6370
Vampire - Bloodlines
  • billgates
    Hol találom Gary filmjét, amiről emailbaen ír?
  • Takezó
    a klub melletti sikátorba, mivel te ezt mondod neki ;9
  • Shongi
    Hmm lenne még egy kérdésem. Amikor elmegyek a Confess Clubba a kis ghuol picsáért, a beszégetés után elmegy vhova, de hova nem angyon találom.
  • berlinboy6329
    ez külső nézetes akcíó gém?
  • Dvorgaz
    köcce
  • Takezó
    jah, persze a konzolt is le kell hívni... a 0-ssal, miután a shortcutba beírtad, hogy -console
  • Takezó
    - odaálsz a csónakhoz de nem lépsz bele
    - lehozod a konzolt és beirod a következőket:
    - ha Johansen jött veled vagyis megmented őt is akkor:
    SaveJohansen()
    - ha nosferatu -val játszol akkor:
    changelevel2 la_hub_1 sewer_map_landmark
    - ha bármelyik másik klán akkor:
    changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark
  • Dvorgaz
    Hi
    A leopold society-s küldiben mikor bomba elől kell menekülni és utána töltés közben kilép a gáma ott mit lehet tenni hogy ne basszon ki a desktopra? (forumot nekiáltam visszaolvasgatni megoldásért de "kissé" hosszu)
  • Takezó
    hehe, ne tékeljé :) Amúgy lehet, hogy úgy volt, most látod: nem ;) Katanát először a chinatownban lévő kínai katonacsávótól tudsz venni.
  • Shongi
    Ja ezt most csak azért írom hogy én legyek a 3000. :)
    De az előbbi kérdésekre még mindíg vároma választ.
  • Shongi
    lenne egy kérdésem, Kardot lehet szerezni, és ha igen hol?
    Ja és ti meik clan szeretitek?
    Nem úgy volt hogy mind a 13 clan választható lesz?
  • Me0w
    Nem kell csapolni se, eleg ha elnyomsz az ablakhoz kozel egy celerityt, akkor kiront... hulye kurvat megcsapoltam csunyan :D
  • Me0w
    Ez okes, de ha azt az 50 kilos kalapacsot meg a tuzoltobaltat siman cipeli (kurva jo a mozgasa a baltaval meg a batonnal, tisztara mint Linda Hamilton amikor megszokik a T2-ben), akkor nehogymar az uzival meg ugy lo mint mikor en legyeket hajtok. Evvel az erovel a shotgunbol se tudnek 5-ot kiloni egymas utan mert feltekerne a vallamra, erdekes azt siman megtartja, meg ha futok is.

Uzit 1x akartam hasznalni, a Van Helsing Experiment utan, amikor a fickok fent vannak a galerian es onnan lonek, hat baz, szerintem a rohogesbe haltak bele, 3 tarbol 0 talalat kb.
  • SG
    Nem öltem meg a dagit, csak elkezdtem megcsapolni a vérét.
  • Gnome
    azért jobblesz ha nem ölöd meg a dagit és a másik táncost is el kéne küldened a "kéjszobába" különben VV mérges lesz és ugye azt nem akarod?:)
  • Zsoldos
    Amig nem jon a patch elkezdtem deusozni. Sokkal szabadabb meg kidolgozottabb a gameplay. A dialogusok teren viszont egy kategoriaval rosszabb.
  • Zsoldos
    ide
  • Zsoldos
    Skyline apartment. Kovesd a kamerakat ;)
  • SG
    Én lezártam a másik két ablakot a 2,3-as kabinban, igy csak az egyes működött, majd az 1-es kabinban lévő dagicsávó nyakába mélyesztettem a fogamat. A csaj ezt meglátta és már rohant is le a színpadról harcolni.
  • tangabuvar55
    srácok hol találom a srácot akit Pishe meg akar enni?
  • Jagi
    hol van ez? amúgy nem
  • Voltan
    Hogyan lehet bejutni a Peep-show-ba? Ki kéne nyírnom egy csajt ott, de nem tudok bejutni. Help!
  • CarajoEsp
    Annyi kérdésem lenne ,hogy a játékban ,ha egy számítógéápnek 8-as Skill kell ,akkor semmi esély kisebbel kinyitni ,vagy lehetünk szerencsések?
  • haxoror
    Csak az a baj hogy a gaméban ha bezárkóznék valakivel egy budiba még úgy is lenne esélye hogy túléljen egy teljes tárat az ingramból :(
    Egyes lövésnél amúgy minden O.K.
  • haxoror
    Hát lopakodás közben tényleg púpos :D
    A sima bőrpáncélban tökéletes a mozgása HA nincs fegyver a kezében :)
  • Zsoldos
    Valtozo, tobbszor erdemes probalkozni. Megesik, hogy magas seductionnal is csak 2-3x -ra megy, ugyanazokat a dialogusokat valasztva.
  • SG
    Ez igaz hogy egy vámir jobbn tudja szorítani és ezáltal pontosabban lőni is. De azért ne várjun Csáknoriszos jeleneteket, mégha azt Nemcsák Károly sem tudná megvalósítani:)))
  • Zsoldos
    Sztem barmilyen ruhaval nyomi a mozgasa :) Durvan pupos a csaj, foleg az atvezetokben.
  • Hoz_Hun
    Vagy az már feat, no' nem tudom.
  • Hoz_Hun
    Annak örülök, hogy lemodelezik a fegyvert, de magasabb firearms skillel, egy embernél jóval erősebb vámpír markolja meg már rendesen azt az uzit (mégha kb 4kg is).
    Két lövés után a plafont bontom vele 6 ranged skillel.
  • Jagi
    AK rulez. Zsír a stukker téleg szoríjjni kell rendesen.
  • SG
    Ha a játékkészítők a fegyverek valós viselkedését próbálták meg szimulálni, akkor nem is végeztek rossz munkát.
  • SG
    Na most az uzi-t egy izraeli mérnök alkotta meg, kifejezetten utcai közelharcra. Ezért a fő irányelv a kicsi lőtávolság és nagyon nagy tűzgyorsaság volt. Az elv egyszerű, közeli területet megszórni lőszerrel minél rövidebb idő alatt, és ha csak minden ötödik lőszer talál az sem baj ugyebár, lévén a valós életben nincs HP és egy kar vagy láblövésbe is simán bele lehet halni. A játékban ugyan nem szerepel AK, de a seregben volt szerencsém pufogtatni vele jó sokat, és bizton állíthatom, hogy ha a delikvens nem markolta meg kurvára, képes volt kicsavarni a kezéből saját magát sorozatlövés közben. A félre és felfelé hordás pedig tényleg így működik, nem véletlenül mondták a lőgyakorlaton, hogy "cél az alsó széle közepe", ez furán hangzik de katonai logika szerint azt jelenti, hogy a célalak lábára és ott is a közepére kell lőni. Igy mire a lővedék eléri(szerencsés esetben, mert nem olyan könnyű mint a filmekben) a célpontot, körülbelül jó magasságban(felsőtest közepe) fogja eltalálni a félre és felfelé hordás miatt. De mivel az AK gépkarabély, és nem géppisztoly, ahogy azt sokan tévesen hiszik, egyes lövés esetén vagy rövid sorozatoknál egész jól lehet vele távoli célokra is lőni.
  • Jagi
    ráadásul mindíg este van. Szal vmi olyat jelenthet, hogy Welcome to my shop.
  • Jagi
    vámrírt=vámpírt
  • Jagi
    Igen király. :D Dea hercegnek is sajátos a humorérzéke. Úgy köszön el: Jó estét. Mondom bazzee , mutass 1 vámrírt aki nappal "él" (Pengét kivéve, mert ő hálivúdba született.
  • Hoz_Hun
    Nekem Damsel is tetszet a "Armee Troika" polójában.
    Poénvolt és jól domborít benne :)).
  • Jagi
    Az igaz hogy nagy általánosságban nem törődnek egymással, a környezetükkel, meg magukkal sem, de én csak olyan bujahval találkoztam eddig aki szalonképes volt armani bőrgatya avirex bőrjakke, ezüst bikalánc + autoshotgun. Sztem szép vol.
  • Jagi
    jukak=Lyukak
  • Jagi
    Persze. Inkább felvesz egy kopott szakadt bőrkabátot, mint egy kopott szakadt atlétát. Vagy mindkettőt, és akkor a jukak fedik egymást. Szerinted nem figyel oda az ilyesmire.
    + inkább visz magánal egy jó kis géppityut, mint egy pisztolyt, mert azzal jobban néz ki, de valamelyik a kést szereti. :DDD

szóval ad a külsőre, mert mindenkinek más a szép.