1793
-
#599 Qualify-t sokféleképp be lehet állítani a serveren, ez nem gond, ma is RANDOM qualify-vel indultunk...
Ha meg kikapcsoljuk a Collison-t, nincs ütközés!
Igaz a feeling már nem ugyan az, de a te problémádon segít!
Nameg a pattogo mocikat sem kell kerülgetni....:-DDDD -
#598 Nem állítottam senkiröl szándékosságot, csak, ahogy mondod, jobban kellene figyelni. Például, inkább a következö kanyarban, "tisztább" helyröl elözni, vagy az egyenesben, stb. Tehát arra gondolni, hogy a másik (jelen esetben én) is szeretné jól érezni magát. Elléggé tönkreteszi a fílinget 7 buktatás 3 körön belül.
Persze lehet, hogy a játék eme része nincs jól megoldva, talán a qualify-t is máshogy kellett volna a programozóknak megoldaniuk, nemtom. -
#597 Igen, csítelt moci nem fasza!
Szembemenetben számomra semmi mókás nincs, elbaszni mások játékát tahó dolog!
Ha fellökik és úgyérzi DIREKT, akkor szóljon a lobbyban, vagy tegye szóvá a fórumon, de ez nem intelligens elintézési mód.
Amúgy mocis játékról lévén szó, jobban számít benne a bukás mint autós játéknál, így mindenkinek jobban kéne figyelnie.... -
#596 Sziasztok!
Sajnálom, hogy nem az igazi játékról, játékélvezetről szól most a fórum. De én, személy szerint, azt sem tartom "intelligens" játéknak, ha valaki "műtött" mocival jáccik. Cardosoval menni sztem igen is érdekes, és semmi kétség nem fér hozzá, hogy Kaszi kiválóan nyomja ezt a játékot, de van itt több olyan gamer, akik valamiért nem fullos géppel vágnak neki, és még is tudják élvezni a játékot.
Szembe menni a többiekkel már-már Gabor "védjegye" :), eleinte még én is mókásnak találtam, de amikor izzadtam, küzdöttem végre a jó helyért, akkor nagyon szarul esett nekimenni a szembejövönek. Viszont azt tudom, hogy én MINDIG félrehúzódtam kicsit, ha gyorsabb paripa ért a seggembe, hagytam neki helyet az elözéshez, ellenben egyik nap engem rengetegszer buktattatok, amit nehezen viseltem és inkább kiléptem.
A vélemény ennyi. Igazából nincs is jelentösége.
Jáccunk inkább!!!!!! :))) -
#595 Ja, most vágom le, hogy te FUTAM KÖZBEN próbáltad ki a mirror feelinget!
Hát no comment....
Iq fighter megoldás volt, annyi szent.... -
#594 Nézd, én azt olvastam, hogy valakit elgázoltak a versenyen, aki ezután visszafelé ment a pályán!
Kissé nehezen hiszem el, hogy Aspyrin-nek nem esett volna le, hogy mirror a pálya.
Mindegy, én csak ennyit olvastam.
Márpedig egy olyan ember, aki miután véletlenül kilökik a pályáról elkezd ellenkező irányba menni, az minden csak nem intelligens!
Rombolja mások játékát.
Nem az én dolgom eldönteni kinek van igaza, mint tett, mit nem tett, de ez a viselkedés nem vall túl sok intelligenciára! -
coltos #593 Csak tudnám, hogy ennek mi köze van az intelligenciaszinthez? Ezt légyszives fejtsd ki nekem, mert itt szerintem nem az iq-ról van szó. -
coltos #592 Aszpirin nem gyenge idegzetről van itt szó. Elszálltam párszor (kettő neked köszönhető), így már nem voltam versenyben. Gondoltam kipróbálom a mirror feelinget és te szembejöttél. Ez van... Egyébként ismered az viccet? -->
Rádió: Az autópályán egy őrült szembe megy a forgalommal.
Az autós: EGY??? AZ ÖSSZES!!!!!!!! -
coltos #591 Nem mindegy hogy csalva játszunk, vagy játszva csalunk... -
Aspyrin #590 Ez is érthető ! Viszont akkor még kedés előtt kellene egyeztetni, hogy pl. a host egy olyan játékot kreál, ahol saját mocikkal fog menni a verseny, és akkor nincsen felesleges meglepi. -
#589 nemazért de engem kurvára idegesitett már többször is hogy a legszarabb motorossal kell mennie mindenkinek sztem ez a sux nem a trainer!! ha mindenkinek fel van pöckölve a saját mocija akkor már nem lehet semmire fogni azt hogy ki hogy játszik!amugy én is akkor fullositottam fel a mocimat amikor prot végignyomtam megcsináltam minden tarininget(kivételével),majd a a csellendzset 4 kivételével. én is csitellenes vagyok de ez nem helyettem huzza a gázt meg fékez... szal a játék élvezete miat mindenkinek ajánlom hogy érje el amit el tud singleben aztán nyomassa fel a motorját és akkor mindenki mehet a sjátjával nem pedig a legtrogerebb cardosoval kell cammogni! -
#588 Arról beszélek, ha NEM a rookieval kezdesz, hanem egyből magasabb fokozat, akkor a több pontot kapod. Nem fontos végigjárni a szamárlétrát. Viszont ha már megvan a rookie-d és megnyered a pro-t, akkor megkapod a különbözetet. Tehát 1-et :))) -
#587 81.182.54.95
2 perc és lehet jönni! -
#586 Az nem a gém feelingjét tükrözi, hanem a saját intelligenciaszintjét!
Ilyen emberek vannak, de lamorzsolódnak hamar...
:-) -
Aspyrin #585 Nem akarok rosszat neki, úgyhogy nem lesz publikus a neve :-) Viszont a gém fílingjét erősen tükrözte a viselkedése. -
#584 Nos!
I'm ready!
:-DDD
Van server? -
#583 Az melyik fasz volt?
Hogy-hogy nem dobtátok ki? -
#582 bazki milyen faszsag mar hogy multiban is lockolva vannak a palyak :( nem tok igy servert se inditani.
grrr! -
Aspyrin #581 Plussz ráadásnak még egy gyengébb idegzetű játékos, akit véletlenül kilöktem, majd bosszúból menetiránnyal ellentétesen 3 körön át mindig belémrohant. Gondoltam kellene egy korhatárt szabni ehhez a játékhoz is... -
Aspyrin #580 Hát nem akarok panaszkodni, de másfél óra megbeszéletlen játék volt. Először 70% aztán 0% sim + saját motorok + számomra értelmetlennek tűnő qualifik. A többit képzeld el. -
#578 Nem csinal vki szervert? Nyomjuk! -
#575 Pontokat ad multizas kozben? -
#573 vagy a jobbak jobb motorral a gyengebbek gyengebbel es akkor 2 mezony lesz :) -
#571 nekem most 108 van -
Moata #570 Ezért hagytátok abba? Miért mi volt meséljetek?
Egyébként az a javaslatom hogy a hasonló játékosok mehetnek ugyanazzal a motorral a gyengébbek meg kicsit jobbal. -
#568 Abszolut egyetértek... -
Aspyrin #567 A mai este kiderült, hogy célszerű mindenkinek azonos motorral lenni, különben nem fair a verseny. Pont. Ha nincs megegyezés kár elkezdeni. -
#566 ja hát a champion fokozat elég nehéz de azér nem kéne kétségbeesni és föleg nem kéne csitelni
csit sux -
#565 De a trainerrel már csak akkor tudod a felénél jobban felnyomni, ha már teljesítettél. Nem? Legalábbis nálam. -
#564 Igen, kicsit elkiabáltam magam...
ELég durván nyomják. Én viszont nem trainer-ezek.
Cheat sux! :-DDDDDDDDDDD -
#563 addig én is eljutottam de majd nézd meg futam alatt, simán neked mennek elég szar az ai:(
jah és 1 bukás után 1 helyezést felejtsd el -
#562 ha jol tudom champ 1 legend 1
de szerintemt ezeket lehetetlen megcsinálni ugyhogy én nem is szenvedtem hanem fogtam egy trainert és felnyomattam vele a mocimat!
-
#561 Jólvan, nem lesz itt gáz!
Suzukán a második időmérő körömmel az 1. helyet sikerült motoroznom....
:-DDDD -
#560 Te miről beszélsz?
Mert én az experience pontokról, amivel tuningolod a verdát!
Azokat pedig így kapod:
Rooky:3
Pro:1
Champion:? -
#559 A lényege az hogy:
Rookie 3
Pro 4
Champion 5
Nem fontos lenyomni az első kettőt, lehet rögtön Champion-nel kezdeni :) És ha az megvan akkor lehet nyomni a legendet :)
-
coltos #558 Én is itt vagyok ám!! -
#557 Na vacsizom és jövök... -
#556 De pro-ban is csak 1-et kaptam....
Baromság!
Ha Rooky-ban 3-at kapunk, akkor Pro-ban 2-t kéne és championban 1-et... -
#554 Nekem 2-3 verseny nem ment proban. A 3 csillagos "cselendzsek" meg amik a pályákhoz vannak eleve halott dolgok.
Championben gondolom 5 pont jár a versenygyőzelemért, de mivel már van 4 a pro miatt, ezért csak 1-et kapsz :)
Én Suzukán vagyok éppen, mentem is egy 4. helyet Qualify-ra... mindjárt meglesem a versenyt is, de nem sok jót jósolok magamnak. -
#553 Nnnna, PRO bajnokság kivégezve, 370bvalahány ponttal...
Nem merem elkezdeni a Championt...
Az már ultra szopatás!
Ott is 1 "tuning" pontot kapok az első helyért?