utoljára így egy játéknál mint tegnap éjszaka az Ocean Hotelban,hihetetlen milyen hangulata van.

Jó rendben s ez maradjon is így .

Jagi
A csónakos bug ott van ahol elõször találkozol a szarkofággal? de ott nincs robbanás és nekem simán betöltött. vagy ha nem, (ami valószínûbb) akkor még egyszer evezhetek.

Jagi
Igen, a második plaugebearer az kisoda és hol van (kb)
+ hollywood: van egy összekötõm akit meg kéne találnom (ivan, steve, vagy ki) valami jewerly shopban van, de én csák vetkõzõsboltok tömkelegét látom, szal hol keressem ÉS hol van Gary?

thx
😄
mivel felkuldott a masodik emeletre siman, nem titkolozott semmit, gondoltam publikus az emelet, vagy ha nem az, akkor felvezet. De gaz 😊
Ki lesz a második "plague bearer" ?? Az elsõt már kicsináltam de a másodikról nincs infóm. Szánjon meg valaki hogy beírja, köszi !

Én rád nem is emlékszem, azt sem tudom ki a túró vagy, én a Zsoldos nevû kollégával keveredtem nézeteltérésbe, de már elmúlt😊)

Rejtett ajtót kell kinyitni hogy felmehess az elsõre a liftel. A gomb pedig ami nyitja, ott található a bejáratnál a pirosruhás csaj asztalkáján.

A red dragon etterem emeletere hogy lehet felmenni? Ott kene talalkoznom wonggal a nosferatu ugyeben. De csak a bar van ott bent, meg a budi, az epulet tobbi resze le van zarva egy kordonnal, amit sem atvagni nem lehet, sem atbujni alatta, sem atugrani (loller). Ha wallhackezek (torreador auspex skill), latom a fickot az emeleten..
A farkasembert meg lehet ölni <#taps>

ez lol volt 😊
meg kicsit off:

Az a gumiabroncs azert olyan low poli, mert a jatek stencil arnyekokat hasznal, a la' doom3. Csak itt nem raktak mindenhova sotetet, mint ott, hogy elkendozzek 😉 Viszont az arnyekok baromi jok, mindenen ott a bump, meghozza' nagyon ugyesen hasznalva, menet kozben dinamikusan valtoznak, elegge megdobja a latvanyt. A kornyezetrol kepeket amugy olyan szemmel nezd, mennyi reszlet van.. A bloodlinesban a kocka alaku szobak, benne van 3-4 targy (a fo butorok) es itt kb kifujt..(Kavecsesze csak egy textura az asztalon meg ilyenek, az azert durva..) Itt kukaznod kellett, atfesulni a szobakat, benezni a fotel ala', tv moge stb, hatha talalsz vmit, stb. Es erdemes lenne megnezned ezt a jatekot, hogy tudd, milyen a valodi szabadsag egy jatekban, a mai napig ennek sikerult a legjobban. Ezen a teren felulmulja a dx1-t is, mig a blood, nos hat.. 😉
SEGÉLYKÉRÉS!
Na szevasztok, én most a kinai templomban akadtam el a hülye szobrokkal.Emlékszik még valaki milyen sorrendben kellett a szobrokat a talapzatokra helyezni, ha mögötted van az ajtó amin lejöttél a szintre+ beléptél a terembe?
Mert ahonnan elvettem a szobroka tugyan van egy jelölés, milyen alakzatba kell(?) õket rendezni,de nem jöttem rá, honnan kell kiindulnom...
Köszi !!!
kedves SG! Senki sem szidta a játék rpg mivoltát pusztán rávilágítottunk itt páran hogy 2004-ben nem így kell kinéznie egy nagyon jó 3D-s motorral rendelkezõ játéknak.Sajnálom hogy hatalmas szemellenzõk ragadtak a fejedre.
Elnézést mindenkitõl az off ért.
u.i.: többet nembántom SG drágaságát ígérem.<#kuss>