1793
-
#648 Cool, adj neki! :-) -
#647 aki pro-n megy végig az nem kűzdött? amugy mindjárt befejezem pöpec lesz a vasam:)) jah és tariner törölve -
#646 Igen, de a forma 1-ben nem azért jobb a ferrári, mert csalnak és nagyobb a motorjuk vagy mittomén!
Aki végigmegy a Champ bajnokságon, az indulhat nyugodtan a saját mocijával, mert megküzdött érte, hát küzdjenek meg mások is, ha utol akarják érni! De ha valaki trainerezik, akkor rákényszeriti a többieket, hogy ők is trainerezzenek, különben vagy nincs saját moci, vagy az örök második hely marad...
Persze a részvétel a fontos! :-D -
#645 Vááázzee :)))))) Azt hittem az az alap hogy felnyomod 4 v. 5hengeres 1000-sre :) -
#643 Akinek még nincs felturbózva a mocija, az mehet mondjuk Capirossival?
Már elkezdtem csinálgatni a beginner szintet, de eltart egy ideig, amíg eljutok oda ahol ti vagytok. -
#642 Nekem a következő a teljesítményem:
training 10/14
challange 38/47
győzelemből 61/96
A 3 csillagos challange-ek nagyon durvák. Némelyiknél ugyan már csak pár tized másodperc hiányzik, de az mindig :) -
#641 yess yess -
#639 "az erősebb kutya baszik" :)) -
#638 akkor megint nagyok lesznek a külömbségek -
#637 sztem meg mindenki csinálja meg akkor olyanra amilyenre tudja -
#636 és akkor kiszedek 8 at -
#635 a 100 jo nem ?
nekem 108 van de mind1 jo a 100 nem ? -
#634 akkor most ki mit elér a mocijávl ugy megy? mert ha tegyük fel elérek 1xx pontot és utána meg 100 maximalizáljuk akkor megkattanok -
#633 amugy meg mind1 elkezdem elöröl de mostmár tutko hogy csak sajáttal fogok menni ha már 2szeresen megszenvedtem érte -
#632 de eddig creditekben is nagy külömbségek voltak
mer volt aki 5-5-5-5 meg ijennel jött -
#631 de eddig nem éppen az volt a gond hogy nem azonosak a motorok? ha jol tudom azért választottuk pl cardosot hogy mindenkinek 1forma legyen a motorja és csak a vezetési különbség döntsön -
#630 azért nem jo a full cheat mer akkor minden érték full on van és semmi külömbség a mocik között de pl ha megbeszéljük hogy 100 pont legyen mindenkinek akkor mindenki máshogy osztja be és ez a király :) nem az ha mindenkinek minden egyforma csak a festés nem
azt is lehet csinálni ha nagyon nem megy a training hogy cheat el berakni sok creditet de csak 100 at felhasználni -
#629 na akkor nekiállok az uj mocimnak:/ -
Gurgula #628 Srácok most éjszakás vagyok de ha nepközben vki hstol akkor benne vagyok. Icq-n megtatalátok ált. Rubint és Moata tudja az icuka számom én nem -
#627 lol csak félig csiteljunk?:))) -
#626 na ma késön keltem de visszaolvastam a forumot :)
a prot végigvittem 400 pointal nyertem minden páján 30mp ket vertem a mezönyre összesen 108 pont van elosztva a mocimon 9 et csináltam meg a 14 trainingböl és a pájákon lévökböl majdnem mindet
még az is jo ötlet lehet hogy nem csiteljük fullra a mocit hanem megbeszélünk egy maximum creditet és azt lehetne teccés szerint szétosztani és akkor megmarad az egyéniség is de egyik moci sem jobb a másiknál -
#625 Megvitatjuk, de az elég kemény dolog ám, ismerve az LFS liga körüli mizériát...
:-DDDDDDDDd -
#624 gtr2k-nak hol a foruma? -
#621 Persze hogy emlékszem! Jó idény volt:))) Kár hogy a vége el lett bohóckodva. Nekem egyébként pont ugyanez a bajom, hogy nincs időm annyit játszani, hogy már itt döbörögjek egy full-os gépel, de azért igyekszem.
"OFF"
Egyébként néha most is nyomunk nfs-ekkel, de főleg az F1 2002- re épülő GT2002MOD a favorit. Keress meg ICQ-n, ha van kedved játszani!
"ON" -
#619 :-DDDDDDDDDDDDDD
Kicsit.... -
#617 Oks. Remélem nyelvtan óra is lesz...
:-DDDDDDDDDDDDD -
#616 Powerslide versenyen teljesen butaság.
Ilyet az életben se csinálnak a pilóták!
:-) -
#613 Jesszus, ne haragudj, de ezek már az én szememet is szúrják:
Fígyeljetek - figyeljetek
más kép tép - másképp tép
egy forma - egyforma
barmómi - baromi (a rövid O miatt)
játszotam - játszottam
Télleg nem baszogatás, csak építő jellegü kritika! :-DDDDDDDD -
#611 Igen, javítanék, Klap mocija is elég durva.
Mondjuk nem minden téren, ha jól láttam top speedben meg kanyarodásban nem a legjobb...
Nemtudom, ő is trénerezett? -
#610 Én is megcsináltam a Pro bajnokságot, plusz a szokásos traingeket, de a helyzet az, hogy a Champ fokozatot igencsak nem biztos, hogy bevállalom!
Pedig időm mint a tenger, de ez már eléggé mazochistáknak való szvsz!
És azt sem hiszem, hogy sokan álnak neki champ-ben lenyomni a bajnokságot.
Vagyis Kaszi most úgy néz ki a dolog, hogy hozzád kellene alkalmazkodnia a többieknek, ha mindenki saját cangával szeretne nyomulni, és megmaradjon az esélyegyenlőség is!
Te csíteltél és most azt szeretnéd, ha mindenki csítelne, mert akkor lennének a mocik kb. egyenrangúak...
Na szal értitek, nincs bajom a dologgal, felőlem trainerezhetünk, csak az elvvel vannak gondjaim, miszerint egy játékoshoz alakítjuk a gépeket a játékélmény miatt.
De Kaszi nehogy megsértődj kérlek, ez most nem ellened szól, hanem a helyzet ellen! Nem szeretnék ebből flémet, TÉNYLEG nem a személyeddel van a probléma, teljesen bírlak meg minden oks? :-) -
#609 Hát én végignyomtam a Pro-t és még vagy 20 ponttal vagyok elmaradva Klap mocijától. Sajna sok időm nincsen játszani, hogy feltápoljam:( -
#608 Ha a pro szezont végignyomja valaki, akkor már igencsak jó mocija lesz. Legalábbis én meg vagyok elégedve az enyémmel. Nem tudtam megnyerni minden versenyt, talán 2-3 kimaradt ill. a 3 csillagos challange-ek közül is csak pár sikerült, de az összes 1-es és 2-es megvan. -
#607 Sajna az a gáz, hogy a gém rohadt jó de 5 nap alatt 1x volt csak időm beugrani akkor is csak 1 órára. így vajmi kevés időm van arra család és meló mellett, hogy Train + Pro-t lenyomjam rendesen és megpöcizem a mocit, mert ha van egy kevés időm, inkább ellenetek játszom. Mondjuk így megvan az esély arra, hogy mindig utsó legyek. Nem baj, ez legyen a legnagyobb gond :)
Mondjuk ahol kapcsiból egál versenygépek vannak, mint NFS sororzat -(igaz Gyraph még emlékeszel ? :)) ott azért löktem rendesen a kasztit, szal nehéz megszokni az utsó helyet. De belátom ez reálisabb, mert azért aki órák hosszat edz egy jó gépért, annak legyen meg multiban is az eredménye. -
#606 ezzel sztem csak az a baj hogy akkor mindenkinek a profile neve kaszi lesz mert azt asszem nem lehet utolag modositani, szal legjobb megoldás ha trainingek, chaminok nagyrészét megcsináljátok meg talán pro fokozaton a bajnokságot és akkor már engedii fullosra pöckölni -
#605 Mondjuk ha feltennéd valahová a savedet, arra mindenki tudna saját motorost kreálni, és igy egyenlő lenne... -
#604 ma is lesz este egy kis multiparty? -
#603 és félre ne értsetek nem arcozni akarok meg nem azt szeretném hogy mindenki hozzám,ill. az én mocimhoz igazodjon föleg hogy csak félig köszönhetö nekem a teljesitménye, de ezt el kell döntenünk mert igy mindg csak a civakodás lesz belöle!
amugy kibebaszottul örülök hogy osszejött ez a kis társaság kár lenne ilyen aprosággal elrontani az egészet -
#602 a megoldásra hogy egyenlö esélyek legyenek pedig tényleg csak ez a 2 megoldás van:
1, választunk mindig egyenridert
2, mindenki a megpöckölt sajáttal
lehet szavaznunk kéne:) bár ha az 1es lesz a befutó akkor inkább ne:))
de lehet elkezdem ujra singlet és akkor nem trainerelem fel a mocit viszont akko már nem fogok cardosokkal szüttyögni, 280 a vége bakker, ráadásul yamaha a nagy ellenfél:( -
#601 Én ebben benne lennék! Olyan szépre kipingáltam a mocimat, de sajna még nem volt időm rendesen felturbózni. De ha mindenkinek fullos lenne, akkor én sem maradnék ki. -
#600 amiota elöször szoltatok nem játszom a saját mocimmal és igy is élvezem, de miért jobb mondjuk egy cardosoval rossival vagy bárkivel menni ha ott csücsül a garázsban a sját festésü drágaszágom. a másik meg valszeg soha nem lesznek egyformák a sját mocik tehát mindig valami választott riderrel fogunk nyomulni?mmm ennek nem örülnék. akkor már sokkal egyszerübb felturbozni mindenkinek a gyöngyszemét és akkor végre mindenki mehetne egyenlö saját festésü motorral. szvsz ez külön feelinget ad a játéknak! háleluja